Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μονο εαν πετυχεις καποια πολυ ομορφη τυπε, και παλι μια μυρωδια 20-30% θα υπάρχει, σπανιο πολυ σπανιο να βρεις με μηδεν μυρωδια...

Ετσι ειναι. Υπαρχει σε ποσοστο 70% τουλαχιστον των γυναικων που εχω παει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Tυπε πριν καμια 15αρια χρονια ειχα γαμισει μια ελληνοαμερικανα,την τελευταια μερα πριν φυγει.
Την γαμησα γυρω στις τεσσερις το πρωι,στις πεντε μιση την πηγα αεροδρομιο να φυγη για νεα υορκι,με τα χυσια μου να σταζουν απο το μουνι της,ουτε μπανιο ουτε τιποτα,δεν υπηρχε χρονος για σαουερ αλλα μου ειπε οτι θελει να τα παρει μαζι της στην νεα υορκι... :grin:
τα χυσια σου ειναι πλεον πολυταξιδεμενα.....κοσμογυρισμενα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
μιας και πιασαμε τις ιστοριες τρομου δεν αναβουμε καμια φωτια να ψησουμε και μασμελοους...? Πεθυμησα κατασκηνωση  :-

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
αντε ρε δεν γαμησε κανεις αλλος?

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ρε πορδες , 7 σελιδες σεντονι τοπικ και μονο εγω και ενας αλλος συναδελος γαμησαμε ????

και μετα να δω αυτους που θεωρουν αυτο το τοπικ οτι ειναι αχρηστο και δεν βγαινουν συμπερασματα.... :rockon: :rockon:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
εισαι ο σημαιοφορος..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παλι καλα που γαμας και συ πουτσαρα

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε πορδες , 7 σελιδες σεντονι τοπικ και μονο εγω και ενας αλλος συναδελος γαμησαμε ????

και μετα να δω αυτους που θεωρουν αυτο το τοπικ οτι ειναι αχρηστο και δεν βγαινουν συμπερασματα.... :rockon: :rockon:

Sorry man...κι εγώ γάμησα αλλά το 'γραψα στο site του 'Men's Health'. Νόμιζα, εδώ μπουρδελιαζόμαστε.
Τιμάς και το άβαταρ σου. Ποιό αρσενικό πηδάει και το κάνει και θέμα βρε;

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Χθεσινό γαμησάκι ξανθού πιπινιού χρ.19. Μαλλί ίσιο κατάξανθο βυζάκι 2.5άρι γεμάτο, προσωπάκι όμορφο και γλυκό. Μές στη καύλα το μωρό. Το γνώρισα μέσω face. Μιλούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Εχθές ήταν το τρίτο μας ραντεβού σε δικό της χώρο(είναι φοιτήτρια και ζει μόνη της)..και ρίξαμε ένα γαμήσι όλο τρέλα. Το κορίτσι τα κάνει όλα..ενώ γούσταρε και μπατσούλες στο κωλαράκι και να της δαγκώνω το λαιμό. Την έχυσα στο μουνί (με προφ εννοείται) αλλά μετά κάναμε μπανάκι και στο τσιμπούκι την έχυσα στο στόμα τα οποία και τα έφτυσε.Κωλαράκι δεν έδωσε αλλα έχουμε καιρό...το μουνί μιλάμε άπαιχτο..καυτό και καυλωμένο.. γενικώς πέρασα γαμάτα :grin:.Αποφασίσαμε να έχουμε ελεύθερη σχέση..και να βρισκόμαστε ;) :sunglasses: Με τέτοια κρίση θα εξοικονομλησω και τα λεφτά της φυλής :cheesy: ;)

μετά τιμής...

ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)

Ο γαμιάς των πιπινιών ;) :sunglasses:

υ.γ. μου άρεσε πάρα πολύ ότι η κοπέλα ήταν άκρως περιποιημένη και καθαρή με ένα άρωμα...τέλειο. νυχάκια κόκκινα βαμμένα...τέλεια ξυρισμένη ..δερματάκι βελούδο.. :boobies:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Χθεσινό γαμησάκι ξανθού πιπινιού χρ.19. Μαλλί ίσιο κατάξανθο βυζάκι 2.5άρι γεμάτο, προσωπάκι όμορφο και γλυκό. Μές στη καύλα το μωρό. Το γνώρισα μέσω face. Μιλούσαμε εδώ και πολύ καιρό. Εχθές ήταν το τρίτο μας ραντεβού σε δικό της χώρο(είναι φοιτήτρια και ζει μόνη της)..και ρίξαμε ένα γαμήσι όλο τρέλα. Το κορίτσι τα κάνει όλα..ενώ γούσταρε και μπατσούλες στο κωλαράκι και να της δαγκώνω το λαιμό. Την έχυσα στο μουνί (με προφ εννοείται) αλλά μετά κάναμε μπανάκι και στο τσιμπούκι την έχυσα στο στόμα τα οποία και τα έφτυσε.Κωλαράκι δεν έδωσε αλλα έχουμε καιρό...το μουνί μιλάμε άπαιχτο..καυτό και καυλωμένο.. γενικώς πέρασα γαμάτα :grin:.Αποφασίσαμε να έχουμε ελεύθερη σχέση..και να βρισκόμαστε ;) :sunglasses: Με τέτοια κρίση θα εξοικονομλησω και τα λεφτά της φυλής :cheesy: ;)

μετά τιμής...

ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)

Ο γαμιάς των πιπινιών ;) :sunglasses:

Νατος και ο εταιρος τριςμεγηστος BFHF πυροκαυλος ...... δωσε παιχτηηηηηηηηη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom