Νέα

SINNERS, πριβέ VIP πάρτυ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The_Greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 202K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Ετοιμαστειτε για γερο δαγκωμα ανω των 40€ τωρα :2funny:
Τα πελατακια θυματα :idiot: να ειναι καλα

Λοιπόν... εχθές το βράδυ είχα ραντεβού με τον παπά(ρα) Zadren να μιλήσουμε με το μαγαζί.
Όλα καλά... είμαστε σε σωστό δρόμο. Παρόλα αυτά του διάβασα το μήνυμα του Κuzia, και
αποφασίσαμε να μην τον κάνουμε ρεζίλη.

Οπότε ακούστε Κύριοι... για να νιώθει και ο Kuzla ωραία... ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ!!!
Η τιμή διαμορφώνεται... ΔΕΝ θα είναι πλέον €40 ευρώ.

Η νέα τιμή εισόδου για το SINNERS II θα είναι €40,01.

To ένα λεπτό θα το κρατούσαμε εγώ και ο Zadren, αλλά μετά αποφασίσαμε από κοινού...
Το ένα λεπτό, θα το κάνουμε ΔΩΡΕΑ στον Kuzia να αγοράσει πασατέμπο!!!   :grin: :grin: :grin: :grin:

:priest:   :priest:   :priest:   :priest:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Λοιπόν... εχθές το βράδυ είχα ραντεβού με τον παπά(ρα) Zadren να μιλήσουμε με το μαγαζί.
Όλα καλά... είμαστε σε σωστό δρόμο. Παρόλα αυτά του διάβασα το μήνυμα του Κuzia, και
αποφασίσαμε να μην τον κάνουμε ρεζίλη.

Οπότε ακούστε Κύριοι... για να νιώθει και ο Kuzla ωραία... ΘΑ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ!!!
Η τιμή διαμορφώνεται... ΔΕΝ θα είναι πλέον €40 ευρώ.

Η νέα τιμή εισόδου για το SINNERS II θα είναι €40,01.

To ένα λεπτό θα το κρατούσαμε εγώ και ο Zadren, αλλά μετά αποφασίσαμε από κοινού...
Το ένα λεπτό, θα το κάνουμε ΔΩΡΕΑ στον Kuzia να αγοράσει πασατέμπο!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

:priest:  :priest:  :priest:  :priest:
Κάντε το ρε τύπε 39,99 να μην παραπονιούνται κάποιοι ότι δεν μειώθηκε η τιμή...!

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
.

Συνημμένα

• Sinners-II-funny-ad.jpg
    Sinners-II-funny-ad.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 83
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
Κάντε το ρε τύπε 39,99 να μην παραπονιούνται κάποιοι ότι δεν μειώθηκε η τιμή...!

Λες????  Σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται!!!
Δε γ@μιέτε... θα βάλω εγώ το 1 λεπτό παραπάνω για το μαγαζί, και το άλλο 1 λεπτό θα το βάλει ο παπά Zand για τον Kuzia να πάρει πασατέμπο.  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376
.

Συνημμένα

• Sinners-II-low-res.jpg
    Sinners-II-low-res.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 70

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Στο ίδιο μαγαζί;

PhantomQ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
10
Like
218
Πόντοι
291
Θα εχει και αντιδωρο??????το pm ελπιζω να το ειδες!ηδη εκανα τα κουμαντα μου να μην δουλευω.δικαιολογια τα γεννεθλια!κουτι μου εκατσε το παρτυ!!!!!!!  :rockon:

ελπίζω να είσαι πανέτοιμος για το 2 στα 2...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλησπερα κυριοι και χρονια πολλα.επειδη η υπερογκη αυξηση του 0,01€ ειναι καταχρηστικη δεν θα ερθω γιατι τωρα που ανεβηκε η τιμη δεν βγαινω! :2funny: :2funny: :2funny: για να μιλησουμε σοβαρα.οσοι κερδισαμε πηραμε το δωρακι μας και την επομενη φορα εγω προσωπικα θα ερθω για την φαση,τον χαβαλε και την παρεα των παιδιων που γνωρισα.αναμενω προσκληση!οσο για την κληρωση επειδη ειμαι και λιγο κωλοφαρδος θελω διευκρινιση:αν κερδισουμε το 50% μπορουμε να βαλουμε τα υπολοιπα και να παρουμε DUO?  :huh:
ΥΓ:αν ξανακερδισω ο Spanios θα  μου κοψει την καλημερα.......... :P :P :P :P

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Καλησπερα κυριοι και χρονια πολλα.επειδη η υπερογκη αυξηση του 0,01€ ειναι καταχρηστικη δεν θα ερθω γιατι τωρα που ανεβηκε η τιμη δεν βγαινω! :2funny: :2funny: :2funny: για να μιλησουμε σοβαρα.οσοι κερδισαμε πηραμε το δωρακι μας και την επομενη φορα εγω προσωπικα θα ερθω για την φαση,τον χαβαλε και την παρεα των παιδιων που γνωρισα.αναμενω προσκληση!οσο για την κληρωση επειδη ειμαι και λιγο κωλοφαρδος θελω διευκρινιση:αν κερδισουμε το 50% μπορουμε να βαλουμε τα υπολοιπα και να παρουμε DUO?  :huh:
ΥΓ:αν ξανακερδισω ο Spanios θα  μου κοψει την καλημερα.......... :P :P :P :P

xaxaxaxa!οχι φιλαρακι μου,μακαρι να κερδιζεις παντα στη ζωη σου!!!!
ουτως η αλλος θα νε και τα γενεθλια σου...εεε ενα δωρακι δε πρεπει να το παρεις!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
36+ άστα να πάνε...... :(

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
16
Πόντοι
1
ποιο είναι το οριο της ηλικιας για την συμμετοχη? και το μικροτερο και το μεγαλυτερο. στο τελευταιο παρτι που εγινε, υπηρχαν μεσήλικες? εάν ερθουν μεσήλικες θα τυχουν περιπαικτικων σχολιων από αλλους επισκεπτες/συμετεχοντες?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ποιο είναι το οριο της ηλικιας για την συμμετοχη? και το μικροτερο και το μεγαλυτερο. στο τελευταιο παρτι που εγινε, υπηρχαν μεσήλικες? εάν ερθουν μεσήλικες θα τυχουν περιπαικτικων σχολιων από αλλους επισκεπτες/συμετεχοντες?

ναι θα σε δειχνουμε με το δαχτυλακι "δειτεεε τον γερομπισμπικηηηη ρε πως χουφτωνει το κωλαρακι της """

τι ορια να υπαρχουνε ρε φιλε...απο 17-99

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Προς ολους εκείνους τους μίζερους εραστες / γαμιαδες του καναπεους....

Οταν θες να εισαι μερος σε κατι διαφορετικο και να λες μετα απο καιρο στον καθρέφτη σου...'αγορινα μου ξερεις να ζεις' , το τελευταίο πραγμα που πρεπει να μετρας ειναι το ποσο θα σου κοστίσει.
Αν το κανεις τοτε δεν εισαι για τέτοια 'γουστα', απλα πέφτεις και κοιμάσαι.

Και θα σας το κανω λιανά...εγω για να ερθω και να τιμήσω την προσπάθεια (να γνωρίσω 2-3 απο εδω και να ζησω κατι που δεν μου εχει δωθει ποτε η ευκαιρία) θα πληρώσω αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχειο θα χασω 2 μερες δουλειας...αρα τα 40,01 τα εχω για τον 'πουτσο'....

Ξεχασα να βαλω στα εξοδα και το τραπεζι στον αδερφο zadren που χρωσταω

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.282
Πόντοι
2.456
OP
OP
The_Greek

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
833
Πόντοι
376

Καλησπέρα... να πούμε και λίγο στατιστικά στοιχεία.  Ο μέσος όρος ηλικίας στο πρώτο πάρτι ήταν 41,15 έτη.  :grin: :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom