The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 841
- Πόντοι
- 376
Δηλαδη αυτη η προσφορα θα γινει με την κληρωση μαζι με τα αλλα
Τροφιμα θα προσφερετε γιατι εχω ΧΟΡΗΓΟ να σας τον στειλω
Ναι ακριβώς έτσι... μαζί με τα 40 κορίτσια του Your Angels για -50% θα κληρωθεί και ένα μπουκάλι για 4 άτομα από το καφέ-μπαρ Talk & Drink.
Αλλά ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΚΕΙ!!!
Έρχονται σύντομα...
Πολλές ημιδιαμονές από ξενοδοχεία του χώρου,
δώρα για ενήλικες από το SEXOPOLIS
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ FREE-FUCKS!!!!
Και όχι μόνο!!!
Εγώ βάζω στοίχημα όλοι παρατηρούν το γκομενακι στην αφίσα και κάνεις μας δεν το παρατήρησε....Ελληνα, σιχαινομαι που πρεπει να κανω παρατηρηση, αλλά ο οινος ειναι "κεκαρμενος" και οχι "κεκραμενος"...Κριμα να χαλαει την υπεροχη αφισα μια ανορθογραφια...
σιγα μην δωσω 40 εβρουλακια για να παω να παρω ματι μονο.εδω με 10 εβρουλακια πας σε οποιοδηποτε strip και κανεις την ιδια δουλεια.αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα....καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα και πυρφοροι.μου θυμιζουν κατι παικτες που πανε καζινο μονο και μονο για να χασουν.εχω την υποψια οτι ο kuzia θα ζητησει ρεστα 1 λεπτο απο τα 40 ευρω
σιγα μην δωσω 40 εβρουλακια για να παω να παρω ματι μονο.εδω με 10 εβρουλακια πας σε οποιοδηποτε strip και κανεις την ιδια δουλεια.αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα....καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα και πυρφοροι.μου θυμιζουν κατι παικτες που πανε καζινο μονο και μονο για να χασουν.
Εγώ επειδή είμαι και πολύ θύμα με 40 Γιούρια ήπια κάτι(δεν είμαι του αλκοόλ),έκανα τη πλάκα μου γνώρισα και φίλους και κοπελες και κέρδισα και ένα Free fuck.σιγα μην δωσω 40 εβρουλακια για να παω να παρω ματι μονο.εδω με 10 εβρουλακια πας σε οποιοδηποτε strip και κανεις την ιδια δουλεια.αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα....καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα και πυρφοροι.μου θυμιζουν κατι παικτες που πανε καζινο μονο και μονο για να χασουν.
Προς ολους εκείνους τους μίζερους εραστες / γαμιαδες του καναπεους....
Οταν θες να εισαι μερος σε κατι διαφορετικο και να λες μετα απο καιρο στον καθρέφτη σου...'αγορινα μου ξερεις να ζεις' , το τελευταίο πραγμα που πρεπει να μετρας ειναι το ποσο θα σου κοστίσει.
Αν το κανεις τοτε δεν εισαι για τέτοια 'γουστα', απλα πέφτεις και κοιμάσαι.
Και θα σας το κανω λιανά...εγω για να ερθω και να τιμήσω την προσπάθεια (να γνωρίσω 2-3 απο εδω και να ζησω κατι που δεν μου εχει δωθει ποτε η ευκαιρία) θα πληρώσω αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχειο θα χασω 2 μερες δουλειας...αρα τα 40,01 τα εχω για τον 'πουτσο'....
Ξεχασα να βαλω στα εξοδα και το τραπεζι στον αδερφο zadren που χρωσταω
σιγα μην δωσω 40 εβρουλακια για να παω να παρω ματι μονο.εδω με 10 εβρουλακια πας σε οποιοδηποτε strip και κανεις την ιδια δουλεια.αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπητα....καποιοι ειναι γεννημενοι θυματα και πυρφοροι.μου θυμιζουν κατι παικτες που πανε καζινο μονο και μονο για να χασουν.
Απο που θα ερθεις?Προς ολους εκείνους τους μίζερους εραστες / γαμιαδες του καναπεους....
Οταν θες να εισαι μερος σε κατι διαφορετικο και να λες μετα απο καιρο στον καθρέφτη σου...'αγορινα μου ξερεις να ζεις' , το τελευταίο πραγμα που πρεπει να μετρας ειναι το ποσο θα σου κοστίσει.
Αν το κανεις τοτε δεν εισαι για τέτοια 'γουστα', απλα πέφτεις και κοιμάσαι.
Και θα σας το κανω λιανά...εγω για να ερθω και να τιμήσω την προσπάθεια (να γνωρίσω 2-3 απο εδω και να ζησω κατι που δεν μου εχει δωθει ποτε η ευκαιρία) θα πληρώσω αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχειο θα χασω 2 μερες δουλειας...αρα τα 40,01 τα εχω για τον 'πουτσο'....
Ξεχασα να βαλω στα εξοδα και το τραπεζι στον αδερφο zadren που χρωσταω
Με τα πάντα ασχολείται... έχεις κάτι κατά νου και ντρέπεσε να το πεις?
Μίλα ελεύθερα τέκνο μου.