apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αβυζη τελειως αυτη η αντα
Γιατι καυλωσα απ τις βυζαρες της
τυπε θα βαλει βυζιαχαχα εεε τι να κανουμε, αφου ο καλος Θεουλης δεν τις εδωσε βυζακια.
δλδ οσες δεν εχουν βυζακια, τον πουλο?
χαχα εεε τι να κανουμε, αφου ο καλος Θεουλης δεν τις εδωσε βυζακια.
δλδ οσες δεν εχουν βυζακια, τον πουλο?
κοιτα να δεις οι γκομενες ειστε πολυ απολυτες και μετα λετε για τους αντρες
Αντε το πλεούμενο το καταλαβαίνω τίς μπότες τί θα τις κάνεις;
Θα τις φοράει κάθε βράδυ μαζί με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και θα κάνει πιάτσα προκειμένου να βρίσκει χρήματα για να βάζει καύσιμα και να συντηρεί το πλεούμενο.
Πήγατε Θεσ/κη μέσο ΒουλγαρίαςΘα τις φοράει κάθε βράδυ μαζί με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και θα κάνει πιάτσα προκειμένου να βρίσκει χρήματα για να βάζει καύσιμα και να συντηρεί το πλεούμενο.
+ τα μικροέξοδα σου σε σιτυτουριστριες, γιατι πολύ αμφιβάλω αν της εριχνες κανέναν
*Αγιε σας έχω βάλει πολλές απουσίες.Δεν περνάτε πια καθόλου απο το θρεντ να μας πείτε ενα γειά
Kαταλαβαίνω, πού να τα προλάβει όλα ένας,έστω και Αγιος.Υποχρεώσεις φίλτατε. Καλό σας μήνα.
Η μεγαλοψυχία καθώς και τα "ψυχικά" έχουν τα όρια τους ακόμα και για έναν Άγιο.
*Αντεύχομαι και καλές και πολλές dashes στην πούτσα σας συμπληρώνω
Αγιος εισθε και επουδενι σαβουρογάμης
Αμήν.
Βλέπω, με μεγάλη μου χαρά, ότι με κατανοείτε.
Βεβαιότατα, Αγιε
Αλλωστε συνθέτω και το απολύτίκιο σας (αμισθη)
Για μοντελο δεν κανει το κοντοπουτανο
Ας βαλει αρκετο βυζι να κανει και μια βλεφαροπλαστικη και να παιξει σε καμια τσοντα
* και ναι οι αβυζες , πουλο
Να αναφέρω σε τούτο το σημείο ότι πχ αν το παραπάνω τσόλι πχ (και άλλα που έχουν ποσταριστεί σε αυτό το thread-όχι όλα) εργαζόταν σε κάποιο στούντιο, οι ουρές θα φτάναν πολλά χιλιόμετρα μακριά.
δεν μου αρεσει καθολου
Ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Λίλα Κυριαζοπούλου (μοντέλο κατα δήλωση της) η lila Pause ειναι πιο αδύνατη
Eπίσημο fan page από το γατάκι,με 2298 μέλοι,όσοι πιστοί προσέλθετε...
www.facebook.com/pages/Xrisa-Xrisaki/181690078523169]http://www.facebook.com/pages/Xrisa-Xrisaki/181690078523169[/url[/video]]