Νέα

Σκατόμπαζα που το παίζουν μοντέλα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marianna anagnostopoulou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
marianna anagnostopoulou
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Εγω το ειχα τσεκαρει...ετσι ειναι..

επειδή έβαλα μια φωτογραφία της Λουκρητίας σε κάποια φάση σημαίνει πως είμαι και η Λουκρητία?
ξέρετε η Λουκρητία δεν είναι το ίδιο το cartoon  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
επειδή έβαλα μια φωτογραφία της Λουκρητίας σε κάποια φάση σημαίνει πως είμαι και η Λουκρητία?

Εμενα τελικά θα μου πεις γιατι μπαινεις εδω?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Με επεισες...δεν ξερω για τους αλλους...

OP
OP
marianna anagnostopoulou
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
απο που προκυπτει απο αυτο το ποστ μου πως μπερδεψα την μια με την αλλη?
για την αναγνωστοπουλου μιλαω,ημαρτον

Σιλβα η Αναγνωστοπούλου είμαι απλά δεν καταλαβαίνω απο που συμπαιρένεις το αντίθετο
πρίν λιγο κιόλας πόσταρα και αδημοσίευτες γκριμάτσες για να βάλει ο γκας νέο αβατάρ!  :P

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σιλβα η Αναγνωστοπούλου είμαι απλά δεν καταλαβαίνω απο που συμπαιρένεις το αντίθετο
πρίν λιγο κιόλας πόσταρα και αδημοσίευτες γκριμάτσες για να βάλει ο γκας νέο αβατάρ!  :P

σου τις έδωσε η πραγματική μαριάννα αναγνωστοπούλου (ακα λουκριτία) για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπορει τις ιδιες να τις εχεις στο φεις δεν εχει να πει κατι αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Κοιτα, εγω ομολογω οτι μεχρι σημερα δεν σε ειχα ακουστά.
Τωρα γκουγκλαρω κατι φωτογραφιες σου και σε βλεπω.
Καλη εισαι, αλλά πολυ λεπτη εχω την εντυπωση.

OP
OP
marianna anagnostopoulou
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
σου τις έδωσε η πραγματική μαριάννα αναγνωστοπούλου (ακα λουκριτία) για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια :sunglasses:

και γιατί να μη μπεί να τις ανεβάσει η ίδια αφου έτσι κι αλλιώς μπαίνει στο μπου?  :P

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Στο φιναλε στα παπαρια μας.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και γιατί να μη μπεί να τις ανεβάσει η ίδια αφου έτσι κι αλλιώς μπαίνει στο μπου?  :P

γιατί έπρεπε να μπείτε ταυτόχρονα (όπως και έγινε) και να συνομιλήσετε κιόλας (όπως και έγινε) ώστε να μην μας μπει καμιά ιδέα... :sunglasses:

OP
OP
marianna anagnostopoulou
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Like
8
Πόντοι
1
μπορει τις ιδιες να τις εχεις στο φεις δεν εχει να πει κατι αυτο.

οκ εντάξει δεν μ'ενδιαφέρει ν'αποδείξω κάτι αν και όταν λέω αδημοσιευτες εννοώ οτι δεν είναι ούτε στο φεις,
απλά επειδή έχει ενδιαφέρον η αποψή σου πές μου σε τι ακριβώς διαφέρει η γραφη μου?  :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οκ εντάξει δεν μ'ενδιαφέρει ν'αποδείξω κάτι αν και όταν λέω αδημοσιευτες εννοώ οτι δεν είναι ούτε στο φεις,
απλά επειδή έχει ενδιαφέρον η αποψή σου πές μου σε τι ακριβώς διαφέρει η γραφη μου?  :think:

είχες άλλο γραφικό χαρακτήρα παλιότερα :sunglasses:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ε καμμια σχεση με το πως εγραφες πριν απο το μπαναρισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom