spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Εγω παντως τη γιορτη μου εκει θα την κανω!!!
σωστος ο φιλος!!!!!
Εγω παντως τη γιορτη μου εκει θα την κανω!!!
φερε μαζι σου τον μοναδικο κωδικο που ειναι γραμμενος πανω στην προσκληση φιλεzadren εχω θεμα δεν προλαβαινω να τυπωσο την προσκληση
καψτε με τσουρουφλιστε με στα καζανια του βεβζεβουλ!!!καλα, εσενα σου εχω και κολυμπηθρα....θα σε βαφτισω μελος της αιωνιας κολασης!!!
εισαι ΟΚ! σου εστειλα τι πρεπει να κανειςΜιας και νεος και τωρα το ειδα , ελπιζω να περισσεψαν θεσεις μιας και αυτο ειναι το 5ο μου μηνυμα και απο οτι καταλαβα ο μονος τροπος ειναι με πμ
καψτε με τσουρουφλιστε με στα καζανια του βεβζεβουλ!!!
;)ευχαριστω πολυ zadren
zadren εχω θεμα δεν προλαβαινω να τυπωσο την προσκληση
Εγώ την έχω σε φωτογραφία καθώς επίσης και στο mail που μου στείλατε φαίνεται καθαρά στο κινητό ? Είμαστε εντάξει ?Γιώργο καλησπέρα,
Πιάνοντας από την δική σου απορία θα αναφερθώ προς όλους που τυγχάνουν να έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Σας έχουμε στείλει τις προσκλήσεις. Η κάθε πρόσκληση έχει πάνω ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο.
Όταν κατά την είσοδο σας στο πάρτυ θα σας ζητηθεί η πρόσκληση, θα συγκρίνουμε τον κωδικό σας εάν αντιστοιχεί με την λίστα μας
και το άτομο που δήλωσε συμμετοχή.
Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να έχετε την πρόσκληση μαζί σας διότι χρειαζόμαστε τον κωδικό καθώςεπίσης θα πρέπει να την
έχετε για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στις κληρώσεις που θα γίνουν εντός του πάρτυ.
Άρα... είτε θα πρέπει να εκτυπώσετε την πρόσκληση, είτε να την τρβήξετε φωτογρφία με το κινητό σας και να την δείξετε
κατά την είσοδο σας ή εάν κερδίσετε κάποιο από τα δώρα των κληρώσεων.
αυτο καναμε μολις! ;)Γιατι δεν τυπωνετε και οι διοργανωτες τις προσκλησεις αυτων των 2-3 που θα δηλωσουν κωλυμα και να τις εχετε στην εισοδο?
Ειχες παραγγείλει εκτυπωτη και σε εστησε ο κουριερ?zadren εχω θεμα δεν προλαβαινω να τυπωσο την προσκληση
Εγώ την έχω σε φωτογραφία καθώς επίσης και στο mail που μου στείλατε φαίνεται καθαρά στο κινητό ? Είμαστε εντάξει ?
μια χαραΕγώ την έχω σε φωτογραφία καθώς επίσης και στο mail που μου στείλατε φαίνεται καθαρά στο κινητό ? Είμαστε εντάξει ?
Γιώργαρε θα δηλώσεις δυναμικά το παρόν σου στο αυριανό πάρτυ;;; Αυτά είναι νέα!!!ευχαριστω πολυ zadren
Γιώργαρε θα δηλώσεις δυναμικά το παρόν σου στο αυριανό πάρτυ;;; Αυτά είναι νέα!!!