Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Η συμμετοχή στη συναξη των Κυρίων που ακριβως δηλώνεται εδώ ή μέσω πμ;

Γιατί δεν είδα κάπου να αναφέρεται...αν πάλι αναφέρθηκε δώστε μου τα φώτα σας!
θα ενημερωσω και για αυτο συντομα...

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
316
με το καλο να πανε ολα καλα  :hi:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Η συμμετοχή στη συναξη των Κυρίων που ακριβως δηλώνεται εδώ ή μέσω πμ;
Γιατί δεν είδα κάπου να αναφέρεται...αν πάλι αναφέρθηκε δώστε μου τα φώτα σας!

To αναφέρω πιο πίσω εγώ αλλά θα τα ξαναπώ... δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.

Επίσης, Κύριοι έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά μυνήματα από αρκετά μέλη. Δεν έχουμε απαντήση σε κανέναν ακόμα.
Συγνώμη δεν το κάνουμε επίτηδες και θα απαντήσουμε σε όλους μηδενός εξαιρουμένου σύντομα!
Απλά λίγο υπομονή!

Σας ευχαριστούμε!

:hi:

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
510
Πόντοι
326
To αναφέρω πιο πίσω εγώ αλλά θα τα ξαναπώ... δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.

Επίσης, Κύριοι έχουμε ήδη λάβει πάρα πολλά μυνήματα από αρκετά μέλη. Δεν έχουμε απαντήση σε κανέναν ακόμα.
Συγνώμη δεν το κάνουμε επίτηδες και θα απαντήσουμε σε όλους μηδενός εξαιρουμένου σύντομα!
Απλά λίγο υπομονή!

Σας ευχαριστούμε!

:hi:
Περιμενουμε νεα.....!!!!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Άντε σε περιμένουμε... και καλή παρέα εάν έχεις, ευπρόσδεκτοι. :-)

Κατα τ'άλλα θα ειναι κεκλυσμενων των θυρων με επιλεκτους κυριους και μετα υπονοεις ολοι οι καλοι χωρανε..αποφασισε να ξερουμε και εμεις οι μορτες

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.025
Πόντοι
366
Έστω ότι βρίσκονται τα 150 άτομα που θα έρθουν και είναι όλα μια χαρά, τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί τελικά να έρθει??(Άρρωστος, Ξαφνικές Υποχρεωσεις,Οικογενειακες Υποχρεώσεις, Λέει έρχεται και δεν το παίρνει σοβαρά ακραίο αυτο) και έστω ότι αυτά τα άτομα ανέρχονται σε 10-15 μπορεί και παραπάνω η και λιγότερα κάνεις ποτέ δεν ξέρει. Θα υπάρχουν κάποιοι αναπληρωματικοί ας πούμε ?Το ρωτάω γιατί εγώ ίσως εκεί θα ανήκω όπως και αρκετοί άλλοι αφού από ότι κατάλαβα προτεραιότητα έχουν εκείνοι που γνωρίζετε καλυτέρα(Να είναι Κύριοι ) .
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτό που κάνετε και θα ήθελα να σας πω με όλο το σεβασμό χωρίς παρεξήγηση ότι σε κάποια διευκρινίσεις σας είστε λίγο ανόργωτοί. Ο φίλτατος @mariath ήταν ο μονός που κατά την γνώμη έκανε τις πιο κεραίες ερωτήσεις από όλους εδώ μέσα και με κάλυψε απολύτως με τη ερωτήσεις του αφού είχαν γεννηθεί και σε μένα αυτά τα ερωτήματα. Σε πολλές από τις απαντήσεις λοιπόν δεν τον καλύπτεται πλήρως όπως ούτε εμένα και θεωρώ  και του υπολοίπους αναγνώστες εδώ μέσα. Σε πολλές από τις απαντήσεις σας  αφήνεται να εννοηθεί «εάν σας τον αναφέρουμε θα καταλάβεται», «οταν σας τον αναφέρουμε θα καταλάβεται». Αφού λοιπόν ότι εσείς έχετε τις απαντήσεις με σιγουριά ακόμα πως θα οργανωθούμε πλήρως εδώ μέσα?

Photographer

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Έχω βρεθεί σε παρόμοιο ivent στη Malaga και μπορώ να πω εύκολα ότι ήταν μια από τις καλύτερες βραδιές που έχω περάσει.
Ήταν σε ξενοδοχείο σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο που αν έμπαινε κάποιος άσχετος ( δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση ) δεν θα καταλάβαινε ότι πρόκειται για πελάτες και γυναίκες του πληρωμένου έρωτα.
Μακάρι να το πραγματοποιήσετε, καλή επιτυχία.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
κατεβα απο το βορρα να μας φερεις τυχη...
αυτα βλεπει ο σοϊμπλε & το wurst εχει φτασει στην σπληνα..
τα λεει ο πανσοφος λαος με τα γνωμικα & τις παροιμιες του..
ποιος τα ακουει???(Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ κλπ)..
ΕΥΓΕ για την προσπαθεια..
ευχομαι να την "πηδηξετε" με μηδαμινες απωλειες..
ομως δεν το πιστευω..
υπερφιλοδοξο (για να μην πω υπερφιαλο-αλαζονικο) το εγχειρημα για την φαβελα μας..
πολλα τα κουσουρια της κοινωνιας μας..
απο την μια τα καταλοιπα της τουρκοκρατιας..
απο την αλλη ο "αυριανισμος-τατιανισμος-κωστοπουλισμος"..
βαλε & μια γεματη απο θεοκρατια-πουριτανισμο-φαρισαισμο..
τιγκαρισες το κοκτειλ σου με τις τεραστιες δοσεις πουστιας του σκατοψυχου (να πεθανει η κατσικα του γειτονα) κομπλεξαρα μπουρτζοβλαχου φτωχομπινε χαζοβλακα αγραμματου μικροτσουτσουνου αυτοχθονα που ηδη μαζευεις χωρις καν να εχεις μπι σε τετοιο τρυπακι???
τσιμπα & το κερασακι που θα δεσει το γλυκο..
Για τις 100 ακομη αρνητικες λεπτομερειες που καραδοκουν στα σκοτεινα σου γραφω..
Ζεις το ονειρο ε???
Τον χοντρο με την πουρακλα τον υπολογισες??
Δεν τον πιανει το ματι σου ε???
χα,χα,χα,χα..
Δικαιο εχεις..
Που να το το φανταστεις..
Κ ομως ρε φιλε..
Αυτος ο  καλοντυμενος ροδομαγουλος γαμιολης θα σου την κανει..
Ξεχνα το ζουμερο μοσχαρισιο μπιφτεκι που σου ειχες ζωγραφισει..
Ο σεφ μαγκωσε & σε σερβιρουν μια οικτρης υφης-γευσης-εμφανισης βεγκαν κουραδα σογιας ..
Για μιουζικαλ το ξεκινησες???
Μπερδευτηκε ο κουριερ με τις μπομπινες & θα δεις χιτσκοκικο θριλερ μπονιουελικης παρανοιας-αρρωστημενης ταραντινοσχιζοφρενειας που ειχε το λαθος κουτι..
Τα παραλεω???
Ισως..
Εγω ετσι τα βλεπω..
Εσεις που θελετε καρπουζι μες το καταχειμωνο,καντε τα κουμαντα σας..
Συμπληρωματικα καποιες ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ<<απαυγασμα ζωης στα τελειως κοκκινα>>..
1..καμια εταιρεια σεκιουριτυ δεν θα σου κανει ΣΩΣΤΑ την δουλιτσα που θελεις..
οι δυσμοιροι σκλαβοι των 280-400 ευρω τον μηνα(οταν τα περνουν),χωρις ενσημο,για 12ωρα-ΣαββατοΚυριακα-30ημερα(πιπα-κωλο δηλαδη),απλα δεν μπορουν..
IQ αμοιβαδας,μηδενικη αυτοεκτιμηση,απολυτη ελλειψη στοιχειωδων γνωσεων διαχειρησης κουτοπονηρων βλαχων..
Με τους "νορμαλ" μεγαλοαστους νοικοκυραιους δεν ξερουν τι μπαλα να παιξουν..
Θα σου κανουν την τριχα-τριχια σε χρονο dt..
ΞΕΧΝΑΤΟ..
(Λυση-λυσεις υπαρχουν..Με pm η συνεχεια)..
2..καλος ο χασοδικης του μαγαζιου..
ενδεχομενως να εχεις καβατζα στα χαρακωματα & αλλους πεντε δικους σου κουγιολυκουρεζους..
βαλε & αλλους τοσους θαμωνες του συναφιου..
ηρεμησες???
κακως..
προληπτικα δεν φτουρανε..
αντε να σου γλυτωσουν τους μπρασελεδες..
οτι & αν κανουν το πιανακι στην γαδα θα το παιξεις..
μπονους οι φωτο προφιλ-ανφας της αφεντομουτσουναρας σου που πλεον θα κοσμουν τα αλμπουμ των γουρουνιων..
στο καπακι θα γλυψεις & τις μπατονετες σου(καταγραφη dna)..
μην μασησεις..
φαντασιωσου το φρεσκοξυρισμενο ροζαλο μουνι που ολο ναζι σου μοστραρε η τελευταια ενοουμενη του χαρεμιου σου & ασε τα παχυδερμα στην μιζερια τους..  
επειδη δε εισαι αλανιαρης σαλονατος & οχι φλουφλης,τον συγχρωτισμο με την πλεμπα στο σπιρτοκουτο με τα καγκελα,τον εχεις γλυτωσει 120% & χωρις αυτους..
η περατζαδα απο την ευελπιδων αχαστη..
την εχεις τσιμπημενη απο την ωρα που ανοιξατε το τοπικ..
πολλες οι αιτιες..
αμετρητοι οι ζηλοφθονοι χαιρεκακοι υπανθρωποι μπουρανταδες..
βαλε στην εξισωση & τον αγνωστο Χ..
καθε ΜΑΡΤΙΟ αλλαζουν τα κοζια..
η επισημη μαφια το παιζει φοινικας(καταλοιπα της 7ετιας)..
πεθαινει στην πυρα & αναγενναται απο τις σταχτες του το επομενο δεκατο του δευτερολεπτου..
πεφτει χοντρη κρισαρα..
pay day με τα ολα της..
η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου στην κυριλε εκδοχη της..
ποταμια το αιμα..
οπως παντα δηλαδη..
ομως δεν φαινεται στους απεξω..
επιστημονικα-ομορφα-αθορυβα-κουστουματα..
με ανεπαισθητα παραλλαγμενη την συνταγη-μεθοδολογια,σας εχουν ηδη μαγειρεμενους..
δουλες της κατωτατης υποσταθμης ειναι οι μπινεδες..
σας εχουν σαν βουτυρο κερκυρας για την μουχλιασμενη κουραμανα τους
μαννα εξ ουρανου εισαστε..
ανελπιστο ευκολακι..
το "μαγαζι" & οι λοιποι χαφιεδες τους το εχουν σφυριξει προ καιρου..
σαν δουλιτσα ομως..
για να φανε ολοι..
που να σας κρυψουν???
αναγκαστικα μοιρασαν ρολους & νυχτοκαματα με τα γουρουνοαδελφοξαδελφα τους..
μια ειναι η μηχανη & γυριζει μονο οταν τα αλληλοεξαρτωμενα γραναζακια τραβανε κουπι στον ρυθμο του κοινου τους τυμπανιστη..
ολα good λοιπον..
τζαμαικα ρε..
μιλημενα-κανονισμενα-εξασφαλισμενα..
ως συνηθως δηλαδη..
ρουτινα μωρε..
αυτο δεν θελετε να ακουσετε???
αυτο σας ΕΙΠΕ το "καταστημα"..
το συναφι του εχει πληρωσει με την ιδια του την ζωη τον απαρεγκλιτα οικουμενικο κανονα επιβιωσης,"τοσο-οσο"..
εχει περασει & αυτος απο τον παγκο..
νομοτελειακα..
δεν ξεχνιεται αυτο το μαθημα..
δεν υπαρχουν χαραμαδες για να την κανεις..
εμαθε..
οπως ξερει & απο ζυγι..
του βγαινουν τα νουμερα χωρις ταρζανιες & σαλτο μορταλε???
η καλυτερη του..
παγωμενο αιμα βλεπεις..
απολυτα στρατικοποιημενος τεχνοκρατης..
τι να σας πει???
γιατι???
κονσιλιερι σας ειναι???
μηπως σας χρωσταει???
αν σας ξυπνουσε απο την νιρβανα σας,επαιζε η πιθανοτητα να αμοιβοταν οσο εξωπραγματικα πληρωνονται οι διευθυνοντες συμβουλοι παγκοσμιως???
ΟΧΙ βεβαια..
κλαιν μαιν λοιπον..
ποιος θα πληρωσει το εξαιρετικης ωριμανσης τυρακι που αυτοσερβιριστηκατε??..
δεν λεω..
τριζατος ο μουναρος..
τρικαπακος του θανατα..
τσουναμι οι ενδορφινες..
σκονη μας κανουν..
ζελες το ακατοικητο..
μαυρα χαλια..
ακους τις καμπανες & αντι να φρεναρεις,βαρας κοφτες..
μοναδικη ζημια σου λεω..
εσυ ρε???δεν εχεις ανοιξει ηδη 5 ΙΚΕΑ απο τα κομοδινα που συλλεγεις τοσα χρονια??
τι το θες το σεκρετερ???
στα χαρβαρντ & τα κορνελ σου εμαθαν για τα καλα το αιωνια αυτοεπιβεβαιουμενο θεωρημα της θεμελιωδους αλληλουχιας,camembert-φακας..
εμαθες να το εφαρμοζεις ασυνειδητα & ποτε δεν εχασες..
ισα-ισα που ετσι εχεις κερδισει τα παντα..
τι διαβολια σε εχουν καβαλησει & σου επιτρεπεις τετοιο λαθος???
βγαλατε στις ρουγες & τα καλντεριμια τους ντελαληδες με τις ντουντουκες του ΠΑΜΕ???
τι να κανουν οι απο κατω???
οι γαλονατοι ουτε που θα το συζητησουν σου λεω..
η επιθυμια ενος γνωστου τους καρεκλοκενταυρου κωλοτρυπιδουλη(που θελει να σας την κανει για 10 τρισεκατομμυρια λογους),θα μετατραπει σε διαταγη εχτες..
ετσι & αλλοιως η εσπρεσσο & οι τατιανες θα σε εχουν μπαλκονατο για κανα μηνα..
παιξε το παραμυθι της τζουλιας να χεστεις στο ευρω τουλαχιστον..
ως γνωστον,στο κοτετσι μας οι πλουσιες ειναι κυριες αξιες σεβασμου & οι φτωχες πουτανες αξιες χλευασμου..
διαλεξε που θα σε καταταξουν λοιπον & οτι & αν σου συμβει απολαυσετο..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
ομως δεν το πιστευω..
...
...
ως γνωστον,στο κοτετσι μας οι πλουσιες ειναι κυριες αξιες σεβασμου & οι φτωχες πουτανες αξιες χλευασμου..
Για μια ακομα φορα σε ευχαριστω....Και μαλιστα πολυ!
Αλλωστε απο την πρωτη μερα μου εδω μεσα εσυ ΠΑΝΤΑ με συμβουευες, φιλε! Ξερεις ποσο πολυ σε σεβομαι και σε εκτιμω εδω μεσα αλλα και εξω! Στα εχω πει αλλωστε, τα ξερεις.
Απλα για μια ακομα φορα επιβεβαωνεις οτι σε αυτο τον κοσμο υπαρχει μονο ενα πραγμα στο οποιο υποκλινομαι, η μεγαλοφυια...και ενα πραγμα στο οποιο πεφτω στα γονατα....η καλοσυνη. Εσυ αυτα τα δυο τα εχεις. Ολοι οσοι σε ξερουμε το γνωριζουμε καλα αυτο. Δεν θα πω περισσοτερα εδω μεσα μιας και μιλαμε και σε ΠΜ ....Ετσι και αλλιως αυτα που θα σου πω δεν ενδιαφερουν κανεναν εδω μεσα, φιλε!
Εκτος απο ενα πραγμα. Το θεμα security. Με ξερεις αρα ξερεις πως δεν θα ηταν δυνατο να εχω τετοιους ανθρωπους εκει μεσα να επιτηρουν διαφορα πραγματα. Ομως οι ανθρωποι που θα κανουν τη δουλεια αυτη θα ειναι γνωστοι και φιλοι. Περισσοτερα απο ΠΜ....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Έστω ότι βρίσκονται τα 150 άτομα που θα έρθουν και είναι όλα μια χαρά, τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος αδυνατεί τελικά να έρθει??(Άρρωστος, Ξαφνικές Υποχρεωσεις,Οικογενειακες Υποχρεώσεις, Λέει έρχεται και δεν το παίρνει σοβαρά ακραίο αυτο) και έστω ότι αυτά τα άτομα ανέρχονται σε 10-15 μπορεί και παραπάνω η και λιγότερα κάνεις ποτέ δεν ξέρει. Θα υπάρχουν κάποιοι αναπληρωματικοί ας πούμε ?Το ρωτάω γιατί εγώ ίσως εκεί θα ανήκω όπως και αρκετοί άλλοι αφού από ότι κατάλαβα προτεραιότητα έχουν εκείνοι που γνωρίζετε καλυτέρα(Να είναι Κύριοι ) .
Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτό που κάνετε και θα ήθελα να σας πω με όλο το σεβασμό χωρίς παρεξήγηση ότι σε κάποια διευκρινίσεις σας είστε λίγο ανόργωτοί. Ο φίλτατος @mariath ήταν ο μονός που κατά την γνώμη έκανε τις πιο κεραίες ερωτήσεις από όλους εδώ μέσα και με κάλυψε απολύτως με τη ερωτήσεις του αφού είχαν γεννηθεί και σε μένα αυτά τα ερωτήματα. Σε πολλές από τις απαντήσεις λοιπόν δεν τον καλύπτεται πλήρως όπως ούτε εμένα και θεωρώ  και του υπολοίπους αναγνώστες εδώ μέσα. Σε πολλές από τις απαντήσεις σας  αφήνεται να εννοηθεί «εάν σας τον αναφέρουμε θα καταλάβεται», «οταν σας τον αναφέρουμε θα καταλάβεται». Αφού λοιπόν ότι εσείς έχετε τις απαντήσεις με σιγουριά ακόμα πως θα οργανωθούμε πλήρως εδώ μέσα?
φιλε, νομιζω πως εχω πει πολλες φορες οτι απλα δεν θελω να ανακοινωσω τετοια πραγματα ακομα....τι δεν καταλαβες? εγω και ο Ελληνας θα τα απαντησουμε ολα συντομα....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.561
Πόντοι
2.756
Καλή επιτυχία συναγωνιστή σε αυτό που θες να κάνεις ειλικρινά. Το διοργανώνεις λες τους ορούς συμμετοχής και απλά όσοι συμμετέχουν τους αποδέχονται . Έχω και εγώ γνωρίσει πολλά άτομα από εδώ και αξιολογά  δεν έτυχε να σε γνωρίσω φυσικά . μου ακούστηκε πολύ καλό και μπήκα να γράψω χωρίς αντιπαράθεσή γιατί δεν χρειάζεται…. Johnnie Walker
θε σε δω απο κοντα εσενα γιατι εχω ακουσει απο πολυ καλους κοινους φιλους και φιλες τα καλυτερα!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Πωωωωω τετοιο μακελειό θα γίνει;Μονο ο Χίος να μη λειπει,να του στειλουμε μια προσκληση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
Κατα τ'άλλα θα ειναι κεκλυσμενων των θυρων με επιλεκτους κυριους και μετα υπονοεις ολοι οι καλοι χωρανε..αποφασισε να ξερουμε και εμεις οι μορτες

Αγαπητέ Blackdove,

Νομίζω ότι σε τέτοιου είδους σχόλια δεν θα έπρεπε καν να απαντώ αλλά λόγο ήθους θα το κάνω.
Εάν ανατρέξεις στην πρώτη σελίδα που έγραψα το κυρίος θέμα του νήματος και πας στην παράγραφο 12 τότε θα μπορέσεις να διαβάσεις το εξής:

12)  Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθότι δεν θέλουμε να υπερβούμε τα 150 άτομα.
      Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να έρθετε με την παρέα σας (την οποία γνωρίζετε ότι θα τηρεί τις
      προϋποθέσεις και θα μπορείτε να εγγυηθείτε για αυτήν
)
, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.   :hi:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλή επιτυχία συναγωνιστή σε αυτό που θες να κάνεις ειλικρινά. Το διοργανώνεις λες τους ορούς συμμετοχής και απλά όσοι συμμετέχουν τους αποδέχονται . Έχω και εγώ γνωρίσει πολλά άτομα από εδώ και αξιολογά  δεν έτυχε να σε γνωρίσω φυσικά . μου ακούστηκε πολύ καλό και μπήκα να γράψω χωρίς αντιπαράθεσή γιατί δεν χρειάζεται…. Johnnie Walker

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376

Ευχαριστούμε! :hi:

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
262
Πόντοι
36
ομως δεν το πιστευω..
υπερφιλοδοξο (για να μην πω υπερφιαλο-αλαζονικο) το εγχειρημα για την φαβελα μας..
πολλα τα κουσουρια της κοινωνιας μας..
απο την μια τα καταλοιπα της τουρκοκρατιας..
απο την αλλη ο "αυριανισμος-τατιανισμος-κωστοπουλισμος"..
βαλε & μια γεματη απο θεοκρατια-πουριτανισμο-φαρισαισμο..
τιγκαρισες το κοκτειλ σου με τις τεραστιες δοσεις πουστιας του σκατοψυχου (να πεθανει η κατσικα του γειτονα) κομπλεξαρα μπουρτζοβλαχου φτωχομπινε χαζοβλακα αγραμματου μικροτσουτσουνου αυτοχθονα που ηδη μαζευεις χωρις καν να εχεις μπι σε τετοιο τρυπακι???
τσιμπα & το κερασακι που θα δεσει το γλυκο..
Για τις 100 ακομη αρνητικες λεπτομερειες που καραδοκουν στα σκοτεινα σου γραφω..
Ζεις το ονειρο ε???
Τον χοντρο με την πουρακλα τον υπολογισες??
Δεν τον πιανει το ματι σου ε???
χα,χα,χα,χα..
Δικαιο εχεις..
Που να το το φανταστεις..
Κ ομως ρε φιλε..
Αυτος ο  καλοντυμενος ροδομαγουλος γαμιολης θα σου την κανει..
Ξεχνα το ζουμερο μοσχαρισιο μπιφτεκι που σου ειχες ζωγραφισει..
Ο σεφ μαγκωσε & σε σερβιρουν μια οικτρης υφης-γευσης-εμφανισης βεγκαν κουραδα σογιας ..
Για μιουζικαλ το ξεκινησες???
Μπερδευτηκε ο κουριερ με τις μπομπινες & θα δεις χιτσκοκικο θριλερ μπονιουελικης παρανοιας-αρρωστημενης ταραντινοσχιζοφρενειας που ειχε το λαθος κουτι..
Τα παραλεω???
Ισως..
Εγω ετσι τα βλεπω..
Εσεις που θελετε καρπουζι μες το καταχειμωνο,καντε τα κουμαντα σας..
Συμπληρωματικα καποιες ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ<<απαυγασμα ζωης στα τελειως κοκκινα>>..
1..καμια εταιρεια σεκιουριτυ δεν θα σου κανει ΣΩΣΤΑ την δουλιτσα που θελεις..
οι δυσμοιροι σκλαβοι των 280-400 ευρω τον μηνα(οταν τα περνουν),χωρις ενσημο,για 12ωρα-ΣαββατοΚυριακα-30ημερα(πιπα-κωλο δηλαδη),απλα δεν μπορουν..
IQ αμοιβαδας,μηδενικη αυτοεκτιμηση,απολυτη ελλειψη στοιχειωδων γνωσεων διαχειρησης κουτοπονηρων βλαχων..
Με τους "νορμαλ" μεγαλοαστους νοικοκυραιους δεν ξερουν τι μπαλα να παιξουν..
Θα σου κανουν την τριχα-τριχια σε χρονο dt..
ΞΕΧΝΑΤΟ..
(Λυση-λυσεις υπαρχουν..Με pm η συνεχεια)..
2..καλος ο χασοδικης του μαγαζιου..
ενδεχομενως να εχεις καβατζα στα χαρακωματα & αλλους πεντε δικους σου κουγιολυκουρεζους..
βαλε & αλλους τοσους θαμωνες του συναφιου..
ηρεμησες???
κακως..
προληπτικα δεν φτουρανε..
αντε να σου γλυτωσουν τους μπρασελεδες..
οτι & αν κανουν το πιανακι στην γαδα θα το παιξεις..
μπονους οι φωτο προφιλ-ανφας της αφεντομουτσουναρας σου που πλεον θα κοσμουν τα αλμπουμ των γουρουνιων..
στο καπακι θα γλυψεις & τις μπατονετες σου(καταγραφη dna)..
μην μασησεις..
φαντασιωσου το φρεσκοξυρισμενο ροζαλο μουνι που ολο ναζι σου μοστραρε η τελευταια ενοουμενη του χαρεμιου σου & ασε τα παχυδερμα στην μιζερια τους..  
επειδη δε εισαι αλανιαρης σαλονατος & οχι φλουφλης,τον συγχρωτισμο με την πλεμπα στο σπιρτοκουτο με τα καγκελα,τον εχεις γλυτωσει 120% & χωρις αυτους..
η περατζαδα απο την ευελπιδων αχαστη..
την εχεις τσιμπημενη απο την ωρα που ανοιξατε το τοπικ..
πολλες οι αιτιες..
αμετρητοι οι ζηλοφθονοι χαιρεκακοι υπανθρωποι μπουρανταδες..
βαλε στην εξισωση & τον αγνωστο Χ..
καθε ΜΑΡΤΙΟ αλλαζουν τα κοζια..
η επισημη μαφια το παιζει φοινικας(καταλοιπα της 7ετιας)..
πεθαινει στην πυρα & αναγενναται απο τις σταχτες του το επομενο δεκατο του δευτερολεπτου..
πεφτει χοντρη κρισαρα..
pay day με τα ολα της..
η νυχτα του αγιου βαρθολομαιου στην κυριλε εκδοχη της..
ποταμια το αιμα..
οπως παντα δηλαδη..
ομως δεν φαινεται στους απεξω..
επιστημονικα-ομορφα-αθορυβα-κουστουματα..
με ανεπαισθητα παραλλαγμενη την συνταγη-μεθοδολογια,σας εχουν ηδη μαγειρεμενους..
δουλες της κατωτατης υποσταθμης ειναι οι μπινεδες..
σας εχουν σαν βουτυρο κερκυρας για την μουχλιασμενη κουραμανα τους
μαννα εξ ουρανου εισαστε..
ανελπιστο ευκολακι..
το "μαγαζι" & οι λοιποι χαφιεδες τους το εχουν σφυριξει προ καιρου..
σαν δουλιτσα ομως..
για να φανε ολοι..
που να σας κρυψουν???
αναγκαστικα μοιρασαν ρολους & νυχτοκαματα με τα γουρουνοαδελφοξαδελφα τους..
μια ειναι η μηχανη & γυριζει μονο οταν τα αλληλοεξαρτωμενα γραναζακια τραβανε κουπι στον ρυθμο του κοινου τους τυμπανιστη..
ολα good λοιπον..
τζαμαικα ρε..
μιλημενα-κανονισμενα-εξασφαλισμενα..
ως συνηθως δηλαδη..
ρουτινα μωρε..
αυτο δεν θελετε να ακουσετε???
αυτο σας ΕΙΠΕ το "καταστημα"..
το συναφι του εχει πληρωσει με την ιδια του την ζωη τον απαρεγκλιτα οικουμενικο κανονα επιβιωσης,"τοσο-οσο"..
εχει περασει & αυτος απο τον παγκο..
νομοτελειακα..
δεν ξεχνιεται αυτο το μαθημα..
δεν υπαρχουν χαραμαδες για να την κανεις..
εμαθε..
οπως ξερει & απο ζυγι..
του βγαινουν τα νουμερα χωρις ταρζανιες & σαλτο μορταλε???
η καλυτερη του..
παγωμενο αιμα βλεπεις..
απολυτα στρατικοποιημενος τεχνοκρατης..
τι να σας πει???
γιατι???
κονσιλιερι σας ειναι???
μηπως σας χρωσταει???
αν σας ξυπνουσε απο την νιρβανα σας,επαιζε η πιθανοτητα να αμοιβοταν οσο εξωπραγματικα πληρωνονται οι διευθυνοντες συμβουλοι παγκοσμιως???
ΟΧΙ βεβαια..
κλαιν μαιν λοιπον..
ποιος θα πληρωσει το εξαιρετικης ωριμανσης τυρακι που αυτοσερβιριστηκατε??..
δεν λεω..
τριζατος ο μουναρος..
τρικαπακος του θανατα..
τσουναμι οι ενδορφινες..
σκονη μας κανουν..
ζελες το ακατοικητο..
μαυρα χαλια..
ακους τις καμπανες & αντι να φρεναρεις,βαρας κοφτες..
μοναδικη ζημια σου λεω..
εσυ ρε???δεν εχεις ανοιξει ηδη 5 ΙΚΕΑ απο τα κομοδινα που συλλεγεις τοσα χρονια??
τι το θες το σεκρετερ???
στα χαρβαρντ & τα κορνελ σου εμαθαν για τα καλα το αιωνια αυτοεπιβεβαιουμενο θεωρημα της θεμελιωδους αλληλουχιας,camembert-φακας..
εμαθες να το εφαρμοζεις ασυνειδητα & ποτε δεν εχασες..
ισα-ισα που ετσι εχεις κερδισει τα παντα..
τι διαβολια σε εχουν καβαλησει & σου επιτρεπεις τετοιο λαθος???
βγαλατε στις ρουγες & τα καλντεριμια τους ντελαληδες με τις ντουντουκες του ΠΑΜΕ???
τι να κανουν οι απο κατω???
οι γαλονατοι ουτε που θα το συζητησουν σου λεω..
η επιθυμια ενος γνωστου τους καρεκλοκενταυρου κωλοτρυπιδουλη(που θελει να σας την κανει για 10 τρισεκατομμυρια λογους),θα μετατραπει σε διαταγη εχτες..
ετσι & αλλοιως η εσπρεσσο & οι τατιανες θα σε εχουν μπαλκονατο για κανα μηνα..

Φίλε τρομερό γραπτό,και δεν το λέω ειρωνικά,μου θύμισε όμως μανιφέστο απο τους επαναστατικούς πυρήνες...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom