Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
zadren εχω θεμα δεν προλαβαινω να  τυπωσο την προσκληση 

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μιας και νεος και τωρα το ειδα , ελπιζω να περισσεψαν θεσεις μιας και αυτο ειναι το 5ο μου μηνυμα και απο οτι καταλαβα ο μονος τροπος ειναι με πμ
εισαι ΟΚ! σου εστειλα τι πρεπει να κανεις

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
zadren εχω θεμα δεν προλαβαινω να  τυπωσο την προσκληση   

Γιώργο καλησπέρα,

Πιάνοντας από την δική σου απορία θα αναφερθώ προς όλους που τυγχάνουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Σας έχουμε στείλει τις προσκλήσεις. Η κάθε πρόσκληση έχει πάνω ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο.
Όταν κατά την είσοδο σας στο πάρτυ θα σας ζητηθεί η πρόσκληση, θα συγκρίνουμε τον κωδικό σας εάν αντιστοιχεί με την λίστα μας
και το άτομο που δήλωσε συμμετοχή.

Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έχετε την πρόσκληση μαζί σας διότι χρειαζόμαστε τον κωδικό καθώςεπίσης θα πρέπει να την
έχετε για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στις κληρώσεις που θα γίνουν εντός του πάρτυ.

Άρα... είτε θα πρέπει να εκτυπώσετε την πρόσκληση, είτε να την τρβήξετε φωτογρφία με το κινητό σας και να την δείξετε
κατά την είσοδο σας ή εάν κερδίσετε κάποιο από τα δώρα των κληρώσεων.

:hi:

Επισκέπτης
Γιατι δεν τυπωνετε και οι διοργανωτες τις προσκλησεις  αυτων των 2-3  που θα δηλωσουν κωλυμα και να τις εχετε στην εισοδο?

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Γιώργο καλησπέρα,

Πιάνοντας από την δική σου απορία θα αναφερθώ προς όλους που τυγχάνουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Σας έχουμε στείλει τις προσκλήσεις. Η κάθε πρόσκληση έχει πάνω ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο.
Όταν κατά την είσοδο σας στο πάρτυ θα σας ζητηθεί η πρόσκληση, θα συγκρίνουμε τον κωδικό σας εάν αντιστοιχεί με την λίστα μας
και το άτομο που δήλωσε συμμετοχή.

Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έχετε την πρόσκληση μαζί σας διότι χρειαζόμαστε τον κωδικό καθώςεπίσης θα πρέπει να την
έχετε για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στις κληρώσεις που θα γίνουν εντός του πάρτυ.

Άρα... είτε θα πρέπει να εκτυπώσετε την πρόσκληση, είτε να την τρβήξετε φωτογρφία με το κινητό σας και να την δείξετε
κατά την είσοδο σας ή εάν κερδίσετε κάποιο από τα δώρα των κληρώσεων.

:hi:
Εγώ την έχω σε φωτογραφία καθώς επίσης και στο mail που μου στείλατε φαίνεται καθαρά στο κινητό ? Είμαστε εντάξει ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συγχαρητηρια στον Ελληνα και τον Ζαντ για την τολμη τους (κυριως) σε αυτο το εγχειρημα.
Εγω δεν θα ειμαι εκει, αλλά ευχομαι ολοψυχα να εχετε απολυτη επιτυχια.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Καλησπέρα Κύριοι και Κυρίες... οι προσκλήσεις ξεκίνησαν να στέλνονται στα email που μας έχετε δώσει.
Όσοι δεν έχετε στείλει ακόμα email καλό θα ήταν να το κάνετε γρήγορα γιατί χωρίς πρόσληση δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος!!!

Θα υπάρχει ένας μοναδικός κωδικός για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Ο κωδικός αυτός αντιστοιχεί αποκλειστικά και μόνο στο άτομο
που δήλωσε συμμετοχή.  Τις προσκλήσεις της εκτυπώνουμε και τις φέρνουμε μαζι μας.

Στην είσοδο, γίνεται αντιστοιχία της πρόσκλησης και του ειδικού κωδικού με την λίστα των επισκεπτών μας.

Τις προσκλήσεις τις κρατάμε γιατί με αυτό τον ειδικό κωδικό, θα πάρετε μέρος και σε όλες τις δωρεάν κληρώσεις με τα
Σούπερ Δώρα και Εκπλήξες που έχουμε ετοιμάσει για όλους τους καλεσμένους μας.

Συνημμένα

• invitation-men-sample.jpg
    invitation-men-sample.jpg
    745,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • invitation-women-sample.jpg
    invitation-women-sample.jpg
    789,9 KB · Εμφανίσεις: 47

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Ευχαριστώ πολύ! Γι αυτό που μου ζητήσατε δεν σα ξέχασα αλλά δεν βρήκα ασφαλή άκρη.θα τα πούμε από κοντά αύριο  :hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom