Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στο μαγαζί έγινε πάλι ντου μια από τις περασμένες Παρασκευές.
Αλλά αυτή την φορά τα κορίτσια τα πήγαν ΓΑΔΑ αλλά έιχαν καλύτερη μεταχείρηση και φύγαν γρήγορα.

Η αλλάγή στο μαγαζί είναι oi oriental χορεύτριες μετά τις 12. Παρασκευές και Σάββατο νομίζω.
Χορεύουν ωραία και παρασύρονται και τα υπόλοιπα κορίτσια σε αυτό και ανεβαίνουν σε τραπέζια.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Τώρα το ρόστερ των κοριτσιών έχει ανανεωθεί κατά 20% περίπου. Και έχει πέσει πολύ ο μέσος όρος ηλικίας΄.

Οι Ρουμάνες είναι πλειοψηφεία και θέλουν και προσοχή γιατί αρμέγουν τους ανυποψιαστους. Δεν αξίζουν μία κοιτάνε μόνο πορτοφόλι.
Οι Λιθουανές σταθερές. κάνουν μεροκάματο εαν δεν προσέχεις.
Οι Βουλγάρες σταθερές. και καλά παιδιά.
Οι Ρωσίδες με απώλειες και προσθήκες αλλά από Γεωργία μεριά άρα μεγάλη προσοχή γιατί αυτές πίσω έχουν Ρωσοπόντιους αγαπητικούς.
Μεγάλη Ουκρανία και Πολωνία εδώ παίδες δεν είμαι αντικειμενικός τις γουστάρω πολύ και φυσικά ο πελάτης 'εχει το έλεγχο.
Το κακό είναι ότι επειδή είναι μουνάρες οι χορηγοί εδώ είναι μόνιμοι.
Παράδειγμα καθόμουν με την Μαρία την κερνουσα ένα των 8 ευρώ. Ηρθε ένας μέγας χορηγός της , την είδε απασχολημένη , πλήρωσε 10 μάρκες των 8 ευρώ σύνολο 80 και έφυγε. Αλλός έρχεται την κερνά σαμπάνια κάθε μέρα.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΛΛΗΜΑ που έχουν κάποιοι αφού το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν πλούσιο τον ΝΙΚΟΛΑ-ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ μόνο με νεράκι και αναψυκτικό.

astronautis2

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε γενικές γραμμές σωστά τα λες φίλε για τις εθνικότητες των κοριτσιών  :boobies:
Γεωργιανές πριν 2 - 3 χρόνια είχε πολλές το μαγαζί και τις έβλεπες και εκτός δουλειάς.
Οι Ρουμάνες είναι ναι στο μέλι, αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Ευχάριστη έκπληξη οι Λιθουανές

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Το ποτό τον 8 ευρώ το κάνανε 10 ευρώ! Αύξηση 25%!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Δεν είμαστε καλά... Εν μέσω κρίσης... Και 8 ευρώ πολύ ήταν αν λάβουμε υπ' όψη μας ότι στο Σκαραβαίο ακόμη και μπουτάκι να θέλουμε να πιάσουμε το σκεφτόμαστε.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πόσα χαλάτε σε αυτό το μαγαζί ανά επίσκεψη;

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να προσέχουμε πόσα ποτά κερνάμε, γιατί μπορεί να ξεφύγει ο λογαριασμός.
Εγώ έχω πάει συνολικά καμιά δεκαριά φορές στο μαγαζί.
Έχω πληρώσει από 18 ευρώ μέχρι 150 ευρώ (στα 150 ευρώ είμαστε 6 άτομα, 3 άντρες και 3 γυναίκες).
Έχω ακούσει όμως για λογαριασμούς ακόμα και πάνω από 1.000 ευρώ, για κάποιους που αφέθηκαν για ώρες…
Εγώ προσωπικά έχω την καλύτερη ιδέα για το μαγαζί. Το θεωρώ κορυφαίο στο είδος του! Απλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να κερνάω ποτά.
Η εμπειρία μου στο Σκαραβαίο είναι σχεδόν μόνο από Ρουμάνες. Από όλες αυτές που έχω γνωρίσει αυτή που μου φέρθηκε καλύτερα είναι η Ιρίνα. Είναι Ρουμάνα, μελαχροινή, σχεδόν 1.80, νταρντάνα και πολύ καλό κορίτσι! Κάνει τη δουλειά της (που είναι φυσικά να παραγγείλει όσο πιο πολλά ποτά γίνεται) χωρίς όμως να είναι killer και να πάει να σε γδάρει (είναι φίλη με την άλλη Ρουμάνα βυζαρού, την Αλίνα, από ότι ξέρω).

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Το μόνο αντάλλαγμα που πήρα ήταν αγκαλίτσες, χαδάκια και κοιτάγματα στα μάτια, που αφήνουν υπονοούμενα για συνέχεια, η οποία ποτέ δεν έγινε, γιατί σταμάτησα να πηγαίνω.
Κάποιοι βλέπουν σαν αντάλλαγμα τις γνωριμίες και τις θεωρούν επένδυση.
Πιστεύω ότι ίσως μερικοί να φτάνουν στον τελικό στόχο που έχουμε εμείς οι άντρες, που είναι το σεξ, αλλά θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετές ώρες και χρήματα εκεί μέσα.
Πάντως το μαγαζί έχει πολλές μουνάρες και δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις. Την πρώτη φορά που πήγα έπαθα πλάκα! Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι κάποιες φορές οι γυναίκες είναι πιο πολλές από τους άντρες. Επίσης νομίζω ότι έχει σούπερ εξαερισμό, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στο μαγαζί πηγαίνω γύρω στο 1,5 χρόνο περίπου κατα μέσο όρο 1 φορά τον μήνα.
Συνήθως απο εκεί ξεκινάει την βραδυά η παρέα.
Είναι εντάξει μαγαζί , ο λογαριασμός είναι δύσκολο να ξεφύγει .
Δεν μπορώ να κρύψω οτι το μαγαζί με έχει ταισει και εκτός . Ουκρανικά και Ρουμάνικα.
Δύο με τρείς φορές μετά από γλέντι έχουμε πάει με γκόμενες , που η μεγάλη πλάκα ήταν ότι δεν κατάλαβαν σε τι μαγαζί πήγαν.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο μαγαζί το γουστάρω μόνο με την παρέα!
Πάμε για χαβαλέ και να δούμε ωραία μουνιά.
Κύριως στόχος πάντα ήταν η χαλάρωση της αντροπαρέας!
Πάντως είχαμε τα τυχερά μας χωρίς να το επιδιώξουμε ιδιαίτερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να προσέχουμε πόσα ποτά κερνάμε, γιατί μπορεί να ξεφύγει ο λογαριασμός.
Έχω πληρώσει από 18 ευρώ μέχρι 150 ευρώ (στα 150 ευρώ είμαστε 6 άτομα, 3 άντρες και 3 γυναίκες).
Έχω ακούσει όμως για λογαριασμούς ακόμα και πάνω από 1.000 ευρώ, για κάποιους που αφέθηκαν για ώρες…
Εγώ προσωπικά έχω την καλύτερη ιδέα για το μαγαζί. Το θεωρώ κορυφαίο στο είδος του! Απλά δεν έχει νόημα να λέω τον πόνο μου και να κερνάω ποτά.
Η εμπειρία μου στο Σκαραβαίο είναι σχεδόν μόνο από Ρουμάνες. Από όλες αυτές που έχω γνωρίσει αυτή που μου φέρθηκε καλύτερα είναι η Ιρίνα. Είναι Ρουμάνα, μελαχροινή, σχεδόν 1.80, νταρντάνα και πολύ καλό κορίτσι! Κάνει τη δουλειά της (που είναι φυσικά να παραγγείλει όσο πιο πολλά ποτά γίνεται) χωρίς όμως να είναι killer και να πάει να σε γδάρει (είναι φίλη με την άλλη Ρουμάνα βυζαρού, την Αλίνα, από ότι ξέρω).

Κάτω τα χέρια απ' την Ιρίνα μου :) Επιβεβαιώνω για τη συγκεκριμένη. Έχω να τη δω 7 μήνες βέβαια απ' τη μέρα που απολύθηκα όπου μετά από ένα ξέφρενο βράδυ κατέληξα Σκαραβαίο και κάθησα μέχρι τις 6:30 το πρωί την ώρα που ξημέρωνε. Όχι απλώς δεν κοιτάει να φάει λεφτά αλλά δε ζητάει κιόλας από μόνη της ποτό, μπορεί να τη φωνάξεις και να κάτσει κάμποση ώρα μαζί σου χωρίς να σου πει "κέρασέ με". Βέβαια πρέπει να φιλοτιμηθείς να την κεράσεις εσύ. Επίσης μετά το πρώτο δε ζητάει και δεύτερο. Την τελευταία φορά είχε καθήσει μαζί μου μία ώρα με το ρολόι μόλις με ένα ποτό και τελικά φιλοτιμήθηκα εγώ να την κεράσω δεύτερο. Και χωρίς να έχει ξενερώσει, έδειχνε σαν να μην τη νοιάζει καν. Το κακό με τη συγκεκριμένη είναι ότι είναι πολύ "κουμπωμένη" αν είσαι καινούριος πελάτης, μετά άμα γνωριστείτε είναι διαχυτικότατη χωρίς όμως να δίνει δικαιώματα για πολλά - πολλά. Δε συνιστάται σε όσους θέλουν να καβλαντίσουν, είναι μόνο για κουβεντούλα, εμένα τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου δίνει και δε νομίζω να πέφτω έξω. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αρχικά την είχα πλησιάσει με πονηρό σκοπό γιατί έβλεπα το τεράστιο στήθος της και μου έρχονταν ζαλάδες αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν... Επίσης συνήθως δε φοράει και πολύ αποκαλυπτικές μπλούζες, ντεκολτέ και τα λοιπά, γενικά δεν προκαλεί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Στείλε μου αν μπορείς με pm το προφίλ αυτηνής στο facebook να θυμηθώ ποια είναι γιατί έχω να πάω καιρό, το είχα βρει παλιότερα. Αν το ξέρεις φυσικά.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Φίλε Womanaholic,
Καταρχήν χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος άλλος που εκτιμάει την προσωπικότητα της Ιρίνας.
Αν θέλεις να την ξαναδείς, από ότι ξέρω, εργάζεται όλες τις μέρες (εκτός από Τρίτη) από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.
Για τα ποτά και τα κεράσματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες.
Παρόλο που δεν την συμφέρει αυτό που κάνει, δεν σου ζητάει να την κεράσεις, αλλά περιμένει να φιλοτιμηθείς να το κάνεις εσύ. Εγώ δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα εκεί μέσα που να είναι έτσι.
Κάτι άλλες Ρουμάνες ήταν σαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, που καίνε πολλή βενζίνη.
Επίσης θέλω να πω τα εξής για την Ιρίνα: Όσες φορές έχω πάει στο μαγαζί και ήταν με παρέα (και την κερνούσαν), άφησε επί τόπου την παρέα της, ήρθε και με χαιρέτησε και μετά ξαναγύρισε στην παρέα της. Μια από τις φορές που έφευγα και είμαστε όρθιοι της λέω ''Εσύ είσαι ψηλότερη από μένα''. Με τις τακουνάρες ήταν σχεδόν 1.90 ύψος. Και τι κάνει τότε, αν είναι δυνατόν: βγάζει επί τόπου τα τακούνια και κάθεται δίπλα μου για να μου δείξει ότι είναι λίγο λιγότερο από 1.80 και πιο κοντή από μένα. Αυτή η ''ταπείνωση'' της μου άρεσε πολύ.
Η κοπέλα έχει τρομερό χαρακτήρα!!!
Και πράγματι δεν δίνει δικαιώματα για πολλά πολλά.
Εγώ πλέον έχω 2-3 μήνες να πάω στο Σκαραβαίο.
Δεν φταίει το μπαρ. Απλά εγώ δεν έχω όρεξη. Το νοσταλγώ όμως το μπαράκι.

Κάποιες φορές είδα εκεί μέσα μερικές άλλες μουνάρες δίμετρες επίσης, αλλά και μόνο από το ύφος τους (και από όσα μου είπαν γνωστοί μου) κατάλαβα ότι μας βλέπουν όλους εμάς σαν χαρτονόμισμα ευρώ μόνο και δεν τις κέρασα φυσικά.

Για την Αλίνα, δεν ξέρω καθόλου για το facebook της.
Πιστεύω ότι αν πας στο Σκαραβαίο μετά τις 10 το βράδυ θα είναι εκεί.
Έχει μακριά μαύρα μαλλιά και βυζάρες, λίγο πιο μικρές από της Ιρίνας.

Επισκέπτης
Φίλε Womanaholic,
Καταρχήν χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος άλλος που εκτιμάει την προσωπικότητα της Ιρίνας.
Αν θέλεις να την ξαναδείς, από ότι ξέρω, εργάζεται όλες τις μέρες (εκτός από Τρίτη) από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.
Παρόλο που δεν την συμφέρει αυτό που κάνει, δεν σου ζητάει να την κεράσεις, αλλά περιμένει να φιλοτιμηθείς να το κάνεις εσύ. Εγώ δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα εκεί μέσα που να είναι έτσι.
Κάτι άλλες Ρουμάνες ήταν σαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, που καίνε πολλή βενζίνη.
Επίσης θέλω να πω τα εξής για την Ιρίνα: Όσες φορές έχω πάει στο μαγαζί και ήταν με παρέα (και την κερνούσαν), άφησε επί τόπου την παρέα της, ήρθε και με χαιρέτησε και μετά ξαναγύρισε στην παρέα της. Μια από τις φορές που έφευγα και είμαστε όρθιοι της λέω ''Εσύ είσαι ψηλότερη από μένα''. Με τις τακουνάρες ήταν σχεδόν 1.90 ύψος. Και τι κάνει τότε, αν είναι δυνατόν: βγάζει επί τόπου τα τακούνια και κάθεται δίπλα μου για να μου δείξει ότι είναι λίγο λιγότερο από 1.80 και πιο κοντή από μένα. Αυτή η ''ταπείνωση'' της μου άρεσε πολύ.

Κάποιες φορές είδα εκεί μέσα μερικές άλλες μουνάρες δίμετρες επίσης, αλλά και μόνο από το ύφος τους (και από όσα μου είπαν γνωστοί μου) κατάλαβα ότι μας βλέπουν όλους εμάς σαν χαρτονόμισμα ευρώ μόνο και δεν τις κέρασα φυσικά.

πριν μια βδομαδα μου το ειπε προφορικα το fb η Αλινα αλλα δεν μπορεσα να την βρω :think: ισως δεν εγραψα κατι σωστα :uglystupid: την επομενη φορα θα της πω να μου το γραψει ;) παντως και αυτη ειναι καλη κοπελα με ωραιες καμπυλες :kissass:  :tits:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Τετοια εποχη αυτο δεν δικαιολογειται με ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!
Περαν αυτου ομως, αυτοι ξερουν τι κανουν και πως λειτουργουν το μαγαζι τους, καλυτερα απο τον καθεναν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Φίλε Womanaholic,

Έτσι ακριβώς, η συμπεριφορά της δε θυμίζει Ρουμάνα, και να φανταστείς είναι πιτσιρίκα οπότε δε μεγάλωσε με σοσιαλιστικές αρχές χαρακτηριστικό που είναι εμφανές στις παλιές καραβάνες του Ανατολικού μπλοκ :) Ρε φίλε βλέπω στο Facebook που ενίοτε δημοσιεύει κάποια χριστιανικά κι αισθάνομαι άσχημα που ώρες - ώρες σκέφτομαι βρώμικα γι' αυτήν :) Όσο για Αλίνα προσπαθώ να θυμηθώ ποια είναι, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πριν λίγο καιρό είχα πετύχει το προφίλ κάποιας Αλίνας από Σκαραβαίο...

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Είσαι και εσύ σαν και μένα ευαίσθητος φίλε μου, και βλέπεις τις γυναίκες με λατρεία!

Καλό το facebook, αλλά προτιμώ να πάω από εκεί να δω από κοντά τις γυναικάρες.

Άλλη μια έχω γνωρίσει πέρυσι με εξαιρετικό χαρακτήρα που την έλεγαν ΝΑΤΑΛΙΑ. Αυτή μάλλον ήταν Ρωσίδα. Και αυτή ψηλή, γύρω στο 1.80 χωρίς τακούνια, μελαχροινή, όχι νταρντάνα. Φορούσε συνήθως γυαλιά. Και αυτή επίσης ΔΕΝ ήταν φραγκοφόνισσα στα ποτά (παρόλο που σίγουρα πρέπει να κάνουν κάποια ποτά για να πληρωθούν, λογικό είναι). Δυστυχώς νομίζω ότι σταμάτησε από το Σκαραβαίο. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας γράψει.

Φαντάσου ότι, ενώ γουστάρω τρομερά τις Πολωνέζες, εκεί μέσα ούτε καν τις κοιτάζω. Τις κερδίζει η καλοσύνη που έχει η μικρή μας κοινή φίλη.

Με όλη αυτή τη συζήτηση φτιάχτηκα πολύ και με βλέπω την άλλη βδομάδα στο Σκαραβαίο.

Είστε σίγουροι ότι ακρίβυνε το ποτό;
Γιατί την τελευταία φορά που πήγα, ένας φίλος μου, που είναι ειδήμων, μου διαφήμισε ότι έγινε το ανάποδο, ήταν βέβαια πριν 2-3 μήνες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Είσαι και εσύ σαν και μένα ευαίσθητος φίλε μου, και βλέπεις τις γυναίκες με λατρεία!

Καλό το facebook, αλλά προτιμώ να πάω από εκεί να δω από κοντά τις γυναικάρες.

Άλλη μια έχω γνωρίσει πέρυσι με εξαιρετικό χαρακτήρα που την έλεγαν ΝΑΤΑΛΙΑ. Αυτή μάλλον ήταν Ρωσίδα. Και αυτή ψηλή, γύρω στο 1.80 χωρίς τακούνια, μελαχροινή, όχι νταρντάνα. Φορούσε συνήθως γυαλιά. Και αυτή επίσης ΔΕΝ ήταν φραγκοφόνισσα στα ποτά (παρόλο που σίγουρα πρέπει να κάνουν κάποια ποτά για να πληρωθούν, λογικό είναι). Δυστυχώς νομίζω ότι σταμάτησε από το Σκαραβαίο. Αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας γράψει.

Φαντάσου ότι, ενώ γουστάρω τρομερά τις Πολωνέζες, εκεί μέσα ούτε καν τις κοιτάζω. Τις κερδίζει η καλοσύνη που έχει η μικρή μας κοινή φίλη.

Με όλη αυτή τη συζήτηση φτιάχτηκα πολύ και με βλέπω την άλλη βδομάδα στο Σκαραβαίο.

Είστε σίγουροι ότι ακρίβυνε το ποτό;
Γιατί την τελευταία φορά που πήγα, ένας φίλος μου, που είναι ειδήμων, μου διαφήμισε ότι έγινε το ανάποδο, ήταν βέβαια πριν 2-3 μήνες.

Ναι η Ναταλία, την είχε κεράσει ένας φίλος μου μια φορά που είχαμε πάει πέρσι, καλή κοπέλα όντως! Εγώ επειδή φτιάχτηκα με τη συζήτηση λέω να πάω την Κυριακή :) Οπότε θα τσεκάρω κι αν ισχύει αυτό με το ποτό που λένε ότι ακρίβυνε. Όντως είμαι ευαίσθητος αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται να είμαστε ευαίσθητοι και παράλληλα σεξοδιαστροφικοί; Δεν έχω βρει ακόμα την απάντηση για τον εαυτό μου :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom