Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο βοθρος που χαθηκε ρε σεις ?

Τουλαχιστον ειναι καλα το παλικαρι ?

Ξερει κανενας κατι ?

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Όποιος πάει πρώτος παρακαλούμε να ενημερώσει αν εργάζεται η Πεπάρα (Τσεσμελή) εκεί ακόμα,
γιατί υπάρχουν συναγωνιστές που την ψάχνουν.

Επισκέπτης
πριν απο μια εβδομαδα που ειχα παει,η μπυρα ειχε 4 ευρω και το γυναικειο ποτο 10 ευρω ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πέρασα σήμερα κατά τις 10:00 το βράδυ από Σκαραβαίο, τίγκα ήταν, τουλάχιστον τα τραπέζια. Ξαναπέρασα κατά τη 1:00 κι ήταν σχεδόν άδειος, λίγες παρέες. Και τις δύο φορές η Ιρίνα είχε παρέα :headbang:

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Νομίζω αυτή η ώρα, 10 το βράδυ, είναι σούπερ για να βρει κανείς αυτή που θέλει.
Έχω δει ότι πολλά ''βαριά χαρτιά'' του μαγαζιού πιάνουν δουλειά εκείνη την ώρα.
Και την Πέπη όλο εκείνη την ώρα την έβλεπα να έρχεται, γύρω στις 10.30 το βράδυ.
Ίσως καθημερινές να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Νομίζω αυτή η ώρα, 10 το βράδυ, είναι σούπερ για να βρει κανείς αυτή που θέλει.
Έχω δει ότι πολλά ''βαριά χαρτιά'' του μαγαζιού πιάνουν δουλειά εκείνη την ώρα.
Και την Πέπη όλο εκείνη την ώρα την έβλεπα να έρχεται, γύρω στις 10.30 το βράδυ.
Ίσως καθημερινές να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα.

Όπως το είπες καθημερινές, ειδικά την Κυριακή έιναι η μόνη μέρα που στις 10:00 το βράδυ γίνεται ψιλοπανικός.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Επιτέλους πέτυχα την Ιρίνα ελεύθερη απόψε και ήπιαμε τα ποτάκια μας μετά από καιρό. Ας απαντήσω κιόλας με βεβαιότητα κάποια ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί: Το γυναικείο ποτό απ' τις γιορτές των Χριστουγέννων και μετά όντως ανέβηκε στα 10 ευρώ. Το αντρικό είναι στα 7 ευρώ. Στο μαγαζί πλέον δουλεύουν σύνολο γύρω στις 70 κοπέλες, από 35 η κάθε βάρδια με 2-3 απ' αυτές να έχουν ρεπό κάθε μέρα πλην Πέμπτης, Παρασκευής και Κυριακής. Η εμφάνισή τους στα γνωστά επίπεδα και καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών. Η μουσική καλύτερη από παλιά κατά τη γνώμη μου. Φαγητό δεν πήρα για να έχω άποψη. Όσο για την Πέπη που ρώτησαν κάποιοι, έχει σταματήσει στην ουσία από πέρσι το καλοκαίρι απ' ό,τι έμαθα κι εμφανίζεται μόνο αραιά και που.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Επιτέλους πέτυχα την Ιρίνα ελεύθερη απόψε και ήπιαμε τα ποτάκια μας μετά από καιρό. Ας απαντήσω κιόλας με βεβαιότητα κάποια ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί: Το γυναικείο ποτό απ' τις γιορτές των Χριστουγέννων και μετά όντως ανέβηκε στα 10 ευρώ. Το αντρικό είναι στα 7 ευρώ. Στο μαγαζί πλέον δουλεύουν σύνολο γύρω στις 70 κοπέλες, από 35 η κάθε βάρδια με 2-3 απ' αυτές να έχουν ρεπό κάθε μέρα πλην Πέμπτης, Παρασκευής και Κυριακής. Η εμφάνισή τους στα γνωστά επίπεδα και καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών. Η μουσική καλύτερη από παλιά κατά τη γνώμη μου. Φαγητό δεν πήρα για να έχω άποψη. Όσο για την Πέπη που ρώτησαν κάποιοι, έχει σταματήσει στην ουσία από πέρσι το καλοκαίρι απ' ό,τι έμαθα κι εμφανίζεται μόνο αραιά και που.
τήν κέρασες ποτό καί τί έγινε??
μήν πετάς τά λεφτά σου....
γενικά όπως σέ όλα τά κολόμπαρα πέφτει χοντρό δούλεμα καί στόν σκαραωαίο..
εκτός καί άν είσαι στό 10 %τού ελληνικού λαού πού έχει ακόμα λίγο λίπος γιά πέταμα οπότε πάω πάσο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
τήν κέρασες ποτό καί τί έγινε??
μήν πετάς τά λεφτά σου....
γενικά όπως σέ όλα τά κολόμπαρα πέφτει χοντρό δούλεμα καί στόν σκαραωαίο..
εκτός καί άν είσαι στό 10 %τού ελληνικού λαού πού έχει ακόμα λίγο λίπος γιά πέταμα οπότε πάω πάσο

Δες τα παραπάνω posts και θα καταλάβεις ότι με τη συγκεκριμένη δε χαλάς τεράστια ποσά. Και φυσικά κάποτε πήγαινα 1-2 φορές το μήνα στα κωλόμπαρα και χαλούσα από 60 έως 120 ευρώ, πλέον πηγαίνω 1-2 φορές το μήνα και χαλάω ένα 20άρικο τη φορά... Όσο για το τί κατάλαβα απ' την όλη φάση, αν έχεις πάει ποτέ σου σε κωλόμπαρα θα το καταλάβεις.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Ωραία η ενημέρωση Womanaholic, ευχαριστούμε!
Απαντήθηκε η ερώτηση για την αύξηση των ποτών και για την Πέπη.
Στα κωλόμπαρα γενικά πέφτει δούλεμα, πράγματι.
Όσο πληρώνεις είσαι Θεός και σε γουστάρουν όλες τρελλά!
Οι κοπέλες προσαρμόζουν τον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους στα γούστα του κάθε πελάτη.
Αυτή είναι η δουλειά τους, με αντάλλαγμα το κέρασμα ποτού.
Ο πελάτης νιώθει την κοπέλα εκείνη την ώρα κάτι σαν υποκατάστατο γκόμενάς του, και ανεβαίνει ψυχολογικά.
Είναι ένα παιχνίδι που το παίζουμε εν γνώσει μας.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι η πιο οικονομική λύση μέσα στο μαγαζί. Πιστεύω ότι από προσωπική της άποψη δεν μαδάει τους πελάτες, παρόλο που σίγουρα το μαγαζί της έχει βάλει και αυτής κάποιον αριθμό ποτών στόχο, για να πληρωθεί.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ωραία η ενημέρωση Womanaholic, ευχαριστούμε!
Απαντήθηκε η ερώτηση για την αύξηση των ποτών και για την Πέπη.
Στα κωλόμπαρα γενικά πέφτει δούλεμα, πράγματι.
Όσο πληρώνεις είσαι Θεός και σε γουστάρουν όλες τρελλά!
Οι κοπέλες προσαρμόζουν τον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους στα γούστα του κάθε πελάτη.
Αυτή είναι η δουλειά τους, με αντάλλαγμα το κέρασμα ποτού.
Ο πελάτης νιώθει την κοπέλα εκείνη την ώρα κάτι σαν υποκατάστατο γκόμενάς του, και ανεβαίνει ψυχολογικά.
Είναι ένα παιχνίδι που το παίζουμε εν γνώσει μας.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι η πιο οικονομική λύση μέσα στο μαγαζί. Πιστεύω ότι από προσωπική της άποψη δεν μαδάει τους πελάτες, παρόλο που σίγουρα το μαγαζί της έχει βάλει και αυτής κάποιον αριθμό ποτών στόχο, για να πληρωθεί.

Ναι έχει γίνει ανάλυση της όλης φάσης με τα κωλόμπαρα σε ανάλογο thread. Όσο για Ιρίνα πραγματικά είναι η πιο οικονομική!

Επισκέπτης
Το συγκεκριμένο μαγαζί το γουστάρω μόνο με την παρέα!
Πάμε για χαβαλέ και να δούμε ωραία μουνιά.
Κύριως στόχος πάντα ήταν η χαλάρωση της αντροπαρέας!
Πάντως είχαμε τα τυχερά μας χωρίς να το επιδιώξουμε ιδιαίτερα.
μηπως γνωριζεις συναγωνιστη καποια Σαμπρινα ξανθια με ωραια :tits: αλβανιδα τι ρολο παιζει?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
ναι στο Σκαραβαιο ;) ξερεις κατι?

Όχι δεν έχω ιδέα γι' αυτή απλά ήθελα διευκρίνιση. Αν θες να ρωτήσω και να μάθω την επόμενη φορά που θα πάω αν και δεν πάω συχνά, την έχεις βάλει στο μάτι;

Επισκέπτης
Όχι δεν έχω ιδέα γι' αυτή απλά ήθελα διευκρίνιση. Αν θες να ρωτήσω και να μάθω την επόμενη φορά που θα πάω αν και δεν πάω συχνά, την έχεις βάλει στο μάτι;
αν μπορεις συναγωνιστη να μαθεις κατι γι αυτην θα το εκτιμουσα ;) στο ματι θα τη βαλω μολις μακρινουν τα μαλια της, γιατι τωρα ειναι πολυ κοντα και δεν μου αρεσουν :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Όντως είμαι ευαίσθητος αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται να είμαστε ευαίσθητοι και παράλληλα σεξοδιαστροφικοί; Δεν έχω βρει ακόμα την απάντηση για τον εαυτό μου :)

κάποια στιγμή πρέπει να πληγωθήκατε πολύ άγρια όλοι εσείς σε έναν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ.
και από τότε πήρατε ανάποδες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
κάποια στιγμή πρέπει να πληγωθήκατε πολύ άγρια όλοι εσείς σε έναν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ.
και από τότε πήρατε ανάποδες.

Ορθόν, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, μία φορά στα 17 κι άλλη μία στα 22 που με αποτελείωσε. Είσαι πολύ έξυπνος για να ψυχολογείς τόσο εύστοχα. Αλήθεια όμως, εσύ τί γυρεύεις σ' αυτό το thread εφ' όσον δεν ανήκεις σ' αυτήν την κατηγορία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom