Δεν με ρίχνεις μωρή πουτανίτσα,παρεξηγήθηκα ΤΕΛΟΣ,δεν σου ξανα μιλάω!!! >
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πουτανίτσα και κονέ με δαπίτισσα δεν παίζει μαζί...διάλεξε :-*
Δεν με ρίχνεις μωρή πουτανίτσα,παρεξηγήθηκα ΤΕΛΟΣ,δεν σου ξανα μιλάω!!! >
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακες δεν παιζεστε με τιποτα.
το θρεντ εχει θεμα τις κατσαριδες και εσεις το πολιτικοποιησατε ρε.
αυτα μονο σε αυτο το σαιτ γινοντε.
τουλαχιστον ας γινει ο τιτλος.<<υπαρχουν κατσαριδες στη βουλη και στα κομματα?>>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το βράδυ βρήκα δύο στην κουζίνα. Για μια στιγμη σκέφτηκα να φωνάξω τα ματ να ρίξουν κανα δακρυγόνο αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι άντρας και τις σκότωσα μόνος μου![]()
Βρήκα μια μικρή στην κουζίνα, χειμωνιάτικα :S Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Θα προσπαθήσω να μην κλάψω
![]()
φοβασε τις κατσαριδουλες ρε χεστη
εγω τις λυπαμε και δεν τις σκοτωνω αλλα τις πεταω στον δρομο![]()
εμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς
ποοοσο γλυκος!!
τις σιχαινομαι, τις φοβαμαι, με πιανει υστερια κ κλαιω αν τις δω μεσα στο σπιτι μου. κ φρικαρω οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μου φερει η γατα καμια πανω στο κρεβατι :S
προσπαθω να σεβαστω τη ζωη τους οντας χορτοφαγος κ μπλα μπλα μπλα κ απλα να τις απομακρυνω αλλα πανικοβαλλομαι. κ φωναζω καποιον να τις σκοτωσει γτ εγω δεν μπορω. ευτυχως εχω να δω απο το πρηγουμενο καλοκαιρι μετα την απολυμανση που κανανε κ απλα ειχε ερθει η μαλακω να ψοφησει σε μενα
αν υπηρχε τζινι, ειμαι σιγουρη οτι η μια ευχη μου θα ηταν να μην υπαρχουν κατσαριδες σε ακτινα 100 μετρων απο μενα.
εγω τις; εβαζα μεσα στο παγωτο και το προσφερα μεταεγω μικρος τις επιανα τις εβαζα σε κουτακια ή σε μπουκαλακια και τις εδινα στα κοριτσια στο σχολειο ή τις αφηνα ελευθερες μεσα στην ταξη
εγω τις; εβαζα μεσα στο παγωτο και το προσφερα μετα![]()
Μαλάκα το καλοκαίρι είχα τόσες πολλές κατσαρίδες που λέω θα φέρουν συνεργείο απολύμανσης για να με διώξουν