Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΒΛΑΚΑΚΟ , Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ .

ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΟΙΚΟ" ΕΚΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΟΛΟΘΕΙ ΣΤΑ 10ΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ .

ΤΣΑΓΙΑΣΕ ΓΙΔΙΙΙΙΙΙΙ :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Και γαμω και το μουνι της γιαγια σου της πεθαμενης....και της μιας και της αλλης..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και στην τελικη τωρα γαμαω γκομενα , εξαλλου η μαμακα σου φλομπα ειναι, για τα ξεμπουκοματα κανει μονο, οταν ξεμεινω μπορει να σασ χτυπησω ΞΑΝΑ το κουδουνι  :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πουτσαράς είσαι θεός...τέλος

τάδε έφη

ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;) :sunglasses:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και στην τελικη τωρα γαμαω γκομενα , εξαλλου η μαμακα σου φλομπα ειναι, για τα ξεμπουκοματα κανει μονο, οταν ξεμεινω μπορει να σασ χτυπησω ΞΑΝΑ το κουδουνι  :birdman:
Την κωλαρα σου γαμας μαλακα και την μανα σου..απο την αγαμια σου..και ο μπαμπας σου μαλακιζεται..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.468
Πόντοι
4.965
το νήμα του σφραγίδα

(είναι στρόγγυλη;)

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Και γαμω και το μουνι της γιαγια σου της πεθαμενης....και της μιας και της αλλης..

ειπαμε ρε πιτσιρικακο , θα το λαβεις το 10ευρο ,μην μας πρηζεις τα αρχιδια τωρα!  :tickedoff:ειπαμε ντυνωμαι και ανεβενω για επισκεψη μην κανεις σαν τον ΛΙΛΑ , θα την γαμησω λεμε την μαμακα σου !!!.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ειπαμε ρε πιτσιρικακο , θα το λαβεις το 10ευρο ,μην μας πρηζεις τα αρχιδια τωρα!  :tickedoff:ειπαμε ντυνωμαι και ανεβενω για επισκεψη [size=10pt]μην κανεις σαν τον ΛΙΛΑ[/size] , θα την γαμησω λεμε την μαμακα σου !!!.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Την κωλαρα σου γαμας μαλακα και την μανα σου..απο την αγαμια σου..και ο μπαμπας σου μαλακιζεται..

ρε βλακα μηπως εισαι ο κλονος του λιλα ???

τι κανεις ρε χατζιαβατη εκει πανω στην κεφαλλονια ?

για touring πουτσας πηγες η για να κανεις κανενα gay parade μονος σου ????

ρε γελαει ο κοσμος μαζι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΝΗ . ΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΑΙ

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6

Μπαααααα δεν ειναι κεκες, βλεπεις εχουμε κριση τωρα και η μανα του τον εβγαλε εδω μπας και ανεβει κανενας πελατης εκει πανω και κανουν κανενα σεφτε  :pipa2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσοι εδω μέσα εχουν δεικτη νοημοσηνης πανο απο 10 τετοιες συζητησεις εκανα με κατι παιδια στο γυμνάσιο...
Και εσυ πυροκαυλε κοψε της ερωτικες φαντασιώσεις.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπαααααα δεν ειναι κεκες, βλεπεις εχουμε κριση τωρα και η μανα του τον εβγαλε εδω μπας και ανεβει κανενας πελατης εκει πανω και κανουν κανενα σεφτε  :pipa2:
σου γαμω το σπιτη ακομα μια φορα με οτι εχει μεσα,και οταν γουσταρεις ασε τα πολλα λογια..και φερσου σαν αντρας,αν κατι σου λεει...τραβα και γαμισου τωρα με την μιζερια σου..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσοι εδω μέσα εχουν δεικτη νοημοσηνης πανο απο 10 τετοιες συζητησεις εκανα με κατι παιδια στο γυμνάσιο...
Και εσυ πυροκαυλε κοψε της ερωτικες φαντασιώσεις.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ποιός είπε ότι είναι ερωτικές φαντασιώσεις; Το ότι εσύ δε μπορείς να σταυρώσεις μουνί ούτε στον ύπνο σου δε σημαίνει ότι το να γαμάς μουνιά είναι ερωτική φαντασίωση για άλλους. Άντε νάνι τώρα και μη ξεχάσεις να πάιξεις το πουλάκι σου και σήμερα... ;) :bigdick:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποιός είπε ότι είναι ερωτικές φαντασιώσεις. Το ότι εσύ δε μπορείς να σταυρώσεις μουνί ούτε στον ύπνο σου δε σημαίνει ότι το να γαμάς μουνιά είναι ερωτική φαντασίωση για άλλους. Άντε νάνι τώρα και μη ξεχάσεις να πάιξεις το πουλάκι σου και σήμερα... ;) :bigdick:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τραβα ρε μαλακα που θα μηλισεις για μενα.. Βλακιδιο ε βλακιδιο .. Σε χυνω στη μαπα και εσενα και δεν το εχεις καταλάβει.

Μαλακα μου πηρες την τσεχα της προαλες και λες οτι ειταν τουριστρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η φωνη σου μου θυμηζει μια γρια που εχω διπλα μου.
Βλακα ειδαν ολοι το βιντεο και οταν αρχιζανε να σε κράζουνε  ειπες οτι δεν είσαι εσυ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και το οτι δεν μπορω να σαυροσω μουνι αστο αυτο το θεμα επειδη γουστάρω να γαμαω πουτάνες δεν ειναι τιποτα για κομπλεξ αλλα  επειδη εγω το γουστάρω .

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ τραβα ρε μαλακα που θα μηλισεις για μενα.. Βλακιδιο ε βλακιδιο .. Σε χυνω στη μαπα και εσενα και δεν το εχεις καταλάβει.

Μαλακα μου πηρες την τσεχα της προαλες και λες οτι ειταν τουριστρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βλακα ειδαν ολοι το βιντεο και οταν αρχιζανε να σε κράζουνε  ειπες οτι δεν είσαι εσυ...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Και το οτι δεν μπορω να σαυροσω μουνι αστο αυτο το θεμα επειδη γουστάρω να γαμαω πουτάνες δεν ειναι τιποτα για κομπλεξ αλλα  επειδη εγω το γουστάρω .

τουρίστρια ήταν ρε μλκ και δεν ήταν Τσέχα...Σκοπιανή ήτανε.. και αμα σου καθότανε μη τη γάμαγες εσύ. :sunglasses:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Και το οτι δεν μπορω να σαυροσω μουνι αστο αυτο το θεμα επειδη γουστάρω να γαμαω πουτάνες δεν ειναι τιποτα για κομπλεξ αλλα  επειδη εγω το γουστάρω .
ΑΑΑ αυτος ο μαλακοπιτουρας ητανε??? :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom