stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Δεν φταίω εγω ρε τυπε ,η γκαντεμια τι να κανω...χαχαχαχχαχα ρε stam και gl τοσο σαβουρογαμηδες που ειστε ακομα και η μπουμπα εχει ελπιδες
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Δεν φταίω εγω ρε τυπε ,η γκαντεμια τι να κανω...χαχαχαχχαχα ρε stam και gl τοσο σαβουρογαμηδες που ειστε ακομα και η μπουμπα εχει ελπιδες
Μονο εαν πετυχεις καποια πολυ ομορφη τυπε, και παλι μια μυρωδια 20-30% θα υπάρχει, σπανιο πολυ σπανιο να βρεις με μηδεν μυρωδια...
μονο;χαχαχαχχαχα ρε stam και gl τοσο σαβουρογαμηδες που ειστε ακομα και η μπουμπα εχει ελπιδες
Πλάκα κάνεις?Ετσι ειναι. Υπαρχει σε ποσοστο 70% τουλαχιστον των γυναικων που εχω παει
τα χυσια σου ειναι πλεον πολυταξιδεμενα.....κοσμογυρισμεναTυπε πριν καμια 15αρια χρονια ειχα γαμισει μια ελληνοαμερικανα,την τελευταια μερα πριν φυγει.
Την γαμησα γυρω στις τεσσερις το πρωι,στις πεντε μιση την πηγα αεροδρομιο να φυγη για νεα υορκι,με τα χυσια μου να σταζουν απο το μουνι της,ουτε μπανιο ουτε τιποτα,δεν υπηρχε χρονος για σαουερ αλλα μου ειπε οτι θελει να τα παρει μαζι της στην νεα υορκι...![]()
καλυτερα σαμπου παρα πεστροφα.....Κανα σαμπουαν θα ταν....
τα χυσια σου ειναι πλεον πολυταξιδεμενα.....κοσμογυρισμενα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιας και πιασαμε τις ιστοριες τρομου δεν αναβουμε καμια φωτια να ψησουμε και μασμελοους...? Πεθυμησα κατασκηνωση :-
να ψησουμε και καστανα.....μιας και πιασαμε τις ιστοριες τρομου δεν αναβουμε καμια φωτια να ψησουμε και μασμελοους...? Πεθυμησα κατασκηνωση :-
Τα ψυνουνε τα μαςμελοους?μιας και πιασαμε τις ιστοριες τρομου δεν αναβουμε καμια φωτια να ψησουμε και μασμελοους...? Πεθυμησα κατασκηνωση :-
Τα ψυνουνε τα μαςμελοους?
παλι καλα που γαμας και συ πουτσαρα
ρε πορδες , 7 σελιδες σεντονι τοπικ και μονο εγω και ενας αλλος συναδελος γαμησαμε ????
και μετα να δω αυτους που θεωρουν αυτο το τοπικ οτι ειναι αχρηστο και δεν βγαινουν συμπερασματα....![]()
![]()
Χθεσινό γαμησάκι ξανθού πιπινιού χρ.19. Μαλλί ίσιο κατάξανθο βυζάκι 2.5άρι γεμάτο, προσωπάκι όμορφο και γλυκό. Μές στη καύλα το μωρό. Το γνώρισα μέσω face. Μιλούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Εχθές ήταν το τρίτο μας ραντεβού σε δικό της χώρο(είναι φοιτήτρια και ζει μόνη της)..και ρίξαμε ένα γαμήσι όλο τρέλα. Το κορίτσι τα κάνει όλα..ενώ γούσταρε και μπατσούλες στο κωλαράκι και να της δαγκώνω το λαιμό. Την έχυσα στο μουνί (με προφ εννοείται) αλλά μετά κάναμε μπανάκι και στο τσιμπούκι την έχυσα στο στόμα τα οποία και τα έφτυσε.Κωλαράκι δεν έδωσε αλλα έχουμε καιρό...το μουνί μιλάμε άπαιχτο..καυτό και καυλωμένο.. γενικώς πέρασα γαμάτα.Αποφασίσαμε να έχουμε ελεύθερη σχέση..και να βρισκόμαστε ;)
Με τέτοια κρίση θα εξοικονομλησω και τα λεφτά της φυλής
;)
μετά τιμής...
ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Ο γαμιάς των πιπινιών ;)![]()