οτι και να γραψω για σενα φιλε μου θα ειναι λιγο, μπροστα στον παταγο που προκαλεσες το Σαββατο στις κορασιδες του Σκαραβαιου μεχρι και να υπογραψεις στο στηθος τους σου ζητησαν οι ατακτες κορασιδες απο την ωρα που μπηκαμε στο μαγαζι καταφερες να προσελκυσεις ολα τα βλεματα των γυναικων ;) με το ντυσιμο σου,τα γελια σου,τις ατακες σου,τα χουφτοματα σου και τα χειροφιληματα [μην σε ξαναδω να φιλας το χερι της Σουζανας γιατι.... ] εισουν πραγματι ο Δον Ζουαν του Σκαραβαιου ματαια προσπαθουσαμε εγω και ο τριτος εμπειρος συναγωνιστης να κλεψουμε λιγο απο την αιγλη σου το βραδυ εκεινο > > ολες οι γκομενες δηλωναν οτι δεν σε ειχαν ξαναδει ετσι μεχρι και ο Περικλης υποκλειθηκε και αναγκαστικε να κερασει μπυρες ονειρεμενη βραδια αλλα επρεπε να κοιμηθουμε κιολας γι αυτο και αποχωρισαμε στις 4,30 με πολυ ανεβασμενη διαθεση
1ον αποτύπωσες με πολύ ωραίο τρόπο την γενική μου συμπεριφορά,απέναντι στα εξαιρετικά τεμάχια του Σκαραβαίου
2ον η Σουζάνα τρελάθηκε με το χειροφίλημα και φώναζε αυτός είναι άντρας και πάνω απ'όλα κύριος όπως αναφώνησε ;)
3ος το Σαββάτο είχα σεληνιαστεί άσχημα,πράολα την κούραση από τον απογευματινό αγώνα είχα τρομερή όρεξη για παιχνίδι με τα κορίτσια ;)
4ον εντάξει είσαι λιγάκι υπερβολικός για το ντύσιμο,ένα καθημερινό ντύσιμο για να παρευρεθώ στο μαγαζί
Ας προχωρήσω και εγώ με την σειρά μου στην αφήγηση των γεγονότων,όπως έγραψε και ο tzip1991,ο οποίος είχε προετοιμάσει το έδαφος για την εισοδό μου στο μαγαζί,έχοντας βρεί καλή θέση και είχε ειδοποιήσει την αδυναμία μου να είναι stand by μόλις φθάσω Είσοδος κατά τις 12:15 με πρώτη κίνηση να χειροφιλήσω την αγαπητή Σουζάνα,η οποία ανταπέδωσε με τον τρόπο της κάνοντας μου διάφορες φιλοφρονήσεις.....παραγγείλαμε τα ποτά μας ενώ από την είσοδο του μπαρ με είδε η αδυναμία μου και κατέφθασε με γοργό βήμα στο τραπέζι μας,όπου για τις επόμενες 2 ώρες δεν έφυγε από δίπλα μου αλλά και εγώ δεν την άφησα σε ησυχία Η ώρα κυλούσε ευχάριστα με εμένα να κάνω στενό μαρκάρισμα στο πρόσωπο,με τον tzip1991 να ασχολείται με την Σούζυ,ενώ ο έταιρος συναγωνιστής adamoian είχε καπαρώσει μια μαυρούλα την Έλεν ή Έλενα δεn θυμάμαι.Ωραίο μωρό η Έλεν ή Έλενα φορούσε ανοιχτό μπλουζάκι με το βαθύ ντεκολτέ να κολάζει ακόμα και τον πρωθυπουργό οπότε δνε αντιστάθηκα στον πειρασμό και ένα το σχολιό μου....η κοπέλα έβαλε τα γέλια και προσπάθησε να το καλύψει αλλά μάταια,η εικόνα της ήταν αρκετά σέξυ ενώ μιλήσαμε και λίγο για την πατρίδα της και τα γειτονικά μέρη,τα οποία είχα επισκεφθεί κατά το παρελθόν!!
Εγώ ήμουν προσηλωμένος ψυχή τε και σώματι στην μελαγχρινή υπαρξή,η οποία είχε αράξει πάνω στα πόδια μου με εμένα να την έχω αγκαλιάσει σφιχτά και να μην την αφήνω να φύγει από δίπλα μου,ενώ παράλληλα της ψιθύριζα όμορφα λόγια με εκείνη να ανταποδίδει με τον τρόπο της.Η ώρα περνούσε ευχάριστα αλλά η κούραση είχε κάνει ήδη της εμφανισή της,όπου πρότεινα στην ομάδα να αποχωρήσουμε αλλά η Μαρία είχε άλλη γνώμη Μόλις η Σουζάνα έφυγε,κατέφθασε το έταιρο Ρωσσικό τεμάχιο ονόματι Μαρία,η οποία διπλάρωσε τον tzip1991 και μας κράτησε για ακόμη 1 ώρα στο μαγαζί Η Μαρία,είχε πάθει πλάκα εκείνη την ημέρα με την συμπεριφόρα μου και έλεγε συνέχεια δεν σε έχω ξαναδεί έτσι Τι έχεις πάθει σήμερα,με τον tzip1991 να της λέει διάφορα για εμένα,με αποτέλεσμα να έχω μονοπολήσει την κουβέντα τους Κάπου εκεί ο Περικλής κέρασε ένα γύρο μπύρες,οπότε η αποχωρήση μας καθυστέρησε και άλλο με την Μαρία να μην θέλει να φύγει με τίποτα....Γύρω στις 4:30 πάρθηκε η απόφαση να φύγουμε αφού είχαμε περάσει ένα καταπληκμτικό βράδυ με τα κορίτσια του Scaraveo