Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
εχω και αλλη προταση,αλλα μη με κραξετε...
να καλεσουμε και της γυναικες που μπαινουν και γραφουν στο σαιτ!!!!
χλωμο να ερθει καμια βεβαια,αλλα λεμε τωρα!

ναι να σκασουν μυτη πενταγιω κτλ να πεσει τρελο γελειο!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
εχω και αλλη προταση,αλλα μη με κραξετε...
να καλεσουμε και της γυναικες που μπαινουν και γραφουν στο σαιτ!!!!
χλωμο να ερθει καμια βεβαια,αλλα λεμε τωρα!
Ολα παιζουν!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

Συνημμένα

• tumblr_lhua79wbyh1qeqrz5o1_500.jpg
    tumblr_lhua79wbyh1qeqrz5o1_500.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 71

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
φιλε σαν τα κοαλα θα φυγουν καποιοι σ λεω. με μαυρισμενα ματια..παρατηρησε κοντρες κτλ εδω μεσα ε φαντασου αυτοι να ναι σε ενα μερος μαζεμενοι!κοκορομαχιες θα παιχτουν και οι γκομενες θα φυγουν κλασμενες στο γελειο  :badair:
φιλε τιποτα δε θα γινει....και αυτους που μιλαν πολυ μη τους φοβασε καθολου...
πισω απο το πληκτρολογιο,ολοι εχουν 40 ποντους πουτσα και τιγκα στους κοιλιακους...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
φιλε τιποτα δε θα γινει....και αυτους που μιλαν πολυ μη τους φοβασε καθολου...
πισω απο το πληκτρολογιο,ολοι εχουν 40 ποντους πουτσα και τιγκα στους κοιλιακους...

καλα ναι οι ψευτομαγκες του πληκτρολογιου..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
The_Greek,

Με όλο το σεβασμό στο κέφι σου, στη διάθεση σου για δουλειά, στον κόπο σου, και (ίσως) στα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνεις...

Σαν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του τσίπρα μου ακούγεται η ιδέα σου.

Και μια (πρώτη) συμβουλή:
Μην αφήνεις ασάφειες.
Π.χ. 2-3 φορές αναφέρεις (σ' αυτά που ήδη έγραψες) το: "όταν λέω "Κύριους" το "Κ" με κεφαλαίο. Ο νοών νοείτω!".

Σου λέω λοιπόν ότι όχι, δεν "νοείτο".
Ο καθένας έχει άλλη έννοια στο μυαλό του για το τι σημαίνει "κύριος".
Ξεκαθάρισε τι εννοείς εσύ. Το κεφαλαίο δεν αρκεί.
Δεν ξερω για τον Ελληνα τι εννοει αν και το συζητησα μαζι του...Να σου πω εγω φιλε τι νομιζω. Μαλλον  σημαινει οτι κυριος ειναι ο χαμηλων τονων ανθρωπος, που ξερει να συνδιαζει την ηπια συμπεριφορα του με τον ελεγχο του στοματος του. Επισης Κυριος ειναι αυτος που εχει ενα υψηλο επιπεδο ευπρεπειας και σωστης συμπεριφορας. Ιδιως οταν πλαισιονεται απο γυναικες και συμφορουμιτες. Ενας αντρας ευγενικος που δεν του αρεσουν τα προβληματα και το μονο που ζητα ειναι να περναει καλα! Επισης πολυ σημαντικο χαρισμα ενος κυριου ειναι να ξερει ποτε να μιλαει και ποτε να τρωει. Αυτα φιλε μου για αρχη και οτι αλλο προκυψει, εδω θα ειμαστε να τα λεμε!
Καλη συνεχεια!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ποσο κοστιζει η συμμετοχη; Γιατι για να μιλας για συνοδους, θα εχει φανταζομαι καποιο "συμβολικο" ποσο εισοδου στον κλειστο κυκλο.
δεν υπαρχει τετοιο θεμα να υπαρξει καποιο διοδιο εισοδου...ασε που το ιδιο πραγμα ειναι να σου πουν πληρωνεις ενα χ ποσο να μπεις με το πρωτο ποτο σου free....εγω ειμαι της αποψης, μπες και παρε οτι θες....γιατι δεν μου αρεσει γενικα να πληρωσω καπου πχ 10Ε και να μπω να παρω την απαξιωτικη μου σοδα....μιας και μονο σοδα πινω....αρα προχωραμε και δεν σκεφτομαστε τιμη εισοδου για τωρα....εκτος και αν το ποσο ειναι τοσο συμβολικο που ολοι μας ητε σοδα παρουμε ητε ρακιες το ιδιο θα βγει....αυτο το εχω υπο διαπραγματευση....αν παρω συμφωνια για discount ποτα τοτε δεν εχει σημασια τι θα βρω στην εισοδο...το συζηταμε και ολοι μαζι αυτο εδω μεσα...αλλωστε ο λογος που ανοιξε το νημα ειναι να μας πειτε και τη γνωμη σας σε πολλα θεματα.....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αυτα του ειδους τα παρτυ γινονται και καταληγουν σε γαμαμε να σε γαμω και η συμμετοχη ειναι απο 150-250 το ζευγαρι μονοι τους 150 κυριοι πρεπει να ερθουν 80 μουνια αντε βρες τα
εγω αυτο που θα κανω φιλε δεν εχει σχεση με τα παρτυ των ματιων ερμητικα κλειστα που πας εσυ...εγω μαλλον εμεις δεν παμε εδω να βαλουμε μεσα ζευγαρια,,,δεν ξερω που εχεις παει εσυ αλλα αυτα που λες απλα ΔΕΝ υπαρχουν...τωρα που θα βρω τα ατομα εγω και που τις γυναικες αστο σε μενα και μην ασχολεισαι! ΟΚ? Παμε παρακατω....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ωραια ιδεα, καλη επιτυχια στους διοργανωτες

ευχομαι να πετυχει, το θεμα είναι αν θα <διασκεδασουν> οι καλεσμένοι

γιατι εάν γινει π.χ στον ΒΟΛΟ (γραφω μια πολη στην τυχη) είναι καπως ανωφελο να κανει καποιος 250 χλμ από αθηνα απλα και μονο για να  πιει ένα ποτο με καποια κορίτσια  :think: :think:
φιλε, θα ανοιξουμε τον ατλα να κανουμε πινεζες για το που θα γινει? Ας κρατησουμε το νημα λιγο σοβαρο!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
150 άτομα είναι όχι αρχιδόκαμπος αλλά αρχιδοστέππα ουκρανική να πούμε. Δεν καταλαβαίνω την σύλληψη του event.

Μαζευτείτε εκεί 5-6 μαντραχαλαίοι, κλείστε και μια σουίτα κάπου και φέρτε δύο κοπέλλες να σας ικανοποιήσουν.

Όπως λέει και μια παλιά γερμανική παροιμία, μία γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει πολλούς άνδρες, πολλοί άνδρες δεν μπορούν απαραίτητα να ικανοποιήσουν μια γυναίκα.
σε σουιτα φιλε να κλειστεις εσυ με την παρεα σου...εμεις εδω παμε για κατι αλλο. Και ποιος σου ειπε οτι το παρτυ γινεται για να γαμησεις?

Δεν εχει τετοιο σκοπο το παρτυ αυτο, αλλωστε

το γαμησι ειναι μια ορεξη που καταστρεφετασι την ωρα της ικανοποιησης και εγω δεν θελω να συμβει το ιδιο εκει μεσα....ζηταω κατι πιο original, κατι πιο διαχρονικο!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και σιγά μην μαζευτούν 150 μαλάκες και 150 πουτάανες ή έστω 80 που καλές θα είναι οι 10 και θα έχουν ουρά ενώ οι άλλες θα το ξύνουν να ματώσει.
Καλά κάνουν τα παιδιά, λεφτά θέλουν να βγάλουν αλλά δεν ειναι εφικτό σε τέτοια έκταση.
10-15 άτομα την φορά 5-6 διαλεχτές κοπέλες καθε 15 μέρες είναι ποιο εύκολα πραγματοποιήσιμο και ποιο ρεαλιστικό.
Και ποιος σου ειπε φιλε οτι παω για 150 ατομα? Νομιζεις πως θα σηκωναμε ενα τετοιο event για μονο 150 ατομα? 150 φερνουν απο εδω μεσα μονο οι 10 φιλοι μου. εγω το μαγαζι που θα κλεισω εχει χωριτικοτητα 3πλασια το λιγοτερο...Και φυσικα δεν ειμαι και τοσο αγαθος να διοργανωσω κατι και να κρεμομαι μονο απο εδω..Οταν δεν ξερεις να μην μιλας φιλε...Καλο θα ηταν να διαβαζεις τις ενημερωσεις και να βγαζεις συμπερασμα αργοτερα οταν θα εχεις αποψη!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Πολυ καλη ιδεα και θα ηθελα να συμμετεχω αν μπορουσα.εχω παντως μια απορια [size=10pt][size=10pt]πως θα γινει να μην μαζευτει καθε καρυδιας καρυδι[/size][/size].Κυριοι με 'Κ' πολυ σωστο.τα θετικα ειναι αρκετα.εγω προσωπικα φαινεται απο κριτικες και μυν δεν ειμαι Fun οικων ανοχης και studio προτιμω cg και ανεξαρτητες γι αυτο ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισουμε καποιες απο κοντα.οπως να γνωρισουμε και μελη του site.τελος καποια κοριτσια ξερουν κοσμο απο εδω και εχουν σαφη εικονα και αποψη,αρα.... θα θελαμε περισσοτερες πληροφοριες συμμετοχης.ευχαριστω πολυ,καλη επιτυχια!
Αυτο αστο επανω μου...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν με κατάλαβες, για Swingers Party δεν ειπα, για λεφτα είπα γιατί την σήμερον εποχή κανείς δεν κάνει τίποτα τσάμπα. Σορρυ αν σας έθιξα.  
Από εκεί και περα , ομως ειπα ότι οι 150 θα είναι μαλάκες , όχι γιατι δεν θα γίνει επιλογή, αλλά γιατι κατεμε θα αποτύχει, GENTLEMEN PARTY ? αχαχαχαχαχα κανείς εδώ μέσα παρα ελάχιστους δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτό, σε λίγο θα πουν όλοι έχουν και  MENS ROOM στο σπίτι τους.
Οσο για τις κοπέλες αν ξέρεις 150 συνοδούς στην Αθήνα προσκυνάω, γιαυτό είπα πουτανες, εννοούσα ότι δεν θα είναι συνοδοί, για την εξωτερική εμφάνιση είναι άλλο θέμα, εκείνο με τα κολοκύθια που λες. Και για να το πάμε ποιο μακρυά , [size=10pt]πές μου 10 συνοδούς[/size], όχι πουτάνες ή κοκοτσολια και σου βγάζω το καπέλο.
Αν όλα έχουν όπως λες απλά λυπάμαι για τον κόπο σου και μακάρι να βγω ψεύτης.
φιλε, μηπως θελεις κατι να σου πω εγω?

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
εγω αυτο που θα κανω φιλε δεν εχει σχεση με τα παρτυ των ματιων ερμητικα κλειστα που πας εσυ...εγω μαλλον εμεις δεν παμε εδω να βαλουμε μεσα ζευγαρια,,,δεν ξερω που εχεις παει εσυ αλλα αυτα που λες απλα ΔΕΝ υπαρχουν...τωρα που θα βρω τα ατομα εγω και που τις γυναικες αστο σε μενα και μην ασχολεισαι! ΟΚ? Παμε παρακατω....
Τι μην ασχολουμε ρε μεγαλε εσεις βαλατε το θεμα αν δεν θελετε αλλες γνωμες οκ και αυτα τα παρτυ που σου λεω γινονται μια φορα το χρονο αν δεν γνωριζεις μην το παιζεις ξερολας

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν σε τρολαρω αλλα η ιδεα σου δεν εχει βασεις θα κανεις ενα παρτυ να γνωριστουν καποιοι κυριοι με διαφορες κοπελες συνοδους  ωραια θα πιουν τα ποτα τους και σε λιγη ωρα οι κοπελες θα εχουν φυγει απο το παρτυ με κάποιους απο τους κυριους σε κάποιο hotel!το θεμα ειναι οτι για να πετυχει αυτο το παρτυ βρες τροπο να μεινουν εκει οι κοπελες θελουν λεφτα και οι κυριοι να περασουν καλα! Τωρα αυτα περι συζητησης και γνωριμιας ειναι μπουρδες αν δεν πεσει καμια παρτουζα ξεχασε το
καμια κοπελα δεν θα φυγει....εχουμε φροντισει για αυτο...ο χωρος ειναι δικος μας για ολο το βραδυ...οι πορτες κλειστες και τις ελεγχω εγω προσωπικα...αν φυγει κοπελα θα ξαναρθει για τον επομενο....χοτελ δεν παιζει....θα δειτε στην τελικη ανακοινωση...αυτα μην σας απασχολουν τα εχουμε σκεφτει ολα!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Τι μην ασχολουμε ρε μεγαλε εσεις βαλατε το θεμα αν δεν θελετε αλλες γνωμες οκ και αυτα τα παρτυ που σου λεω γινονται μια φορα το χρονο αν δεν γνωριζεις μην το παιζεις ξερολας
καλα που εισαι εδω να μου πεις και καθε ποτε γινoνται τα ¨αλλα" παρτυς και που...επειδη λοιπον εγω δεν ξερω απο τετοια φιλε, ας παμε παρακατω στο θεμα μας...

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
καλα που εισαι εδω να μου πεις και καθε ποτε γινoνται τα ¨αλλα" παρτυς και που...επειδη λοιπον εγω δεν ξερω απο τετοια φιλε, ας παμε παρακατω στο θεμα μας...
Οταν πας να κανεις κατι καινουργιο το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις αφου εκτειθεσαι με καποιο τροπο εδω μεσα ειναι να ακους ουτε σε ειρωνευομαι ουτε τιποτα μακαρι να πας καλα σε αυτο που θες να κανεις ειναι ρισκο φυσικα δεν εχω κατι αλλο να πω μακαρι να πας καλα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Οταν πας να κανεις κατι καινουργιο το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις αφου εκτειθεσαι με καποιο τροπο εδω μεσα ειναι να ακους ουτε σε ειρωνευομαι ουτε τιποτα μακαρι να πας καλα σε αυτο που θες να κανεις ειναι ρισκο φυσικα δεν εχω κατι αλλο να πω μακαρι να πας καλα
δεν εχω εκτεθει εδω μεσα ουτε μια φορα ΠΟΤΕ αγαπημενε πατερα....θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και θα σε ακουω, οκ...ευχαριστημενος?

αντε καλη συνεχεια!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Επικροτώ την ιδέα σας αν και πολύ δύσκολή να πραγματοποιηθεί στην έκταση που την προγραμματίζετε.
Τα Gentlemen parties είναι πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό και διοργανώνονται συχνά από κλειστά clubs με μεγάλη επιτυχία τόσο ως προς την διασκέδαση οσο και εισπρακτικά.
Βέβαια οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίσουν το μπουρδέλο από το gentleman club και οι συμμετέχουσες να έχουν συμπεριφορά courtesans και όχι πουτάνας.
Δεν ξέρω τι έχετε στο μυαλό αλλά το μείζον πρόβλημα που έχετε να διαχειριστείτε είναι αυτό της ανωνυμίας.
Εκ προοιμίου αποκλείονται παντρεμένοι και πολλές ομάδες επαγγελματιών, πως θα αντικρύσει ο γιατρός τον ασθενή του, ο στρατιωτικός τον υφιστάμενο του, ο δάσκαλος τον πατέρα μαθητή του κοκ.
Εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία και αναμένουμε την εξέλιξή της ιδέας σας.   

Αγαπητέ Καρδινάλιε, είσαι ακριβώς μέσα στο νόημα και πνεύμα αυτής της προσπάθειας. Ακριβώς έτσι όπως τα είπες συμφωνώ μαζί σου 1000%.  +1000
:hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Το εξήγησες επιστημονικά, θα το πω εγώ καθαρά:
Θα μαζέ[size=10pt]ψουμε[/size] 150 σαβουρογάμηδες που περιμένουν τον zarden να τους δώσει κάνα τηλεφωνάκι!
Μπορώ να σου δώσω από τώρα την λίστα!
εσενα δεν σου ειπε κανενας να κανες τιποτα...Αλλα anyway, ακουω....δωσε λιστα ΤΩΡΑ!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom