Δεν ξερω για τον Ελληνα τι εννοει αν και το συζητησα μαζι του...Να σου πω εγω φιλε τι νομιζω. Μαλλον σημαινει οτι κυριος ειναι ο χαμηλων τονων ανθρωπος, που ξερει να συνδιαζει την ηπια συμπεριφορα του με τον ελεγχο του στοματος του. Επισης Κυριος ειναι αυτος που εχει ενα υψηλο επιπεδο ευπρεπειας και σωστης συμπεριφορας. Ιδιως οταν πλαισιονεται απο γυναικες και συμφορουμιτες. Ενας αντρας ευγενικος που δεν του αρεσουν τα προβληματα και το μονο που ζητα ειναι να περναει καλα! Επισης πολυ σημαντικο χαρισμα ενος κυριου ειναι να ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να τρωει. Αυτα φιλε μου για αρχη και οτι αλλο προκυψει, εδω θα ειμαστε να τα λεμε!
Καλη συνεχεια!
Φίλε,
Ειλικρινά, όπως είπα και στον theGreek 1) εύχομαι καλή επιτυχία, και 2) σας συγχαίρω και τους δυο για το κουράγιο σας.
Τώρα αν καμιά φορά κάνουμε και λίγη πλακα (ανεβάζοντας και καμιά φωτο με δίψωλα τσιμπούκια), ε, το συγχωρεί το γενικό κλίμα στο site αυτό εδώ.
Απ' αυτά που λες(λέτε) πάντως, μου δίνεται λίγο η εντύπωση ότι πάτε να φτιάξετε κάτι σαν τα Εγγλέζικα club (λέσχες) των διαφόρων επαγγελματικών ή άλλων ομίλων (π.χ. κοινοβουλίου τους ή αθλητικών σωματείων ή διαφόρων δραστηριοτήτων) όπου οι προδιαγραφές ελέγχου συμμετοχής και εισόδου είναι συγκεκριμένες, σαφείς και ΠΟΛΥ αυστηρά τηρούμενες, και έτσι καταφέρνουν να κρατάνε ένα επίπεδο που είναι όπως οι οργανωτές το θέλουν, κι όχι αυτό που διαμορφώνεται "εκ των πραγμάτων".
Αυτά όλα πρέπει να τα σκεφτείτε, να τα αποφασίσετε και να τα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ξεκάθαρα.
Δυο τρόποι υπάρχουν για να "ξεχωρίσει" κάποιος το "κοινό" του. Ο ένας είναι τα λεφτά (βάζει όριο συμμετοχής τέτοιο που "κόβει" άφραγκους) και ο άλλος είναι σύνολο κανόνων που πρέπει να τηρούνται (ή και συνδυασμός και των δυο).
Και για να ξαναγυρίσω στο παράδειγμα των UK λεσχών:
Dress code θα υπάρχει? Π.χ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαίνει στους χώρους του club χωρίς να είναι ντυμένος σύμφωνα με κάποια πρότυπα, π.χ. γραβάτα ή παπιγιόν, και κοστούμι ή σακκάκι όχι πουλόβερ, μπουφάν, σορτς και σαγιονάρες (αν είναι καλοκαίρι).
Η απάντηση σου (για μένα) εξακολουθεί να είναι ασαφής.
Δε με θίγεις προσωπικά, και δεν σε κατακρίνω.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι πάτε να οργανώσετε κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητες σας.
Μπορεί η δουλειά σου να είναι σχετική με "οργάνωση δεξιώσεων", δεν ξέρω.
Αλλά εδώ αυτό που πας να κάνεις δεν είναι να μαζέψεις 100-200-300 άτομα που είναι απλώς καλεσμένα σε ένα γάμο και περιμένουν ένα πιάτο φαϊ, μουσική και χαβαλέ, είναι κάτι ΑΛΛΟ, πολύ πιο δύσκολο απ' αυτό.
Κυρίως λόγω της μεγάλης απόστασης μεταξύ των κοινωνικών διαφορών αυτών που πας να μαζέψεις.
Το ότι όλοι έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν να γαμήσουν, δεν φτάνει για να συνυπάρχουν χωρίς προβλήματα. Το 85% των αρσενικών στον πλανήτη το έχουν το χαρακτηριστικό.
(Το υπόλοιπο 15% είναι αδερφές).