Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
αγαπητε φιλε ενδιαφερον η προταση σου και ειμαστε εδω αν θες να σου πουμε και εμεις τις γνωμες μας..θα με ενδιεφερε το γεγονος αυτο..αναμενουμε...

Αγαπητέ Σταύρο... εννοήτε ότι είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ιδέες, γνώμες. Για αυτό τον λόγο ανοίξαμε και το νήμα. Μπορείς να μας προτείνεις ότι θέλεις όπως και όλοι οι άλλοι.
Εμείς απλός συζητάμε μαζί σας και φιλτράρουμε όλων τις ιδέες και προτάσεις και κρατάμε αυτές που πιστεύουμε ότι μπορούν να συνεισφέρουν στην καλή διοργάνωση.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεν ξερω για τον Ελληνα τι εννοει αν και το συζητησα μαζι του...Να σου πω εγω φιλε τι νομιζω. Μαλλον  σημαινει οτι κυριος ειναι ο χαμηλων τονων ανθρωπος, που ξερει να συνδιαζει την ηπια συμπεριφορα του με τον ελεγχο του στοματος του. Επισης Κυριος ειναι αυτος που εχει ενα υψηλο επιπεδο ευπρεπειας και σωστης συμπεριφορας. Ιδιως οταν πλαισιονεται απο γυναικες και συμφορουμιτες. Ενας αντρας ευγενικος που δεν του αρεσουν τα προβληματα και το μονο που ζητα ειναι να περναει καλα! Επισης πολυ σημαντικο χαρισμα ενος κυριου ειναι να ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να τρωει. Αυτα φιλε μου για αρχη και οτι αλλο προκυψει, εδω θα ειμαστε να τα λεμε!
Καλη συνεχεια!

Φίλε,
Ειλικρινά, όπως είπα και στον theGreek 1) εύχομαι καλή επιτυχία, και 2) σας συγχαίρω και τους δυο για το κουράγιο σας.
Τώρα αν καμιά φορά κάνουμε και λίγη πλακα (ανεβάζοντας και καμιά φωτο με δίψωλα τσιμπούκια), ε, το συγχωρεί το γενικό κλίμα στο site αυτό εδώ.

Απ' αυτά που λες(λέτε) πάντως, μου δίνεται λίγο η εντύπωση ότι πάτε να φτιάξετε κάτι σαν τα Εγγλέζικα club (λέσχες) των διαφόρων επαγγελματικών ή άλλων ομίλων (π.χ. κοινοβουλίου τους ή αθλητικών σωματείων ή διαφόρων δραστηριοτήτων) όπου οι προδιαγραφές ελέγχου συμμετοχής και εισόδου είναι συγκεκριμένες, σαφείς και ΠΟΛΥ αυστηρά τηρούμενες, και έτσι καταφέρνουν να κρατάνε ένα επίπεδο που είναι όπως οι οργανωτές το θέλουν, κι όχι αυτό που διαμορφώνεται "εκ των πραγμάτων".

Αυτά όλα πρέπει να τα σκεφτείτε, να τα αποφασίσετε και να τα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ξεκάθαρα.
Δυο τρόποι υπάρχουν για να "ξεχωρίσει" κάποιος το "κοινό" του. Ο ένας είναι τα λεφτά (βάζει όριο συμμετοχής τέτοιο που "κόβει" άφραγκους) και ο άλλος είναι σύνολο κανόνων που πρέπει να τηρούνται (ή και συνδυασμός και των δυο).
Και για να ξαναγυρίσω στο παράδειγμα των UK λεσχών:
Dress code θα υπάρχει? Π.χ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαίνει στους χώρους του club χωρίς να είναι ντυμένος σύμφωνα με κάποια πρότυπα, π.χ. γραβάτα ή παπιγιόν, και κοστούμι ή σακκάκι όχι πουλόβερ, μπουφάν, σορτς και σαγιονάρες (αν είναι καλοκαίρι).

Η απάντηση σου (για μένα) εξακολουθεί να είναι ασαφής.
Δε με θίγεις προσωπικά, και δεν σε κατακρίνω.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι πάτε να οργανώσετε κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητες σας.

Μπορεί η δουλειά σου να είναι σχετική με "οργάνωση δεξιώσεων", δεν ξέρω.
Αλλά εδώ αυτό που πας να κάνεις δεν είναι να μαζέψεις 100-200-300 άτομα που είναι απλώς καλεσμένα σε ένα γάμο και περιμένουν ένα πιάτο φαϊ, μουσική και χαβαλέ, είναι κάτι ΑΛΛΟ, πολύ πιο δύσκολο απ' αυτό.
Κυρίως λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των κοινωνικών διαφορών αυτών που πας να μαζέψεις.
Το ότι όλοι έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν να γαμήσουν, δεν φτάνει για να συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Το 85% των αρσενικών στον πλανήτη το έχουν το χαρακτηριστικό.
(Το υπόλοιπο 15% είναι αδερφές).

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
Το εξήγησες επιστημονικά, θα το πω εγώ καθαρά:
Θα μαζέψουμε 150 σαβουρογάμηδες που περιμένουν τον zarden να τους δώσει κάνα τηλεφωνάκι!
Μπορώ να σου δώσω από τώρα την λίστα!
εσυ ολο ειρωνια και παπαρολογια εισαι τιποτα αλλο τραβα στο κοτετσι σου τωρα αντε μαλακακο  :jerking:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φίλε,
Ειλικρινά, όπως είπα και στον theGreek 1) εύχομαι καλή επιτυχία, και 2) σας συγχαίρω και τους δυο για το κουράγιο σας.
Τώρα αν καμιά φορά κάνουμε και λίγη πλακα (ανεβάζοντας και καμιά φωτο με δίψωλα τσιμπούκια), ε, το συγχωρεί το γενικό κλίμα στο site αυτό εδώ.

Απ' αυτά που λες(λέτε) πάντως, μου δίνεται λίγο η εντύπωση ότι πάτε να φτιάξετε κάτι σαν τα Εγγλέζικα club (λέσχες) των διαφόρων επαγγελματικών ή άλλων ομίλων (π.χ. κοινοβουλίου τους ή αθλητικών σωματείων ή διαφόρων δραστηριοτήτων) όπου οι προδιαγραφές ελέγχου συμμετοχής και εισόδου είναι συγκεκριμένες, σαφείς και ΠΟΛΥ αυστηρά τηρούμενες, και έτσι καταφέρνουν να κρατάνε ένα επίπεδο που είναι όπως οι οργανωτές το θέλουν, κι όχι αυτό που διαμορφώνεται "εκ των πραγμάτων".

Αυτά όλα πρέπει να τα σκεφτείτε, να τα αποφασίσετε και να τα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ξεκάθαρα.
Δυο τρόποι υπάρχουν για να "ξεχωρίσει" κάποιος το "κοινό" του. Ο ένας είναι τα λεφτά (βάζει όριο συμμετοχής τέτοιο που "κόβει" άφραγκους) και ο άλλος είναι σύνολο κανόνων που πρέπει να τηρούνται (ή και συνδυασμός και των δυο).
Και για να ξαναγυρίσω στο παράδειγμα των UK λεσχών:
Dress code θα υπάρχει? Π.χ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαίνει στους χώρους του club χωρίς να είναι ντυμένος σύμφωνα με κάποια πρότυπα, π.χ. γραβάτα ή παπιγιόν, και κοστούμι ή σακκάκι όχι πουλόβερ, μπουφάν, σορτς και σαγιονάρες (αν είναι καλοκαίρι).

Η απάντηση σου (για μένα) εξακολουθεί να είναι ασαφής.
Δε με θίγεις προσωπικά, και δεν σε κατακρίνω.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι πάτε να οργανώσετε κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητες σας.

Μπορεί η δουλειά σου να είναι σχετική με "οργάνωση δεξιώσεων", δεν ξέρω.
Αλλά εδώ αυτό που πας να κάνεις δεν είναι να μαζέψεις 100-200-300 άτομα που είναι απλώς καλεσμένα σε ένα γάμο και περιμένουν ένα πιάτο φαϊ, μουσική και χαβαλέ, είναι κάτι ΑΛΛΟ, πολύ πιο δύσκολο απ' αυτό.
Κυρίως λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των κοινωνικών διαφορών αυτών που πας να μαζέψεις.
Το ότι όλοι έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν να γαμήσουν, δεν φτάνει για να συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Το 85% των αρσενικών στον πλανήτη το έχουν το χαρακτηριστικό.
(Το υπόλοιπο 15% είναι αδερφές).
φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου...να σου πω εχεις πεσει πολυ κοντα σε οτι αφορα τον τροπο που το προσεγγιζουμε και εμεις....dress code δεν μπορω να βαλω προς το παρων, γιατι εχω φιλους απο ολη την ελλαδα απο ολα τα κοινωνικοοικονομικα στρωματα που ειναι και πολυ καλα παιδια....επισης εχω χορηγους που δεν μπορουν να ακολουθησουν συγκεκριμενο dress code...τουλαχιστον για την ωρα ολα αυτα....δεν ξερω πως θα εξελιχθει, αλλα θα το δω...οσο αφορα τωρα το να ξεχωρισω το κοινο μου μπορω, αφου το 95% των ανθρωπων που θα ειναι εκει το εχω συναντησει, γνωρισει και μιλησει...Ο καθενας απο αυτους φαιρνει φιλους που ξερω οτι ειναι και σωστοι...Σε μελλοντικες διοργανωσεις θα εχω ηδη φιλτραρισμα και προχωρω...Ολα αυτα βεβαια μονο αν πετυχει αυτο που παμε να κανουμε...Δεν εχω σχεση με τις διοργανωσεις, εχω άλλο επαγγελμα τελειως διαφορετικο, αλλα λαμβανω υπ'οψιν μου τις γνωριμιες μου απο παιδια του χωρου (ιδιως απο ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων) και προχωραω με την στηριξη τους αλλα και με τη δικη σας εδω μεσα....
και παλι ευχαριστω και καλη συνεχεια!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
εσυ ολο ειρωνια και παπαρολογια εισαι τιποτα αλλο τραβα στο κοτετσι σου τωρα αντε μαλακακο  :jerking:
μην ασχολεισαι ρε....εδω παμε να δημιουργησυμε κατι καινουργιο, κατι ομορφο κατι που θα θυμομαστε για πολυ καιρο...οποιος θελει να τρολαρει οκ, ας το κανει....οταν αρχισει και ενοχλει, ξερω να τον πεταξω εξω με τις προσευχες μου!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
φιλε σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου...να σου πω εχεις πεσει πολυ κοντα σε οτι αφορα τον τροπο που το προσεγγιζουμε και εμεις....dress code δεν μπορω να βαλω προς το παρων, γιατι εχω φιλους απο ολη την ελλαδα απο ολα τα κοινωνικοοικονομικα στρωματα που ειναι και πολυ καλα παιδια....επισης εχω χορηγους που δεν μπορουν να ακολουθησουν συγκεκριμενο dress code...τουλαχιστον για την ωρα ολα αυτα....δεν ξερω πως θα εξελιχθει, αλλα θα το δω...οσο αφορα τωρα το να ξεχωρισω το κοινο μου μπορω, αφου το 95% των ανθρωπων που θα ειναι εκει το εχω συναντησει, γνωρισει και μιλησει...Ο καθενας απο αυτους φαιρνει φιλους που ξερω οτι ειναι και σωστοι...Σε μελλοντικες διοργανωσεις θα εχω ηδη φιλτραρισμα και προχωρω...Ολα αυτα βεβαια μονο αν πετυχει αυτο που παμε να κανουμε...Δεν εχω σχεση με τις διοργανωσεις, εχω άλλο επαγγελμα τελειως διαφορετικο, αλλα λαμβανω υπ'οψιν μου τις γνωριμιες μου απο παιδια του χωρου (ιδιως απο ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων) και προχωραω με την στηριξη τους αλλα και με τη δικη σας εδω μεσα....
και παλι ευχαριστω και καλη συνεχεια!
Αρα αγαπητέ διοργανωτά, από τα ως άνω λεγόμενα σου συμπεραίνω ότι, οι συμμετέχοντες θα είναι από τον κύκλο των γνωστών σας στην αρχή.

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Αγαπητέ zadren, εγώ μία απλή ερώτηση θέλω να σου κάνω,με ποιό τρόπο θα διασφαλίσεις την εχεμύθεια του event,αφού όπως έχει αναφερθεί και λογικά θα υπάρχουν άτομα που είτε δεν είναι μόνοι σε αυτή την ζωή είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν θα θέλουν να βγεί παραέξω η συμμετοχή τους.
Θα έχεις ας πούμε στην πόρτα face control,και θα παραδίδονται κινητά,κάμερες,κλπ???θα υπάρχει άτομο που θα κόβει βόλτες και θα επιτηρεί αν κάποιος πάνω στο τσακιρ κέφι και με καμιά κοπέλα αγγαλιά, αρχίσει να τραβάει βίντεο και φωτός????

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εχω χορηγους που δεν μπορουν να ακολουθησουν συγκεκριμενο dress code

το 95% των ανθρωπων που θα ειναι εκει το εχω συναντησει, γνωρισει και μιλησει...Ο καθενας απο αυτους φαιρνει φιλους που ξερω οτι ειναι και σωστοι...

ιδιως απο ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων και προχωραω με την στηριξη τους
αλλα και με τη δικη σας εδω μεσα....

1) Μην περιμένεις "στήριξη" από δω μέσα. Να μην το κουράζω άλλο, αλλά ΜΗΝ το περιμένεις.

2) Οι "ιδιοκτήτες νυκτρινών μαγαζιών" είναι επαγγλεματίες του χώρου. Σαν τέτοιοι, αυτές τις δουλειές (ιδίως αν τις "στηρίζουν" κι όλας) τις βλέπουν σαν δουλειές από τις οποίες θα έχουν (στο τέλος) κάποιο όφελος. Έστω κι αν αυτό είναι (μόνο) η αύξηση της πελατείας, ή η διαφήμιση του μαγαζιού τους. Για την ψυχή του πατέρα του κανένας δε δουλεύει (και ούτε μπλέκεται σε δουλειές).

3) Με τα ποσοστά που λες... κάτι δε μου κάθεται καλά. Ούτε οι υποψήφιοι βουλευτές δε μιλάνε για τόσους γνωστούς!

4) Και τέλος, δεν καταλαβαίνω το "εχω χορηγους που δεν μπορουν να ακολουθησουν συγκεκριμενο dress code". Δε θα τους πεις να έρθουν με μάσκα και βατραχοπέδιλα! Αλλά να σε ρωτήσω κάτι:
Αυτοί που ΧΟΡΗΓΟΥΝ (δηλαδή χώνουν φράγκα) για την εκδήλωση, ΓΙΑΤΙ θα το κάνουν?

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
1) Μην περιμένεις "στήριξη" από δω μέσα. Να μην το κουράζω άλλο, αλλά ΜΗΝ το περιμένεις.

Δεν περιμένουμε κάτι το ιδιαίτερο. Απλά υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα που θα μπορούσαν και θα τους ενδιέφερε να παραβρεθούν. Υπάρχει αξιοσέβαστος κύκλος και εκτός από εδώ μέσα.

2) Οι "ιδιοκτήτες νυκτρινών μαγαζιών" είναι επαγγλεματίες του χώρου. Σαν τέτοιοι, αυτές τις δουλειές (ιδίως αν τις "στηρίζουν" κι όλας) τις βλέπουν σαν δουλειές από τις οποίες θα έχουν (στο τέλος) κάποιο όφελος. Έστω κι αν αυτό είναι (μόνο) η αύξηση της πελατείας, ή η διαφήμιση του μαγαζιού τους. Για την ψυχή του πατέρα του κανένας δε δουλεύει (και ούτε μπλέκεται σε δουλειές).

Εννοήτε ότι κανένας δεν το κάνει για την "ψυχή της μαμάς του", εκτός από εμάς που το κάνουμε για την "καύλα μας" θες να το πεις, για την "ιδιαιτερότητα" θες να το πεις, για το "χόμπι μας" θες να το πεις....
Σίγουρα ο κάθε επιχειρηματίας το συμφωνεί προς το συμφέρον του. Όπως και το κάθε γραφείο και η κάθε συνοδός. Το αποτέλεσμα του όφελους μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα αλλά το μόνο
σίγουρο είναι ότι θα έχει κάποιο όφελος. Στην προκειμένη περίπτωση το κοινό όφελος όλων είναι η διαφήμιση για αυτούς και η διασκέδαση για εμάς.

3) Με τα ποσοστά που λες... κάτι δε μου κάθεται καλά. Ούτε οι υποψήφιοι βουλευτές δε μιλάνε για τόσους γνωστούς!

Το να μαζευτούν 150 άτομα είναι γελοίο νούμερο. Το να μαζευτούν 150 Κύριοι... ε, θέλει λίγο κόπο.

4) Και τέλος, δεν καταλαβαίνω το "εχω χορηγους που δεν μπορουν να ακολουθησουν συγκεκριμενο dress code". Δε θα τους πεις να έρθουν με μάσκα και βατραχοπέδιλα! Αλλά να σε ρωτήσω κάτι:

Ο Zadren έχει δίκιο. Υπάρχει χορηγός υπό συζήτηση που εάν σας τον αναφέρουμε θα καταλάβεται ότι το Dress Code είναι λίγο θέμα για "αυτόν".  Δεν θα μιλήσω και δεν θέλω να πω πράγματα τα οποία δεν είναι τελεσίδικα.
Μόλις έχουμε παραπάνω πληροφορίες θα ενημερώσουμε εδώ μέσα. Απλά να ξέρεις ότι εν μέρη εγώ συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το dress code και έχει ήδη προταθεί από την αρχή της προσπάθειας αυτής. Αλλά ακόμα
δεν το γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει ή όχι.

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι:
Δεν είναι απαραίτητο να χώσουν φράγκα. Μία χορηγία μπορεί να είναι και σε "είδος".  ;)
Το κάνουν απλά για διαφημιστικούς λόγους.

:hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

μιλησα για στηριξη απο ανθρωπους του χωρου...οχι ανθρωπους του μπου....επετρεψε μου να γνωριζω λογους γιατι οι χορηγιες γινονται free  λογω επαγγελματικης μου ιδιοτητας που δεν θελω να πω δημοσια...οι ιδιοκτητες μαγαζιων παλι ειναι οπως λες επιχειρηματιες  αρα ξερουμε πως δουλευουν...παντως ολα καλα...προχωραμε και ο Θεος μαζι  μας.

Lizabella

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να στείλεις p.m. Όταν υπάρχει κανένα νεο;

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλημερα κυριοι,οντως θελει πολυ καλη οργανωση οπως και καλο φιλτραρισμα.θα θυμαται περσι οποιος ηταν στην κοπη πιτας μεγαλου γραφειου τι χαμος γινοταν.οι περισσοτεροι οχι σχεση με το αθλημα δεν ειχαν(εκανα μερικες συζητησεις)αλλα παιζει να μην ειχα γ@μησει και ποτε τους.και θα το επαναλαβω αλλη μια φορα.απο οτι καταλαβα η ιδεα δεν αφορα ενα μεγαλο οργιο που νομιζουν μερικοι (σοβαρευτειτε) αλλα εμενα γι αυτο και θα ηθελα να παω,ειναι να δεις απ κοντα τι θα ψωνισεις.αλλο απο φωτο αλλο Live,να μας ενημερωνετε και αν μπορουμε να ερθουμε!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εκτός από εμάς που το κάνουμε για την "καύλα μας" θες να το πεις, για την "ιδιαιτερότητα" θες να το πεις, για το "χόμπι μας" θες να το πεις....

Ναι, το έχω καταλάβει αυτό, και γι' αυτό σας έχω πάρει στα σοβαρά.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μπορείς να στείλεις p.m. Όταν υπάρχει κανένα νεο;

Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν,
είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.
Εάν θα είναι μόνοι τους ή εάν θέλουν να έρθουν παρέα με κάποιον φίλο τους.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας. Να είμαστε ξεκάθαροι εξαρχής.
Απλά το κάνουμε για να γνωρίζουμε ανώνυμα το ενδιαφέρον του εκάστοτε και να βάλουμε τα πράγματα σε ένα
μπούσουλα.

το εχουμε ηδη κανει

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλό θα ήταν όσοι έχουν το ενδιαφέρον να παραβρεθούν στο SINNERS 1ο prive VIP party, να μας στείλουν, είτε σε εμένα, είτε στο Zadren πμ (προσωπικό μήνυμα) και να μας αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται να έρθουν.

Μα ρε παιδιά, αν δεν έχετε πει τι ζητάτε από αυτούς που θα έρθουν, πως ο άλλος θα σου πει αν θα έρθει?

Και δεύτερον, αν εσύ λες "αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας", τότε αντίστοιχα σημαίνει και ότι αυτός που σου λέει "θα έρθω", μπορεί και να μην έρθει.

Άμα είναι έτσι, ωραία, κι εγώ θα έρθω. Δε χρειάζεται πμ, στο λέω εδώ.

Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Μα ρε παιδιά, αν δεν έχετε πει τι ζητάτε από αυτούς που θα έρθουν, πως ο άλλος θα σου πει αν θα έρθει?
Πόσο πιο ξεκάθαρα μπορούμε να το πούμε? Εμείς διοργανώνουμε ένα πάρτυ πριβέ. Σκοπός είναι η διασκέδασης μας και η γνωριμία με διάφορες συνοδούς από κοντά που τις βλέπουμε σε "φωτογραφίες" (για παράδειγμα).
Δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση συνεύρεση μέσα στο πάρτυ μας (το λέω γιατί ακούστηκαν διάφορα του τύπου Swingers Party). Δεν κάνουμε Swinnging!
Τι ζητάμε? Απολύτως τίποτα δεν ζητάμε εκτός από ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΟΣ, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.
Παραθέτουμε την ιδέα μας και "εάν σας κάνουμε" ή "μας κάνετε" έρχεστε, εάν "δεν σας κάνουμε" ή "δεν μας κάνετε" δεν έρχεστε.
Απλά πράγματα. 

Και δεύτερον, αν εσύ λες "αυτό δεν σημαίνει και ότι θα τους δεχτούμε στο πάρτυ μας", τότε αντίστοιχα σημαίνει και ότι αυτός που σου λέει "θα έρθω", μπορεί και να μην έρθει.
Άμα είναι έτσι, ωραία, κι εγώ θα έρθω. Δε χρειάζεται πμ, στο λέω εδώ.
Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά.
Εάν εγώ λέω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι και θα δεχτούμε όλους στο πάρτυ μας (εξού και η λέξεις πριβέ και VIP), τότε αντίστοιχα και αυτός που λέει ότι θα έρθει....
θα έρθει εάν είναι σοβαρός Κύριος (φυσικά πάντα εκτός κάποιου απροόπτου).

Το πμ το ζητάμε για να υπάρξει ανωνυμία. Κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι θα πάνε όπως επίσης δεν θέλουμε δημόσια να λέμε σε κάποιον ότι δυστηχώς δεν μπορείς να έρθεις.
Κάπως έτσι. Εκτός κι αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις/προτείνεται.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τι ζητάμε? Απολύτως τίποτα δεν ζητάμε εκτός από ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΟΣ, ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ.

Εάν εγώ λέω ότι αυτό δεν σημαίνει ότι και θα δεχτούμε όλους στο πάρτυ μας (εξού και η λέξεις πριβέ και VIP), τότε αντίστοιχα και αυτός που λέει ότι θα έρθει....
θα έρθει εάν είναι σοβαρός Κύριος (φυσικά πάντα εκτός κάποιου απροόπτου).

Το πμ το ζητάμε για να υπάρξει ανωνυμία. Κάποιοι δεν θέλουν να ξέρουν οι υπόλοιποι ότι θα πάνε όπως επίσης δεν θέλουμε δημόσια να λέμε σε κάποιον ότι δυστηχώς δεν μπορείς να έρθεις.
Κάπως έτσι. Εκτός κι αν έχεις κάτι άλλο να προτείνεις/προτείνεται.

Φίλε TheGreek,

ΚΑΝΕΙΣ δεν παραδέχεται (για τον εαυτό του) ότι ΔΕΝ είναι σοβαρός και εχέμυθος. Ξέρεις κανέναν που να λέει (αν τον ρωτήσεις): "Είμαι ασόβαρος"?
Τώρα για το κύρος... τι να σου πω!
Κύρος τι?
Αυτός που επικυρώνει υπογραφές στα ΚΕΠ π.χ. έχει κύρος?

Δε λες τίποτα για το πάρτυ σου. Δεν έχεις πει π.χ. που θα γίνει. Αν (κατόπιν) πεις ότι θα γίνει στο Σούνιο, εγώ που μένω στην Αθήνα δεν πρόκειται να κάνω 60km (και 60 επιστροφή) για να σου έρθω...  Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι σοβαρός? Δεν το νομίζω...
Σαν κι αυτό (την τοποθεσία) υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που ΔΕΝ τα έχεις πει.
Έτσι λοιπόν, στα τυφλά, σου λέω κι εγώ "θα έρθω".
Εχεμύθια δε μου χρειάζεται, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για το τι κάνω και που πάω, γι' αυτό και στο λέω εδώ (και όχι σε πμ).
Αλλά μου δίνεις το δικαίωμα μόλις κάτι δε μ' αρέσει (από αυτά που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πεις/ανακοινώσεις για το πάρτυ) να σου πω "Α, αυτό δε μ' αρέσει, δεν το είχες πει από την αρχή, και δεν έρχομαι".
Και δε με πειράζει να μου πεις και δημόσια: "Δε σε δέχομαι στο πάρτυ μου" (στ' αρχίδια μου κι αν το πεις).

Τη σοβαρότητα, φίλε Greek πρέπει να την ορίζουμε.
Αν δε μπορούμε να την ορίσουμε (γιατί δεν είναι πάντα εύκολο αυτό) πρέπει να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ τι εννούμε μ' αυτή τη λέξη.
Κάνε μια προσπάθεια.

Λοιπόν, με δέχεσαι ή όχι στο πάρτυ σου?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Φίλε TheGreek,

ΚΑΝΕΙΣ δεν παραδέχεται (για τον εαυτό του) ότι ΔΕΝ είναι σοβαρός και εχέμυθος. Ξέρεις κανέναν που να λέει (αν τον ρωτήσεις): "Είμαι ασόβαρος"?
Τώρα για το κύρος... τι να σου πω!
Κύρος τι?
Αυτός που επικυρώνει υπογραφές στα ΚΕΠ π.χ. έχει κύρος?

Δε λες τίποτα για το πάρτυ σου. Δεν έχεις πει π.χ. που θα γίνει. Αν (κατόπιν) πεις ότι θα γίνει στο Σούνιο, εγώ που μένω στην Αθήνα δεν πρόκειται να κάνω 60km (και 60 επιστροφή) για να σου έρθω...  Αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι σοβαρός? Δεν το νομίζω...
Σαν κι αυτό (την τοποθεσία) υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που ΔΕΝ τα έχεις πει.
Έτσι λοιπόν, στα τυφλά, σου λέω κι εγώ "θα έρθω".
Εχεμύθια δε μου χρειάζεται, δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν για το τι κάνω και που πάω, γι' αυτό και στο λέω εδώ (και όχι σε πμ).
Αλλά μου δίνεις το δικαίωμα μόλις κάτι δε μ' αρέσει (από αυτά που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πεις/ανακοινώσεις για το πάρτυ) να σου πω "Α, αυτό δε μ' αρέσει, δεν το είχες πει από την αρχή, και δεν έρχομαι".
Και δε με πειράζει να μου πεις και δημόσια: "Δε σε δέχομαι στο πάρτυ μου" (στ' αρχίδια μου κι αν το πεις).

Τη σοβαρότητα, φίλε Greek πρέπει να την ορίζουμε.
Αν δε μπορούμε να την ορίσουμε (γιατί δεν είναι πάντα εύκολο αυτό) πρέπει να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ τι εννούμε μ' αυτή τη λέξη.
Κάνε μια προσπάθεια.

Λοιπόν, με δέχεσαι ή όχι στο πάρτυ σου?
Θα αρχισω απο το τελευταιο, φιλε....σε δεχομαστε βεβαιως στο παρτυ αυτο....Ομως θελω να σεβαστεις κτι πρωτα απο ολα...
οι ερωτησεις σου πολυ καλες και to the point....ΟΜΩΣ σε παρακαλω σεβασου τη στιγμη αυτη...δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες τωρα....εχουμε κλεισει το μερος αλλα δεν θελω ΕΓΩ αυτη τη στιγμη να το πω...καταλαβαινεις...εχουμε υπολογισει ολες τις λειτουργικες λεπτομερειες και επισης ξερουμε απο το ποιες γυναικες θα ειναι εκει μεχρι και ποια εταιρια θα αναλαβει το security...Ακομα και το φακο για την πορτα εχω υπολογισει...Αν εχεις την καλοσυνη και περιμενεις καποιες μερες ακομα, θα τα αποκαλυψω ολα με λεπτομερειες ετσι ωστε να ξερεις τι θα παιχτει και πως...Παντως επαναλαμβανω....λιγο υπομονη...εισαι welcome να ερθεις  και να ξερεις οτι θα περασεις πολυ καλα γιατι οπως το εχω οργανωσει δεν θα ειναι παρτυ για 20χρονα μπιλιαρδα και ουτε παρτυ για ανθρωπους που δεν ειναι ψυχραιμοι με ενα διαφορετικο νεο περιβαλλον...

Οτι αλλο θελεις με ρωτας.... :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Προς ολα τα μελη που διαβαζουν....

Εγω προσωπικα εαν δεν κλεισω με ολους τους χορηγους δεν προκειται να πω τπτ για το που θα γινει το event και επισης δεν μπορω να πω τπτ για το τι θα δειτε μεσα εκει...Η δουλεια που προσπαθω να κανω ειναι οσο πιο επαγγελματικη γινεται...Το ειχα στο μυαλο μου μηνες τωρα....λογω πολλων απαιτησεων απο εμενα προς το μαγαζι και πολλων πιεσεων για καποια θεματα που θελω, εχω ερθει σε επαφη με το δικηγορο του μαγαζιου και ακομα δεν μου επιτρεπεται να μπω σε λεπτομερειες....

Οταν πρωτα ο Θεος παρω αυτα που θελω για μενα αλλα και για σας, τοτε θα αναρτησω λεπτομερεστατο καταλογο με τα events του παρτυ και το μερος καθως και τις διαδικασιες εισοδου και πιστοποιησης προσωπων....εκει θα δειτε τα παντα και φυσικα οτι θα θελησετε θα μας ρωτατε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom