πολυ παλιοτερα γαμουσα μια πολυ ωραια μελαχρινη με μεγαλο τριαρι βυζι και κωλαρα κολαση....αυτη ειχε λιγο βλαχοφατσα αλλα βαφοταν πολυ εντονα....
ειχε και γυαλακια βογκ και την εβαζα να τα φοραει και οταν γαμιομαστε....πιπα εκανε πολυ επιφανειακη γιατι της ερχοταν εμετος αν την βαθαινε....ετσι τουλαχιστον ελεγε....αλλα αυτη ηθελε πολυ γλειφομουνι...μια φορα εχυνε με το γλειφομουνι και μετα κανονικα .....κωλο δεν εδινε με τιποτα και ουτε δαχτυλο δεχοταν....αποτελεσμα ...εκεινη την περιοδο τα καροτα τα εκανα σαλατα με γιαουρτακι ή μεζε για το ουισκι...απο γαμησι οπως καταλαβαινετε μονο ιεραποστολικο δεχοταν....απλα για εξι μηνες ειχα δυνατη γκομενα για να σκαει η μανα του γειτονα ....κατα τα αλλα πηγαινα στις πουτανες για να γαμησω σαν ανθρωπος.....ή σαν σκυλος αν προτιματε.....
συνηθως δεν μπορουσε να χυσει οταν την γαμουσα και μαλακιζοταν μονη της για να τελειωσε ενω εγω της εγλειφα το δεξι βυζι και της τσιμπαγα την ρωγα......μελαχρινο μουνι λεν οι ειδικοι αργει να χυσει....
ευτυχως με αφηνε να κανω το βιτσιο μου και να χυνω στην φιρμα της μισητης πολυεθνικης των γυαλοματιων της....
αλλο βιτσιο της ηταν η ποδομαλακια....την εκανε πολυ καλα με μπολικο λαδι απο τον κυριο τζονσον και τζονσον πανω στον πουτσο μου....τοτε εχυνα και στα ωραια κοκκινα βαμμενα νυχακια των ποδιων της...
τελικα αυτην αφου την πηδαγα εξι μηνες την εδιωξα γιατι εκαιγε τις μπριζολες και ειχα χασει πολλα κιλα απο την πεινα...ενω αυτη δηλωνε βεγκαν αλλα την ειχα τσακωσει να τρωει στο γυραδικο της γειτονιας με τις φιλες της κατι σαββατα.....μπροστα μου μασουλαγε ολο κατι φυτικης προελευσης αγνωστα αντικειμενα και καταριοταν τον διαιτολογο της που δεν της εδινε καλη διαιτα...