Πραγματικά ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργούν ιστοσελίδες γνωριμιών με αντίτιμο. Που ζουν; Ξέρουν τι τους γίνεται; Σιγά μη κάτσει ο άλλος να πληρώσει έστω και λίγα για να μπει... Προφανώς αν προχωρήσεις εκεί θα έχει και μετά "πλήρωνε" για να μη πω για το ποιές είναι μέσα ή θα είναι μέσα: Επαγγελματίες κάθε φύλου, και κάποια ξελιγωμένα μπακούρια... Πόσο άσχετοι είναι αυτοί οι δημιουργοί τέτοιων site...
Ας πάνε λίγο να "ψαχτούν" πρώτα τι γίνεται και τι κίνηση υπάρχει στα ήδη υπάρχοντα site και μετά να δουν... Δεν ξεκινάς μπαμ με το να ζητάς αντίτιμο, φαίνεσαι κλέφτης και ήδη απομακρύνεις ένα 80% των εν δυνάμει πελατών σου. Ε ρε άσχετοι... μου τελειώνουν και σχολές management πανάσχετοι.
Το "τυράκι" του μουνιού φίλε, είναι πιο ισχυρό από την "φάκα" της άδειας πιστωτικής.....
Και μην νομίζεις. Αυτα τα site επιβιώνουν γιατί το 20% που λες ειναι οι κλασικοί λιγούρηδες που πιστεύουν πως η ψηλή ξανθιά Ρωσίδα που θα δουν στην εικόνα προφιλ, είναι και η ίδια που τους μιλάει (ασχετα το ότι το προφίλ ανήκει στον Μήτσο από τα Κάτω Πατήσια).
Αφού λοιπόν υπάρχει κόσμος που μπαίνει, ΜΑΓΚΙΑ του ιδιοκτήτη του site, και
σε καλή μεριά του εύχομαι!
Εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής:
Οκ... εσύ είσαι άντρας, έχεις κάβλες, θες να γαμήσεις, δεν σε πειράζει και να δώσεις και ενα "Χ" ποσό το μήνα για τη συνδρομή...
Λίγο λογική ρε πούστη μου, για να καταλάβεις πως μια γυναίκα ΔΕΝ θα κάνει το ίδιο, δεν υπάρχει;;;;;;
Ποιος ο λόγος για μια γυναίκα να ΠΛΗΡΩΣΕΙ εγγραφή για κάτι που μπορεί να βρει ανα πάσα στιγμή ΔΩΡΕΑΝ;;;;
Μια λίγο πιο ξώβυζη photo να βαλει στο FB, τέλος.... θα βαρεθεί να δίωχνει επίδοξους γαμιάδες
Και μπαίνει λοιπόν το θύμα στο site που του "εγγυάται πως θα κάνει σεξ μέσα στις επόμενες 24 ώρες" (
), και ανακαλύπτει τον μαγευτικό αρχιδόκαμπο, διανθισμένο με λογής-λογής λιγούρηδες, απελπισμένους, αγαπούληδες, fake προφιλ, σποραδικούς gay, και κάπου στο background και καμμια γυναίκα, που από την υπερπροσφορά ψωλής όμως έχει γίνει πιο ψωνιο και από γεμάτη σακούλα του Σκλαβενίτη!