Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καλα εχω κλασει στο γελιο με τον πουτσαρα και τον σινερμαν..

Κλαιωωωωωωωω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ΑΑΑ αυτος ο μαλακοπιτουρας ητανε??? :headbang: :headbang:

μιλησε και ο Αινσταιν *

http://[URL unfurl="true"]www.zizio.it/photos/posts/einstein_l.jpg[/img[/URL]]

* μην ψαχνεις το πελατολογιο βλακα, δεν ειναι πελατης σας , επιστημων ηταν ο ανθρωπος

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πουτσαρά αγόρι μου χέστους. Γελάω πολύ με κάτι τέτοιους ...... :cum:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Μισω να κανω ενα τσιγαρο πριν την πεσω,και επι της ευκαιριας,να θυμησω στον μαλακα οτι του γαμω την μανα απο τον κωλο και απο το μουνι,το ιδιο μουνι που τον γλυστραγε.. :fuck1:

τι να κοιμθεις ρε , με τοσο κοσμο εξω απο το σπιτι σου και τοσους πελατες για την μαμακα σου ??

ρε συ δες με στην φωτο κουβαλαω και ενα μεγαλο δωρο για αυτην

_eap4663.jpg

αμα δεν γουσταρει την τεραστια πουτσα δονιτη που της φερνω εχω και ενα ζευγαρι παντοφλες , διοτι το να παει να γαμηθει ειναι σιγουρο με τοσο κοσμο

καλο σου βραδι γιδι , εμεις θα περιμενουμε εδω εξω στο κρυο να την γαμησουμε.....

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
πουτσαρά αγόρι μου χέστους. Γελάω πολύ με κάτι τέτοιους ...... :cum:

με τον διαστημοβλαχο τι περιμενεις ? χαιρι η προκοπη ???? γιδιααααααααα πυροκαυλε , αστα να πανε

αυριο εχεις τιποτα καλο στο προγραμμα ?

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
με τον διαστημοβλαχο τι περιμενεις ? χαιρι η προκοπη ???? γιδιααααααααα πυροκαυλε , αστα να πανε

αυριο εχεις τιποτα καλο στο προγραμμα ?

θα δείξει αλλά μη τα πολυλέμε εδώ στο bou. γιατί υπάρχουν μπαστουνόβλαχοι....εε τύποι ήθελα να πω σα τον stam90 και κανα 2-3 ακόμη που ζηλεύουν γιατί όπως λέει και μια παροιμία "ΌΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" κι ο νοών νοείτο ;)

[move]μετά τιμής

ο μεγας ο τιτανοτεράστιος....ο ανυπέρβλητος...

ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ[/move]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
θα δείξει αλλά μη τα πολυλέμε εδώ στο bou. γιατί υπάρχουν μπαστουνόβλαχοι....εε τύποι ήθελα να πω σα τον stam90 και κανα 2-3 ακόμη που ζηλεύουν γιατί όπως λέει και μια παροιμία "ΌΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ" κι ο νοών νοείτο ;)

[move]μετά τιμής

ο μεγας ο τιτανοτεράστιος....ο ανυπέρβλητος...

ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ[/move]
Ποσο μα ποσο με προσβάλες τώρα απλα να βοηθήσω ηθελα να μην εχεις αλλες ονειρώξεις....

Τι να ζηλέψω οτι δεν εχεις κανει λευκανση πουτσας ακόμα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ  Γεινε ο εαυτος σου βλακα και βγάλε κατι δικο και μην κλεβεις ατάκες ,η ατακες αυτες ειναι του δασκαλου παιχτουρα και δεν σου ταιριαζουν καθόλου.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ποσο μα ποσο με προσβάλες τώρα απλα να βοηθήσω ηθελα να μην εχεις αλλες ονειρώξεις....

Τι να ζηλέψω οτι δεν εχεις κανει λευκανση πουτσας ακόμα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ  Γεινε ο εαυτος σου βλακα και βγάλε κατι δικο και μην κλεβεις ατάκες ,η ατακες αυτες ειναι του δασκαλου παιχτουρα και δεν σου ταιριαζουν καθόλου.

και που το ξέρεις βλακάκο ότι εγώ δεν είμαι κλώνος του παίχτουρα? ή το αντίστροφο..κοροϊδα...σας δουλεύουμε μερικοί εδώ μέσα και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα..άντε ύπνο τώρα... ;) :pipa2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και που το ξέρεις βλακάκο ότι εγώ δεν είμαι κλώνος του παίχτουρα? ή το αντίστροφο..κοροϊδα...σας δουλεύουμε μερικοί εδώ μέσα και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα..άντε ύπνο τώρα... ;) :pipa2:
Οχι εσυ είσαι κλώνος του λιλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[move]μετά τιμής

ο μεγας ο τιτανομαλάκιος....ο υπερηλιθιος...

ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ[/move]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
A kαι γάμα και καμία 40αρα και 50αρα θα σε περάσουν για παιδεραστη στο τέλος  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom