Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μονιμη παρεα μας ειναι και η φιλη

αρα παντα θα ανεβαινει και αυτη μαζι με τους The Monks

Οσοι βρισκοναται διπλα μας και μας στηριζουν θα εχουν τη θεση που πρεπει....

Ακολουθουν και αλλοι....

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά κατά την είσοδο να έχω ένα παγκάρι για να ρίχνετε τον οβολό σας και να ανάβετε κι ένα κεράκι.

:priest:      :priest:      :priest:
Και δω θα βρεθεί κάποιος ότι να
Ο Έλληνας και ο Zad θέλουν να τα κονομήσουν

Όχι από τον οβολό αλλά από το Κεράκι !!!
Άντε καλημέρα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και δω θα βρεθεί κάποιος ότι να
Ο Έλληνας και ο Zad θέλουν να τα κονομήσουν

Όχι από τον οβολό αλλά από το Κεράκι !!!
Άντε καλημέρα
απο την αρτοκλασια ειχα μια καλη προσφορα, αλλα δεν πειραζει...θα τα βγαλω απο αλλου...Ο Ελληνας θα βρει τον τροπο, ειναι μυαλο καλο και ευλογημενο!

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Ωραιο μαγαζι ειμαι θαμωνας πολυ καιρο

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Σιγα μηπως κανετε και φιλανθρωπικο εργο τι αλλο θα ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΗΜΑΡΤΟΝ Μη παθετε και υπερ κοπωση σιγα σιγα μην υδρωσετε.............

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Σιγα μηπως κανετε και φιλανθρωπικο εργο τι αλλο θα ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΗΜΑΡΤΟΝ Μη παθετε και υπερ κοπωση σιγα σιγα μην υδρωσετε.............
εσενα μαλλον δεν σε μαθανε να γραφεις σωστα....απο την πρωτη φουρνια εισαι?

Ακου....το υδρωσετε γραφεται ιδρωσετε

το υπερ κοπωση ειναι μια λεξη και γραφεται υπερκοπωση

το ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΗΜΑΡΤΟΝ δεν ξερω γιατι το εγραψες με κεφαλαια μαλλον κατι θελεις να μας πεις και δεν το λες

παμε τωρα να σου απαντησω....

Προσευχη στον φυλακα Αγγελο μπορεικαι να σε σωσει εσενα

Και τα δυο χερακια εξω απο την κουβερτα και λεγε σιγα σιγα

Αγιε Αγγελε, εσυ που εισαι φυλακας(οχι πουτσοφυλακας-μην μπερδευτεις) της αθλιας ψυχης μου και της ταλαιπωρης ζωης μου, με με εγκαταλειψης τον αμαρτωλο, μητε να απομακρυνθης απο μενα εξ αιτιας της χαυνοτητας μου αλλα και της μαλακιας μου...Μην επιτρεψεις στον πονηρο δαιμονα και στον Παπα Ελληνα να κυριαρχισουν πανω μου κατατυραννωντας αυτο το θνητο και βρωμικο σωμα μου...Κρατησε το ταλαιπωρο και παραλυτο χερι μου και οδηγησε το στην οδο της σωτηριας...

Αντε φιλε, βρες να κανεις και τιποτα παραγωγικο και ασε εμας να τα κονομαμε απο το talkanddrink.....

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Λοιπον...καπου διαβασα για 'παγκάρι' στην εισοδο του μαγαζιου που θα γινει το πάρτυ, ειναι πιστευω μια καλή ιδεα για να μαζέψουμε χρημα για ενα σουπερ 'ροζ' επαθλο σε εναν απο τους καλεσμενους...

Σε περιπτωση που αρέσει η ιδεα την εχω ολοκληρωμένη και γραμμένη σε χαρτι.

Και για να μην παει χαμενος ο οβολός σας, θα παίρνετε και την ευλογία του Δέσποτα zadren.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Λοιπον...καπου διαβασα για 'παγκάρι' στην εισοδο του μαγαζιου που θα γινει το πάρτυ, ειναι πιστευω μια καλή ιδεα για να μαζέψουμε χρημα για ενα σουπερ 'ροζ' επαθλο σε εναν απο τους καλεσμενους...

Σε περιπτωση που αρέσει η ιδεα την εχω ολοκληρωμένη και γραμμένη σε χαρτι.

Και για να μην παει χαμενος ο οβολός σας, θα παίρνετε και την ευλογία του Δέσποτα zadren.
φιλε θα βγαλω και απο σενα λεφτα!!!! θα σας γαμησω ολους στη ληστεια....θα βγαζω μπαγιοκο απο τα παντα

εσενα θα ερθω να σε παρω απο το αεροδρομια και θα σε χρεωσω 20 ευρω.....

καλημερα και respect στον ανθρωπο που τον εδειρε η γυναικα του και ειπε οτι χτυπησε με τη μηχανη του!!!!  :2funny:

:hi: :hi:

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
φιλε θα βγαλω και απο σενα λεφτα!!!! θα σας γαμησω ολους στη ληστεια....θα βγαζω μπαγιοκο απο τα παντα

εσενα θα ερθω να σε παρω απο το αεροδρομια και θα σε χρεωσω 20 ευρω.....

καλημερα και respect στον ανθρωπο που τον εδειρε η γυναικα του και ειπε οτι χτυπησε με τη μηχανη του!!!!  :2funny:

:hi: :hi:

Εσύ έχεις κατι άσχετες - μην πω παράξενες - ερωτήσεις σε κάτι νήματα τύπου Dream Girls .... Δηλαδή πες μου τι ρωτάς !!! Και είδες και για ποια γράφει κριτική ο άλλος.
Απλά προσπερνάς, έρχεσε σε αυτό το νήμα και μοιράζεις αντίδωρα.
Δεν πας να εξομολογήσεις άτομα που έχουν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Εσύ έχεις κατι άσχετες - μην πω παράξενες - ερωτήσεις σε κάτι νήματα τύπου Dream Girls .... Δηλαδή πες μου τι ρωτάς !!! Και είδες και για ποια γράφει κριτική ο άλλος.
Απλά προσπερνάς, έρχεσε σε αυτό το νήμα και μοιράζεις αντίδωρα.
Δεν πας να εξομολογήσεις άτομα που έχουν εξασφαλισμένη θέση στον παράδεισο.
φιλε και εσυ που παρακολουθεις που γραφω σνεχεια, καθε αναγνωση θα σε χρεωσω 5 ευρουλακια  + ενα κονε καλο απο τα δικα σου....Ξερεις εσυ ποια  ;)

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Ζadren θυματακια ψαχνετε και αφηστε της παρολες για να βγαλετε κανε χαρτζιλικακι και αφηστε τα δηθεν  :s&m_3:

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
816
Πόντοι
96
Να φτιαξουν ενα ωραιο παρτυ και να βγαλουν τα παιδια λεφτα εσυ που χαλιεσαι;

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Ζadren θυματακια ψαχνετε και αφηστε της παρολες για να βγαλετε κανε χαρτζιλικακι και αφηστε τα δηθεν  :s&m_3:

Για πες για τι χατζηλικάκι μιλάμε ;
Αν είναι να ασχοληθώ και εγώ ...
Θα βγάλουμε κανένα 4ψηφιο ;

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
mailakos δεν εχω προβλημα κανενα ας μας το πουν να βαλουμε και κατι παραπανω στα ΠΑΙΔΙΑ

TheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
8
Like
332
Πόντοι
36
Και σε μένα παιδιά και σε μένα ....

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
φιλε θα τα παρω και απο σενα ....απλα ψαχνω τροπο να το κανω

κανε την προσευχη και κατι θα σκεφτω.....

μεχρι στιγμης εχω βρει τα εξης θυματακια

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Your Angels[/size][/size][/size] (ναι, ναι θυματακια ακρβως-ενω εσυ εισαι ο εξυπνος στον καναπε σου)
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]X BAR [/size][/size][/size](τραβα πες τους οτι ειναι θυματακια εσυ μαγκα του πληκτρολογιου)

Εχω μεχρι στιγμης 7 εταιριες και επιχειρησεις που τις 2 τις ξερεις (οι αλλες δεν ποσταρονται ακομα-ειναι θυματακια και φοβουνται)

Και επισης εχω προτασεις για 7 μαγαζια να φερω τα αλλα θυματακια

Τα θυματα που εχουν δηλωσει συμμετοχη μεχρι τωρα ειναι 43.....

Σε διαβαζουν και πιστεψε με ....Ολοι αυτοι γελανε με τα ξευτιλικια σου!

Καλη συνεχεια και keep dreaming για ενα καλυτερο αυριο!

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Ρε εσεις με τοσους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ξεπερασατε τον ΠΡΟΕΔΡΟ  μπραβο σας ..... και στο φιναλε φιναλε αφου βρισκετε χαζους καλα κανετε τι υποοσχεσεις τους λετε οτι θα τους μεγαλωσετε τα ΚΕΡΔΗ και σας πιστευουν ΑΡΙΜΠΑΑΑΑΑ

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Ρε εσεις με τοσους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ξεπερασατε τον ΠΡΟΕΔΡΟ  μπραβο σας ..... και στο φιναλε φιναλε αφου βρισκετε χαζους καλα κανετε τι υποοσχεσεις τους λετε οτι θα τους μεγαλωσετε τα ΚΕΡΔΗ και σας πιστευουν ΑΡΙΜΠΑΑΑΑΑ
Εεεετσι....

Εγω προσωπικα ειμαι της σχολης "και την πουτσα στο μουνι και την ψυχη στον παραδεισο"

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom