Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Καλημερα κυριοι,οντως θελει πολυ καλη οργανωση οπως και καλο φιλτραρισμα.θα θυμαται περσι οποιος ηταν στην κοπη πιτας μεγαλου γραφειου τι χαμος γινοταν.οι περισσοτεροι οχι σχεση με το αθλημα δεν ειχαν(εκανα μερικες συζητησεις)αλλα παιζει να μην ειχα γ@μησει και ποτε τους.και θα το επαναλαβω αλλη μια φορα.απο οτι καταλαβα η ιδεα δεν αφορα ενα μεγαλο οργιο που νομιζουν μερικοι (σοβαρευτειτε) αλλα εμενα γι αυτο και θα ηθελα να παω,ειναι να δεις απ κοντα τι θα ψωνισεις.αλλο απο φωτο αλλο Live,να μας ενημερωνετε και αν μπορουμε να ερθουμε!
στο παρτυ αυτο θα παιχτει πολυ καυλαντα με γυναικες....θα κανεις γνωριμιες, θα τις δεις live, θα τις μιλησεις, θα σε δουν  κλπ....δεν ειναι παρτυ για λιγουρια μην το παρεξηγησουμε....ουτε παρτυ γραφειου....ουτε παρτυ στριπτιζαδικου ουτε παρτυ κωλομπαρου...εγω δεν θα εκανα τετοια κινηση για να προσφερω κατι που το εχουν προσφερει αλλοι κατα καιρους...εγω το κανω για την πλακα μου και για αυτο θα πετυχει...οποιος μεχρι τωρα με εχει πλησιασει να τον βαλω μεσα με χορηγια επι πληρωμης εχει φαει τα αρχιδια μου....ολο το βαρος το εχω σηκωσει εγω με τον Ελληνα και δεν θα μας το γαμησει το οικοδομημα κανενας. Και επαναλαμβανω...Γνωριμιες πολιτικων δεν υπαρχουν....Ατομα γνωριζουμε και πολλα. Αλλα απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας γιατι και εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα ατομα που σκεπτονται με το πανω το κεφαλι πρωτα.....Ε, αυτους τους θελουμε και μονο αυτους...Αν αρχισουμε την ιστορια "γιατι οχι εγω" τοτε απαντω δημοσια το ΟΧΙ...Ετσι και αλλιως οποιος ερθει και δει απο ποιες "κοινοτητες" θα εχω κοσμο ισως μεινει καταπληκτος....Ολα με τη σειρα τους....

Υπομονη λοιπον για το παρον,πιστη για το αμμεσο μελλον και το πιο σημαντικο απο ολα, χαρα στην προσπαθεια ΟΛΩΝ μας εδω μεσα.....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
καλη επιτυχια  zadren  στο ενχειρημα    σας  πολυ  καλη  ιδεα  ειναι  αυτο   

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
1) σε δεχομαστε βεβαιως στο παρτυ αυτο....

2) Ομως θελω να σεβαστεις κτι πρωτα απο ολα...

3) Οτι αλλο θελεις με ρωτας....

1) Ευχαριστώ. Με τιμά η αποδοχή σας.
2) Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό (ακόμα τουλάχιστον).
3) Δεν έχω κάτι. Παρακολουθώ το νήμα. Αν κάτι μου προκύψει, θα σε ρωτήσω, βεβαίως.

Γνωριμιες πολιτικων δεν υπαρχουν....
Κρίμα...  Κι εγώ που σκεφτόμουν ότι όλο και κάποιο βουλευτή θα γνωρίσω, να με βολέψει σε καμιά θεσούλα!

URL]]

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.376
Πόντοι
1.206
Ακουγετε πολυ καλη ιδεα αφου λετε οτι δεν θα ειναι ενα ξεφτυλοπαρτυ κ ευχομαι να πετυχει. οι οροι συμμετοχης ποιοι ειναι; γιατι προσωπικα ενδιαφερομαι να παρεβρεθω σ ενα τετοιο γεγονος.

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.464
Πόντοι
24.806
Παιδιά καλή επιτυχία! Πολυ ωραία ιδέα. Αν πετύχει που δεν βρίσκω το λόγο να μην πετύχει θα γίνει θεσμός.
Θα πρωτοτυπίσουμε νομίζω σαν χώρα!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Παιδιά καλή επιτυχία! Πολυ ωραία ιδέα. Αν πετύχει που δεν βρίσκω το λόγο να μην πετύχει θα γίνει θεσμός.
μακαρι φιλε, μακαρι! ευχαριστω!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
στο παρτυ αυτο θα παιχτει πολυ καυλαντα με γυναικες....θα κανεις γνωριμιες, θα τις δεις live, θα τις μιλησεις, θα σε δουν  κλπ....δεν ειναι παρτυ για λιγουρια μην το παρεξηγησουμε....ουτε παρτυ γραφειου....ουτε παρτυ στριπτιζαδικου ουτε παρτυ κωλομπαρου...εγω δεν θα εκανα τετοια κινηση για να προσφερω κατι που το εχουν προσφερει αλλοι κατα καιρους...εγω το κανω για την πλακα μου και για αυτο θα πετυχει...οποιος μεχρι τωρα με εχει πλησιασει να τον βαλω μεσα με χορηγια επι πληρωμης εχει φαει τα αρχιδια μου....ολο το βαρος το εχω σηκωσει εγω με τον Ελληνα και δεν θα μας το γαμησει το οικοδομημα κανενας. Και επαναλαμβανω...Γνωριμιες πολιτικων δεν υπαρχουν....Ατομα γνωριζουμε και πολλα. Αλλα απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας γιατι και εδω μεσα υπαρχουν αξιολογα ατομα που σκεπτονται με το πανω το κεφαλι πρωτα.....Ε, αυτους τους θελουμε και μονο αυτους...Αν αρχισουμε την ιστορια "γιατι οχι εγω" τοτε απαντω δημοσια το ΟΧΙ...Ετσι και αλλιως οποιος ερθει και δει απο ποιες "κοινοτητες" θα εχω κοσμο ισως μεινει καταπληκτος....Ολα με τη σειρα τους....

Υπομονη λοιπον για το παρον,πιστη για το αμμεσο μελλον και το πιο σημαντικο απο ολα, χαρα στην προσπαθεια ΟΛΩΝ μας εδω μεσα.....
:hi:
επειδη απο την αρχη μου φανηκε πολυ καλη(και τρελη) ιδεα αν θελετε επικοινωνουμε αν χρειαστειτε βοηθεια και μπορουμε να κανουμε κατι!σωστο το σχολιο γιατι περιεγραψα μια κατασταση περσι που βρεθηκαν στο χωρο ατομα που ξαναλεω δεν εχουν ασχοληθει με το σπορ.
ευχαριστω

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Γκάτσμπι .... άστα αυτά .

Θέλω να μου βρεις μερικές τσίλικες συνταγές με άσπρα ελληνικά φασόλια
πέρα από τα τετριμένα.

Θέλω να αυξήσω τα γεύματα χωρίς κρέας και τα φασόλια είναι από τα γαπημένα μου.
Αλλά βαριέμαι την κλασσική συνταγή τόσο της φασολάδας όσο και των γιγάντων.

εδώ είσαι: www.gourmed.gr/syntages/grigores/ospria-fasolia-gigantes-me-mpyra-mpeikon-meli-kai-kayteres-piperies]http://www.gourmed.gr/syntages/grigores/ospria-fasolia-gigantes-me-mpyra-mpeikon-meli-kai-kayteres-piperies[/url]

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
είναι πολύ καλή ιδέα η οποία έχει αντικειμενικές δυσκολίες τις οποίες ανέφεραν και άλλοι συναγωνιστές:
1) Δεν είναι εύκολο να φιλτράρεις τους Κυρίους, αν και τους έχετε ορίσει πολύ σωστά κατ'εμέ
2) Τίθεται θέμα διατήρησης ανωνυμίας για αρκετούς από εμάς που ναι μεν θα θέλαμε να συμμετάσχουμε αλλά φοβόμαστε μην χαθεί
3) Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρό το πως θα αποκτήσει ενδιαφέρον ένα πάρτυ με 150 άντρες και σημαντικά λιγότερες γυναίκες

Όπως και να έχει, καλή επιτυχία εύχομαι. Συνήθως αυτές οι προσπάθειες δεν πετυχαίνουν 100% με την πρώτη...χρειάζεται επιμονή και υπομονή!

Moutro69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2016
Like
16
Πόντοι
1
Και ποιος σου ειπε φιλε οτι παω για 150 ατομα? Νομιζεις πως θα σηκωναμε ενα τετοιο event για μονο 150 ατομα? 150 φερνουν απο εδω μεσα μονο οι 10 φιλοι μου. εγω το μαγαζι που θα κλεισω εχει χωριτικοτητα 3πλασια το λιγοτερο...Και φυσικα δεν ειμαι και τοσο αγαθος να διοργανωσω κατι και να κρεμομαι μονο απο εδω..Οταν δεν ξερεις να μην μιλας φιλε...Καλο θα ηταν να διαβαζεις τις ενημερωσεις και να βγαζεις συμπερασμα αργοτερα οταν θα εχεις αποψη!

Οκ αυτό θα κάνω αν και το βλέπω ακόμα ποιο δύσκολο
εκτός αν πεις φωνάζω 2-3 γραφεία και φέρτε και τους πελάτες σας, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει επιλογή.

φιλε, μηπως θελεις κατι να σου πω εγω?

Φυσικα και θα ήθελα, αν εννοούμαι το ίδιο πράγμα με την λέξη συνοδός.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Κύριοι, έχω ήδη λάβει πάρα πολλά μυνήματα από αρκετά μέλη. Δεν έχω απαντήση σε κανέναν ακόμα.
Συγνώμη δεν το κάνω επίτηδες και θα απαντήσω σε όλους μηδενός εξαιρουμένου.
Απλά λίγο υπομονή!

Σας ευχαριστούμε!

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Θα αρχισω απο το τελευταιο, φιλε....σε δεχομαστε βεβαιως στο παρτυ αυτο....Ομως θελω να σεβαστεις κτι πρωτα απο ολα...
οι ερωτησεις σου πολυ καλες και to the point....ΟΜΩΣ σε παρακαλω σεβασου τη στιγμη αυτη...δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες τωρα....εχουμε κλεισει το μερος αλλα δεν θελω ΕΓΩ αυτη τη στιγμη να το πω...καταλαβαινεις...εχουμε υπολογισει ολες τις λειτουργικες λεπτομερειες και επισης ξερουμε απο το ποιες γυναικες θα ειναι εκει μεχρι και ποια εταιρια θα αναλαβει το security...Ακομα και το φακο για την πορτα εχω υπολογισει...Αν εχεις την καλοσυνη και περιμενεις καποιες μερες ακομα, θα τα αποκαλυψω ολα με λεπτομερειες ετσι ωστε να ξερεις τι θα παιχτει και πως...Παντως επαναλαμβανω....λιγο υπομονη...εισαι welcome να ερθεις  και να ξερεις οτι θα περασεις πολυ καλα γιατι οπως το εχω οργανωσει δεν θα ειναι παρτυ για 20χρονα μπιλιαρδα και ουτε παρτυ για ανθρωπους που δεν ειναι ψυχραιμοι με ενα διαφορετικο νεο περιβαλλον...

Οτι αλλο θελεις με ρωτας.... :hi:

Η φραση κλειδί..... εταιρία που θα αναλάβει το security... με άλλα λόγια, μαλακίες δεν επιτρέπονται...

stavros_alani

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιαν 2007
Κριτικές
56
Like
1.701
Πόντοι
7.335
Ορθά το διατύπωσες!
καλησπερα και παλι..ξαναρωταω η επιλογη απο εδω μεσα πως θα γινει??μπορει μερικοι να γνωριζεστε να εχετε παει και για καφε μαζι να εχετε γαμησει και παρεα κιολας οι υπολοιποι ομως???πως εσεις θα κρινετε αγαπητοι κυριοι αν εγω ειμαι κυριος με Κ κεφαλαιο η οχι??και δεν το λεω μονο για μενα αλλα για ολους...επισης αγαπητε φιλε ζαρντεν να σου πω οτι ολοι εχουμε εναν κυκλο..το θεμα ειναι τι κυκλο εχουμε και τι εννοεις εσυ με το κυρος..ευχαριστω πολυ..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Η φραση κλειδί..... εταιρία που θα αναλάβει το security... με άλλα λόγια, μαλακίες δεν επιτρέπονται...

σωστο αυτο ετσι επρεπε να γινει για να αποφυγουμε τις καρπαζιες που ανεφερα χθες εγω μεταξυ αστειου και σοβαρου!και μετα δε μας σωζει ουτε η εξομολογηση στον πατερ ζαντρεν

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
Δεν καταλαβα ακριβως τι ειδους παρτυ θα ειναι εννω διαβασα τα περισσοτερα ποστ , παρ'ολα αυτα ευχομαι καλη επιτυχια στο νεο τους project!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Πώς θα πρωτοτυπήσουμε βρε Ορέστη; Το ξέρεις ότι ο ιδιοκτήτης των "δίπλα" κάνει χρόνια τώρα παρόμοια "πάρτυ" στο κολοχανείο του στα Εξάρχεια;

ΥΓ: Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τις λέξεις με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορώ και γι' αυτό έγραψα "παρόμοια" και όχι "ίδια".

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Κύριοι, έχω ήδη λάβει πάρα πολλά μυνήματα από αρκετά μέλη. Δεν έχω απαντήση σε κανέναν ακόμα.
Συγνώμη δεν το κάνω επίτηδες και θα απαντήσω σε όλους μηδενός εξαιρουμένου.
Απλά λίγο υπομονή!

Σας ευχαριστούμε!

Αναμενουμε με ανυπομονησια!

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
SINNERS, 1ο prive VIP party... για επίλεκτους κυρίους

Αγαπητά μέλη του bou,

Ανοίγω αυτό το νήμα, για να μοιραστώ μαζί σας κάποιες ιδέες και για να λυθούν τυχόν απορίες και για να μην
υπάρξουν παρεξηγήσεις με κάποια πράγματα που ειπώθηκαν εχθές μέσα στο σάϊτ.

Κάποιοι από εσάς ήδη γνωρίζετε καλά, ότι το καλοκαίρι του 2016 πέταξα την ιδέα μέσα στο σάϊτ του bou για
μία “Πριβέ” συνάντηση με περιορισμένα μέλη/άτομα (5-6 άτομα), την οποία αυτή συνάντηση θα διοργάνωνα
κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο αλλά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι όντως είχα αρκέτα
προσωπικά μηνύματα από διάφορα μέλη (νέα και παλιά) που μου έδειξαν ότι κάτι τέτοιο θα τους ενδιέφερε και
θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Για δικούς μου προσωπικούς λόγους, όπως προανέφερα αυτό το “Πάρτυ” δεν έγινε ποτέ!

Μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με κάποιον φίλο και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Zadren, αποφασίσαμε
να πάρουμε την ιδέα αυτή και να την υλοποιήσουμε αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα,  με αρκετές διάφορες
και τροποιήσεις, φυσικά για το καλό όλων μας.

Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι το εξής…

Με απόλυτη σιγουριά και χαρά σας ανακοινώνουμε και επίσημα ότι το SINNERS, 1o prive VIP party
για επίλεκτους κυρίους, είναι ήδη στα θεμέλια.
  Και πιο αναλυτικά….

1)  Το πάρτυ μας θα έχει ως σκοπό μόνο την ψυχαγωγία/διασκέδαση των παρευρισκόμενων οι οποίοι θα είναι
      επίλεκτοι κύριοι με όλη την σημασία της λέξεως.

2)  Το πάρτυ μας θα είναι κεκλισμένων των θυρών και θα είναι ΠΡΙΒΕ. Με λίγα λόγια δεν θα μπορεί ο κάθε ένας
      να παραβρεθεί. Ο μέγιστος αριθμός των παρευρισκόμενων κυρίων θα είναι γύρω στα 150 άτομα.

3)  Ο χώρος όπου θα διοργανωθεί το πάρτυ μας είναι ακόμα υπό συζήτηση. Σύντομα θα ενημερώσουμε.
      Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει κάπου στην Ελλάδα.

4)  Στο πάρτυ μας θα υπάρξουν πολλές και καινοτόμες εκπλήξεις. (Λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα).

5)  Είμαστε υπό συζήτηση με κάποια γραφεία συνοδών. Ο λόγος που θα θέλαμε να έχουμε κοντά μας
      κάποια από αυτά τα γραφεία είναι μόνο το ότι μας αρέσει η ιδέα του να γνωρίσουμε από κοντά
      γνωστές συνοδούς κυρίων.  Πιστεύουμε ότι είναι θετικό το να μπορούμε να δούμε και γνωρίσουμε
      από κοντά κάποιες συνοδούς και να συναναστραφουμε μαζί τους σε μία ωραία σηζήτηση, με ένα
      ποτό και μία καλή μουσική. Το οποίο είναι τελείως διαφορετικό από το να βλέπουμε “απομακρυσμένα”
      κάποια “γραπτά” και κάποιες φωτογραφίες τους δημιουργόντας ίσως κάποιες φορές λανθασμένες
      εντυπώσεις ή τυχόν μεγάλες προσδοκίες.

6)  Επίσης είμαστε υπό συζήτηση με κάποιες “δυσεύρετες” ανεξάρτητες συνοδούς. Πολλοί από εμάς
      θα θέλαμε να έρθουμε σε επαφή με κάποιες συγκεκριμένες ανεξάρτητες συνοδούς. Πόσοι από
      εμάς όμως, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, όταν θελήσαμε να την γνωρίσουμε από κοντά ή να
      βρούμε το τηλέφωνο της, δεν τα καταφέραμε? Λοιπόν αυτός είναι και ο σκοπός… να έρθουν σε
      εμάς, να πιούνε το ποτάκι τους, να μιλήσουν μαζί μας, να τις γνωρίσουμε από κοντά, αλλά και να
      μας γνωρίσουν κι αυτές από κοντά.

7)  Θα υπάρξουν διάφορα δώρα που θα κληρωθούν για τους παρευρισκόμενους κύριους.
      Σύντομα θα υπάρξουν περισότερες λεπτομέριες.

8)  Όπως προανέφερα θα υπάρξουν κριτήρια και προϋποθέσεις για τους παρευρισκόμενους κύριους
      καθότι αυτό το πάρτυ θα είναι αυστηρά ΠΡΙΒΕ και κεκλισμένων των θυρών.

9)  Όλα τα ποτά θα είναι σε κανονικές τιμές όπως θα ήταν εάν πηγαίνατε σε κάποιο κλάμπ διασκέδασης.

10)  Οι κύριοι που θα δηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν μία πρόσκληση/εισητήριο το οποίο θα
      είναι αριθμημένο και ονομαστικό. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει και η αντίστοιχη λίστα με
      τις προσκλήσεις/εισητήρια στην είσοδο του κλάμπ, η οποία και θα επιβεβαιωνει την έγκυρη
      παρουσία του εκάστοτε κύριου.

11)  Το Sinners prive VIP party, θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο Μάρτιο του 2017.
      Σύντομα θα έχετε νεότερες πληροφορίες.

12)  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθότι δεν θέλουμε να υπερβούμε τα 150 άτομα.
      Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε με την παρέα σας (την οποία γνωρίζετε ότι θα τηρεί τις
      προϋποθέσεις και θα μπορείτε να εγγυηθείτε για αυτήν), θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Τέλος πραγματικά θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας, τυχόν ιδέες από μέρου σας και ελπίζω να
συναντηθούμε όλοι από κοντά και να περάσουμε μία αξέχαστη μοναδική βραδιά.

δε_Γκρικ ( the_Greek )  :hi:
καλή επιτυχία σας εύχομαι και μακάρι να γίνει θεσμός....θα ήθελα να παραβρεθώ απλά δεν ξέρω τι δικαιολογία θα πω στη γυναίκα μου....χαχαχα.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom