Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Σκαραβαίος..να τελειώνουμε με αυτές τις μαλακίες που λένε όλοι ότι "παίζει" φάση...είναι ωραία φάση να πας για καφέ ή να δεις μπάλα και να κοιτάς την ωραία σερβιτόρα ξερω γω αλλά τίποτα παραπάνω...καταρχάς το πατάρι που λέτε όλοι είναι κουζίνα...τώρα έχουν 3 κατηγορίες γυναικίων ποτών.10-20-30 ευρώ...πήρα το 30 ευρώ για να πάρω την καλύτερη περιποίηση και έδωσα 30 ευρώ να πιει μία κορώνα και να κάτσει μαζί μου μισή ώρα ΜΟΝΟ να μιλάμε...όταν πήγα να μπαλαμουτιάσω λίγο άρχισε τα αυτά εδώ δεν γίνονται μόνο παρέα κάνουμε κλπ είναι κυριλέ το αφεντικό κλπ.....
τώρα άμα πάτε και χαλάσετε σοβαρά ποσά δεν ξέρω εκτός μαγαζιού αν καταφέρετε κάτι...
Εντός μαγαζιού πάντως δεν....
Μία ΞΕΑΘΑΡΗ ανάρτηση όσον αφορά τον ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ...
Πες τα Χρυσοστομε μπας και μπει λιγο μυαλο. Καλυτερα να το κανει μονο καφενειο και σαντουιτσαδικο παρα τα ξεφτυλικια που περιγραφεις και τα εχω ζησει εγω και πιο παλια που ητανε στ αντουζενια του. Φιλε λυπμαι πραγματικα που πηγε ετσι το τριανταρι. Δεν ειναι πια ουτε για πιρφοροπαππουδες. Σε συνοικιακο καφενειο πιο καλα θα περασεις. Ο Σκαραβαιος ειναι μονο για φραπε των τριων ευρω