baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
θα θελες πολυ να κλεισωΚατανοητό πες μας τώρα ποιο button to press για να κλείσεις....
βγαλε τις παρωπηδες ρε
εισαι και νεο παιδι γαμω την τρελα μου
θα θελες πολυ να κλεισωΚατανοητό πες μας τώρα ποιο button to press για να κλείσεις....
Στο άλλο please...μην τα κάνουμε όλα τα νήματα πολιτικά είπαμε....θα θελες πολυ να κλεισω
βγαλε τις παρωπηδες ρε
εισαι και νεο παιδι γαμω την τρελα μου![]()
Εσύ λοιπόν,
αν είσαι αυτή της οποίας βάζεις φωτό
είσαι γκομενάρα.
Και έχεις όντως ποδάρες.
Η φωτό όμως μάλλον εξαφανίστηκε ...
Αααα ... δυνατες γαμιολες οι κνιτισσες
Μαριαννα τι υψος εχεις ?![]()
Πόδι;;;
Πόδι;;;
Μικρε αστο, δεν ειναι για τα δοντια σου αυτη.Πόδι;;;
Μα γιατί,όλα τα μοντέλα δηλώνουν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει: να είναι καλός,τίμιος,εργατικός ο άλλος κ να τις αγαπά!!!!Μικρε αστο, δεν ειναι για τα δοντια σου αυτη.
Ελα, μην εισαι μαλακας. Ειπα μια χαζομαρα και μασησες.Μα γιατί,όλα τα μοντέλα δηλώνουν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει: να είναι καλός,τίμιος,εργατικός ο άλλος κ να τις αγαπά!!!!
Ξέρω ρε τα ορία μου,έννοια σου,πλάκα κ χαβαλέ κάνω....![]()
Εεε ντάξει δεν το πήρα για χαζομάρα κ δεν μάσησα,τί πιο λογικό από το να ξέρεις ποιος είσαι κ που βαδίζεις;;;Ελα, μην εισαι μαλακας. Ειπα μια χαζομαρα και μασησες.
Επρεπε να πεις "φυσικα ειναι για τα δοντια μου".
Επειδη δηλαδη καποια ειναι μοντελο, ειναι απλησιαστη?
Σε παρακαλω. Μην με στενοχωρεις.
Η συγκεκριμενη δεν ειναι της βιζιτας.Εεε ντάξει δεν το πήρα για χαζομάρα κ δεν μάσησα,τί πιο λογικό από το να ξέρεις ποιος είσαι κ που βαδίζεις;;;
Εξαρτάται από το μοντέλο...αν κάνει βίζιτες παράλληλα φυσικά κ όχι(αλοίμονο δεν εννοώ ότι όλες οι μοντέλες είναι κ πουτάνες έτσι[size=5pt],μόνο 9/10[/size]).
Εξαρτάται τέλος κ από το ποιος είσαι.
Α ναι, σορυ, βλεπεις ειμαι και παραλληλα απασχολημενος με 2-3 γυναικες σε ζοο και μσν.Εεε ντάξει δεν το πήρα για χαζομάρα κ δεν μάσησα,τί πιο λογικό από το να ξέρεις ποιος είσαι κ που βαδίζεις;;;
Εξαρτάται από το μοντέλο...αν κάνει βίζιτες παράλληλα φυσικά κ όχι(αλοίμονο δεν εννοώ ότι όλες οι μοντέλες είναι κ πουτάνες έτσι[size=5pt],μόνο 9/10[/size]).
Εξαρτάται τέλος κ από το ποιος είσαι.
Υ.Γ.Δες κ κανένα pm.
Μα γιατί,όλα τα μοντέλα δηλώνουν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει: να είναι καλός,τίμιος,εργατικός ο άλλος κ να τις αγαπά!!!!
Ξέρω ρε τα ορία μου,έννοια σου,πλάκα κ χαβαλέ κάνω....![]()
Δεν δαιφωνώ αλλά πιστεύω ότι ισχύει ότι πρέπει να'σαι ''κάποιος'',φυσικά δεν το ορίζω ως κάποιος άνθρωπος της επιστήμης με κύρος έτσι(όταν μπλέξουν με κανέναν τέτοιο είναι το λαχείο γι'αυτές).Η συγκεκριμενη δεν ειναι της βιζιτας.
Μην υπερεκτιμας παντως τα μοντελα. Κοριτσια ειναι κι αυτα. Δεν χρειαζεται να εισαι "καποιος" για να κανεις κατι με μια τετοια κοπελα.
Το αν εχουν παρει ψηλα τον αμανε ειναι και λιγο θεμα αμυνας, γιατι μονο την εμφανιση τους εχουν να πουλησουν.
Όλο ξεχνάω ότι είσαι γκομενιάρης!!!Α ναι, σορυ, βλεπεις ειμαι και παραλληλα απασχολημενος με 2-3 γυναικες σε ζοο και μσν.
Δηλαδη πλεον εισαι μονο φωτογραφος?Ναι αλλά εγω που δεν είμαι μοντέλο θέλω τον άλλο αχρείο, άπληστο, τμπέλη και να με γράφει στα @@ του!
Πάει η διπλή καριέρα,πολύ κουραστική φαίνεται....Δηλαδη πλεον εισαι μονο φωτογραφος?
υποτίθεταιΔηλαδη πλεον εισαι μονο φωτογραφος?
Πάει η διπλή καριέρα,πολύ κουραστική φαίνεται....
Απορώ άλλες πώς τα καταφέρνουν με 3πλη κ 4πλη(μοντέλα-ηθοποιοί-παρουσιαστές-τραγούδι-πορνοστάρ)![]()
Ποιος το είπε αυτό;;; :oδεν είναι θέμα κουρασης είναι οτι έτσι κι αλλιώς ποτέ μου δεν το χα ως μοντέλο