Επισκέπτης
μάλλον λες μια κοκκινομάλα, ωραίο μουνί που χορεύει κιόλας μόλις βρει την ευκαιρία
bigpipis, πρόσεξε είναι γειτόνισσα το κορίτσι μην μάθω ότι το πείραξες
μόνο χορεύει ή κάνει και άλλα
μάλλον λες μια κοκκινομάλα, ωραίο μουνί που χορεύει κιόλας μόλις βρει την ευκαιρία
bigpipis, πρόσεξε είναι γειτόνισσα το κορίτσι μην μάθω ότι το πείραξες
Ποιος στο ειπε αυτό! Υπάρχει καμμία ταμπέλα που να το απαγορευει δεν την εχω δει?
Αυτο έχει γίνει απο δική μου μεριάς καμμιά δεκαριά και μάλλον λαθος νουμερο λέω με διάφορα μωρά.
Εξάλλου να το εχω πηδηξει και να μην με φυλάει δεν πάει. Εξάλλου μετά το οι γυναίκες χαλαρώνουν.
χαθηκε και ο κοτομπιφτεκος να πει το καθιερωμενο σκαραβαιο μαγαζαρα!
Ταμπέλα δεν υπάρχει, αλλά όποτε έχω πάει δεν έχω δει ΠΟΤΕ γλωσσόφιλα σε κοινή θέα... Όσο για το ότι το έχεις πηδήξει μάλλον είσαι απ' τους λίγους εκλεκτούς που το έχουν καταφέρει εκεί μέσα...
Μετραει η ωρα που θα πας , το να σε γουσταρει και λιγο η γκόμενα και τελος το καλύτερο να πινει κανονικό αλκοολ! ;)
άμα περιμένεις να σουρώσει για να στρώσει την γάμησεςAlcohol is free.
So is BS.
Λοιπον επειδή ειμαστε μια μεγάλη παρέα και πρεπει να λέμε κανένα μυστικό !
Μετραει η ωρα που θα πας , το να σε γουσταρει και λιγο η γκόμενα και τελος το καλύτερο να πινει κανονικό αλκοολ! ;) Φυσικά για να μην ειμαι αχαριστος έχω πάντα πλάτες και απο τον Περικλή ειδικά στο φόρτωμα! ;)
Το ότι γάμησες δε μου φαίνεται και τόσο περίεργο όσο τα γλωσσόφιλα σε κοινή θέα, επιμένω ότι εκεί μέσα δεν παίζουν τέτοια ειδικά σε ώρες αιχμής... Τώρα αν εννοείς ότι πας καθημερινή 4:00 η ώρα το πρωί και είστε στο μαγαζί εσύ, η κοπέλα και ο Περικλής, έτσι ναι...
προτείνετε ένα δυνατό μωρό να πάω να μου τα πάρει