Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μετα το κραξιμο που εριξα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και το κυνηγιτο που επεσε σε κανα δυο πουσταρεους ειπα να ξεκινησω το θεμα το οποιο μπορει αρχικα να σας φανει γελιο η και μπορει να ειναι θεμα προς διαγραφη για τους admin αλλα θα βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα για τους εαυτους μας.

Θα προτεινα λοιπον σε αυτο το θεμα , να γραφουμε για τα γαμησια που ριχνουμε εκτος μπουρδελων και πουτανων.
Η χρησιμοτητα θα ειναι για να διαπιστοσουμε τις δυο μας πλευρες , δηλαδη να βλεπουμε τι γαμαμε οταν εχουμε γκομενα και τι γαμαμε οταν ειμαστε μπακουρια .
ΓΑΜΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? γραφτο εδω και παρε την BFHF σφραγιδα .

και ξεκιναω πρωτος

Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε

αντε να γραφει ο επομενος .....

Τύπε ωραίος αλλά αν έβαζες τίτλους καλύτερα. Δλδ 1-5 Καμάκι Πλάκας, 6-20 greek γαμιάς, 21-50 επιβήτορας service, 50-100 ζιγκολό και ούτω κ ε

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Τύπε ωραίος αλλά αν έβαζες τίτλους καλύτερα. Δλδ 1-5 Καμάκι Πλάκας, 6-20 greek γαμιάς, 21-50 επιβήτορας service, 50-100 ζιγκολό και ούτω κ ε

ναι , και γιατι οχι , ριξε ιδεες και το φτιαχνουμε το τοπικ οπως πρεπει  :dancing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μετα το κραξιμο που εριξα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και το κυνηγιτο που επεσε σε κανα δυο πουσταρεους ειπα να ξεκινησω το θεμα το οποιο μπορει αρχικα να σας φανει γελιο η και μπορει να ειναι θεμα προς διαγραφη για τους admin αλλα θα βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα για τους εαυτους μας.

Θα προτεινα λοιπον σε αυτο το θεμα , να γραφουμε για τα γαμησια που ριχνουμε εκτος μπουρδελων και πουτανων.
Η χρησιμοτητα θα ειναι για να διαπιστοσουμε τις δυο μας πλευρες , δηλαδη να βλεπουμε τι γαμαμε οταν εχουμε γκομενα και τι γαμαμε οταν ειμαστε μπακουρια .
ΓΑΜΙΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? γραφτο εδω και παρε την BFHF σφραγιδα .

και ξεκιναω πρωτος

Σημερα γαμησα μια ξεκολλιαρα πελατησα μου , ηθελε να της το σφυριξω εδω και μερες και με λιμπιζονταν η πουτανα
οποτε τον εφαγε εδω στο εργενοσπιτο μου και ηρεμησε, πριν απο λιγο εφυγε και μαλιστα αφου της τα εριξα στα μουτρα αφισσε λιγο σπερμα
στο μαλλι για να εχει να μυριζει το βραδυ οπως μου ειπε

αντε να γραφει ο επομενος .....

αυτό με το φλόκι στο μαλλί ισχύει???
άκου εκεί η άλλη...

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ενδιαφερον θεμα, πριν λιγο γυρισα απο γαμησακι με γκομενα απο ιντερνετ στο πρωτο ραντεβου    :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λοιπον....σημερα δεν γαμησα....αλλα προχτες γαμησα.....

εχω για καβατζα μια χοντρη,υφισταμενη μου στην δουλεια....δεν την γαμαει κανεις και ετσι την γαμαω εγω τζαμπα....ειναι ξανθια με ασχημα δοντια,βυζι τεσσαρι και εικοσιπεντε παραπανισια κιλα...μαλλι ξανθο οπως ειπα αλλα οχι πολυ μακρυ και δυο τατουαζ ενα πλατη και ενα στον δεξι αστραγαλο...

ξεκινησε κλασικα με πιπα και μετα την εβαλα οπως συνηθως στα τεσσερα για να την ξεφτιλιζω...της αρεσει μου λεει να νιωθει ξεφτιλισμενη πουτανα ελλεηνιδα.....χρησιμοποιησα και εναν μικρο δονητη απο γυαλι για να της τον βαζω στην κωλοτρυπιδα της...αν δεν την βαλω δονητη στην κωλοτρυπιδα δεν μπορει να χυσει λεει...'

οταν δεν εχουμε ευκαιρο δονητη της βαζω ενα καροτο....αν δεν εχω καροτο κολοκυθακι....εκει συνηθως ποναει πιο πολυ και μετα την πιανουν οι αιμορροιδες της :headbang: :headbang:

την χοντρη δεν την κανω ποτε γλειφομουνι και δεν της αρεσει κιολας...καλυτερα γιατι που να χωνω το κεφαλι μου εκει μεσα....δεν ξερεις ποτε τι εντομα θα συναντησεις κιολας στην πορεια...

οταν με το καλο τελειωσω την χυνω παντα στο προσωπο και την βαζω να το καταπιει ολο....αν δεν το κανει ακολουθει τιμωρια.... :s&m_2:

λιγη βια στο σεξ την θελει και συνηθως προτιμαω να την πνιγω με τα δυο χερια ή να της κοκκινιζω τα κωλομερια με την ζωστηρα....αυτο το τελευταιο το ξεσηκωσα απο τον θρυλικο bbw.... :sunglasses: :grin: :grin:

τι λετε εσεις ρε παιδια;να συνεχισω μαζι της ή να αρχισω να ξεκοβω μην με τυλιξει και θελει τιποτα γαμους και λοιπες μαλακιες;

ΥΓ μετα το σεξ παραγγελνουμε σουβλακια απο την ψησταρια αλλα δεν προλαβαινω να φαω παρα καμια πιτα μονο και αν αναλογιστει κανεις το πολυ σεξ που θελει καθοτι μητρομανης εχω χασει δεκα κιλα τον τελευταιο μηνα.....τι να κανω;να το γυρισω στην ατομικη πιτσα καλυτερα;

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ενδιαφερον θεμα, πριν λιγο γυρισα απο γαμησακι με γκομενα απο ιντερνετ στο πρωτο ραντεβου    :rockon:

ωραιος ο παιχτης , ο δευτερος που γαμησε σημερα και στεφτικε BFHF !!!!!

αξιος !!!

ειδατε μαλακες που αρχιζει να εχει νοημα αυτο το τοπικ???? :fuck2: :fuck2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον....σημερα δεν γαμησα....αλλα προχτες γαμησα.....

εχω για καβατζα μια χοντρη,υφισταμενη μου στην δουλεια....δεν την γαμαει κανεις και ετσι την γαμαω εγω τζαμπα....ειναι ξανθια με ασχημα δοντια,βυζι τεσσαρι και εικοσιπεντε παραπανισια κιλα...μαλλι ξανθο οπως ειπα αλλα οχι πολυ μακρυ και δυο τατουαζ ενα πλατη και ενα στον δεξι αστραγαλο...

ξεκινησε κλασικα με πιπα και μετα την εβαλα οπως συνηθως στα τεσσερα για να την ξεφτιλιζω...της αρεσει μου λεει να νιωθει ξεφτιλισμενη πουτανα ελλεηνιδα.....χρησιμοποιησα και εναν μικρο δονητη απο γυαλι για να της τον βαζω στην κωλοτρυπιδα της...αν δεν την βαλω δονητη στην κωλοτρυπιδα δεν μπορει να χυσει λεει...'

οταν δεν εχουμε ευκαιρο δονητη της βαζω ενα καροτο....αν δεν εχω καροτο κολοκυθακι....εκει συνηθως ποναει πιο πολυ και μετα την πιανουν οι αιμορροιδες της :headbang: :headbang:

την χοντρη δεν την κανω ποτε γλειφομουνι και δεν της αρεσει κιολας...καλυτερα γιατι που να χωνω το κεφαλι μου εκει μεσα....δεν ξερεις ποτε τι εντομα θα συναντησεις κιολας στην πορεια...

οταν με το καλο τελειωσω την χυνω παντα στο προσωπο και την βαζω να το καταπιει ολο....αν δεν το κανει ακολουθει τιμωρια.... :s&m_2:

λιγη βια στο σεξ την θελει και συνηθως προτιμαω να την πνιγω με τα δυο χερια ή να της κοκκινιζω τα κωλομερια με την ζωστηρα....αυτο το τελευταιο το ξεσηκωσα απο τον θρυλικο bbw.... :sunglasses: :grin: :grin:

τι λετε εσεις ρε παιδια;να συνεχισω μαζι της ή να αρχισω να ξεκοβω μην με τυλιξει και θελει τιποτα γαμους και λοιπες μαλακιες;

ΥΓ μετα το σεξ παραγγελνουμε σουβλακια απο την ψησταρια αλλα δεν προλαβαινω να φαω παρα καμια πιτα μονο και αν αναλογιστει κανεις το πολυ σεξ που θελει καθοτι μητρομανης εχω χασει δεκα κιλα τον τελευταιο μηνα.....τι να κανω;να το γυρισω στην ατομικη πιτσα καλυτερα;
Tι δουλεια κανς?  :zfuck:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
το εχω πει παλια....δημοσιογραφος και συγγραφεας.... :sunglasses: :sunglasses:
ρε τζιλη να κανουμε καμια συνεργασια ρε ,εγω ιστορικος , να γραψουμε κανα βιβλιο για τις πουτανες ρε και να το ποιασουμε το θεμα απο τις αρχεις του αιωνα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
παιχτη ξερεις πως μπορω να το κανω αυτο ? :think:

Το βράδυ στις 00:00 (ακριβώς όμως) θα βάζεις ψηφοφορίες με τους καλύτερους της ημέρας.
Προτείνω: GFE -10 points
PSE + 30
COF + 30
CIM + 20
Τηρήθηκαν όλες οι υπηρεσίες + 50  :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
ωραιος ο παιχτης , ο δευτερος που γαμησε σημερα και στεφτικε BFHF !!!!!

αξιος !!!

ειδατε μαλακες που αρχιζει να εχει νοημα αυτο το τοπικ???? :fuck2: :fuck2:

Επισης την κυριακη γαμησα μια (με λεφτα ομως) η οποια εκανε squirt. To ειχα δει μονο σε τσοντες και νομιζα οτι ειναι fake μεχρι που το ειδα να γινεται μπροστα στα ματια μου και δε το πιστευα.
Τα υγρα ειναι αχρωμα και αοσμα και βγαινουν απο τον κολπο και οχι την κλειτοριδα (απο την οποια βγαινουν τα ουρα). Η γκομενα γεμισε τα μαξιλαρια το στρωμα εμενα. Συνολικα εχυσε σχεδον ενα ποτηρι του νερου, ηταν σα να κατουρουσε.
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη ζωη μου κ ψαχνω στο internet πως εξηγειται ιατρικα κατι τετοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom