Μετά το Χ-Bar περάσαμε μια βόλτα μαζί με τον tzip1991 και από τον Σκαραβαίο,για τον οποίο είχα ακούσει τόσα πολλά αλλά δεν είχε τύχει να επισκεφθώ....Παρασκευή βράδυ γύρω στις 1:30 και γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο
Δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για δείγμα,αλλά με την πολύτιμη βοήθεια της σερβιτόρας βρήκαμε να κάτσουμε :o Το μαγαζί διαθέτει απίστευτο ρόστερ γυναικών που καλύπτουν όλα τα γούστα(από πιπίνια μέχρι μιλφάρες για παντρεία
)αν και εμένα προσωπικά μου άρεσε η γκόμενα στην είσοδο(είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα).Στο τραπέζι μας ήρθαν 2 ρωσσίδες μίλφ με την ξανθιά καλλονή να κλέβει την παράσταση,τόσο σαν εμφάνιση όσο και σαν χαρακτήρας....η έταιρη κοπέλα προσπαθούσα να βρώ τρόπο να την διώξω αλλά μάταια
αφού είχαν παραγγείλει ποτά.
Η ώρα δεν περνούσε με τίποτα,οπότε το είχα ρίξει στο οφθαλμόλουτρο μιας και το μαγαζί διαθέτει αυτή την δυνατότητα....όπου κατόπιν ενημέρωσης του tzip1991,κόζαρα μελαγχρινό μωρό αδύνατο,με μαύρο μαλλί,τζίν κολλητό παντελόνι και μπέζ γόβες
να μας παίζει με τα μάτια του
Καρφώθηκα πάνω της παρόλα που ήταν σε παρέα και την κερνούσαν,έδειχνε να βαρίεται μαζί τους και να ασχολείται μαζί μου
Οι ματιές μας συναντήθηκαν πολλές φορές,ενώ μου έκανε και κάποια νοήματα,με εμένα να της αφιερώνω τραγούδι που έπαιζε ο dj
Η ώρα περνούσε και είχαμε μείνει στα χαμόγελα,τις αφιερώσεις,τις λάγνες ματιές αλλά πήρα την απόφαση και πήγα να της μιλήσω.....ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια επόμενη φορά