Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σε πληροφορω πως για μεγαλη μου εκπληξη  ηταν  μια χαρα, πολυ καλο σωματακι. Το κορυφαιο ηταν πως ειχε μανια με το καπνισμα και καπνιζε την ωρα που μου επαιρνε πιπα και κατα το γαμησι.

Η  ΚΑΥΛΑ    :rockon:
καμια φωτο για ματι παιζει τυπε?
για πες ηλικια,περιγραφη και λοιπα ρε τυπε
μες στην αγωνια μας αφηνεις?

Επισκέπτης
Εγω σημερα γαμησα μια καριολα και το κατευχαριστηθηκα.  Οχι που θα μου την εβγαινε σκαρτα το πουτανι. Φατον ολον σκροφα της ειπα και μετα απελυθη. Τζαμπα μαλιστα γιατι δεν ειμαι το μπος :2funny:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και ξεκιναω πρωτος

Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε

αντε να γραφει ο επομενος .....
Και σ' ανώτερα παίχτη. Ψίτ...τρείς σαμπάνιες στο 4, αγόρι.
Άντε βρε...και ναύαρχος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παλια στα αθωα χρονακια του λυκείου ,συγκεκριμένα 2λυκειου είχα γνωρίσει μεσο ιντερνετ απο κηφισια η κοπελα ,κλασικα η μαλακια της εποχης το μσν τα μμσ κλπ κλπ ..

Μου είχε στηλει καποιες φώτο που είταν αρκετα ομορφη αλλα αυτες οι φώτο που χε στηλει ειταν οταν ειταν 14 χρονών και 60 κιλα ενω οταν την ειδα ειταν 120 το λιγοτερο... Ειχε μεγαλη πουτανια μέσα της και ειταν αρκετα ξεκωλάκι διοτη ειχε κάνει πισωκολητα απο τα 12 της  :headbang: :headbang:
πιπα απ τα 11 και γαμησι στα 11.5 απο οτι μου χε πει....

Εγω δεν της εδειξα φώτο για λογους ασφαλειας,βασικα για πολλους λογους, μεχρι να βρεθουμε λοιπον είχαμε ξεκωλιαστει το τηλεφωνικο σεξ και ετσι ηρθε η μέρα που θα βρεθουμε . Εντομεταξυ την είχα κανει κονε σε εναν φιλο μου αλλα αυτος ειταν λιγο παρθενακι  :2funny: :2funny:
Βρεθηκαμε για καφε και αντικρησα μια διαφορετικη ντεμη οπως την ελεγαν αρκετα κιλα εκφυλο προσωπο ,μεγαλα βυζια και 1.79 υψος ενω εγω τοτε ειμουν το πολυ 1.80 ..

Λογω καυλας της στέλνω μετα αφοτου βρεθήκαμε να κανουμε τρελιτσες την επόμενη μέρα και ετσι εγεινε,δεν με χάλασε καθολου που ειταν χοντρουλα..

Φτάνω την επομενη μέρα κηφισια,λουσμένος αρωματισμένος ,και αυτη με περίμενε εξω απο το σταθμο του ηλεκτρικου,με ενα ξεμπαρκο μπλουζάκι και ενα κοντο παντελονι τζιν που έκανε εμφανη την κοιταριτιδα της. Πηραμε αουτομπας  :zfuck: και φτάσαμε στο σπιτη της οπου εμεινα εκπληκτος διοτη ειταν 2οροφο με πισινα :o :o :o :o :o :o ηξερα οτι ειναι γενικος πλουσιοπαιδα εκει περα αλλα οχι τοσο ψηλα δλδ....

Για να μην μακρυγορω λοιπον με πηγε μεσα και υστερα απο κανα μισάωρο αρχησε το παρτι μου ορμηξε αυτη πρώτη και ετσι δεν μπορουσα να το αποφύγω διορη ειταν αρκετα βαρια και ειχε κατσει πάνο μου..

Ξεκιναει με πιπα οπου με πονεσε οσο ποτε διοτη ειχε κατι κοφτερα δοντια που εαν την εφάζες  να κοψει μεταλο θα τα κατάφερνε  :headbang: :headbang:
...

Η πιπα δεν κράτησε και πολυ και ετσι σταμάτησε για να κανει ενα διάλειμα....

Ο στοχος σε αυτην την ιστορία ειταν οτι δεν ηθέλα να της κάνω με τπτ γλυφωμουνι διοτη παντα οι χοντρες οσο και μπανιο να κανουν την ψαριλα την εχουν παντα λογω διατροφης....

Την ειπε την καταραμένη λέξγη και ετσι δεν μπορουσα να το γλυτωσω επειδη θα της έκανα κακη εντυπωση .. Πηγα απο κάτω για να την γλειψω και το μαρτυριο ξεκίνησε. Μια μυρώδια ιση με αυτην που επικρατει στην ψαραγωρα,μπιχλα λεμε...

Δοξα το θεο χτυπησε το κινητο της και το βασανιστηριο σταμάτησε διοτη μετα το ξέχασε και ηθελε γαμησι.. Υστερα ανεβένω απο πάνο της για κανα 15λεπτο μεχρι να καταθέσω πανο στην κοιλια της.. Αυτη η ιστορια κρατησε ενα μηνα αλλα δεν της ξαναέκανα γλυφωμουνι ,δεν ξερω πως αλλα την γλύτωνα πάντα,την ικανοποιουσα αλλιως ομως...  :zfuck: :zfuck:

Υστερα χαθηκαμε διοτη αρχησε να το πηγένει σε σχεση και εγω δεν γουσταρα 17 χρονων παιδι να κανω σοβαρη σχεση και ετσι μειναμε φιλοι για κανα 2 χρονια και υστερα χαθηκαμε διοτη οποτε ξεμενε μου την επεφτε..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
καμια φωτο για ματι παιζει τυπε?
για πες ηλικια,περιγραφη και λοιπα ρε τυπε
μες στην αγωνια μας αφηνεις?

Δε μου εχει στειλει φωτο αλλα και να ειχε δε γινοταν να τη βγαλω εδω οπως καταλαβαινεις, ειναι στα 33, 1,68 και γυρω στα 63κγ. Ευχαριστη εκπληξη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Παλια στα αθωα χρονακια του λυκείου ,συγκεκριμένα 2λυκειου είχα γνωρίσει μεσο ιντερνετ απο κηφισια η κοπελα ,κλασικα η μαλακια της εποχης το μσν τα μμσ κλπ κλπ ..

Μου είχε στηλει καποιες φώτο που είταν αρκετα ομορφη αλλα αυτες οι φώτο που χε στηλει ειταν οταν ειταν 14 χρονών και 60 κιλα ενω οταν την ειδα ειταν 120 το λιγοτερο... Ειχε μεγαλη πουτανια μέσα της και ειταν αρκετα ξεκωλάκι διοτη ειχε κάνει πισωκολητα απο τα 12 της  :headbang: :headbang:

Εγω δεν της εδειξα φώτο για λογους ασφαλειας,βασικα για πολλους λογους, μεχρι να βρεθουμε λοιπον είχαμε ξεκωλιαστει το τηλεφωνικο σεξ και ετσι ηρθε η μέρα που θα βρεθουμε . Εντομεταξυ την είχα κανει κονε σε εναν φιλο μου αλλα αυτος ειταν λιγο παρθενακι  :2funny: :2funny:
Βρεθηκαμε για καφε και αντικρησα μια διαφορετικη ντεμη οπως την ελεγαν αρκετα κιλα εκφυλο προσωπο ,μεγαλα βυζια και 1.79 υψος ενω εγω τοτε ειμουν το πολυ 1.80 ..

Λογω καυλας της στέλνω μετα αφοτου βρεθήκαμε να κανουμε τρελιτσες την επόμενη μέρα και ετσι εγεινε,δεν με χάλασε καθολου που ειταν χοντρουλα..

Φτάνω την επομενη μέρα κηφισια,λουσμένος αρωματισμένος ,και αυτη με περίμενε εξω απο το σταθμο του ηλεκτρικου,με ενα ξεμπαρκο μπλουζάκι και ενα κοντο παντελονι τζιν που έκανε εμφανη την κοιταριτιδα της. Πηραμε αουτομπας  :zfuck: και φτάσαμε στο σπιτη της οπου εμεινα εκπληκτος διοτη ειταν 2οροφο με πισινα :o :o :o :o :o :o ηξερα οτι ειναι γενικος πλουσιοπαιδα εκει περα αλλα οχι τοσο ψηλα δλδ....

Για να μην μακρυγορω λοιπον με πηγε μεσα και υστερα απο κανα μισάωρο αρχησε το παρτι μου ορμηξε αυτη πρώτη και ετσι δεν μπορουσα να το αποφύγω διορη ειταν αρκετα βαρια και ειχε κατσει πάνο μου..

Ξεκιναει με πιπα οπου με πονεσε οσο ποτε διοτη ειχε κατι κοφτερα δοντια που εαν την εφάζες  να κοψει μεταλο θα τα κατάφερνε  :headbang: :headbang:
...

Ο στοχος σε αυτην την ιστορία ειταν οτι δεν ηθέλα να της κάνω με τπτ γλυφωμουνι διοτη παντα οι χοντρες οσο και μπανιο να κανουν την ψαριλα την εχουν παντα λογω διατροφης....

Την ειπε την καταραμένη λέξγη και ετσι δεν μπορουσα να το γλυτωσω επειδη θα της έκανα κακη εντυπωση .. Πηγα απο κάτω για να την γλειψω και το μαρτυριο ξεκίνησε. Μια μυρώδια ιση με αυτην που επικρατει στην ψαραγωρα,μπιχλα λεμε...

Δοξα το θεο χτυπησε το κινητο της και το βασανιστηριο σταμάτησε διοτη μετα το ξέχασε και ηθελε γαμησι.. Υστερα ανεβένω απο πάνο της για κανα 15λεπτο μεχρι να καταθέσω πανο στην κοιλια της.. Αυτη η ιστορια κρατησε ενα μηνα αλλα δεν της ξαναέκανα γλυφωμουνι ,δεν ξερω πως αλλα την γλύτωνα πάντα,την ικανοποιουσα αλλιως ομως...  :zfuck: :zfuck:

Υστερα χαθηκαμε διοτη αρχησε να το πηγένει σε σχεση και εγω δεν γουσταρα 17 χρονων παιδι να κανω σοβαρη σχεση και ετσι μειναμε φιλοι για κανα 2 χρονια και υστερα χαθηκαμε διοτη οποτε ξεμενε μου την επεφτε..
αναφορα για παιδεραστικα υπονοουμενα.... :birdman: :birdman:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλα ξηγηθηκες, εγω στη δευτερα λυκειου δεν ειχα δει μουνι ουτε ζωγραφιστο. Η ψαριλα ομως παραμενει σε πολλα μουνια γι αυτο το γλειφομουνι ειναι απαγορευτικο  

...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλα ξηγηθηκες, εγω στη δευτερα λυκειου δεν ειχα δει μουνι ουτε ζωγραφιστο. Η ψαριλα ομως παραμενει σε πολλα μουνια γι αυτο το γλειφομουνι ειναι απαγορευτικο  
Μονο εαν πετυχεις καποια πολυ ομορφη τυπε, και παλι μια μυρωδια 20-30% θα υπάρχει, σπανιο πολυ σπανιο να βρεις με μηδεν μυρωδια...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μονο εαν πετυχεις καποια πολυ ομορφη τυπε, και παλι μια μυρωδια 20-30% θα υπάρχει, σπανιο πολυ σπανιο να βρεις με μηδεν μυρωδια...
εγω εχω βρει και με γευση μπιγκ μπαμπλ παντως μια..... :birdman:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
χαχαχαχχαχα ρε stam και gl τοσο σαβουρογαμηδες που ειστε ακομα και η μπουμπα εχει ελπιδες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μετα το κραξιμο που εριξα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και το κυνηγιτο που επεσε σε κανα δυο πουσταρεους ειπα να ξεκινησω το θεμα το οποιο μπορει αρχικα να σας φανει γελιο η και μπορει να ειναι θεμα προς διαγραφη για τους admin αλλα θα βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα για τους εαυτους μας.

Θα προτεινα λοιπον σε αυτο το θεμα , να γραφουμε για τα γαμησια που ριχνουμε εκτος μπουρδελων και πουτανων.
Η χρησιμοτητα θα ειναι για να διαπιστοσουμε τις δυο μας πλευρες , δηλαδη να βλεπουμε τι γαμαμε οταν εχουμε γκομενα και τι γαμαμε οταν ειμαστε μπακουρια .
ΓΑΜΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? γραφτο εδω και παρε την BFHF σφραγιδα .

και ξεκιναω πρωτος

Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε

αντε να γραφει ο επομενος .....
Tυπε πριν καμια 15αρια χρονια ειχα γαμισει μια ελληνοαμερικανα,την τελευταια μερα πριν φυγει.
Την γαμησα γυρω στις τεσσερις το πρωι,στις πεντε μιση την πηγα αεροδρομιο να φυγη για νεα υορκι,με τα χυσια μου να σταζουν απο το μουνι της,ουτε μπανιο ουτε τιποτα,δεν υπηρχε χρονος για σαουερ αλλα μου ειπε οτι θελει να τα παρει μαζι της στην νεα υορκι... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom