You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 202K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
αποκλειεις δλδ μερικοι "μορφονιοι"να κανουν κρα για φοτος με τα κοριτσια..
αυτο και γω γουσταρω στην ολη φαση,οτι παιζετε σε πμ θα ειπωθει λαιβ.
αν το κανουν αυτο καιγομαστε ολοι!!θα παρει ο φακος ξοφαλτσα εμενα η εσενα που εχουμε πει στις γυναικες οτι παμε για μπεκατσες στο βουνο και θα γινουμε τσιμπουκι σπιτι
που να εχεις κανονισει και να γυρισεις και με μπεκατσες σπιτι.....βγαλε ακρη μετα χαχαχααχαχαχααν το κανουν αυτο καιγομαστε ολοι!!θα παρει ο φακος ξοφαλτσα εμενα η εσενα που εχουμε πει στις γυναικες οτι παμε για μπεκατσες στο βουνο και θα γινουμε τσιμπουκι σπιτι
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
οχι ρε συ δε νομιζω να υπαρξει θεμα αν θελει να βγαλει καποιος μια φωτο να μιλησει παραπανω με καποια να παιξει να γνωριστει η κατι παραπανω..ειπαμε λογικα δεν θα παμε να παιξουμε χαρτια..γαμαει η προταση παιδια..εγω ειμαι μεσα αλλα το θεμα ειναι σε ποιο μερος και λογικα αυτες για να βρισκονται εκει ποιος θα τις πληρωσει???η θα σκασουνε αφιλοκερδως???αποκλειεις δλδ μερικοι "μορφονιοι"να κανουν κρα για φοτος με τα κοριτσια..
αυτο και γω γουσταρω στην ολη φαση,οτι παιζετε σε πμ θα ειπωθει λαιβ.
γιατι οχι????οι αντιπροσωπειες αυτοκινητων πληρωνουν για να παρουν περιπτερο στην εκθεση!οχι ρε συ δε νομιζω να υπαρξει θεμα αν θελει να βγαλει καποιος μια φωτο να μιλησει παραπανω με καποια να παιξει να γνωριστει η κατι παραπανω..ειπαμε λογικα δεν θα παμε να παιξουμε χαρτια..γαμαει η προταση παιδια..εγω ειμαι μεσα αλλα το θεμα ειναι σε ποιο μερος και λογικα αυτες για να βρισκονται εκει ποιος θα τις πληρωσει???η θα σκασουνε αφιλοκερδως???
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
ρε μαζι σου μπορει..αλλα καλυτερα ας μας απαντησει ο φιλος που εδωσε την ιδεεα..γιατι οχι????οι αντιπροσωπειες αυτοκινητων πληρωνουν για να παρουν περιπτερο στην εκθεση!
Περα απο την πλακα ειδικα για οσους ειμαστε πελατες ανεξαρτητων,καλο ειναι να τις δουμε απο κοντα εστω να τις γνωρισουμε να μην εχουμε το αγχος καθε φορα που ανοιγει η πορτα σπιτιου ή ξενοδοχειου!ρε μαζι σου μπορει..αλλα καλυτερα ας μας απαντησει ο φιλος που εδωσε την ιδεεα..
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
ισχυει φιλε αλλα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα τις περισσοτερες τις εχουμε δει..παντως γενικα θα εχει φαση να γνωριστουμε και εμεις μεταξυ μας..προτεινω οντως καρτελακι με nickname...Περα απο την πλακα ειδικα για οσους ειμαστε πελατες ανεξαρτητων,καλο ειναι να τις δουμε απο κοντα εστω να τις γνωρισουμε να μην εχουμε το αγχος καθε φορα που ανοιγει η πορτα σπιτιου ή ξενοδοχειου!
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
ισχυει φιλε αλλα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα τις περισσοτερες τις εχουμε δει..παντως γενικα θα εχει φαση να γνωριστουμε και εμεις μεταξυ μας..προτεινω οντως καρτελακι με nickname...
Για να πεσουν καρπαζιες/??
αν εχεις σφαιρικη αποψη ανεξαρτητων εχω θεσει ερωτημα στο αντιστοιχο νημα των ανεξαρτητων.πες μια γνωμη....ισχυει φιλε αλλα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα τις περισσοτερες τις εχουμε δει..παντως γενικα θα εχει φαση να γνωριστουμε και εμεις μεταξυ μας..προτεινω οντως καρτελακι με nickname...
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
χαχαχ λες ε..???χαχαχαχ//εγω το λεω για να γνωριστουμε και μεταξυ μας..τεσπα αναμενουμε τοτε...Για να πεσουν καρπαζιες/??
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
που για στειλε λιγο κανα λινκ γιατι ειναι και περασμενη η ωρα...μπορει να μην το δα...αν εχεις σφαιρικη αποψη ανεξαρτητων εχω θεσει ερωτημα στο αντιστοιχο νημα των ανεξαρτητων.πες μια γνωμη....
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
οχι ρε συ δε νομιζω να υπαρξει θεμα αν θελει να βγαλει καποιος μια φωτο να μιλησει παραπανω με καποια να παιξει να γνωριστει η κατι παραπανω..ειπαμε λογικα δεν θα παμε να παιξουμε χαρτια..γαμαει η προταση παιδια..εγω ειμαι μεσα αλλα το θεμα ειναι σε ποιο μερος και λογικα αυτες για να βρισκονται εκει ποιος θα τις πληρωσει???η θα σκασουνε αφιλοκερδως???
οσες εχουν γκομενους που δε ξερουν τι δουλεια κανουν θα χουν θεμα στο να ερθουν αργαμησι,κατα δευτερον πολλες ελληνιδες παιζει να δουνε συγγενεις κτλ εκει οπως και μεις να δουμε γνωστους η γνωστες ,ειναι περιεργο το σκηνικο και θελει σωστο στησιμο μην εχουμε δραματα και κλαιμε αγκαλια ολοι μαζι!
που για στειλε λιγο κανα λινκ γιατι ειναι και περασμενη η ωρα...μπορει να μην το δα...
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
χαχαχ λες ε..???χαχαχαχ//εγω το λεω για να γνωριστουμε και μεταξυ μας..τεσπα αναμενουμε τοτε...
ε σκεψου τωρα εμενα με τον ''σαδε ντρεπεσαι'' τον zebu που μου χει αχτι,θα χουμε και πονταρισμα.. και νοκ αουτ χαχαχ
stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
θα κανω εγω τοδιατιτη ρε και θα μοιραζω καρτες..ελπιζω να μην βγαλω κοκκινη...χαχαχαε σκεψου τωρα εμενα με τον ''σαδε ντρεπεσαι'' τον zebu που μου χει αχτι,θα χουμε και πονταρισμα.. και νοκ αουτ χαχαχ
καλα οχι και να πληρωσουν!!!!!αλλα οπως ειπα θα ξερεις τι ψωνιζεις και να μην κανεις τον σταυρο σου πριν ανοιξεις πορτα!γιατι οχι????οι αντιπροσωπειες αυτοκινητων πληρωνουν για να παρουν περιπτερο στην εκθεση
ωραιος!!!!!ετσι ειναι!
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
θα κανω εγω τοδιατιτη ρε και θα μοιραζω καρτες..ελπιζω να μην βγαλω κοκκινη...χαχαχα
φιλε σαν τα κοαλα θα φυγουν καποιοι σ λεω. με μαυρισμενα ματια..παρατηρησε κοντρες κτλ εδω μεσα ε φαντασου αυτοι να ναι σε ενα μερος μαζεμενοι!κοκορομαχιες θα παιχτουν και οι γκομενες θα φυγουν κλασμενες στο γελειο
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K