Δεν με ρίχνεις μωρή πουτανίτσα,παρεξηγήθηκα ΤΕΛΟΣ,δεν σου ξανα μιλάω!!! >
πουτανίτσα και κονέ με δαπίτισσα δεν παίζει μαζί...διάλεξε :-*
Δεν με ρίχνεις μωρή πουτανίτσα,παρεξηγήθηκα ΤΕΛΟΣ,δεν σου ξανα μιλάω!!! >
ρε μαλακες δεν παιζεστε με τιποτα.
το θρεντ εχει θεμα τις κατσαριδες και εσεις το πολιτικοποιησατε ρε.
αυτα μονο σε αυτο το σαιτ γινοντε.
τουλαχιστον ας γινει ο τιτλος.<<υπαρχουν κατσαριδες στη βουλη και στα κομματα?>>
Το βράδυ βρήκα δύο στην κουζίνα. Για μια στιγμη σκέφτηκα να φωνάξω τα ματ να ρίξουν κανα δακρυγόνο αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι άντρας και τις σκότωσα μόνος μου
Βρήκα μια μικρή στην κουζίνα, χειμωνιάτικα :S Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Θα προσπαθήσω να μην κλάψω
φοβασε τις κατσαριδουλες ρε χεστη
εγω τις λυπαμε και δεν τις σκοτωνω αλλα τις πεταω στον δρομο
εμενα μ αρεσει να τις σκοτωνω
κ να κανουν σκριιιιιιιιιιτςςς
ποοοσο γλυκος!!
τις σιχαινομαι, τις φοβαμαι, με πιανει υστερια κ κλαιω αν τις δω μεσα στο σπιτι μου. κ φρικαρω οσο σκεφτομαι οτι μπορει να μου φερει η γατα καμια πανω στο κρεβατι :S
προσπαθω να σεβαστω τη ζωη τους οντας χορτοφαγος κ μπλα μπλα μπλα κ απλα να τις απομακρυνω αλλα πανικοβαλλομαι. κ φωναζω καποιον να τις σκοτωσει γτ εγω δεν μπορω. ευτυχως εχω να δω απο το πρηγουμενο καλοκαιρι μετα την απολυμανση που κανανε κ απλα ειχε ερθει η μαλακω να ψοφησει σε μενα
αν υπηρχε τζινι, ειμαι σιγουρη οτι η μια ευχη μου θα ηταν να μην υπαρχουν κατσαριδες σε ακτινα 100 μετρων απο μενα.
εγω τις; εβαζα μεσα στο παγωτο και το προσφερα μεταεγω μικρος τις επιανα τις εβαζα σε κουτακια ή σε μπουκαλακια και τις εδινα στα κοριτσια στο σχολειο ή τις αφηνα ελευθερες μεσα στην ταξη
εγω τις; εβαζα μεσα στο παγωτο και το προσφερα μετα
Μαλάκα το καλοκαίρι είχα τόσες πολλές κατσαρίδες που λέω θα φέρουν συνεργείο απολύμανσης για να με διώξουν