cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Έλα ρε πότε άνοιξε αυτό; Στη Λιοσίων λέει ότι είναι...
Τρεις Γέφυρες, άνοιξε 15/3 αν δεν κάνω λάθος
Έλα ρε πότε άνοιξε αυτό; Στη Λιοσίων λέει ότι είναι...
Τρεις Γέφυρες, άνοιξε 15/3 αν δεν κάνω λάθος
Φορτωμα παίζει και αν πόσο ;
ποιος ειναι ο κοντομπιφτεκοςο κοτομπιφτεκος ακομα σκαραβαιο παει;
ενας ωραιος τύπος μονιμος θαμωνας του εν λογω καταστήματοςποιος ειναι ο κοντομπιφτεκος
οποιος πλησιασει την Σουζανα δεν θα εχει καμια τυχη φιλε μου εκτος απο εμενα που ξερω το κουμπι που την αναβει γι αυτο μακρια απο την σεξορωσιδα μου για να μην εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα μετα απο αυτα που της ειπα...οταν με βλεπει στο Σκαραβαιο θα ερχεται επανω μου σαν πυραβλοςΒόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 11:15 στο μαγαζί παρέα με τον tzip1991,το μαγαζί ασφυκτιούσε από κόσμο,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση να κάτσουμε αλλά τελικά βρήκαμε στο διάζωμα απέναντι από τον dj!!! Πλέον κάποιες από τις κοπέλες μας έχουν γνωρίσει(λόγω των 2 προηγούμενων επισκέψεων μας),οπότε καθίσταται δύσκολο στο να περάσω απαρατήρητος λοιπόν και αφού μας χαιρέτησαν κάποιες από τις Ρωσσίδες έγινε μάχη ποια θα προλάβει να κεραστεί από τον συναγωνιστή tzip1991 Το ρόστερ δεν είχε μεγάλες αλλαγές από την Τρίτη που είχαμε ξαναβρεθεί,όπου την παράσταση στην παρέα μας έκλεψαν οι Ρωσσίδες Μαρία ξανθό μίλφ με ωραίο κορμί αλλά ντυμένη πολύ συντηρητικά Έκατσε αρκετή ώρα μαζί μας με τα ανάλογα κεράσματα Όπως είπα δεν κατάφερα να περάσω απαρατήρητος,με αποτέλεσμα να έρθει η Τζώρτζια ψηλή αδύνατη μελαγχρινή Ρουμάνα την οποία είχα κεράσει τις προάλλες και κάτσαμε αρκετή ώρα αλλά εχθές δεν ήθελα να κεράσω.....ευγενική όπως πάντα μου έσκασε τα χαμογελά της και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά Έταιρο τεμάχιο που ήρθε ήταν μελαγχρινή Ρωσσίς με μαύρο φόρεμα και γαλανά μάτια αλλά μέτρια φάτσα,η οποία ήθελε να κάτσει στα πόδια μου,δεν μπόρεσα να αρνηθώ την επιθυμία της αλλά άρχιζε να κάνει ακροβατικά και παραλίγο να βρεθούμε στα πατώματα του Σκαραβαίου Εντύπωση μου έκανε μελαγχρινό πιπίνι εκ Ρουμανίας με λαχανί μίνι φόρεμα,το οποίο είχαμε μιλήσει και εχθές κοιτούσε αλλά δεν έκανα κίνηση να την βοηθήσω να με προσελκύσει.....Τέλος,στην παρεά μας κατέφθασε μετά κόπων και βασάνων και η Ρωσσίς Σουζάνα,ξανθό μιλφάκι μετρίου αναστήματος,με ωραία φάτσα και ντυμένη σε μαύρο σύνολο(όπως κάθε φορά,ενώ της έκανα κοπλιμέντο ότι είναι σαν την Barbie στο πιο μινιόν όμως ),το οποίο μου έβγαζε ένα αυστηρό μα συνάμα επιβλητικό αέρα :o O tzip1991 την κέρασε με εμένα να την καυλαντίζω με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά κοινά σημεία(σόρρυ φίλε )!!
Κυριως !!!!!Παππουδομάγαζο.
Βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 11:15 στο μαγαζί παρέα με τον tzip1991,το μαγαζί ασφυκτιούσε από κόσμο,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση να κάτσουμε αλλά τελικά βρήκαμε στο διάζωμα απέναντι από τον dj!!! Πλέον κάποιες από τις κοπέλες μας έχουν γνωρίσει(λόγω των 2 προηγούμενων επισκέψεων μας),οπότε καθίσταται δύσκολο στο να περάσω απαρατήρητος λοιπόν και αφού μας χαιρέτησαν κάποιες από τις Ρωσσίδες έγινε μάχη ποια θα προλάβει να κεραστεί από τον συναγωνιστή tzip1991 Το ρόστερ δεν είχε μεγάλες αλλαγές από την Τρίτη που είχαμε ξαναβρεθεί,όπου την παράσταση στην παρέα μας έκλεψαν οι Ρωσσίδες Μαρία ξανθό μίλφ με ωραίο κορμί αλλά ντυμένη πολύ συντηρητικά Έκατσε αρκετή ώρα μαζί μας με τα ανάλογα κεράσματα Όπως είπα δεν κατάφερα να περάσω απαρατήρητος,με αποτέλεσμα να έρθει η Τζώρτζια ψηλή αδύνατη μελαγχρινή Ρουμάνα την οποία είχα κεράσει τις προάλλες και κάτσαμε αρκετή ώρα αλλά εχθές δεν ήθελα να κεράσω.....ευγενική όπως πάντα μου έσκασε τα χαμογελά της και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά Έταιρο τεμάχιο που ήρθε ήταν μελαγχρινή Ρωσσίς με μαύρο φόρεμα και γαλανά μάτια αλλά μέτρια φάτσα,η οποία ήθελε να κάτσει στα πόδια μου,δεν μπόρεσα να αρνηθώ την επιθυμία της αλλά άρχιζε να κάνει ακροβατικά και παραλίγο να βρεθούμε στα πατώματα του Σκαραβαίου Εντύπωση μου έκανε μελαγχρινό πιπίνι εκ Ρουμανίας με λαχανί μίνι φόρεμα,το οποίο είχαμε μιλήσει και εχθές κοιτούσε αλλά δεν έκανα κίνηση να την βοηθήσω να με προσελκύσει.....Τέλος,στην παρεά μας κατέφθασε μετά κόπων και βασάνων και η Ρωσσίς Σουζάνα,ξανθό μιλφάκι μετρίου αναστήματος,με ωραία φάτσα και ντυμένη σε μαύρο σύνολο(όπως κάθε φορά,ενώ της έκανα κοπλιμέντο ότι είναι σαν την Barbie στο πιο μινιόν όμως ),το οποίο μου έβγαζε ένα αυστηρό μα συνάμα επιβλητικό αέρα :o O tzip1991 την κέρασε με εμένα να την καυλαντίζω με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά κοινά σημεία(σόρρυ φίλε )!!
Παππουδομάγαζο.
μεγαλε χυστη Μακη πας και σκαραβαιο????εφτασε εκει η χαρη σου???
Μπατσομάγαζο.
Φορτωμα παίζει και αν πόσο ;