Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πείτε μου λιγο την οδο του μαγαζιού!....
Που ειναι?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε μάγκες ας πει κάποιος που να έχει πάει εντυπώσεις απ' το Skaraveos Live στη Λιοσίων!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Φορτωμα παίζει και αν πόσο ;

Επισκέπτης
Πηγα σημερα για πρωτη φορα στο Σκαραβαιος μαζι με 2 φιλους.
Φτασαμε κατα τις 12:00.Ειχε πολυ κοσμο μεσα (σχεδον τιγκα) αλλα βρηκαμε καπου ορθια και πηραμε απο μια μπυρα ο καθενας.
Ειχε πολλες κοπελες μεσα αλλα οι περισσοτερες δουλευαν εκει. Δεξια κ αριστερα βλεπαμε παππουδες να μιλανε με πιτσιρικες κλπ.
Ρωτησα εναν κυριο (τον οποιο τον εκοψα για πελατη)τι παιζει εδω και μου ειπε οτι οι κοπελες δεν σε αναγκαζουν να τις κερασεις ποτο. Μπορεις να πεις κι ετσι ενα γεια αλλα αν κερασεις ειναι 10 ευρω το ποτο και μιλατε κανενα μισαωρο αλλα μεχρι εκει.Γενικα σαν κατι το διαφορετικο ειναι καλη φαση το μαγαζακι.
Και απο μουσικη περισσοτερα Ελληνικα βαζει. Καποια στιγμη μπορει να ξαναπαω  :)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο κοτομπιφτεκος ακομα σκαραβαιο παει;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 11:15 στο μαγαζί παρέα με τον tzip1991,το μαγαζί ασφυκτιούσε από κόσμο,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση να κάτσουμε αλλά τελικά βρήκαμε στο διάζωμα απέναντι από τον dj!!! Πλέον κάποιες από τις κοπέλες μας έχουν γνωρίσει(λόγω των 2 προηγούμενων επισκέψεων μας),οπότε καθίσταται δύσκολο στο να περάσω απαρατήρητος λοιπόν και αφού μας χαιρέτησαν κάποιες από τις Ρωσσίδες έγινε μάχη ποια θα προλάβει να κεραστεί από τον συναγωνιστή tzip1991 :grin: Το ρόστερ δεν είχε μεγάλες αλλαγές από την Τρίτη που είχαμε ξαναβρεθεί,όπου την παράσταση στην παρέα μας έκλεψαν οι Ρωσσίδες Μαρία ξανθό μίλφ με ωραίο κορμί αλλά ντυμένη πολύ συντηρητικά :headbang: Έκατσε αρκετή ώρα μαζί μας με τα ανάλογα κεράσματα :cheesy: Όπως είπα δεν κατάφερα να περάσω απαρατήρητος,με αποτέλεσμα να έρθει η Τζώρτζια ψηλή αδύνατη μελαγχρινή Ρουμάνα την οποία είχα κεράσει τις προάλλες και κάτσαμε αρκετή ώρα αλλά εχθές δεν ήθελα να κεράσω.....ευγενική όπως πάντα μου έσκασε τα χαμογελά της και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά :) Έταιρο τεμάχιο που ήρθε ήταν μελαγχρινή Ρωσσίς με μαύρο φόρεμα και γαλανά μάτια αλλά μέτρια φάτσα,η οποία ήθελε να κάτσει στα πόδια μου,δεν μπόρεσα να αρνηθώ την επιθυμία της αλλά άρχιζε να κάνει ακροβατικά και παραλίγο να βρεθούμε στα πατώματα του Σκαραβαίου :helpplea: Εντύπωση μου έκανε μελαγχρινό πιπίνι εκ Ρουμανίας με λαχανί μίνι φόρεμα,το οποίο είχαμε μιλήσει και εχθές κοιτούσε αλλά δεν έκανα κίνηση να την βοηθήσω να με προσελκύσει.....Τέλος,στην παρεά μας κατέφθασε μετά κόπων και βασάνων και η Ρωσσίς Σουζάνα,ξανθό μιλφάκι μετρίου αναστήματος,με ωραία φάτσα και ντυμένη σε μαύρο σύνολο(όπως κάθε φορά,ενώ της έκανα κοπλιμέντο ότι είναι σαν την Barbie στο πιο μινιόν όμως :grin:),το οποίο μου έβγαζε ένα αυστηρό μα συνάμα επιβλητικό αέρα :o O tzip1991 την κέρασε με εμένα να την καυλαντίζω με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά κοινά σημεία(σόρρυ φίλε :2funny: :2funny:)!!

Επισκέπτης
Βόλτα εχθές το βράδυ κατά τις 11:15 στο μαγαζί παρέα με τον tzip1991,το μαγαζί ασφυκτιούσε από κόσμο,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέση να κάτσουμε αλλά τελικά βρήκαμε στο διάζωμα απέναντι από τον dj!!! Πλέον κάποιες από τις κοπέλες μας έχουν γνωρίσει(λόγω των 2 προηγούμενων επισκέψεων μας),οπότε καθίσταται δύσκολο στο να περάσω απαρατήρητος λοιπόν και αφού μας χαιρέτησαν κάποιες από τις Ρωσσίδες έγινε μάχη ποια θα προλάβει να κεραστεί από τον συναγωνιστή tzip1991 :grin: Το ρόστερ δεν είχε μεγάλες αλλαγές από την Τρίτη που είχαμε ξαναβρεθεί,όπου την παράσταση στην παρέα μας έκλεψαν οι Ρωσσίδες Μαρία ξανθό μίλφ με ωραίο κορμί αλλά ντυμένη πολύ συντηρητικά :headbang: Έκατσε αρκετή ώρα μαζί μας με τα ανάλογα κεράσματα :cheesy: Όπως είπα δεν κατάφερα να περάσω απαρατήρητος,με αποτέλεσμα να έρθει η Τζώρτζια ψηλή αδύνατη μελαγχρινή Ρουμάνα την οποία είχα κεράσει τις προάλλες και κάτσαμε αρκετή ώρα αλλά εχθές δεν ήθελα να κεράσω.....ευγενική όπως πάντα μου έσκασε τα χαμογελά της και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια άλλη φορά :) Έταιρο τεμάχιο που ήρθε ήταν μελαγχρινή Ρωσσίς με μαύρο φόρεμα και γαλανά μάτια αλλά μέτρια φάτσα,η οποία ήθελε να κάτσει στα πόδια μου,δεν μπόρεσα να αρνηθώ την επιθυμία της αλλά άρχιζε να κάνει ακροβατικά και παραλίγο να βρεθούμε στα πατώματα του Σκαραβαίου :helpplea: Εντύπωση μου έκανε μελαγχρινό πιπίνι εκ Ρουμανίας με λαχανί μίνι φόρεμα,το οποίο είχαμε μιλήσει και εχθές κοιτούσε αλλά δεν έκανα κίνηση να την βοηθήσω να με προσελκύσει.....Τέλος,στην παρεά μας κατέφθασε μετά κόπων και βασάνων και η Ρωσσίς Σουζάνα,ξανθό μιλφάκι μετρίου αναστήματος,με ωραία φάτσα και ντυμένη σε μαύρο σύνολο(όπως κάθε φορά,ενώ της έκανα κοπλιμέντο ότι είναι σαν την Barbie στο πιο μινιόν όμως :grin:),το οποίο μου έβγαζε ένα αυστηρό μα συνάμα επιβλητικό αέρα :o O tzip1991 την κέρασε με εμένα να την καυλαντίζω με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά κοινά σημεία(σόρρυ φίλε :2funny: :2funny:)!!
οποιος πλησιασει την Σουζανα δεν θα εχει καμια τυχη φιλε μου :uglystupid: εκτος απο εμενα που ξερω το κουμπι που την αναβει  :s&m_2: γι αυτο μακρια απο την σεξορωσιδα μου  :kissass: για να μην εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα :grin: μετα απο αυτα που της ειπα...οταν με βλεπει στο Σκαραβαιο θα ερχεται επανω μου σαν πυραβλος :grin:  :grin:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

μεγαλε χυστη Μακη πας και σκαραβαιο????εφτασε εκει η χαρη σου??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom