You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 203K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 144
- Πόντοι
- 6
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως θα γίνει το πάρτυ. Θα επικοινωνείς με τους καλόγερους, και πχ θα μπορώ να σκάσω με 2-3 φίλους παρέα?
ναι φιλε,ετσι ακριβως.θα σου σταλουν οσες προσκησης ζητυσης,αλλα θα πρεπει εσυ να εισαι υπολογος και για τους φιλους σου,οτι δλδ,θα τυρησουν τους ορους του παρτυ,και δεν θα φερουν σε καμια περιπτωση,σε δυσκολη,αβολη θεση,καποιο απ τα κοριτσια,η καποιον αλλο παρευρισκομενο..
αν ριξεις μια ματια πιο πισω,θα σου ληθουν ολες οι αποριες που εχεις,θα δεις πως εγινε το πρωτο παρτυ,και θα εχεις μια αποψη.
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
και αλλη μια απορια ..... προς εσας που διοργανωσατε το event, βγαλατε κανα οπλο και μας απειλησατε να δηλωσουμε ενδιαφερον? συμμετοχη ? να πατησουμε ενα like στην σελιδα των καλογερων βρε αδρφε μου στο fb? ???
Κανένας δεν απειλή τέκνο μου. Άνθρωποι του Θεού είμαστε που έχουμε αμαρτήσει.
Εάν ψάχνεις εξιλέωση μέσα από ένα Like στο Facebook είναι λάθος.
Κάθε LIKE στην σελίδα των the Monks στο Facebook δηλώνει ότι είσαι αμαρτωλός σαν εμάς και εμείς το
μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι να αφουγκραστούμε τις αμαρτίες σου και να σε εξομολογήσουμε!
angel pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 41
- Πόντοι
- 1
Κανένας δεν απειλή τέκνο μου. Άνθρωποι του Θεού είμαστε που έχουμε αμαρτήσει.
Κάθε LIKE στην σελίδα των the Monks στο Facebook δηλώνει ότι είσαι αμαρτωλός σαν εμάς και εμείς το
μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι να αφουγκραστούμε τις αμαρτίες σου και να σε εξομολογήσουμε!
αυτο ακριβως λεω ..... δεν πηρατε κανεναν απο το χερι , δεν τραβηξατε κανενα απο το αυτι .....
αγιε ηγουμενε , εχω ηδη κανει like ,περιμενω σαν αμαρτωλος ....... την 5η Μαιου να εξομολογηθω τα κριμματα μου
Δεν συγχωρουνται οι αμαρτιες μας ουτε μετοχες σε εκκλησια να παρουμε.......χαχαχαχαχαχχαΚανένας δεν απειλή τέκνο μου. Άνθρωποι του Θεού είμαστε που έχουμε αμαρτήσει.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
Ετοιμαστειτε για γερο δαγκωμα ανω των 40€ τωρα
Τα πελατακια θυματα να ειναι καλα
σιγα μην δωσω 40 εβρουλακια για να παω να παρω ματι μονο.εδω με 10 εβρουλακια πας σε οποιοδηποτε strip και κανεις την ιδια δουλεια.αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα....καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα και πυρφοροι.μου θυμιζουν κατι παικτες που πανε καζινο μονο και μονο για να χασουν.
Μπα? Καλως τον Τουτι-Φρουτη...Πως και απο δω ρε Πουτσάμπα? Εχει δακρυσει ο πουτσος μου και μονο που σε διαβασα...Τελικα εσυ πρεπει να εισαι πολυ σιμιγδαλένιος φιλε...Προσπαθεις να πεισεις τη μιζερια σου παντου...Ο κλασσικος μονιτορόμαγκας που προσπαθει με καθε τροπο (τρομαρα σου) να πεισει τον κοσμο για ενα "αντιθετο"...Εσυ ρε φιλε καθε φορα που ακους SINNERS κλανεις απο χαρα....Σου δινουμε την ευκαιρια να μαλακιστεις και εσυ μας δινεις την ευκαιρια να γελασουμε...Σε θελω λιγο σοβαρο...Με αυτα που λες αποδικνυεις το ποσο τροτοτεταρτος πρεπει να εισαι...ο δηθεν εξυπνος μαεστρος, η τελεια ξεπετα μιας και αφου εβαλες ενα προκλητικο φορεματακι εξακολουθεις να μην εισαι μοδατη καθολου...τριτοτεταρτη γκομενα δλδ....αυτο βγαζεις προς τα εξω...Εισαι απλα ο φορέβερ αλόουν κομπλεξές με πολλα ίντιμασι ίσιους...
Λοιπον...ακου προταση ου σου κανω εγω προσωπικα....
Ερχεσαι στο παρτυ...σου κανω ειδικη τιμη "κραζω-θαυμαζω" στα 20 ευρω...μεσα στο χωρο τα παντα ολα οτι θες εσυ....ποτο? φαγητο? γκομενες? τα παντα ολα στα ποδια σου θα τα εχεις....Αρκει οταν μοεις στο χωρο να παρεις τον τρουμαν και να μικροφωνησεις 4 φορες "ασπρο κωλο που χει η νυφη να χαμε και μεις οι γυφτοι"
Το σκεφτεσαι και μου απαντας εδω μεσα...Οχι σε ΠΜ μιας και ποτε δεν διαβαζω ΠΜ. Εδω μου λες και σου στελνω την προσκληση σου απο τωρα. Αυτη η προσφορα ισχυει μεχρι τις 31-3. Μετα απο αυτη την ηλερομηνια σου αγοραζω τον πασατεμπο Ινδιας και τρως και απλα σε κλανει ο Θεος. Στο χερι σου ειναι, εδω ειμαστε για καθε σου προβλημα...
TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
Μπα? Καλως τον Τουτι-Φρουτη...Πως και απο δω ρε Πουτσάμπα? Εχει δακρυσει ο πουτσος μου και μονο που σε διαβασα...Τελικα εσυ πρεπει να εισαι πολυ σιμιγδαλένιος φιλε...Προσπαθεις να πεισεις τη μιζερια σου παντου...Ο κλασσικος μονιτορόμαγκας που προσπαθει με καθε τροπο (τρομαρα σου) να πεισει τον κοσμο για ενα "αντιθετο"...Εσυ ρε φιλε καθε φορα που ακους SINNERS κλανεις απο χαρα....Σου δινουμε την ευκαιρια να μαλακιστεις και εσυ μας δινεις την ευκαιρια να γελασουμε...Σε θελω λιγο σοβαρο...Με αυτα που λες αποδικνυεις το ποσο τροτοτεταρτος πρεπει να εισαι...ο δηθεν εξυπνος μαεστρος, η τελεια ξεπετα μιας και αφου εβαλες ενα προκλητικο φορεματακι εξακολουθεις να μην εισαι μοδατη καθολου...τριτοτεταρτη γκομενα δλδ....αυτο βγαζεις προς τα εξω...Εισαι απλα ο φορέβερ αλόουν κομπλεξές με πολλα ίντιμασι ίσιους...
Λοιπον...ακου προταση ου σου κανω εγω προσωπικα....
Ερχεσαι στο παρτυ...σου κανω ειδικη τιμη "κραζω-θαυμαζω" στα 20 ευρω...μεσα στο χωρο τα παντα ολα οτι θες εσυ....ποτο? φαγητο? γκομενες? τα παντα ολα στα ποδια σου θα τα εχεις....Αρκει οταν μοεις στο χωρο να παρεις τον τρουμαν και να μικροφωνησεις 4 φορες "ασπρο κωλο που χει η νυφη να χαμε και μεις οι γυφτοι"
Το σκεφτεσαι και μου απαντας εδω μεσα...Οχι σε ΠΜ μιας και ποτε δεν διαβαζω ΠΜ. Εδω μου λες και σου στελνω την προσκληση σου απο τωρα. Αυτη η προσφορα ισχυει μεχρι τις 31-3. Μετα απο αυτη την ηλερομηνια σου αγοραζω τον πασατεμπο Ινδιας και τρως και απλα σε κλανει ο Θεος. Στο χερι σου ειναι, εδω ειμαστε για καθε σου προβλημα...
Εγώ δηλαδή που δεν έχω ιντιμασι ισιους δεν μπορώ να έρθω με είκοσι ευρώ ;
Τι ρατσισμός είναι αυτός ;;;;
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Ελληνα, σιχαινομαι που πρεπει να κανω παρατηρηση, αλλά ο οινος ειναι "κεκαρμενος" και οχι "κεκραμενος"...Κριμα να χαλαει την υπεροχη αφισα μια ανορθογραφια...
Αγαπητέ Άλεξ, επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Ο οίνος είναι Κεκραμένος και όχι Κεκαρμένος.
Κεκραμένος οίνος ...
Οι αρχαίοι Έλληνες απέφευγαν να πίνουν το κρασί ανέρωτο, «άκρατον οίνον», και προτιμούσαν να πίνουν το κρασί νερωμένο, «κεκραμένον οίνον»,
γιατί έτσι μπορούσαν να αποφύγουν όλες τις δυσάρεστες συνέπειες του άκρατου οίνου.
Η κράσις (η ανάμιξη οίνου με νερό) γινόταν μέσα στους κρατήρες, ευρύστομα αγγεία, κεράμινα ή μεταλλικά.
Γενικός κανόνας ήταν η ανάμειξη του κρασιού με νερό, σε αναλογία ένα μέρος οίνου, τρία μέρη νερού, ενώ η πόση ανέρωτου κρασιού θεωρούνταν βαρβαρότητα.
Η μοναδική ίσως στιγμή της ημέρας που ο κοινός πολίτης της αρχαιότητας έπινε άκρατο τον οίνο του ήταν όταν κάθε πρωί βουτούσε το ψωμί του στο κρασί.
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Εγώ δηλαδή που δεν έχω ιντιμασι ισιους δεν μπορώ να έρθω με είκοσι ευρώ ;
Εσένα θα σε στείλω Θεσσαλονίκη για Scouting!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
εσυ 20 ευρουλακια με την προυποθεση να φερεις 100 μετρα λιστας μαζι σου...Ξερεις εσυ την καλη οχι την τριτοδευτερη που δινεις απο εδω και απο εκει...Εγώ δηλαδή που δεν έχω ιντιμασι ισιους δεν μπορώ να έρθω με είκοσι ευρώ ;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
[size=10pt][size=10pt]Υπαρχει γυναικα χωρις βυζαρες? Αντρας χωρις λαχταρες?
Υπαρχει γυναικα χωρις βυζι? Μοτερ χωρις μπουζι?
Υπαρχει γυναικα χωρις γοβες? Αμαξι διχως ροδες?
Υπαρχει γυναικα χωρις κολπα? Μαχη διχως οπλα?
Μαλλον όχι….
Το ιδια ισχυει και με το SINNERS…Δεν υπαρχει διχως X-BAR…
Και τα δυο αυτά πανε μαζι γιατι απλα αλλαξαν τις νυχτες στην Αθηνα αλλα πολύ συντομα και σε υπολοιπη Ελλαδα!!!!
[/size][/size]
image hosting over 2mb
Υπαρχει γυναικα χωρις βυζι? Μοτερ χωρις μπουζι?
Υπαρχει γυναικα χωρις γοβες? Αμαξι διχως ροδες?
Υπαρχει γυναικα χωρις κολπα? Μαχη διχως οπλα?
Μαλλον όχι….
Το ιδια ισχυει και με το SINNERS…Δεν υπαρχει διχως X-BAR…
Και τα δυο αυτά πανε μαζι γιατι απλα αλλαξαν τις νυχτες στην Αθηνα αλλα πολύ συντομα και σε υπολοιπη Ελλαδα!!!!
[/size][/size]
image hosting over 2mb
Επισκέπτης
ορίστε?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
παρακαλω...ορίστε?
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Αντε ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΙΣΕΤΕ,
να πειτε την αληθεια ..και μας λεγατε για καλτσες και λινατσες,
λοιπον θελω και εγω ΠΕΡΣΕΝΤΑΖ οχι τι βγαλατε με ενα ΘΥΜΙΑΤΟ ( εδω μου εχει κατσει !)
αλλοιως τα μαζευετε και φευγετε ...
λοιπον θελω και εγω ΠΕΡΣΕΝΤΑΖ οχι τι βγαλατε με ενα ΘΥΜΙΑΤΟ ( εδω μου εχει κατσει !)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
μπα, οχι...Αντε ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΙΣΕΤΕ,
το να εχω ενα μονιμο χορηγο να μου εξασφαλιζει και 10 ανεξαρτητες καθε φορα δε νομιζω οτι τιθεται θεμα περσεντατζ....
αλλα το θεμα ειναι πως οπως το βλεπει ο καθενας οκ, αυτο και θα νομιζει....
Οποιος γνωριζει την εννοια ¨μονιμος χορηγος" ξερει τι εννοω...
επισης το οτι το μαγαζι ειναι διαθεσιμο οποτε και οπως το θελω εγω με οποιο προγραμμα θελω εγω, αυτο τον κανει μονιμο χορηγο...δηλαδη οσο με βοηθαει στο θεμα των γυναικων και του χωρου (δικου του η οχι) εγω δεν εχω θεμα να ερχεται μαζι μου...
αλλωστε πολλοι απο αυτους που ηρθαν ηθελαν καποιες κοπελες να τις γνωρισουν και σε αλλο χωρο εκτος του xbar....το βαφτσμα του παρτυ μαλλον ειναι δουλεια αλλων...
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Το ξερω πολυ καλα και αστους να νομιζουν οτι θελουν - οσοι ηρθαν γνωριζουν ποσο ωραια περασανμπα, οχι...
το να εχω ενα μονιμο χορηγο να μου εξασφαλιζει και 10 ανεξαρτητες καθε φορα δε νομιζω οτι τιθεται θεμα περσεντατζ....
αλλα το θεμα ειναι πως οπως το βλεπει ο καθενας οκ, αυτο και θα νομιζει....
Οποιος γνωριζει την εννοια ¨μονιμος χορηγος" ξερει τι εννοω...
επισης το οτι το μαγαζι ειναι διαθεσιμο οποτε και οπως το θελω εγω με οποιο προγραμμα θελω εγω, αυτο τον κανει μονιμο χορηγο...δηλαδη οσο με βοηθαει στο θεμα των γυναικων και του χωρου (δικου του η οχι) εγω δεν εχω θεμα να ερχεται μαζι μου...
μακαρι να μη λοιπω για δουλεια και να ξαναρθω να δω και φιλους και ωραιε Γυναικες,
Εγω λεω χαρας το κουραγιο σας και σε ΣΕΝΑ και στον ΕΛΛΗΝΑ
οσο για τους καλοθελητες το ξεραμε ρε ΦΙΛΕ - δεν θα αλλαξουμε εμεις το ΚΟΣΜΟ
ας δωσουν τα 10 ΓΟΥΑΝ και ασ μας αφησουν στην Ησυχια μας Ε ΜΑ !!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
να ερθουν partners μαζι μας φιλε...οποιος νομιζει οτι κονομαμε να μας ακολουθησει τα βραδια εξω στη γυρα να δουν τη γλυκα...μια εβδομαδα και θα τα φτυσουν...αν παλι αντεξουν και ολα μελι γαλα, να δουν και ποσο κονομαμε και να κανουν αυτοι τα ραντεβου με ανθρωπους x bar να κανουν συμφωνιες κλπ....Το ξερω πολυ καλα και αστους να νομιζουν οτι θελουν - οσοι ηρθαν γνωριζουν ποσο ωραια περασαν
μακαρι να μη λοιπω για δουλεια και να ξαναρθω να δω και φιλους και ωραιε Γυναικες,
Εγω λεω χαρας το κουραγιο σας και σε ΣΕΝΑ και στον ΕΛΛΗΝΑ
οσο για τους καλοθελητες το ξεραμε ρε ΦΙΛΕ - δεν θα αλλαξουμε εμεις το ΚΟΣΜΟ
ας δωσουν τα 10 ΓΟΥΑΝ και ασ μας αφησουν στην Ησυχια μας Ε ΜΑ !!
ας εχουν τα αρχιδια και αυτοι να σηκωθουν απο τον καναπε τους να τα κονομησουν....
δε βλεπω την ωρα να δουν τον κουμπαρα μας....αντε να τον δουν !
ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Οχι κανενα κουμαπαρα δε θα δουνε οποιος ερθει ΞΕΡΕΙνα ερθουν partners μαζι μας φιλε...οποιος νομιζει οτι κονομαμε να μας ακολουθησει τα βραδια εξω στη γυρα να δουν τη γλυκα...μια εβδομαδα και θα τα φτυσουν...αν παλι αντεξουν και ολα μελι γαλα, να δουν και ποσο κονομαμε και να κανουν αυτοι τα ραντεβου με ανθρωπους x bar να κανουν συμφωνιες κλπ....
ας εχουν τα αρχιδια και αυτοι να σηκωθουν απο τον καναπε τους να τα κονομησουν....
δε βλεπω την ωρα να δουν τον κουμπαρα μας....αντε να τον δουν !
The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Οχι κανενα κουμαπαρα δε θα δουνε οποιος ερθει ΞΕΡΕΙ
Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά κατά την είσοδο να έχω ένα παγκάρι για να ρίχνετε τον οβολό σας και να ανάβετε κι ένα κεράκι.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
δεν θα φερεις αρτοκλασια οπως ειπες? Ολο υποσχεσεις εισαι!Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά κατά την είσοδο να έχω ένα παγκάρι για να ρίχνετε τον οβολό σας και να ανάβετε κι ένα κεράκι.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K