τα σεβη μου η καλυτερη δουλειαΔεν υπαρχει επόμενη φορα. εχω βολευτει με μια γκαρσονίερα τωρα!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
τα σεβη μου η καλυτερη δουλειαΔεν υπαρχει επόμενη φορα. εχω βολευτει με μια γκαρσονίερα τωρα!
δικε μου την παμε μιση-μιση;Δεν υπαρχει επόμενη φορα. εχω βολευτει με μια γκαρσονίερα τωρα!
Οχι. δεν σε εμιστεύομαι. Θα κουβαλας ολα τα δροσερα αγορια!δικε μου την παμε μιση-μιση;![]()
![]()
μονο τον χειμωνα την θελω,το καλοκαιρι γουσταρει παρκα το αγορι μουΟχι. δεν σε εμιστεύομαι. Θα κουβαλας ολα τα δροσερα αγορια!
![]()
![]()
θα πληρωνει το μισο νοικι ομωςΟχι. δεν σε εμιστεύομαι. Θα κουβαλας ολα τα δροσερα αγορια!
![]()
![]()
μονο τον χειμωνα την θελω,το καλοκαιρι γουσταρει παρκα το αγορι μου![]()
![]()
![]()
![]()
μας παιρνουν ματι40 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστήμονες λετε να τους κατοσταρήσουμε?
![]()
Ουστ απο δω. Τα ίδια είπες και στην χοντρη και της αφησες απλήρωτο το πετρέλαιο!μονο τον χειμωνα την θελω,το καλοκαιρι γουσταρει παρκα το αγορι μου![]()
![]()
![]()
![]()
εκει που εχει παει το γαμημενο τι να κανω....δουλευω φουφουΟυστ απο δω. Τα ίδια είπες και στην χοντρη και της αφησες απλήρωτο το πετρέλαιο!
δουλεψε την παραλληλα ξερεις εσυ ;)εκει που εχει παει το γαμημενο τι να κανω....δουλευω φουφου