Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Καλα εχω κλασει στο γελιο με τον πουτσαρα και τον σινερμαν..
Κλαιωωωωωωωω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κλαιωωωωωωωω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κλαιωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑ αυτος ο μαλακοπιτουρας ητανε???![]()
![]()
Κλαιωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσιιιι....ωραιος..Ναι ρε...![]()
![]()
πμΕτσιιιι....ωραιος..
πουτσαρά αγόρι μου χέστους. Γελάω πολύ με κάτι τέτοιους ......![]()
Μισω να κανω ενα τσιγαρο πριν την πεσω,και επι της ευκαιριας,να θυμησω στον μαλακα οτι του γαμω την μανα απο τον κωλο και απο το μουνι,το ιδιο μουνι που τον γλυστραγε..![]()
πουτσαρά αγόρι μου χέστους. Γελάω πολύ με κάτι τέτοιους ......![]()
με τον διαστημοβλαχο τι περιμενεις ? χαιρι η προκοπη ???? γιδιααααααααα πυροκαυλε , αστα να πανε
αυριο εχεις τιποτα καλο στο προγραμμα ?
Ποσο μα ποσο με προσβάλες τώρα απλα να βοηθήσω ηθελα να μην εχεις αλλες ονειρώξεις....θα δείξει αλλά μη τα πολυλέμε εδώ στο bou. γιατί υπάρχουν μπαστουνόβλαχοι....εε τύποι ήθελα να πω σα τον stam90 και κανα 2-3 ακόμη που ζηλεύουν γιατί όπως λέει και μια παροιμία "ΌΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" κι ο νοών νοείτο ;)
[move]μετά τιμής
ο μεγας ο τιτανοτεράστιος....ο ανυπέρβλητος...
ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ[/move]
Ποσο μα ποσο με προσβάλες τώρα απλα να βοηθήσω ηθελα να μην εχεις αλλες ονειρώξεις....
Τι να ζηλέψω οτι δεν εχεις κανει λευκανση πουτσας ακόμα?![]()
![]()
Υ.Γ Γεινε ο εαυτος σου βλακα και βγάλε κατι δικο και μην κλεβεις ατάκες ,η ατακες αυτες ειναι του δασκαλου παιχτουρα και δεν σου ταιριαζουν καθόλου.
Οχι εσυ είσαι κλώνος του λιλα....και που το ξέρεις βλακάκο ότι εγώ δεν είμαι κλώνος του παίχτουρα? ή το αντίστροφο..κοροϊδα...σας δουλεύουμε μερικοί εδώ μέσα και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα..άντε ύπνο τώρα... ;)![]()
[move]μετά τιμής
ο μεγας ο τιτανομαλάκιος....ο υπερηλιθιος...
ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ[/move]