Φίλε Womanaholic,
Καταρχήν χαίρομαι που υπάρχει και κάποιος άλλος που εκτιμάει την προσωπικότητα της Ιρίνας.
Αν θέλεις να την ξαναδείς, από ότι ξέρω, εργάζεται όλες τις μέρες (εκτός από Τρίτη) από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.
Για τα ποτά και τα κεράσματα είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες.
Παρόλο που δεν την συμφέρει αυτό που κάνει, δεν σου ζητάει να την κεράσεις, αλλά περιμένει να φιλοτιμηθείς να το κάνεις εσύ. Εγώ δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα εκεί μέσα που να είναι έτσι.
Κάτι άλλες Ρουμάνες ήταν σαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, που καίνε πολλή βενζίνη.
Επίσης θέλω να πω τα εξής για την Ιρίνα: Όσες φορές έχω πάει στο μαγαζί και ήταν με παρέα (και την κερνούσαν), άφησε επί τόπου την παρέα της, ήρθε και με χαιρέτησε και μετά ξαναγύρισε στην παρέα της. Μια από τις φορές που έφευγα και είμαστε όρθιοι της λέω ''Εσύ είσαι ψηλότερη από μένα''. Με τις τακουνάρες ήταν σχεδόν 1.90 ύψος. Και τι κάνει τότε, αν είναι δυνατόν: βγάζει επί τόπου τα τακούνια και κάθεται δίπλα μου για να μου δείξει ότι είναι λίγο λιγότερο από 1.80 και πιο κοντή από μένα. Αυτή η ''ταπείνωση'' της μου άρεσε πολύ.
Η κοπέλα έχει τρομερό χαρακτήρα!!!
Και πράγματι δεν δίνει δικαιώματα για πολλά πολλά.
Εγώ πλέον έχω 2-3 μήνες να πάω στο Σκαραβαίο.
Δεν φταίει το μπαρ. Απλά εγώ δεν έχω όρεξη. Το νοσταλγώ όμως το μπαράκι.
Κάποιες φορές είδα εκεί μέσα μερικές άλλες μουνάρες δίμετρες επίσης, αλλά και μόνο από το ύφος τους (και από όσα μου είπαν γνωστοί μου) κατάλαβα ότι μας βλέπουν όλους εμάς σαν χαρτονόμισμα ευρώ μόνο και δεν τις κέρασα φυσικά.
Για την Αλίνα, δεν ξέρω καθόλου για το facebook της.
Πιστεύω ότι αν πας στο Σκαραβαίο μετά τις 10 το βράδυ θα είναι εκεί.
Έχει μακριά μαύρα μαλλιά και βυζάρες, λίγο πιο μικρές από της Ιρίνας.