<<και το πιο αστειο ειναι οτι οι κριτες της μισελεν κοιτανε αυστηρα το φαι και ποτο..... και μονο "λενε"
να ειναι τελειο και οπωτε πανε να ειναι ακριβοως το ιδιο... consistency οπως το λενε στην Λαρισα>>
Οι άνθρωποι που εργάζονται για τον Οδηγό Μισλέν,ελέγχουνε και άλλλους παράγοντες εκτός από αυτά που αναφέρεις...Σέρβις-παρουσία σερβιτόρων και γνώσεις στην εστιατορική,χρόνοι σερβιρίσματος,παρουσίαση πιάτων,κάρτα οίνων και λοιπών ποτών/σέρβις αυτών,τον χώρο του εστιατορίου,τις τουαλέτες,το στήσιμο του τραπεζιού (art de la table),τον περιβάλλοντα χώρο του εστιατορίου και τέλος συζήτηση με τον σεφ ή και τον ιδιοκτήτη.Υπόψιν ότι εστιατόριο-όσο καλό και να είναι-δεν παίρνει αστέρι από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του...