ο Λαζαρου ειναι σαν ταβερνιαρης σε παραδοσιακο καπηλιο...
Ναι,αλλά έχει βρει την άκρη αυτός... Στο Ελλαδιστάν,μόνο οι "άκρες" μετράνε...
ο Λαζαρου ειναι σαν ταβερνιαρης σε παραδοσιακο καπηλιο...
;)Ναι,αλλά έχει βρει την άκρη αυτός... Στο Ελλαδιστάν,μόνο οι "άκρες" μετράνε...
Τώρα θα εμφανίζεται ο ένας και θα λέει πχ θα φτιάξουμε ένα φοβερό σπετζοφάι με λουκάνικα από τα λιντλ, αυτήν την εβδομάδα μόνο 1,30 ευρώ το κιλό, και πιπεριές βουλγαρίας, μόνο στ λιντλ και μόνο 1 ευρώ το δεκάκιλο
και θα κάνει ρελάνς ο άλλος: ταλιατέλες λιντλ (μόνο 35 σεντς το πακέτο) με παρμεζάνα βαυαρίας (2,20 από Τρίτη ως Παρασκευή) και μανιτάρια κονσέρβας (στα 4 τα 3 δώρο)
παει κανεις τωρα ομως?Μην λησμονείτε πως το Βαρούλκο υπήρξε για πολλά χρόνια ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας. Οι τιμές ήταν ίσα παρακάτω από να τους μηνύσουν για κλοπή!! Ο σημερινός βασικός ήταν ένα τραπέζι για δυό ζευγάρια.
Ο Λαζαρου ειναι ο μοναδικος στην Ελλαδα αν θυμαμαι καλα που εχει αστερι Michelin που ειναι το σημαντικοτερο βραβειο μαγειρικης στον κοσμο.
Οκ μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Στην τηλεοραση δεν νομιζω να βγαινει για να δειξει στην μεση ελληνιδα νοικοκυρα πως να μαγειρεψει τον αστακο αλλα για να βαλει extra ευρουλακια στην τσεπη του,που ειναι το κακο?
1) Οχι ο μοναδικος, υπαρχουν και 2 διαστερα πλεον εστιατοριαΟ Λαζαρου ειναι ο μοναδικος στην Ελλαδα αν θυμαμαι καλα που εχει αστερι Michelin που ειναι το σημαντικοτερο βραβειο μαγειρικης στον κοσμο.
παει κανεις τωρα ομως?
παταει ποδαρι ή βαραει μυγες?
ο Λακης ελεγε οτι παει ο Αλεξ
περα απο την πλακα , εφαγε μεγαλο στραπατσο με τις τιμες , ειχε ξεχασει να της κατεβασει , και δεν παταγε ανθρωπος , και οσοι πηγαιναν εκει γελαγαν μολις εβλεπαν τον καταλογο ..προσπαθησε να κρατησει τις τιμες και καλα πιστευωντας οτι στο κοινο του δεν εχουν προβλημα , πηρε τ αρχιδια μου τελικα , και δεν παταγε ανθρωπος ..
Μετα κατεβασε τιμες , και εκανε και ''καλα'' μενου που ηταν για το πουτσο , πιο σαβουρα δεν εχω φαει ...φευγαμε απο εκει και πηγαιναμε αλλου να φαμε ... τωρα και καλα εχει ορθοποδήσει
1) Οχι ο μοναδικος, υπαρχουν και 2 διαστερα πλεον εστιατορια
2) Αν, ή μαλλον "ΑΝ" κάποτε άξιζε το αστέρι, τα τελευταία 4 χρόνια τουλάχιστον όχι απλώς δεν το αξίζει αλλά θα έπρεπε να εμφανίζεται και σε λίστα εστιατορίων προς αποφυγήν. Το γιατί παρέμεινε στη λίστα του οδηγού, οι δήθεν ινκόγκνιτο επισκέψεις των κριτικών του οδηγού και οι κάθε άλλο παρά ινκόγκνιτο επισκέψεις ελλήνων κριτικών και οι βαθμολογίες τους είναι υλικό για άλλη συζήτηση. Είναι δυστυχώς πολύ μικρή και η μαγειρική (όπως και η θεατρική, κινηματογραφική κλπ) σκηνή στην Ελλάδα, οπότε βλέπεις φελλούς να επιπλέουν ελλείψει εναλλακτικών, γλειώδεις τύπους στα 4 να αλληλοπρωκτογλείφονται και πιο στημένες καταστάσεις από ριάλιτυ τηλεπαιχνίδια
εγραψες, καλοοοοοοΕμενα μου αρεσουν οι εκπομπες που λενε
Αν σας εχει μεινει αστακος η χαβιαρι απο το χτεσινοβραδινο δειπνο μην το πεταξετε
μπορειτε να φτιαξετε μια υπεροχη παπια πεκινου με αυτο.
Ρε πανε καλα???
Δική μου. Θα σου έλεγα "μια δοκιμή θα σε πείσει" αλλά τέτοια εστιατόρια τα προτείνει κάποιος μόνο σε τύπους που θέλει να εκδικηθεί. Μια ψαροταβέρνα πια, του ύψους και του βάθους, που λόγω προτέρου υψηλού βίου και του αστεριού, πουλάει σαρδέλες για μεταξωτές τσιπούρες.Που το στηριζεις οτι δεν αξιζει πλεον να παρεις αστερι τυπε?
Δικη σου εκτιμηση?
περα απο την πλακα , εφαγε μεγαλο στραπατσο με τις τιμες , ειχε ξεχασει να της κατεβασει , και δεν παταγε ανθρωπος , και οσοι πηγαιναν εκει γελαγαν μολις εβλεπαν τον καταλογο ..προσπαθησε να κρατησει τις τιμες και καλα πιστευωντας οτι στο κοινο του δεν εχουν προβλημα , πηρε τ αρχιδια μου τελικα , και δεν παταγε ανθρωπος ..
Μετα κατεβασε τιμες , και εκανε και ''καλα'' μενου που ηταν για το πουτσο , πιο σαβουρα δεν εχω φαει ...φευγαμε απο εκει και πηγαιναμε αλλου να φαμε ... τωρα και καλα εχει ορθοποδήσει
Δική μου. Θα σου έλεγα "μια δοκιμή θα σε πείσει" αλλά τέτοια εστιατόρια τα προτείνει κάποιος μόνο σε τύπους που θέλει να εκδικηθεί.
μισελεν αστερι σημαινει 3000 λεπτομεριες εκτος του φαγητου που πρεπει να εχεις στην εντελια καθε γαμημενη μερα που εισαι ανοιχτος "ακομα και κλειστος"
Αυτο προυποθετει ολοκληρο στρατο. το ιδιο ρεστοραν που θα ειχε 6 ατομα προσωπικο αν εχει αστερι για διατηρησει την ποιοτητα χρειαζετε 15 ατομα.
Δυστηχως το εχουν ξεφτυλισει τοσο πολυ που μεχρι και στο εξωτερικο οι μεγαλοι σεφ οπως ο Ρου κλπ κλπ εχουν αρχισει και διαμαρτυρωνται οτι αναγκαζονται να αυξησουν το κοστος σε δυσθεώρητα υψη....
ισως ο Λαζαρου να ηταν πιο προσυτος αλλα το αστερι συμαινει οτι πρεπει να πληρει καποιες προδιαγραφες που χωρις κοστος δεν ειναι δυνατον να τις εχει....
εχω φαει σε τοσα μαγαζια στο εξωτερικο με αστερι και 3 αστερα μισελεν που θα επρεπε να ειχα ανοιξει βουλκανιζατερ ..και οχι απλα ενα περασμα , πολλες φορες ..
ο Λαζαρου το μισελεν αναθεμα και αν ξερει και αυτος πως το πηρε .. μην τρελαθουμε κιολας , εχουμε χαλασει του κοσμου τα λεφτα στα καλυτερα 3αστερα μισελεν και θα μας γδυσει ο Λαζαρου