Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οτι και να γραψω για σενα φιλε μου θα ειναι λιγο, μπροστα στον παταγο που προκαλεσες το Σαββατο στις κορασιδες του Σκαραβαιου  :rockon:  :rockon: μεχρι και να υπογραψεις στο στηθος τους σου ζητησαν οι ατακτες κορασιδες :cheesy: απο την ωρα που μπηκαμε στο μαγαζι καταφερες να προσελκυσεις ολα τα βλεματα των γυναικων ;) με το ντυσιμο σου,τα γελια σου,τις ατακες σου,τα χουφτοματα σου και τα χειροφιληματα [μην σε ξαναδω να φιλας το χερι της Σουζανας γιατι.... :s&m_1:] εισουν πραγματι ο Δον Ζουαν του Σκαραβαιου :rockon:  :rockon: ματαια προσπαθουσαμε εγω και ο τριτος εμπειρος συναγωνιστης να κλεψουμε λιγο απο την αιγλη σου το βραδυ εκεινο >:(  >:( ολες οι γκομενες δηλωναν οτι δεν σε ειχαν ξαναδει ετσι :cheesy: μεχρι και ο Περικλης υποκλειθηκε και αναγκαστικε να κερασει μπυρες :2funny: ονειρεμενη βραδια αλλα επρεπε να κοιμηθουμε κιολας γι αυτο και αποχωρισαμε στις 4,30 με πολυ ανεβασμενη διαθεση :rockon:  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

1ον αποτύπωσες με πολύ ωραίο τρόπο την γενική μου συμπεριφορά,απέναντι στα εξαιρετικά τεμάχια του Σκαραβαίου :cheesy:

2ον η Σουζάνα τρελάθηκε με το χειροφίλημα και φώναζε αυτός είναι άντρας και πάνω απ'όλα κύριος όπως αναφώνησε ;)

3ος το Σαββάτο είχα σεληνιαστεί άσχημα,πράολα την κούραση από τον απογευματινό αγώνα είχα τρομερή όρεξη για παιχνίδι με τα κορίτσια ;)

4ον εντάξει είσαι λιγάκι υπερβολικός για το ντύσιμο,ένα καθημερινό ντύσιμο για να παρευρεθώ στο μαγαζί :sunglasses:

Ας προχωρήσω και εγώ με την σειρά μου στην αφήγηση των γεγονότων,όπως έγραψε και ο tzip1991,ο οποίος είχε προετοιμάσει το έδαφος για την εισοδό μου στο μαγαζί,έχοντας βρεί καλή θέση και είχε ειδοποιήσει την αδυναμία μου να είναι stand by μόλις φθάσω :cheesy: Είσοδος κατά τις 12:15 με πρώτη κίνηση να χειροφιλήσω την αγαπητή Σουζάνα,η οποία ανταπέδωσε με τον τρόπο της κάνοντας μου διάφορες φιλοφρονήσεις.....παραγγείλαμε τα ποτά μας ενώ από την είσοδο του μπαρ με είδε η αδυναμία μου και κατέφθασε με γοργό βήμα στο τραπέζι μας,όπου για τις επόμενες 2 ώρες δεν έφυγε από δίπλα μου αλλά και εγώ δεν την άφησα σε ησυχία :grin: Η ώρα κυλούσε ευχάριστα με εμένα να κάνω στενό μαρκάρισμα στο πρόσωπο,με τον tzip1991 να ασχολείται με την Σούζυ,ενώ ο έταιρος συναγωνιστής adamoian είχε καπαρώσει μια μαυρούλα την Έλεν ή Έλενα δεn θυμάμαι.Ωραίο μωρό η Έλεν ή Έλενα φορούσε ανοιχτό μπλουζάκι με το βαθύ ντεκολτέ να κολάζει ακόμα και τον πρωθυπουργό :cheesy: οπότε δνε αντιστάθηκα στον πειρασμό και ένα το σχολιό μου....η κοπέλα έβαλε τα γέλια και προσπάθησε να το καλύψει αλλά μάταια,η εικόνα της ήταν αρκετά σέξυ ενώ μιλήσαμε και λίγο για την πατρίδα της και τα γειτονικά  μέρη,τα οποία είχα επισκεφθεί κατά το παρελθόν!!

Εγώ ήμουν προσηλωμένος ψυχή τε και σώματι στην μελαγχρινή υπαρξή,η οποία είχε αράξει πάνω στα πόδια μου με εμένα να την έχω αγκαλιάσει σφιχτά και να μην την αφήνω να φύγει από δίπλα μου,ενώ παράλληλα της ψιθύριζα όμορφα λόγια με εκείνη να ανταποδίδει με τον τρόπο της.Η ώρα περνούσε ευχάριστα αλλά η κούραση είχε κάνει ήδη της εμφανισή της,όπου πρότεινα στην ομάδα να αποχωρήσουμε αλλά η Μαρία είχε άλλη γνώμη :tickedoff: Μόλις η Σουζάνα έφυγε,κατέφθασε το έταιρο Ρωσσικό τεμάχιο ονόματι Μαρία,η οποία διπλάρωσε τον tzip1991 και μας κράτησε για ακόμη 1 ώρα στο μαγαζί :tickedoff: Η Μαρία,είχε πάθει πλάκα εκείνη την ημέρα με την συμπεριφόρα μου και έλεγε συνέχεια δεν σε έχω ξαναδεί έτσι :grin: Τι έχεις πάθει σήμερα,με τον tzip1991 να της λέει διάφορα για εμένα,με αποτέλεσμα να έχω μονοπολήσει την κουβέντα τους :2funny: Κάπου εκεί ο Περικλής κέρασε ένα γύρο μπύρες,οπότε η αποχωρήση μας καθυστέρησε και άλλο με την Μαρία να μην θέλει να φύγει με τίποτα....Γύρω στις 4:30 πάρθηκε η απόφαση να φύγουμε αφού είχαμε περάσει ένα καταπληκμτικό βράδυ με τα κορίτσια του Scaraveo :grin:

fistikas

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
0
respect στο καλύτερο μαγαζί της  Aθήνας  :rockon: :rockon:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
xθεσινο ντου με φιλο στο ιδρρυμα.....τριτη δικη του...1 δικια μου.......πολυςςςςςςςςςςςςς κοσμος αλλα βολευτηκαμε στο ντι-τζευ :2funny:.....ωραια μουνια,καλη μουσικη,καλη καιζερ.....ρουμουνια πολυ,μολδαυια και ρουσια......μαυρη δεν ειδα......καλα περασαμε,περιμεναμε περισσοτερα.......

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
xθεσινο ντου με φιλο στο ιδρρυμα.....τριτη δικη του...1 δικια μου.......πολυςςςςςςςςςςςςς κοσμος αλλα βολευτηκαμε στο ντι-τζευ :2funny:.....ωραια μουνια,καλη μουσικη,καλη καιζερ.....ρουμουνια πολυ,μολδαυια και ρουσια......μαυρη δεν ειδα......καλα περασαμε,περιμεναμε περισσοτερα.......

εκεί ήταν η μαυρούλα και φορούσε πράσινο μπλουζάκι ;)

Επισκέπτης
ρε big οταν λες περισσοτερα τη ενοης? :think: ηθελες να σου κανουν και στριπτιζ  :grin:

Επισκέπτης

όταν λές καλά περάσαμε και περιμέναμε περισσότερα τι εννοείς πάιχτη

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
όταν λές καλά περάσαμε και περιμέναμε περισσότερα τι εννοείς πάιχτη

Πάντα φίλε θέλουμε περισσότερα στο μουνί!

Εμένα όταν πχ με αφήνει και το χουφτώνω το μωρο , ακολούθως προχωράω εντελώς μηχανικά προς το βυζί το ένα χέρι και προς
το μουνί το άλλο.

Ενα βράδυ με την Κλαούντια που την ετρωγε ο κώλος της , την ειχα τρελλάνει με τις παραπάνω κινήσεις.
Και καθόμουν σε τραπέζι κεντρικό απέναντι απο την μπάρα.
Ενα άλλο ειχαμε στριμώξει την Ιουλια την Ουκρανέζα ΄με γλωσσόφιλα ,τριψίματα μαζί με τον Ιταλό και τον ΛΈΦΤΙ στο γωνιακό Π. Ο Ιταλός στο τέλος την πήγε τουαλλέτα ...!!! Δεν μας είπε ποτέ τι της έκανε εξάλλου καθόταν μαζί του εμεις σαν
ξαδέλφια την ανάψαμε για να σβήσει αυτός.

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ωραια ηταν δε λεω.......γνωρισα με το φιλο 3-4 μωρα...ονοματα δε θυμαμαι μαγκες....μονο μια μαριαννα που γνωρισα εγω και μια ρουμανα με τατου στο κωλο.... :fuck2:....μου αρεσε και ενα αδυνατο με μινι που σερβιρε.....και 2 που ειχαν κοντο μαλλακι και ηταν σαν αδελφες.....κλου της βραδιας.....κυριος κουστουματος προσπαθουσε να μαθει το παιχνιδι που χτυπαει η προσπαθει καποιος να χτυπησει καποιου τις παλαμες.... :2funny:....ρε μακη ποιο μουνι ηταν αυτο με ενα σορτσακι :cum: που χειροκροτουσε οταν επερνε ποντους στη γιουροβιζιον η ρουσσια;;;.....οσοι εχετε καμια φωτο απο εκει δειξτε και σε μας τους νεους  :2funny: :2funny: :2funny:

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6

Εμένα όταν πχ με αφήνει και το χουφτώνω το μωρο , ακολούθως προχωράω εντελώς μηχανικά προς το βυζί το ένα χέρι και προς
το μουνί το άλλο.

Ενα βράδυ με την Κλαούντια που την ετρωγε ο κώλος της , την ειχα τρελλάνει με τις παραπάνω κινήσεις.
Ενα άλλο ειχαμε στριμώξει την Ιουλια την Ουκρανέζα ΄με γλωσσόφιλα ,τριψίματα μαζί με τον Ιταλό και τον ΛΈΦΤΙ στο γωνιακό Π. Ο Ιταλός στο τέλος την πήγε τουαλλέτα ...!!! Δεν μας είπε ποτέ τι της έκανε εξάλλου καθόταν μαζί του εμεις σαν
η ιουλια ειναι ψηλη με βυζαρες?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

το μουνί το άλλο.

Ενα άλλο ειχαμε στριμώξει την Ιουλια την Ουκρανέζα με γλωσσόφιλα, τριψίματα μαζί με τον Ιταλό και τον ΛΈΦΤΙ στο γωνιακό Π. Ο Ιταλός στο τέλος την πήγε τουαλλέτα ...!!! Δεν μας είπε ποτέ τι της έκανε εξάλλου καθόταν μαζί του εμεις σαν

Μου φαίνεται τα παραλές λίγο... Στο Σκαραβαίο δεν πέφτουν ποτέ γλωσσόφιλα σε κοινή θέα...

Επισκέπτης
ωραια ηταν δε λεω.......γνωρισα με το φιλο 3-4 μωρα...ονοματα δε θυμαμαι μαγκες....μονο μια μαριαννα που γνωρισα εγω και μια ρουμανα με τατου στο κωλο.... :fuck2:....μου αρεσε και ενα αδυνατο με μινι που σερβιρε.....και 2 που ειχαν κοντο μαλλακι και ηταν σαν αδελφες.....κλου της βραδιας.....κυριος κουστουματος προσπαθουσε να μαθει το παιχνιδι που χτυπαει η προσπαθει καποιος να χτυπησει καποιου τις παλαμες.... :2funny:....ρε μακη ποιο μουνι ηταν αυτο με ενα σορτσακι :cum: που χειροκροτουσε οταν επερνε ποντους στη γιουροβιζιον η ρουσσια;;;.....οσοι εχετε καμια φωτο απο εκει δειξτε και σε μας τους νεους  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτος ο κουστουματος καθοταν στο διπλανο τραπεζι απο εμας και μαθενε το παιχνιδι  :jerking: αλλα ο φιλος του καθοταν με μια γκομενα που χορευε συνεχως και μας καυλωσε  :cum: :cum: λιγο ηθελε ο πρωθυπουργος για να της πιασει τον κωλο  :2funny:

αυτες οι δυο που μιαζουν σαν αδερφες εχουν φοβερο  :kissass:  :kissass:

τις φωτο τις κραταμε για παρτι μας φιλε big  :2funny:  :2funny:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Μου φαίνεται τα παραλές λίγο... Στο Σκαραβαίο δεν πέφτουν ποτέ γλωσσόφιλα σε κοινή θέα...

Ποιος στο ειπε αυτό! Υπάρχει καμμία ταμπέλα που να το απαγορευει δεν την εχω δει?  :grin: :grin:

Αυτο έχει γίνει απο δική μου μεριάς καμμιά δεκαριά και μάλλον λαθος νουμερο λέω με διάφορα μωρά.

Εξάλλου να το εχω πηδηξει και να μην με φυλάει δεν πάει. Εξάλλου μετά το  :fuck1: οι γυναίκες χαλαρώνουν.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ρε πιπι μακρυα απο την Μαριάννα-Ρουμάνα μόνο να πίνει ξέρει! Σημείωση ο δικός της ειναι Ρουμάνος στην φυλακή !
Εξω ειναι χώμα τις βγάζαμε με τον Ιταλο , εγω τα ειχα με την κολλητη της ! ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ωραια ηταν δε λεω.......γνωρισα με το φιλο 3-4 μωρα...ονοματα δε θυμαμαι μαγκες....μονο μια μαριαννα που γνωρισα εγω και μια ρουμανα με τατου στο κωλο.... :fuck2:....[size=14pt]μου αρεσε και ενα αδυνατο με μινι που σερβιρε[/size].....και 2 που ειχαν κοντο μαλλακι και ηταν σαν αδελφες.....κλου της βραδιας.....κυριος κουστουματος προσπαθουσε να μαθει το παιχνιδι που χτυπαει η προσπαθει καποιος να χτυπησει καποιου τις παλαμες.... :2funny:....ρε μακη ποιο μουνι ηταν αυτο με ενα σορτσακι :cum: που χειροκροτουσε οταν επερνε ποντους στη γιουροβιζιον η ρουσσια;;;.....οσοι εχετε καμια φωτο απο εκει δειξτε και σε μας τους νεους  :2funny: :2funny: :2funny:

μάλλον λες μια κοκκινομάλα, ωραίο μουνί που χορεύει κιόλας μόλις βρει την ευκαιρία :grin:

bigpipis, πρόσεξε είναι γειτόνισσα το κορίτσι μην μάθω ότι το πείραξες :s&m_2: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαθηκε και ο κοτομπιφτεκος να πει το καθιερωμενο σκαραβαιο μαγαζαρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom