LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Ποιό αρσενικό πηδάει και το κάνει και θέμα βρε;
αυτός που δεν πηδάει
Ποιό αρσενικό πηδάει και το κάνει και θέμα βρε;
αυτός που δεν πηδάει
Σιγα πρωτη του φορα ειναι που γραφει παπαριες,και την αλλη φορα μας μοστραρε ωιδεο με τσεχα κολ γκιρλ,και μας την πασαρε για σκοπιανη τουριστρια,και οταν τον κραξαμε το αλαξε το τροπαριο.....Βρε ΒΛΑΞ...Ούτε 13χρονο δε θαγραφε τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ...
Τυπε ουτε ναυτικος να ηταν ο μπαρμπας.. μια και οι ναυτικοι κατα παραδοση λενε τα πιο μεγαλα ψεματα..απο τα ταξιδια τους..Eίχα ένα μπάρμπα που είχε υπηρετήσει στην αεροπορία και ήταν μέγας παραμυθάς.
Κάθε 3 και λίγο διηγούταν μια ιστορία του τύπου "λιποθύμησε ο πιλότος και βουτάω που λέτε τα χειριστήρια και προσγειώνω το αεροπλάνο".
Από ένα σημείο κι έπειτα,είμαι σίγουρος πως το είχε πιστέψει ο ίδιος..
Σιγα πρωτη του φορα ειναι που γραφει παπαριες,και την αλλη φορα μας μοστραρε ωιδεο με τσεχα κολ γκιρλ,και μας την πασαρε για σκοπιανη τουριστρια,και οταν τον κραξαμε το αλαξε το τροπαριο..
Τοσο σιγουρη εισαι....,λοιπον ασε και εμενα να ειμαι σιγουρος για αυτα που λεω και κανω..ασε να μιλησει κανας αλλος...εσενα δεν σε παιρνει...
Τοσο σιγουρη εισαι....,λοιπον ασε και εμενα να ειμαι σιγουρος για αυτα που λεω και κανω..
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/11983065315015274292.jpg[/img[/URL]]
Γραψε εσυ την ιστορια απο κατω !!! ;)
[/quote]
πατωνει?
πατωνει?
Οχι. Νομιζω μας κρυβεις μερικες...Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα συνουσιάστηκα με τις κάτωθι δεσποινίδες, κυρίες
Μουνίτσα
Ροχάλα
ερινάλ
Αλίντησσα
Ρίτα
Νιμερτίς
Βόμβα
Βέλβυ
Με πιστεύετε??????????????????
Οχι. Νομιζω μας κρυβεις μερικες...
Λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα συνουσιάστηκα με τις κάτωθι δεσποινίδες, κυρίες
Μουνίτσα
Ροχάλα
ερινάλ
Αλίντησσα
Ρίτα
Νιμερτίς
Βόμβα
Βέλβυ
Με πιστεύετε??????????????????
οχι , μα εσυ προχθές το βράδυ μου έλεγες να μην τις αναφέρω όλες για να γίνω πιστευτόςΟχι. Νομιζω μας κρυβεις μερικες...
Γκούτεν Μόργκεν!!!
Οι μισές από αυτές που γάμησε ο Ιμπός είναι μουνάρες και οι άλλες είναι μπάζα....σας κούφανα;;
Οι μισές από αυτές που γάμησε ο Ιμπός είναι μουνάρες και οι άλλες είναι μπάζα....σας κούφανα;;