Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dr.Mounis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτές. Όλα άψογα. Ευχαριστούμε.

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Το πάρτυ που θα γίνει;

Το πάρτυ θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος. Θα είμαστε όλοι γυμνοί και θα χορεύουμε μπροστά στους τσολιάδες.
Στις 20:00 βάλε μαγιό και έλα. Σε περιμένουμε.  :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Καλημέρα Κύριοι...
Όσοι από εσάς βλέπετε για πρώτη φορά το νήμα. Για να μην ψάχνετε άδικα γύρω τριγύρω στις περασμένες σελίδες για να καταλάβεται τι κάνουμε εδώ...
από εδώ και πέρα θα γράφω συνέχεια ανά 2-3 σελίδες τα ίδια που έχουν αναφερθεί σε προηγούμες σελίδες και φυσικά και όλες τις νέες πληροφορίες / εξελίξεις.
Οπότε έχουμε και λέμε...

[size=20pt]Τελευταίες 20 προσκλήσεις έχουν μείνει... όσοι καλοί προσέλθετε!!![/size]

Πληροφορίες για το event.
1)  Ονομασία εκδήλωσης   ----->   SINNERS 1o πριβέ VIP πάρτυ

2)  Ημερομηνία   ----->   Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

3)  Ώρα έναρξης-Τέλος εκδήλωσης   ----->   20:00μμ. - 01:00πμ.

4)  Τοποθεσία Αθήνα   ----->   κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν ΜΟΝΟ σε αυτούς που θα συμμετέχουν, με πμ (προσωπικό μήνυμα).

5)  Κόστος εισόδου   ----->   €40 ευρώ  που θα περιλαμβάνει 3 ποτά, απεριόριστο κρασί, κρύο φαγητό/σνακ, συμμετοχή στις κληρώσεις.

6)  Κληρώσεις   ----->   πολλές ΔΩΡΕΑΝ συναντήσεις με επιλεγμένες εταίρες, αρκετές ΔΩΡΕΑΝ ημιδιαμονές σε επώνυμα ξενοδοχεία του χώρου,
    ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλια κάβα στο μαγαζί, πολλά ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια ενηλίκων, και διάφορα άλλα πολλά, πολλά, πολλά δώρα!

7)  "Ποιές" θα είναι εκεί?  ----->   2 γραφεία συνοδών, τουλαχιστον 5 στούντιο, πολλές ανεξάρτητες κυρίως "δυσεύρετες" και από Αθήνα και από επαρχία, χορεύτριες, και.... τα υπόλοιπα από κοντά   ;)
     Ο σίγουρος αριθμός είναι... πάνω από 60 γυναίκες μαζεμένες όλες στο ίδιο χώρο μόνο για εμάς!   :o

8)  Τι θα δείτε?   ----->   μάλλον τι "δεν" θα δείτε?  Αυτό που μπορώ να πω είναι... θα δείτε πολλά και ωραία  :cheesy:

9)  Πως μπορείς να δηλώσης πρόθεση συμμετοχής   ----->   Με πμ (προσωπικό μήνυμα) σε εμένα ή τον Zadren. Απλά να αναφέρω ότι ο αριθμός τον παρευρεθέντων θα είναι περιορισμένος. Μέγιστος 150 άτομα.

Τι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δούμε στο event μας.
1)  Να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ!!!!  Όποιος τραβήξει φώτο ή βίντεο, θα πρέπει να αποχωρήσει από το πάρτυ μας αφού πρώτα έχουμε σιγουρευτή ότι το υλικό έχει σβηστεί.

2)  Θα πρέπει να είστε κόσμιοι, να είστε ευγενικοί και να σέβεστε κυρίως της κοπέλες, όλους τους παρίσταντες καθώς και τον χώρο στον οποίο θα φιλοξενούμαστε, να μην προσβάλετε, να μην δημιουργήσετε τυχόν πρόβλημα, να μην μεθύσετε

3)  Να είστε ευπρεπώς ντυμένοι... δηλαδή μην μας έρθεις με αθλητική φόρμα και σπορτέξ παπούτσι, όπως επίσης μην μας έρθεις μόνο με το σώβρακο σου.

4)  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέσα στον χώρο του event.... οι ουσίες, η συνεύρεση, η μέθη, οι συναλλαγές χρημάτων. Τυχόν που καταλάβουμε κάτι τέτοιο, θα αναγκαστούμε να σε αποσύρουμε από την εκδήλωση μας

Τι θέλουμε να δούμε από εσάς.
1)  Να περνάτε καλά. Να διασκεδάσετε, να χαμογελάτε, να κάνετε γνωριμίες

2)  Να ζήσετε για 4-5 ώρες κάτι που δεν έχετε ξακανάνει

3)  Να δείτε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα

4)  Να φύγετε στο τέλος της εκδήλωσης τόσο ευχαριστημένοι και να μας ρωτάτε πότε θα ξαναγίνει το επόμενο πάρτυ

Πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και με ποιό τρόπο μπορείς να μπεις μέσα στο πάρτυ.
1)  Δηλώνεις συμμετοχή με πμ (προσωπικό μήνυμα), είτε σε μένα, είτε στον Zadren.

2)  Λαμβάνεις περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πάρτυ από εμάς, πάλι μέσω πμ (προσωπικού μηνύματος)

3)  Εάν είναι να έρθεις και να παραβρεθείς ως καλεσμένος μας στο πάρτυ, θα λάβεις 2-3 ημέρες πριν το event μία πρόσλκηση με ένα μοναδικό ανά άτομο ειδικό κωδικό.
    Την πρόσκληση την δείχνεις στην είσοδο μαζί με τον μοναδικό κωδικό σου, γίνεται η επιβαιβέωση της πρόσκλησης και εάν είσαι στην λίστα και παραλαμβάνεις τα απαραίτητα για να μπεις μέσα.

4)  Σε άτομα τα οποία δεν είναι στην λίστα μας, δεν έχουν την πρόσκληση, δεν έχουν τον μοναδικό κωδικό... δυστηχώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Αυτά προς το παρόν από εμάς.
Τυχόν απορίες, μπορείτε να μας γράφετε εδώ ή σε πμ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!!
  ;)

Συνημμένα

• Sinners-lowres-art.jpg
    Sinners-lowres-art.jpg
    830,2 KB · Εμφανίσεις: 19

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν θα κουρασω με τα λογια που εχω να πω…Αλλα και να κουρασω, παλι δεν με ενδιαφερει. Οποιος θελει διαβαζει. Αυτος που είναι σαιτοδέλφινο θα καταλαβει. Οι υπολοιποι ας περιμενουν το επομενο λεωφορειο….

Τελικα δεν υπαρχει τιποτα το αδυνατο για αυτόν που πραγματικα θα προσπαθησει.  Αυτο εγινε. Εδώ σιγα σιγα τελειωνει η πρωτη φαση της προσπαθειας αυτης.  Οι πορτες σε λιγο ανοιγουν και ο Θεος βοηθος!

Θελω πρωτα από όλα να ευχαριστησω αυτους που δεν πιστεψαν σε αυτή την προσπαθεια.  Κατά καποιο περιεργο τροπο μας εδωσαν κουραγιο να περπατησουμε.  Η φυση λειτουργει περιεργα αλλα είναι και προβλεψιμη. Τοσο προβλεψιμη  που επεσα μεσα 100% γιατι ο ανθρωπος ετσι λειτουργει δυστυχως η ευτυχως!
Πρωτα ειδα ότι μας αγνοησαν, μετα φυσικα μας κοροιδεψαν με τις διαφορες μαλακισμενες αναρτησεις με σχολια του κωλου και φωτογραφιες της πουτσας.  Δεν πειραζει. Τα γελια τους  χορτασαν  την πεινα μου για φαντασια.  Μου επετρεψαν να ειμαι πιο προσεκτικος .  Μου εδειξαν το δρομο της επιτυχιας χωρις να το ξερουν.  Μου ειπαν κατά καποιο τροπο ότι αυτοι εχασαν και να συνεχισω εγω. Η σκυταλη μεσα στη βρωμα και καυτη. Αλλα την κρατησαμε. Και την φεραμε εως εδώ.

Μετα μας πολεμησαν και εδώ μεσα αλλα και αλλου. Ακομα και προσωπικα στοιχεια μας εβγαλαν στη φορα.  Εγω προσωπικα δεν δινω ουτε ένα αυστραλεζικο δολλαριο για τον πολεμο αυτό. Δε φοβαμαι κανεναν και ας πουν ότι θελουν. Γνωρζω προσωπικα παρα πολλα και περισσοτερα ακομα για αυτους που εκαναν γαμοκινηση μεσα σε γειτονικο φορουμ να με πολεμησουν. Δεν ανοιξα το στομα μου να τους βγαλω τα 2σια γιατι απλα μου αρεσει να περπαταω.  Αυτοι ας κατσουν να χανουν τα χρονια τους.  Αληθεια….ποσοι είναι αυτοι που ειδαν τα χρονια τους να περνανε περιμενοντας πανω από ένα πληκτρολογιο να  αρπαξουν μια ευκαιρια να πεταξουν λασπη σε αλλους?  Ε, λοιπον σας λεω με σιγουρια ότι από εδώ μεσα στο νημα αυτοι είναι  2 συνομηλικοι ηλικιωμενοι 60ρηδες  loosers  ( ο ενας μαλιστα υψηλα  παρασημοφορεμενος-κλωνος) και από τους γειτονες αλλοι 3. Κανενας νεος ανθρωπος δεν πολεμησε την ιδεα αυτή. Μα κανενας.  Όποιο μαλακισμενο σχολιο ειδατε εδώ μεσα προερχεται από ανθρωπους  όχι μονο 3ης ηλικιας αλλα και καθυστερημενης!  Δυο ακομα ατομα που γαμηθηκαν εδώ μεσα με πικροχολα σχολια, είναι τελειως μαλακες  πρωτον επειδη  εχουν κλωνους (ειδικα ο ενας εχει 7  κλωνους  και είναι δημοσιογραφος γνωστου καναλιου του πεζοδρομιου) . Μου ειπαν «ΟΧΙ».. Σιγα μην επιτρεψω σε καποιον να μου πει όχι όταν δεν ειχει καν την αρμοδιοτητα να μου πει το «ΝΑΙ»…ΠΟΤΕ!
Ας παμε για αλλα…αρκετα με δαυτους….

Η συνεχεια φιλοι μου εγινε ζορικη. Αλλα οι ζορικοι αντεχουν, αντεξαν. Απλα 2 φιλοι που βοηθησαν παρα πολύ φοβηθηκαν και αποχωρησαν. Δεν πειραζει…Με την κινηση αυτή , μου εδωσαν εμενα και του Ελληνα εξτρα χωρο να κινηθουμε πιο ανετα. Ο Ελληνας παλικαρι.  Καλος μαλακας και αυτος!  Ποτε μα ποτε δεν παρακαλεσαμε για κατι και κανεναν,  γιατι απλα ειχαμε τη δυναμη να το αποκτησουμε μονοι μας.
Στο τελος φιλοι μου νικησαμε.  Ολοι εμεις που θελουμε κατι το διαφορετικο και καινοτομο.
Ολοι εσεις που με την υποστηριξη σας μεσω ΠΜ (καταλαβαινω το γιατι) κανατε το αδυνατο δυνατο. Ολοι εσεις  που μας διδαξατε την αξια της ελευθεριας. Πρωτα από όλα το BOURDELA.COM που παντα με προσοχη και διακριτικοτητα παρακολουθουσε  την εξελιξη αυτης της προσπαθειας χωρις καμια παρεμβαση από τον ιδιο τον Αντισθενη αλλα και από τους σεριφηδες του! Ένα πραγματικα μεγαλο ευχαριστω για δαυτους.  Τα ρεμαλια ηταν ηρεμα.

Επισης ευχαριστω τους φιλους τα ρεμαλια που θα ερθουν από του διαολου τη μανα να με δουν και να με γνωρισουν από κοντα.  Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ητε αυτά εγιναν τηλεφωνικως ητε από εδώ μεσα . 
Υστερα απο ένα review  που εκανα χτες το βραδυ και υστερα από επικοινωνια με διαφορες φιλες μας μπορω να σας διαβεβαιωσω ότι το event αυτό είναι ηδη επιτυχημενο 100%.
Στο σημειο αυτό θελω να ευχαριστησω ολες τις φιλες μου  που δηλωσαν συμμετοχη από την πρωτη στιγμη. Παρα πολλες από αυτές ηρθαν μονες τους να δηλωσουν like γιατι απλα αυτές  βλεπουν. Και βλεπουν πολύ πιο μακρια από  εμας. Πιστεψτε με.  Χαιρετιζω ιδιαιτερα προταση 7 γυναικων να ερθουν μονο να πληρωσουν και να φυγουν μιας και δεν αισθανονται ανετα με κατι τετοιο  που δεν εχουν ζησει ποτε στο παρελθον. Απλα να ερθουν να μας στηριξουν.  Στις φιλες αυτές ειπα ΟΧΙ και καποιες αλλαξαν γνωμη. Οι υπολοιπες στο επομενο. Ετσι και αλλιως θα σας ενημερωσω από Δευτερα για οτιδηποτε καλο  χασατε οσοι δεν ηρθατε…

Δεν θα πω τιποτα για το μαγαζι που φιλοξενησε αυτή την προσπαθεια ακομα, αφου ο ιδιοκτητης θελει την ανωνυμια του μεχρι το Σαββατο το βραδυ. Παντως τον ευχαριστω από τωρα. Τα υπολοιπα φιλε από Δευτερα!

Τελικα φιλοι μου εχει μεγαλη πλακα να κανεις αυτό  που σου λενε ΟΛΟΙ ότι δεν μπορει να γινει. Μα τοσο πλακα. Εκτος από την κουραση φυσικα.
Η αισιοδοξια του Ελληνα μας εδωσε μεγαλη δυναμη και κουραγιο μιας και δεν ηταν το ευκολοτερα πραγμα στον κοσμο να σηκωσεις το φορτιο αυτό. Οσοι ερθετε θα καταλαβετε τι εννοω.
Η  υπομονη η δικη σας αλλα και του site μας εδειξαν ότι μπορουμε επειδη ειμαστε σιγουροι ότι μπορουμε. Μας προκαλεσαν το θαρρος μας και πετυχαμε.

Για άλλη μια φορα λοιπον
Ευχαριστω σε οσους πιστεψαν σε μας
Ευχαριστω σε οσους ΔΕΝ πιστεψαν σε εμας
Ευχαριστω τον Ελληνα και του λεω δημοσια «αντε γαμησου ρεμαλι»

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
Οι μπαρμπάδες σαν εμάς να κάνουμε προσυγκέντρωση, να πάρουμε τα υπογλώσσια και να συμμετάσχουμε ως topΚΑΠΗ.

λες ;;  χαχα 

μην μπερδέψεις τα υπογλώσσια, με τίποτα άλλο

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δεν θα κουρασω με τα λογια που ....

Τελικα δεν υπαρχει τιποτα το αδυνατο για αυτόν που πραγματικα θα προσπαθησει...

ο Θεος βοηθος!

Θελω πρωτα από όλα να ευχαριστησω αυτους που ...

Πρωτα ειδα ότι μας αγνοησαν...

Μετα μας πολεμησαν και εδώ μεσα αλλα και αλλου...

Ας παμε για αλλα…αρκετα με δαυτους….

Ολοι εμεις που θελουμε κατι το διαφορετικο και καινοτομο...

Ολοι εσεις που με την υποστηριξη σας...

Ένα πραγματικα μεγαλο ευχαριστω ...

Επισης ευχαριστω τους φιλους ...

Στο σημειο αυτό θελω να ευχαριστησω...

Χαιρετιζω ιδιαιτερα ...

Zarden,
Έχεις σκεφτεί να πας να γίνεις τσίπρας στη θέση του τσίπρα?
Καλύτερα τα λες εσύ!

URL]]

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Zarden,
Έχεις σκεφτεί να πας να γίνεις τσίπρας στη θέση του τσίπρα?
Καλύτερα τα λες εσύ!

http://[URL unfurl="true"]www.orangenews.gr/uploads/images/news_4757/tsipras-1000.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Και πιστεύεις αυτό ας πούμε  το πόστ έχει ουσία? Όπως και για παράδειγμα όλα τα προηγούμενα (εκτός από κανα δυό που θέτεις ερωτήματα)?
Καλά... δεν μπορείτε να κάνετε άλλη μία ημέρα υπομονή και μετά να μας"κράξετε", αφού τόσο πολύ ενοχλούμε κάποιους?

Μία μέρα έμεινε ακόμα... μία μέρα. Τόσο δύσκολο είναι πια που πρέπει να μπαίνουμε και να βλέπουμε
μπουρδίτσες μέσα στο νήμα που κρατάω με νύχια και δόντια για να ενημερώνω τους διατεθειμένους συμμετέχοντες?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ με όλα αυτά τα ΑΝΟΥΣΙΑ ποστς!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
............................................
ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ με όλα αυτά τα ΑΝΟΥΣΙΑ ποστς!
ελα ρε μην εισαι παπα(ρας)

εμενα μου αρεσε !

Πες ενα ευχαριστω στον ανθρωπο και παμε παρακατω!

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
εσυ δεν εχεις αναγκη φιλε!!!

εισαι μαθαινω (απο κοινη γνωστη) πολυ καλος αθλητης!  ;)

προσπαθώ  αδερφέ  να μείνω  ''ευρωλίγκα''

χαχα

θα τα πούμε απο κοντά πρώτα  ο θεός

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους!
zadren και ελληνα,μπραβο σας,τα καταφερατε!!!!
zadren δε παραθετο το γραπτο σου,θα γεμισουμε το νημα!αλλα φανταζομαι ακριβως πως νιωθεις...
φανταζομαι και τη κυριακη το πρωι με ποσο χαρα θα ρουφηξεις το καφε σου..
χολη παιδια εχουμε χορταση απο παντου,χαρακτιριστικο προσον του "ελληνα"οχι του δικου μας!!!του αλλου!
απλα εσεις εχετε γερο στομαχι,απ οτι αποδειχτηκε..

ρε σεις αγιοι ανθρωποι,αυριο ειναι τον αγιων θεοδωρων,αμαρτωλοι!
οχι τιποτα αλλο,αλλα γιορταζη ο κουμπαρος μου,και δε ξερω πως θα τη σκαπουλαρω....
...λογικα θα "ποναει το κεφαλι μου"θα του ευχηθω τηλεφωνικα!

μια τελεταια απορια,εγω,και φανταζομαι και καπιοι αλλη,μεχρι στιγμης δεν εχω δυνατοτητα
να εκτυπωσω τη προσκληση...εχετε μεριμνηση κατι γι αυτο?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
καλημερα σε ολους!
zadren και ελληνα,μπραβο σας,τα καταφερατε!!!!
zadren δε παραθετο το γραπτο σου,θα γεμισουμε το νημα!αλλα φανταζομαι ακριβως πως νιωθεις...
φανταζομαι και τη κυριακη το πρωι με ποσο χαρα θα ρουφηξεις το καφε σου..
χολη παιδια εχουμε χορταση απο παντου,χαρακτιριστικο προσον του "ελληνα"οχι του δικου μας!!!του αλλου!
απλα εσεις εχετε γερο στομαχι,απ οτι αποδειχτηκε..

ρε σεις αγιοι ανθρωποι,αυριο ειναι τον αγιων θεοδωρων,αμαρτωλοι!
οχι τιποτα αλλο,αλλα γιορταζη ο κουμπαρος μου,και δε ξερω πως θα τη σκαπουλαρω....
...λογικα θα "ποναει το κεφαλι μου"θα του ευχηθω τηλεφωνικα!

μια τελεταια απορια,εγω,και φανταζομαι και καπιοι αλλη,μεχρι στιγμης δεν εχω δυνατοτητα
να εκτυπωσω τη προσκληση...εχετε μεριμνηση κατι γι αυτο?
φερε μαζι σου τον μοναδικο κωδικο.....αν λεω παπαριες ας διορθωσει ο μαλακας ο Ελληνας  :jerking:

petr63

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Μιας και νεος και τωρα το ειδα , ελπιζω να περισσεψαν θεσεις μιας και αυτο ειναι το 5ο μου μηνυμα και απο οτι καταλαβα ο μονος τροπος ειναι με πμ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom