Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έλα τώρα ...
με εφτιαξες αποψε λεμεεεεεεεεε
Έλα τώρα ...
...τελικα υπαρχουν και χειροτερες απο το τσουρεκακι... :S
Ελληνιδές όλες όμως ε,τυχαίο;;;;...τελικα υπαρχουν και χειροτερες απο το τσουρεκακι... :S
Καλά αυτή παίζει να'ναι ελληνοποιημένη ρουμανογύφτισσα.
Δεν ξερω για σενα αλλα εχω γαμησι και χειροτερες.ηρωας :S
Στανταρ αυτο.Καλά αυτή παίζει να'ναι ελληνοποιημένη ρουμανογύφτισσα.
Οι περισσότεροι έτσι σε αυτή την ηλικία,το βασικό είναι να μην μείνεις να μπαζώνεις μια ζωή.Δεν ξερω για σενα αλλα εχω γαμησι και χειροτερες.
Στην ηλικια 18-19 εχτισα οικοδομικα τετραγωνα. Ακομα προσπαθω να ξεχασω. :-
Δεν ξερω για σενα αλλα εχω γαμησι και χειροτερες.
Στην ηλικια 18-19 εχτισα οικοδομικα τετραγωνα. Ακομα προσπαθω να ξεχασω. :-
Στανταρ αυτο.
και μετα να παιρνουν σειρα αλλοι ,ετσι παει αυτο αλυσιδακαλα εκανες δικε μου ;)
καποιος πρεπει να της γαμαει και αυτες.
Καλά αυτή παίζει να'ναι ελληνοποιημένη ρουμανογύφτισσα.
Δεν φτάνει που είσαι τελικά και ρατσιστής, διαλέγεις και λάθος ράτσες να ξεσπάσεις.
Ξέρεις τι τσιμπούκια κάνουν οι ρουμανογύφτισες?
Ετσι αρχισε και ο tramountanas και βλεπεις που καταληξε.Οι περισσότεροι έτσι σε αυτή την ηλικία,το βασικό είναι να μην μείνεις να μπαζώνεις μια ζωή.
Για ρωτα για τους ρουμανογυφτους μπορει να ξερει περισσοτερα. ;)Δεν φτάνει που είσαι τελικά και ρατσιστής, διαλέγεις και λάθος ράτσες να ξεσπάσεις.
Εσύ κοτζάμ μεγιστάνας ακόμα στα τσιμπούκια που κάνουν οι ρουμανογύφτισες έχεις μείνει;;;Δεν φτάνει που είσαι τελικά και ρατσιστής, διαλέγεις και λάθος ράτσες να ξεσπάσεις.
Ρε αει στο διάολο.Για ρωτα για τους ρουμανογυφτους μπορει να ξερει περισσοτερα. ;)
Εσύ κοτζάμ μεγιστάνας ακόμα στα τσιμπούκια που κάνουν οι ρουμανογύφτισες έχεις μείνει;;;
Μαλάκα έχουν ασθένεις αυτές.
Μην υπερβαλεις τα δυο ξανθα στα δεξια μια χαρα ειναι.
Ναι,συγκριτικά με τις υπόλοιπες αυτές είναι τα φαβορί όντως.Μην υπερβαλεις τα δυο ξανθα στα δεξια μια χαρα ειναι.
Εσύ κοτζάμ μεγιστάνας ακόμα στα τσιμπούκια που κάνουν οι ρουμανογύφτισες έχεις μείνει;;;
Μαλάκα έχουν ασθένειες αυτές.