pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τι τακτ...
ακα...
γμτ ηθελα να πω κατι θεαματικο αλλα δεννν....
το χω!!!ακα μαριαννα2004!!!!
να πάρει η ευχή...................................................
κοσνικ αν εισαι εσυ η πραγματικη μαριννα2004,να σου πω οτι δε με ενδιαφερει καθολου.λουκριτία αν είσαι εσύ η πραγματική μαριάννα αναγνωστοπούλου, να σου πω ότι με ενδιαφέρει να περάσεις από το κρεβάτι μου
κοσνικ αν εισαι εσυ η πραγματικη μαριννα2004,να σου πω οτι δε με ενδιαφερει καθολου.
ξεγλιστραω αλλα αν εισαι η 2004 καποια στιγμη θα σε δουλεψω στεγνα.ξεγλιστράς, αλλά αν είσαι η αναγνωστοπούλου κάποια στιγμή θα σε μαρκαλίσω εγώ
ξεγλιστραω αλλα αν εισαι η 2004 καποια στιγμη θα σε δουλεψω στεγνα.
κουαρτετο???με τιποτα!μονο οργια κανω με τον τζι ελ κ τους κλωνους του.θα σας πάρω μαζί με τον κλώνο σου για να είμαι σίγουρος
παντως οχι την ομορφια...Λουκ, μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα και δεν το ξέρεις;
Με τη Βερόνικα από την ταινία του Κισλόφσκι τι σχέση έχεις;
ποια ταινια; την χρωματιστη;Λουκ, μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα και δεν το ξέρεις;
Με τη Βερόνικα από την ταινία του Κισλόφσκι τι σχέση έχεις;
σορρυ μεσιε...δε παρακολουθω κισλοφσκι....Όχι ρε άσχετη! Με αυτή που ζούσε μια ζωή στο Παρίσι και μια άλλη στην Πολωνία.
οχι.εγω ειμαι χαρουμενη....η γωγου δε την παλευε.Κάτι σαν την Κατερίνα Γώγου που έδειχνε προχθές ο Θεοδωράκης.
Και για να δείτε πόσο large είμαι κάνω την αρχή με μια εντελώς ηλίθια φωτο μου!
Λίλα...μπορεί να μην κάνει για μοντέλο, αλλά είναι τρελό μουνί και απίστευτος πάτος !!!!
το κορίτσι είναι τρέλλα !!!!!!!!! όχι και μπάζο !!!!!!Έλενα Ματζουράνη
ρε μάκγες οχι και μπάζα αυτές !!! ειδηκά η Κάτια !!!!!! είπαμε !!! μη το γαμάτε και τελείως !!!!http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20090716/mastor2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_BvMF1cOmSj4/S_bcwBxjYnI/AAAAAAAADds/fDsMGFBYpn8/s400/Star.Playmate.2010.DTB-GrLTv.avi_snapshot_00.28.40_%5B2010.05.21_22.00.37%5D.jpg
σορρυ μεσιε...δε παρακολουθω κισλοφσκι....
ααααχχχ....αριστα επρεπε να μαι....γεννημενη γ αυτο ειμαι....
οποιος βαλει το αρτιστα απο πυξ λαξ γαμιεται.
Νηστεύεις για τη Σαρακοστή καρδούλα μου?