Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μολις κανεις περιπου 10+ την παιρνεις και συνεχίζεις στο Μπουζουκομαγαζο !! :)

Το 10 + σημαίνει ποτά δηλαδή 100 .

Αλλα υπάρχει και η άλλη λύση πηγαίνεις στο μαγαζί κατα τις 4 με 5 το πρωι. Σχολάει και πηγαίνεις οπου θέλεις. :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα μαζι με horhe τον αραπινοφαγο :grin: κακος χαμος και παλι απο κοσμο με αποτελεσμα να βολευτουμε στριμοχτα διπλα στon dj  :ugly_tocktock: ολα αυτα για τα ματια της Σουζανας η οποια κατεφθασε για αλλη μια φορα σαν πυραβλος προκειμενου να με συναντησει :lol: ο εταιρος συναγωνιστης horhe εντοπισε αραπινα με  :kissass: αλλα για κακη του τυχη ηταν συνεχως καπαρωμενη απο πιρφορους  :free-indifferent-smileys-746: ετσι περιοριστηκε να απολαμβανει την μπιρα του και το στενο μαρκαρισμα που ειχα ασκηση στη Σουζανα  :kissass:  η οποια για αλλη μια φορα ηταν χαρμα οφθαλμων :o :o η κοπελα ειχε ιδρωσει λογο της στενης επαφης οποτε αναγκατηκα να την αφησω να αναπνευσει :tooth:  :tooth: σε ανυποπτο χρονο εμφανησθηκε ο μεγας γκολκυπερ του οσφπ και της εθνικης Ελλαδος,Νικος Σαργκανης με αποτελεσμα ο Περικλης να ψαχνει θεση για να τον βολεψει :free-indifferent-smileys-746: καθως η ωρα περνουσε και η απουσια του πρωθυπουργου [Μακης 1985] ηταν εμφανης,ειπαμε να αποχωρισουμε κατα της 2 ωστε να συναντησουμε τον Μακη ο οποιος εβοσκε σε υποπτα μερη της πιατσας :grin: :grin: ετσι μετα την συναντηση,φυγαμε και οι τρεις για πιο αγριες καταστασεις καθ' οτι ο horhe ηθελε  :penisdance: ετσι καταληξαμε στο play poy οπου συνεβησαν καταστασεις απειρου καλους με τον πρωθηπουργο να μην κρατιεται απ'τα γελια :tooth:  :tooth:  :headbaning3:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα μαζι με horhe τον αραπινοφαγο :grin: κακος χαμος και παλι απο κοσμο με αποτελεσμα να βολευτουμε στριμοχτα διπλα στon dj  :ugly_tocktock: ολα αυτα για τα ματια της Σουζανας η οποια κατεφθασε για αλλη μια φορα σαν πυραβλος προκειμενου να με συναντησει :lol: ο εταιρος συναγωνιστης horhe εντοπισε αραπινα με  :kissass: αλλα για κακη του τυχη ηταν συνεχως καπαρωμενη απο πιρφορους  :free-indifferent-smileys-746: ετσι περιοριστηκε να απολαμβανει την μπιρα του και το στενο μαρκαρισμα που ειχα ασκηση στη Σουζανα  :kissass:  η οποια για αλλη μια φορα ηταν χαρμα οφθαλμων :o :o η κοπελα ειχε ιδρωσει λογο της στενης επαφης οποτε αναγκατηκα να την αφησω να αναπνευσει :tooth:  :tooth: σε ανυποπτο χρονο εμφανησθηκε ο μεγας γκολκυπερ του οσφπ και της εθνικης Ελλαδος,Νικος Σαργκανης με αποτελεσμα ο Περικλης να ψαχνει θεση για να τον βολεψει :free-indifferent-smileys-746: καθως η ωρα περνουσε και η απουσια του πρωθυπουργου [Μακης 1985] ηταν εμφανης,ειπαμε να αποχωρισουμε κατα της 2 ωστε να συναντησουμε τον Μακη ο οποιος εβοσκε σε υποπτα μερη της πιατσας :grin: :grin: ετσι μετα την συναντηση,φυγαμε και οι τρεις για πιο αγριες καταστασεις καθ' οτι ο horhe ηθελε  :penisdance: ετσι καταληξαμε στο play poy οπου συνεβησαν καταστασεις απειρου καλους με τον πρωθηπουργο να μην κρατιεται απ'τα γελια :tooth:  :tooth:  :headbaning3:
ο νικος σαργκανης στον σκαραβαιο??

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μια και μιλάμε για Σαργκάνη, ματς μπορείς να δεις στον Σκαραβαίο? έχει μεγάλες οθόνες?

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
τελικα εχει γαμησει κανεις απο κει μεσα η ολοι παιρνουν δουλεια για το σπιτι?

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
τελικα εχει γαμησει κανεις απο κει μεσα η ολοι παιρνουν δουλεια για το σπιτι?

Eνα θα σου πώ καλέ φίλε!

Οσοι τρώνε... δεν το λένε...!!!

Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι για πολύ εμπειρους . Οι περισσότερες είναι καπαρωμένες!

Οι άλλοι απλά πληρώνουν το Νίκο και τον Περικλή.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

την ξέρεις την αποψή μου για το μαγαζί...τι να έρθω να κάνω να κάθομαι δίπλα στο ηχείο?? :tickedoff: :tickedoff:

τα φιλιά μου τα έδωσες στην Σουζάνα γιατί έμαθα με έψαχνε :grin:

Υ.Γ είχα καλή παρέα την Παρασκεύη και προτίμησα να πιω μπύρες μαζί τους ;)

Επισκέπτης
την ξέρεις την αποψή μου για το μαγαζί...τι να έρθω να κάνω να κάθομαι δίπλα στο ηχείο?? :tickedoff: :tickedoff:

τα φιλιά μου τα έδωσες στην Σουζάνα γιατί έμαθα με έψαχνε :grin:

Υ.Γ είχα καλή παρέα την Παρασκεύη και προτίμησα να πιω μπύρες μαζί τους ;)
την επομενη φορα κανονισα να σε βαλω σε τραπεζι για να μην γκρινιαζεις :grin:                                                                           
ξερεις οτι δεν χανω τετοιες ευκαιριες και ειδικα οταν προκειτε για μια γυναικα οπως η Σουζανα ;) φιλακια στα μαγουλακια απο εσενα και στο λαιμουδακι απο εμενα :grin:

δεν αμφιβαλω μυστη μου οτι περασες ομορφα με εκλεκτη παρεα ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
την επομενη φορα κανονισα να σε βαλω σε τραπεζι για να μην γκρινιαζεις :grin:                                                                            
ξερεις οτι δεν χανω τετοιες ευκαιριες και ειδικα οταν προκειτε για μια γυναικα οπως η Σουζανα ;) φιλακια στα μαγουλακια απο εσενα και στο λαιμουδακι απο εμενα :grin:

δεν αμφιβαλω μυστη μου οτι περασες ομορφα με εκλεκτη παρεα ;)

:2funny: :2funny: :2funny:

εντάξει,αν είναι να κάτσω σε τραπέζι τότε θα έρθω :cheesy:

εεε στα μάγουλα μύστη που αλλού να την φιλήσεις...??

Ας ποστάρω και ένα μνμ ενημέρωσης από το μαγαζί πρίν 10~12 ημέρες

Παρασκευή βράδυ μετά το πάρτυ του 104,παρέα με τον συνοδοιπόρο tzip1991,ξεκινήσαμε για πολλοστή φορά το ταξίδι προς το Σκαραβαίο μαγαζάρα :grin: Παρόλα αυτά που είχαν προηγηθεί το απόγευμα(γκρίνιες,εντάσεις,χαμόγελα συμφιλίωσης και φυσικά κάμποσα ποτά)φθάσαμε γύρω στις 12 στο μαγαζί.Όπως κάθε φορά γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο,κάτι το οποίο καθιστούσε την εύρεση τραπεζιού ακατόρθωτη.....περνώντας μπροστά από τα κορίτσια η Μαρία η Ρωσσίδα μαζί με την Σουζάνα ήταν αραχτές στο ίδιο τραπέζι με τον tzip1991 να μιλάει μόνο στην Σουζάνα!!!Ψάχνωντας για τραπέζι ο σφίχτης του μαγαζιού(ο οποιος είναι πολύ εξυπηρετικός :grin:)μας βόλεψε στην γωνία του dj δίπλα από το ηχείο :S Αφού έστω και δύσκολα βρήκαμε κάτι έκανε την εμφανισή της η Σουζάνα,η οποία τσίμπησε το ποτάκι από τον συναγωνιστή!!!Και αυτή την Παρασκεύη είχα την τιμητική μου,μιας και περάσανε αρκετά ωραία μωρά από τα πόδια μου αλλά εκείνη που μου άρεσε περισσότερο ήταν η Ρουμάνα η Βίβιαν :cum: Πρόκειται για ένα μελαγχρινό πειρασμό με πολύ γλυκιά φατσούλα,ωραίο απαλό δέρμα ενώ τόνιζε έξυπνα το καλλίγραμο σώμα της φορώντας ένα μίνι πράσινο φόρεμα με σχετικά βαθύ ντεκολτέ :tits2: Έκατσε μαζί μου αρκετή ώρα χωρίς να ζητήσει κάτι,όπου μιλούσαμε για διάφορα θέματα και εκείνη επικεντρώθηκε στο ντυσιμό μου και στο ρολόι χειρός που φορούσα,με εμένα να κολλάω στο κολιέ που φορούσε στον λαιμό της που είχε το γράμμα V :cheesy:

Η ώρα περνούσε ευχάριστα μιας και ο tzip1991 είχε πάρει μονότερμα την Σουζάνα,η οποία για ακόμη 1 φορά ήταν άψογα ντυμένη,με μαύρη εφαρμοστή φούστα,μαύρο μπούστο,ωραία ψηλοτάκουνα παπούτσια....για εμένα είναι ο ορισμός της γυναικείας φιλαρέσκειας η οποία με έχει γοητεύσει όσες φορές και αν την έχω δεί(σόρρυ φίλε αλλά πρέπει να τα λέμε :cheesy:).Το κορίτσι είχε κουραστεί από την ορθοστασία,οπότε πήρα την πρωτοβουλία να της παραχωρήσω την θέση μου κάτι το οποίο αποδέχθηκε μιας και ήταν κάπως κουραστηκό να στέκεται,όταν εγώ μπορούσα να της παραχωρήσω την θέση μου :cheesy: Κάπου εκεί της έπιασα την κουβέντα και μιλήσαμε σοβαρά για θέματα πιο προσωπικά,όπου διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη ότι οι απόψεις της είναι αρκετά σωστές και σύγκλιναν με τις δικές μου!!Αλλαγή θέσης,λόγω του ότι κάποια παρέα ήθελε να κλείσει την προνομιούχο θέση που είχαμε κάτσει :jerking: οπότε ο ευγενέστατος σφίχτης μας μετέφερε σε τραπέζι :rockon:

Η ώρα περνούσε και το στομάχι χόρευε από την πείνα,με την Σουζάνα να πιάνει αμέσως τον παλμό της νηστικομάρας μου,οπότε μου έφερε τον κατάλογο από το μπάρ να δω τι θα παραγγείλω για φαί :grin: Μεγάλος κατάλογος αλλά ήθελα κάτι ελαφρύ μιας και ήταν περασμένη η ώρα,μέχρι να αποφασίσω είχε φθάσει ο Περικλής ο οποίος με ρώτησε τι θα ήθελα να φάω....του εξηγώ ότι θέλω κάτι σε κρέπα αλλάη αλμυρή :grin: Τον είδα ότι το σκέφτηκε και φώναξε την Μαρία,την υπεύθυνη του φαγητού η οποία με εξυπηρέτησε!!!Η κρέπα αργούσε να έρθει αλλά τα κορίτσια του μαγαζιού δεν με άφησαν σε ησυχία,όπου σκάει μύτη ψηλή,μελαχρινή,με καλλίγραμο σώμα Ρουμάνα την οποία είχα κοζάρει από την προηγούμενη επίσκεψη.....αφού λέμε 2-3 μαλακίες μου λέει περιμένεις φαί??Αποκρίνω θετικά και μου λέει τι θα κάνεις??Θα φάω πρώτα,γιατί οπως ξέρεις νυστικό αρκούδι δεν χορεύει....πότε θα με κεράσεις ένα ποτό??Αφού τελειώσωτο φαγητό μου της απαντάω :cheesy: Έλα όμως που στο καπάκι μου έρχεται μια ξανθιά και αρχίζει και αυτή τα ίδια :dunno: Πέρνει και αυτή την ίδια απάντηση αλλά δεν πτοείται και μου λέει το θεικό [size=14pt]''ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΕΡΑΣΕΙΣ''[/size] :tooth:

Δεν άντεξα και έβαλα τα γέλια,όπου κατάλαβε την στάση μου απεναντί της και έφυγε διακριτικά γιατί μόλις είχε καταφθάσει το φαί :sunglasses: Ο tzip1991 έκανε μεγάλη ζημιά εκείνη την ημέρα,γιατί σε ανύποπτο χρόνο κατέφθασε η Ρωσσίς Μαρία για να κεραστεί αλλά έφυγε εισπράτωντας ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο :P Τελειώνοντας με το φαγητό μου,κανονίσαμε τα του λογαριασμού και αποχωρήσαμε γιατί την επομένη θα είχαμε αγώνα....καθώς είμασταν στο δρόμο,μας πλησιάζει η Ρωσσίς Μαρία,η οποία τα χώνει στον συνοδοιπόρο ότι τον περίμενε να την κεράσει και εκείνος την έγραψε :tooth:

Επισκέπτης
solo επισκεψη στο μαγαζι την Τριτη το βραδυ,ελπιζοντας να εχει λιγοτερο κοσμο απο το Σ/Κ προκειμενου να αναλυσω εκ βαθεως τα πραγματα της ζωης με την  :mrs_eusa_dance: Σουζανα την σεξορωσιδα μου  :kissass: αν και ο κοσμος ηταν αρκετος καταφερα να βρω ελευθερο τραπεζι και να επιτυχω τον  ανωτερο στοχο μου με την κορασιδα, η οποια για αλλη μια φορα με εντυποσιασε με την εμφανιση της  :free-sexy-smileys-947: φορουσε μαυρο φορεμα, ελαστικο,με φερμουαρ που κατεβαινε κατω απο τον :kissass: οι καμπιλες της κορασιδας βγαζουν ματια  :o  :o  ειχε την ευκαιρια να ξεδιπλωσει τις αρετες του χαρακτηρα της, πραγμα το οποιο και εκανε σε χρονο ρεκορ οπως δηλωσε η ιδια [ εκατσε 3,5 ωρες με τρια ποτα] :grin: στης 1,30 αποχωρισα λογο εργασιμης επομενης ημερας[αλλιως θα καθομουνα μεχρι το πρωι] :grin:  :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
solo επισκεψη στο μαγαζι την Τριτη το βραδυ,ελπιζοντας να εχει λιγοτερο κοσμο απο το Σ/Κ προκειμενου να αναλυσω εκ βαθεως τα πραγματα της ζωης με την  :mrs_eusa_dance: Σουζανα την σεξορωσιδα μου  :kissass: αν και ο κοσμος ηταν αρκετος καταφερα να βρω ελευθερο τραπεζι και να επιτυχω τον  ανωτερο στοχο μου με την κορασιδα, η οποια για αλλη μια φορα με εντυποσιασε με την εμφανιση της  :free-sexy-smileys-947: φορουσε μαυρο φορεμα, ελαστικο,με φερμουαρ που κατεβαινε κατω απο τον :kissass: οι καμπιλες της κορασιδας βγαζουν ματια  :o  :o  ειχε την ευκαιρια να ξεδιπλωσει τις αρετες του χαρακτηρα της, πραγμα το οποιο και εκανε σε χρονο ρεκορ οπως δηλωσε η ιδια [ εκατσε 3,5 ωρες με τρια ποτα] :grin: στης 1,30 αποχωρισα λογο εργασιμης επομενης ημερας[αλλιως θα καθομουνα μεχρι το πρωι] :grin:  :grin:

Πολύ καλό σκορ φίλε.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

ωραίος :rockon: :rockon:

γράψε και για τα γεγονότα του Σαββάτου,μην ντρέπεσαι που οι γκόμενες ήταν κολλημένες μαζί μου :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
ωραίος :rockon: :rockon:

γράψε και για τα γεγονότα του Σαββάτου,μην ντρέπεσαι που οι γκόμενες ήταν κολλημένες μαζί μου :tooth: :tooth:
οτι και να γραψω για σενα φιλε μου θα ειναι λιγο, μπροστα στον παταγο που προκαλεσες το Σαββατο στις κορασιδες του Σκαραβαιου  :rockon:  :rockon: μεχρι και να υπογραψεις στο στηθος τους σου ζητησαν οι ατακτες κορασιδες :cheesy: απο την ωρα που μπηκαμε στο μαγαζι καταφερες να προσελκυσεις ολα τα βλεματα των γυναικων ;) με το ντυσιμο σου,τα γελια σου,τις ατακες σου,τα χουφτοματα σου και τα χειροφιληματα [μην σε ξαναδω να φιλας το χερι της Σουζανας γιατι.... :s&m_1:] εισουν πραγματι ο Δον Ζουαν του Σκαραβαιου :rockon:  :rockon: ματαια προσπαθουσαμε εγω και ο τριτος εμπειρος συναγωνιστης να κλεψουμε λιγο απο την αιγλη σου το βραδυ εκεινο >:(  >:( ολες οι γκομενες δηλωναν οτι δεν σε ειχαν ξαναδει ετσι :cheesy: μεχρι και ο Περικλης υποκλειθηκε και αναγκαστικε να κερασει μπυρες :2funny: ονειρεμενη βραδια αλλα επρεπε να κοιμηθουμε κιολας γι αυτο και αποχωρισαμε στις 4,30 με πολυ ανεβασμενη διαθεση :rockon:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom