HughHefner
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.096
- Πόντοι
- 5.491
Καλημερα παιδια,αν υπαρχει ηδη το ηπαρχον θεμα δεν το βρηκα οποτε αν καποιος το εχει ας με παραπεμψει εκει. Λοιπον θα μπω στο ψητο αμεσα. Στο σεξ και στον ερωτα για μενα δεν υπαρχουν φραγμοι. Ο καθενας πρεπει να κανει οτι τον ευχαριστει τελος. Ημουν ειμαι και θα ειμαι παντα μεγα λατρης του μουνιου και θα γαμαω μουνια μεχρι να πεθανω. Ομως κατα καιρους εχω βρει τον εαυτο μου να αναρωτιεται πως θα ηταν το σεξ με μια τρανς. Με αντρα δεν θα πηγαινα κυριως γιατι δεν με εξηταρει σαν ιδεα.Ακομα φοβαμαι στο να παω με τρανς ομως. Και ισως δεν παω ποτε. Η ιδεα μια τεραστια ψωλη να με γαμαει με φοβηζει (το να γαμησω απλα ενα τρανς εγω δεν εχει κανενα νοημα πιστευω).Θα ηθελα συμβουλες/ιδεες αν πρεπει να το δοκιμασω η εαν εφοσον εχω δισταγμους δεν ειμαι για τετοια. Πραγματικα ειμαι σε δίλημμα για το αν πρεπει να δοκιμασω.Και αν ναι, πρεπει να βρω μια κοπελα που ας πουμε να εχει εμπειρια με αρχαριους και να μην με στειλει σπιτι μου οπως τον Edward Norton στο American History X,αν με καταλαβενετε.... παρακαλω οι γνωστες τα φωτα σας..