Ρε μαστόρια συγγνώμην δηλαδή, αλλά αν το έχετε πρόβλημα που πάτε με τρανς και τις πηδάτε σας πηδάνε, δεν ξέρω κι εγώ τί ακριβώς γίνεται, έχετε "υπαρξιακό πρόβλημα" και να το ψάξετε σε ψυχολόγο.
Αν γουστάρετε τρανς να παραδέχεστε πως τις γουστάρετε.
Διότι εμένα με όποια γυναίκα και να έχω πάει και την πήδησα, σκασίλα μου αν με έχουν τραβήξει βίντεο και να με ανεβάσουν όπου θέλουν, να με βλέπει ο κόσμος να με καμαρώνει.
Για το που πλήρωνα μετά δεν ήμουν και πολύ περήφανος...
Ρε ΜΑΓΚΑ υπαρξιακό πρόβλημα μάλλον έχεις εσύ, γιατί ασχολείσαι με αυτούς που με βάση το ΜΙΚΡΟ μυαλό σου έχουν πρόβλημα επειδή γουστάρουν τρανς.
Εσύ τι ζόρι τραβάς και ασχολείσαι με εμάς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ και διαταραγμένους ψυχολογικά ανθρώπους?
Εγώ εδώ μέσα γράφω ΜΟΝΟ για τρανς και όχι για πουτάνες ή γυναίκες, γιατί έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και εννοείται ότι ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι τις γουστάρω.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο ούτε θα αναλύσω την ΒΛΑΚΕΙΑ που έγραψες ότι δεν σε νοιάζει αν μια πουτάνα σε τραβήξει βίντεο και το δημοσιεύσει σε κάποιο σάιτ,
γιατί
1. Δεν με νοιάζουν οι πουτάνες
2. Αν είσαι σε σοβαρή σχέση ή σε γάμο και η πουτάνα δημοσιεύσει σκηνή που την πηδάς και την δει καμιά γυναίκα σου ή κάποιος γνωστός της τότε έλα και πες μου
για το πόσο θα σε καμαρώσουν.....
Τέλοσπάντων ούτως η άλλως όπως και οι περισσότεροι που γράφουν σε αυτό το θεματάκι είσαι τελείως out of topic....
Συνέχισε να καμαρώνεις για τα γαμήσια που ρίχνεις στις πουτάνες και άσε εμάς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ με τα ψυχολογικά μας προβλήματα να ανταλλάσσουμε απόψεις γιαυτό
που μας αρέσει και αυτό που παραδεχόμαστε ότι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!