pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Νατος και ο εταιρος τριςμεγηστος BFHF πυροκαυλος ...... δωσε παιχτηηηηηηηηη
δίνω αγορίνα...εμείς τα αρσενικά να γαμάμε άφοβα και αβέρτα..
Νατος και ο εταιρος τριςμεγηστος BFHF πυροκαυλος ...... δωσε παιχτηηηηηηηηη
Παιχταρά, κοίτα και κατά ύπανδρα μιλφάκια μεριά. Γλυτώνεις τα 2 πρώτα ραντεβού και πάνε κατευθείαν οισοφάγο.Χθεσινό γαμησάκι ξανθού πιπινιού χρ.19.
οΧΙ ΤΥΠΕ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΤ..Ηρεμα...
Ελα ρε τυπε οκ εχεις δικιο αλλα τοσοι με εχουν βρισει εμενα,ουτε καν που εδωσα σημασι....οΧΙ ΤΥΠΕ ΤΟΥ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΤ..
και του γαμω και το σπιτη ολοκληρω,να μαθει να σεβεται το τσουτσεκι
Παιχταρά, κοίτα και κατά ύπανδρα μιλφάκια μεριά. Γλυτώνεις τα 2 πρώτα ραντεβού και πάνε κατευθείαν οισοφάγο.
![]()
Είσαι συνειδητοποιημένος. Respectαυτό μου το λένε και οι κολλητοί μου αλλά 1ον δε με τρελένουν εκτός απο τις καυλιάρες βυζαρούδες μιλφ και 2ονδε μπορώ να τις προσεγγίσω γττ δεν το χω μ αυτές..αντίθετα τα πιπίνια λίγο τ'αμάκι,λίγο τα λόγια,λίγο τα κεράσματα,το στυλάκι ;)
πάντως η αλήθεια είναι πως τα πιπίνια σου βγάζουν το λάδι απο ένα σημείο και μετά γι'αυτό και..![]()
[size=30pt]ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ [/size]
εσυ ρε πιτσιρικακο θα μου μαθεις να σεβωμαι ρε ??? τι λες ρε ????
αντε μαθε αναγνωση πρωτα ρε μπουρτζε και μετα μιλα για για γαμισια πατεραδες και σπιτια ρε ,που θα μου πεις μαλακα τον πατερα !ρε βλακακο αει στο διαολο ρε τυροβλαχε , τσαπουυυρρρρρ ρε γιδι
http://[URL unfurl="true"]www.metsovohotels.com/photo/pict91l.jpg[/img[/URL]]
μπεεεεεεεεε ρε γιδιιιι
[/quote]Και εγω συνεχιζω να γαμω το μουνη της μανα σου και τον κωλο του παρερα σου..
κατι ασχετο: εχει κανεις καμια θεια μουναρα που να θελει απο μικρος να την πηδηξει? να το ανοιξω ως θεμα η υπαρχει ηδη?
Δωσε το δικο σου ρε μαγκα του κωλου...παρε τηλ στο 11888 αυτοι ξερουν
λοιπον....σημερα δεν γαμησα....αλλα προχτες γαμησα.....
εχω για καβατζα μια χοντρη,υφισταμενη μου στην δουλεια....δεν την γαμαει κανεις και ετσι την γαμαω εγω τζαμπα....ειναι ξανθια με ασχημα δοντια,βυζι τεσσαρι και εικοσιπεντε παραπανισια κιλα...μαλλι ξανθο οπως ειπα αλλα οχι πολυ μακρυ και δυο τατουαζ ενα πλατη και ενα στον δεξι αστραγαλο...
ξεκινησε κλασικα με πιπα και μετα την εβαλα οπως συνηθως στα τεσσερα για να την ξεφτιλιζω...της αρεσει μου λεει να νιωθει ξεφτιλισμενη πουτανα ελλεηνιδα.....χρησιμοποιησα και εναν μικρο δονητη απο γυαλι για να της τον βαζω στην κωλοτρυπιδα της...αν δεν την βαλω δονητη στην κωλοτρυπιδα δεν μπορει να χυσει λεει...'
οταν δεν εχουμε ευκαιρο δονητη της βαζω ενα καροτο....αν δεν εχω καροτο κολοκυθακι....εκει συνηθως ποναει πιο πολυ και μετα την πιανουν οι αιμορροιδες της![]()
την χοντρη δεν την κανω ποτε γλειφομουνι και δεν της αρεσει κιολας...καλυτερα γιατι που να χωνω το κεφαλι μου εκει μεσα....δεν ξερεις ποτε τι εντομα θα συναντησεις κιολας στην πορεια...
οταν με το καλο τελειωσω την χυνω παντα στο προσωπο και την βαζω να το καταπιει ολο....αν δεν το κανει ακολουθει τιμωρια....
λιγη βια στο σεξ την θελει και συνηθως προτιμαω να την πνιγω με τα δυο χερια ή να της κοκκινιζω τα κωλομερια με την ζωστηρα....αυτο το τελευταιο το ξεσηκωσα απο τον θρυλικο bbw....![]()
![]()
τι λετε εσεις ρε παιδια;να συνεχισω μαζι της ή να αρχισω να ξεκοβω μην με τυλιξει και θελει τιποτα γαμους και λοιπες μαλακιες;
ΥΓ μετα το σεξ παραγγελνουμε σουβλακια απο την ψησταρια αλλα δεν προλαβαινω να φαω παρα καμια πιτα μονο και αν αναλογιστει κανεις το πολυ σεξ που θελει καθοτι μητρομανης εχω χασει δεκα κιλα τον τελευταιο μηνα.....τι να κανω;να το γυρισω στην ατομικη πιτσα καλυτερα;
Και εγω συνεχιζω να γαμω το μουνη της μανα σου και τον κωλο του παρερα σου..
πολυ παλιοτερα γαμουσα μια πολυ ωραια μελαχρινη με μεγαλο τριαρι βυζι και κωλαρα κολαση....αυτη ειχε λιγο βλαχοφατσα αλλα βαφοταν πολυ εντονα....
ειχε και γυαλακια βογκ και την εβαζα να τα φοραει και οταν γαμιομαστε....πιπα εκανε πολυ επιφανειακη γιατι της ερχοταν εμετος αν την βαθαινε....ετσι τουλαχιστον ελεγε....αλλα αυτη ηθελε πολυ γλειφομουνι...μια φορα εχυνε με το γλειφομουνι και μετα κανονικα .....κωλο δεν εδινε με τιποτα και ουτε δαχτυλο δεχοταν....αποτελεσμα ...εκεινη την περιοδο τα καροτα τα εκανα σαλατα με γιαουρτακι ή μεζε για το ουισκι...απο γαμησι οπως καταλαβαινετε μονο ιεραποστολικο δεχοταν....απλα για εξι μηνες ειχα δυνατη γκομενα για να σκαει η μανα του γειτονα ....κατα τα αλλα πηγαινα στις πουτανες για να γαμησω σαν ανθρωπος.....ή σαν σκυλος αν προτιματε.....
συνηθως δεν μπορουσε να χυσει οταν την γαμουσα και μαλακιζοταν μονη της για να τελειωσε ενω εγω της εγλειφα το δεξι βυζι και της τσιμπαγα την ρωγα......μελαχρινο μουνι λεν οι ειδικοι αργει να χυσει....![]()
ευτυχως με αφηνε να κανω το βιτσιο μου και να χυνω στην φιρμα της μισητης πολυεθνικης των γυαλοματιων της....
αλλο βιτσιο της ηταν η ποδομαλακια....την εκανε πολυ καλα με μπολικο λαδι απο τον κυριο τζονσον και τζονσον πανω στον πουτσο μου....τοτε εχυνα και στα ωραια κοκκινα βαμμενα νυχακια των ποδιων της...
τελικα αυτην αφου την πηδαγα εξι μηνες την εδιωξα γιατι εκαιγε τις μπριζολες και ειχα χασει πολλα κιλα απο την πεινα...ενω αυτη δηλωνε βεγκαν αλλα την ειχα τσακωσει να τρωει στο γυραδικο της γειτονιας με τις φιλες της κατι σαββατα.....μπροστα μου μασουλαγε ολο κατι φυτικης προελευσης αγνωστα αντικειμενα και καταριοταν τον διαιτολογο της που δεν της εδινε καλη διαιτα...![]()
![]()
ΨΙΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΓΚΑ , ΡΕ ΣΥ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ " ΣΟΥ * . ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΟΣΩ ΘΑ ΓΑΜΑΩΕΣΥ ΑΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 10ΕΥΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
* ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΟΙΚΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
Σου γαμω το μουνι της μανα σου και της αδελφης σου..και αν εισαι τοσο μαγκας και εκτος νετ..ελα κεφαλονια αν εχεις αρχιδια να την γαμησεις...και να σου πω που θα με βρεις,αν δεν εχεις αρχιδια πες μου που να ερθω να βρω την μανα σου να την γαμησω..εγω που δεν ειμαι μαγκας του νετ..ΨΙΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΠΟΥΧΕΣΟΜΑΓΚΑ , ΡΕ ΣΥ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ " ΣΟΥ * . ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΟΣΩ ΘΑ ΓΑΜΑΩΕΣΥ ΑΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ 10ΕΥΡΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .
* ΣΥΝΑΓΩΝΗΣΤΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΟΙΚΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ
Σου γαμω το μουνι της μανα σου και της αδελφης σου..και αν εισαι τοσο μαγκας και εκτος νετ..ελα κεφαλονια αν εχεις αρχιδια να την γαμησεις...και να σου πω που θα με βρεις,αν δεν εχεις αρχιδια πες μου που να ερθω να βρω την μανα σου να την γαμησω..εγω που δεν ειμαι μαγκας του νετ..
..ελα κεφαλονια αν εχεις αρχιδια να την γαμησεις...και να σου πω που θα με βρεις για να μου αφησεις το αμαξι σου για πλυσιμο