Παλια στα αθωα χρονακια του λυκείου ,συγκεκριμένα 2λυκειου είχα γνωρίσει μεσο ιντερνετ απο κηφισια η κοπελα ,κλασικα η μαλακια της εποχης το μσν τα μμσ κλπ κλπ ..
Μου είχε στηλει καποιες φώτο που είταν αρκετα ομορφη αλλα αυτες οι φώτο που χε στηλει ειταν οταν ειταν 14 χρονών και 60 κιλα ενω οταν την ειδα ειταν 120 το λιγοτερο... Ειχε μεγαλη πουτανια μέσα της και ειταν αρκετα ξεκωλάκι διοτη ειχε κάνει πισωκολητα απο τα 12 της
πιπα απ τα 11 και γαμησι στα 11.5 απο οτι μου χε πει....
Εγω δεν της εδειξα φώτο για λογους ασφαλειας,βασικα για πολλους λογους, μεχρι να βρεθουμε λοιπον είχαμε ξεκωλιαστει το τηλεφωνικο σεξ και ετσι ηρθε η μέρα που θα βρεθουμε . Εντομεταξυ την είχα κανει κονε σε εναν φιλο μου αλλα αυτος ειταν λιγο παρθενακι
Βρεθηκαμε για καφε και αντικρησα μια διαφορετικη ντεμη οπως την ελεγαν αρκετα κιλα εκφυλο προσωπο ,μεγαλα βυζια και 1.79 υψος ενω εγω τοτε ειμουν το πολυ 1.80 ..
Λογω καυλας της στέλνω μετα αφοτου βρεθήκαμε να κανουμε τρελιτσες την επόμενη μέρα και ετσι εγεινε,δεν με χάλασε καθολου που ειταν χοντρουλα..
Φτάνω την επομενη μέρα κηφισια,λουσμένος αρωματισμένος ,και αυτη με περίμενε εξω απο το σταθμο του ηλεκτρικου,με ενα ξεμπαρκο μπλουζάκι και ενα κοντο παντελονι τζιν που έκανε εμφανη την κοιταριτιδα της. Πηραμε αουτομπας
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
και φτάσαμε στο σπιτη της οπου εμεινα εκπληκτος διοτη ειταν 2οροφο με πισινα :o :o :o :o :o :o ηξερα οτι ειναι γενικος πλουσιοπαιδα εκει περα αλλα οχι τοσο ψηλα δλδ....
Για να μην μακρυγορω λοιπον με πηγε μεσα και υστερα απο κανα μισάωρο αρχησε το παρτι μου ορμηξε αυτη πρώτη και ετσι δεν μπορουσα να το αποφύγω διορη ειταν αρκετα βαρια και ειχε κατσει πάνο μου..
Ξεκιναει με πιπα οπου με πονεσε οσο ποτε διοτη ειχε κατι κοφτερα δοντια που εαν την εφάζες να κοψει μεταλο θα τα κατάφερνε
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
...
Η πιπα δεν κράτησε και πολυ και ετσι σταμάτησε για να κανει ενα διάλειμα....
Ο στοχος σε αυτην την ιστορία ειταν οτι δεν ηθέλα να της κάνω με τπτ γλυφωμουνι διοτη παντα οι χοντρες οσο και μπανιο να κανουν την ψαριλα την εχουν παντα λογω διατροφης....
Την ειπε την καταραμένη λέξγη και ετσι δεν μπορουσα να το γλυτωσω επειδη θα της έκανα κακη εντυπωση .. Πηγα απο κάτω για να την γλειψω και το μαρτυριο ξεκίνησε. Μια μυρώδια ιση με αυτην που επικρατει στην ψαραγωρα,μπιχλα λεμε...
Δοξα το θεο χτυπησε το κινητο της και το βασανιστηριο σταμάτησε διοτη μετα το ξέχασε και ηθελε γαμησι.. Υστερα ανεβένω απο πάνο της για κανα 15λεπτο μεχρι να καταθέσω πανο στην κοιλια της.. Αυτη η ιστορια κρατησε ενα μηνα αλλα δεν της ξαναέκανα γλυφωμουνι ,δεν ξερω πως αλλα την γλύτωνα πάντα,την ικανοποιουσα αλλιως ομως...
Υστερα χαθηκαμε διοτη αρχησε να το πηγένει σε σχεση και εγω δεν γουσταρα 17 χρονων παιδι να κανω σοβαρη σχεση και ετσι μειναμε φιλοι για κανα 2 χρονια και υστερα χαθηκαμε διοτη οποτε ξεμενε μου την επεφτε..