kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θελω παρασημο...
:o :o :o
λες?
και τότε η την τύχη μου ποιά είναι?
θελω παρασημο...
:o :o :o
λες?
και τότε η την τύχη μου ποιά είναι?
Εγω το ειχα τσεκαρει...ετσι ειναι..
Και για να δείτε πόσο large είμαι κάνω την αρχή με μια εντελώς ηλίθια φωτο μου!
επειδή έβαλα μια φωτογραφία της Λουκρητίας σε κάποια φάση σημαίνει πως είμαι και η Λουκρητία?
ξέρετε η Λουκρητία δεν είναι το ίδιο το cartoon
Με επεισες...δεν ξερω για τους αλλους...επειδή έβαλα μια φωτογραφία της Λουκρητίας σε κάποια φάση σημαίνει πως είμαι και η Λουκρητία?
ξέρετε η Λουκρητία δεν είναι το ίδιο το cartoon
απο που προκυπτει απο αυτο το ποστ μου πως μπερδεψα την μια με την αλλη?
για την αναγνωστοπουλου μιλαω,ημαρτον
Σιλβα η Αναγνωστοπούλου είμαι απλά δεν καταλαβαίνω απο που συμπαιρένεις το αντίθετο
πρίν λιγο κιόλας πόσταρα και αδημοσίευτες γκριμάτσες για να βάλει ο γκας νέο αβατάρ!
Εμενα τελικά θα μου πεις γιατι μπαινεις εδω?
μπορει τις ιδιες να τις εχεις στο φεις δεν εχει να πει κατι αυτο.Σιλβα η Αναγνωστοπούλου είμαι απλά δεν καταλαβαίνω απο που συμπαιρένεις το αντίθετο
πρίν λιγο κιόλας πόσταρα και αδημοσίευτες γκριμάτσες για να βάλει ο γκας νέο αβατάρ!
Σιλβα η Αναγνωστοπούλου είμαι απλά δεν καταλαβαίνω απο που συμπαιρένεις το αντίθετο
σου τις έδωσε η πραγματική μαριάννα αναγνωστοπούλου (ακα λουκριτία) για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια
Δεν ειναι απαντηση αυτο, μάλλον πετας την μπαλα στην εξεδρα.επειδή έκανα ένα "εξωφυλλο" δλδ θεωρούμαι πολύ ντίβα για να μπαίνω σε φόρουμς?
και γιατί να μη μπεί να τις ανεβάσει η ίδια αφου έτσι κι αλλιώς μπαίνει στο μπου?
μπορει τις ιδιες να τις εχεις στο φεις δεν εχει να πει κατι αυτο.
οκ εντάξει δεν μ'ενδιαφέρει ν'αποδείξω κάτι αν και όταν λέω αδημοσιευτες εννοώ οτι δεν είναι ούτε στο φεις,
απλά επειδή έχει ενδιαφέρον η αποψή σου πές μου σε τι ακριβώς διαφέρει η γραφη μου?
είχες άλλο γραφικό χαρακτήρα παλιότερα
ε καμμια σχεση με το πως εγραφες πριν απο το μπαναρισμα.οκ εντάξει δεν μ'ενδιαφέρει ν'αποδείξω κάτι αν και όταν λέω αδημοσιευτες εννοώ οτι δεν είναι ούτε στο φεις,
απλά επειδή έχει ενδιαφέρον η αποψή σου πές μου σε τι ακριβώς διαφέρει η γραφη μου?