Νέα

Σημερα Γάμησα! THE BOURDELA FUCKERS HALL OF FAME (BFHF)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γλου γράψε για τα νεα ανατομικα καλσον και ασε της παπαριες...  :2funny:  :jerking:  :birdman: :birdman: :birdman:

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Επισης την κυριακη γαμησα μια (με λεφτα ομως) η οποια εκανε squirt. To ειχα δει μονο σε τσοντες και νομιζα οτι ειναι fake μεχρι που το ειδα να γινεται μπροστα στα ματια μου και δε το πιστευα.
Τα υγρα ειναι αχρωμα και αοσμα και βγαινουν απο τον κολπο και οχι την κλειτοριδα (απο την οποια βγαινουν τα ουρα). Η γκομενα γεμισε τα μαξιλαρια το στρωμα εμενα. Συνολικα εχυσε σχεδον ενα ποτηρι του νερου, ηταν σα να κατουρουσε.
Δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο στη ζωη μου κ ψαχνω στο internet πως εξηγειται ιατρικα κατι τετοιο.

ακυρος παιχτη !!! λαθος τοπικ διαλεξες ανοιξε το δικο σου

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Βαριομουν να ανοιγω καινουριο  :s&m_2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι λεει ο αλλος ρε....    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
ρε τζιλη να κανουμε καμια συνεργασια ρε ,εγω ιστορικος , να γραψουμε κανα βιβλιο για τις πουτανες ρε και να το ποιασουμε το θεμα απο τις αρχεις του αιωνα

ήρθατε δεύτεροι... σας προλάβανε και με πιο πιασάρικο θέμα...

http://[URL unfurl="true"]www.bibliopolio.gr/images/coversnew1/b114733.jpg[/img[/URL]]

Οι κατα μονας ηδονές - Η ιστορία του αυνανισμου... :tits2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Που εισαι νωντα?  :'( :'( :'(

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
208
Πόντοι
26
Αυτο θα πει λαγωνικο..ακου βιβλιο για τον αυνανισμο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μιας και ο τυπος που ανοιξε το θρεντ ειναι κλώνος λεω να γαμησουμε το θρεντ εδω και τώρα....      

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
εγω γαμησα περυσι τον Οκτωβρη χωρις λεφτα...πιανεται;;;;;

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
προφανος το διαβασε ο τυπος

το είδα στο βιβλιοπωλείο οταν είχα παει να αγοράσω κάτι άλλα βιβλια... σκεφτόμουν να το πάρω αλλά δεν είχα αρκετα λεφτά επειδή ηθελα να πάρω αυτά

http://[URL unfurl="true"]www.diavasame.gr/versions/imgs/productImgs/bookPage-CUT52.jpg[/img[/URL]]

[img]http://4.bp.blogspot.com/_QuCS-a3NaFY/S5bCsmTZd2I/AAAAAAAAAGQ/poN7qB_Jktg/s400/b88852.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γλου γράψε για τα νεα ανατομικα καλσον και ασε της παπαριες...   :2funny:  :jerking:   :birdman: :birdman: :birdman:
πολυ παλιοτερα γαμουσα μια πολυ ωραια μελαχρινη με μεγαλο τριαρι βυζι και κωλαρα κολαση....αυτη ειχε λιγο βλαχοφατσα αλλα βαφοταν πολυ εντονα....

ειχε και γυαλακια βογκ και την εβαζα να τα φοραει και οταν γαμιομαστε....πιπα εκανε πολυ επιφανειακη γιατι της ερχοταν εμετος αν την βαθαινε....ετσι τουλαχιστον ελεγε....αλλα αυτη ηθελε πολυ γλειφομουνι...μια φορα εχυνε με το γλειφομουνι και μετα κανονικα .....κωλο δεν εδινε με τιποτα και ουτε δαχτυλο δεχοταν....αποτελεσμα ...εκεινη την περιοδο τα καροτα τα εκανα σαλατα με γιαουρτακι ή μεζε για το ουισκι...απο γαμησι οπως καταλαβαινετε μονο ιεραποστολικο δεχοταν....απλα για εξι μηνες ειχα δυνατη γκομενα για να σκαει η μανα του γειτονα ....κατα τα αλλα πηγαινα στις πουτανες για να γαμησω σαν ανθρωπος.....ή σαν σκυλος αν προτιματε..... :zfuck:

συνηθως  δεν μπορουσε να χυσει οταν την γαμουσα  και μαλακιζοταν μονη της για να τελειωσε ενω εγω της εγλειφα το δεξι βυζι και της τσιμπαγα την ρωγα......μελαχρινο μουνι λεν οι ειδικοι αργει να χυσει.... :jerking: :jerking:

ευτυχως με αφηνε να κανω το βιτσιο μου και να χυνω στην φιρμα της μισητης πολυεθνικης των γυαλοματιων της....

αλλο βιτσιο της ηταν η ποδομαλακια....την εκανε πολυ καλα με μπολικο λαδι απο τον κυριο τζονσον και τζονσον πανω στον πουτσο μου....τοτε εχυνα και στα ωραια κοκκινα βαμμενα νυχακια των ποδιων της...

τελικα αυτην αφου την πηδαγα εξι μηνες την εδιωξα γιατι εκαιγε τις μπριζολες και ειχα χασει πολλα κιλα απο την πεινα...ενω αυτη δηλωνε βεγκαν αλλα την ειχα τσακωσει να τρωει στο γυραδικο της γειτονιας με τις φιλες της κατι σαββατα.....μπροστα μου μασουλαγε ολο κατι φυτικης προελευσης αγνωστα αντικειμενα και καταριοταν τον διαιτολογο της που δεν της εδινε καλη διαιτα... :jerking: :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελικα αυτην αφου την πηδαγα εξι μηνες την εδιωξα γιατι εκαιγε τις μπριζολες και ειχα χασει πολλα κιλα απο την πεινα...ενω αυτη δηλωνε βεγκαν αλλα την ειχα τσακωσει να τρωει στο γυραδικο της γειτονιας με τις φιλες της κατι σαββατα.....μπροστα μου μασουλαγε ολο κατι φυτικης προελευσης αγνωστα αντικειμενα και καταριοταν τον διαιτολογο της που δεν της εδινε καλη διαιτα... :jerking: :jerking:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
χοντρη η πουρή τυπε?

Σε πληροφορω πως για μεγαλη μου εκπληξη  ηταν  μια χαρα, πολυ καλο σωματακι. Το κορυφαιο ηταν πως ειχε μανια με το καπνισμα και καπνιζε την ωρα που μου επαιρνε πιπα και κατα το γαμησι.

Η  ΚΑΥΛΑ    :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κριμα δεν μπορω να γραψω σε αυτο το θρεντ.. :'(

Stories

Νέο!