ε ας παω κι εγω μια φορα προς τα κει να δω πως ειναιNα φύγετε κύριε να πάτε Ρωσία!!!
αχαχαχαχαχα
ε ας παω κι εγω μια φορα προς τα κει να δω πως ειναιNα φύγετε κύριε να πάτε Ρωσία!!!
σου χαλασαμε την κατσαριδοενημερωση σιλβακι?σε καθε θεμα οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε τα ιδια...
ε ας παω κι εγω μια φορα προς τα κει να δω πως ειναι
αχαχαχαχαχα
Αν δεν σας αρέσουμεν μανδάμ :σε καθε θεμα οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε τα ιδια...
αν μπω στο ρωσσιδοθρεντ σας με κανα 2 καρακαηδονες και μιλαμε για ααααλλα θεματα δεν νομιζω να σαρεσει μεμουλακι.σου χαλασαμε την κατσαριδοενημερωση σιλβακι?
σε καθε θεμα οι ιδιοι και οι ιδιοι λενε τα ιδια...
ναι γιατι δεν τοχουνε κανει οι φιλεναδες σου νομιζεις...αν μπω στο ρωσσιδοθρεντ σας με κανα 2 καρακαηδονες και μιλαμε για ααααλλα θεματα δεν νομιζω να σαρεσει μεμουλακι.
εχει δικιο ο αρκανσ ογδοηντα,
ναι βαλε μπετρελαιο και θα φιγοθν αι κατσαριδαι!
εγω βαζω BP μαλιστα πετραιλαιο κινησησ!
Λάθος παράθεση γαλαζοπράσινε,σε εμένα είπαμε οι δαπίτισσες!!!δλδ, να μην ξαναπω, ότι είσαι καλό παιδί κι ότι όλες οι δαπίτισσες για πάρ'τη σου;;;
Ελά σιλβάκι για την μορφωσή σου κουκλά μου,με !!! :-* :-* :-*αν μπω στο ρωσσιδοθρεντ σας με κανα 2 καρακαηδονες και μιλαμε για ααααλλα θεματα δεν νομιζω να σαρεσει μεμουλακι.
Λάθος παράθεση γαλαζοπράσινε,σε εμένα είπαμε οι δαπίτισσες!!!
Ναι στο διπλωματικό σώμα,θα μας άνοιγες πόλεμο με όλες τις γείτονες-χώρες!!!πω πω...με τέτοιο λέγειν και διπλωματία..δικηγόρος έπρεπε να γίνω... άτιμη κοινωνία!
κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ :Sτην επόμενη φορά ρίξε και λίγο πάνω σου πέτα και το ρημάδι το σπιρτο να γλυτώσουμε!!
ρε γειά σου, σε πάω πολύ αλλά αυτό το "θ" μου βγάζει τα μάτια...
Ναι στο διπλωματικό σώμα,θα μας άνοιγες πόλεμο με όλες τις γείτονες-χώρες!!!
κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ :S
σθγκινηθηκα τωρα! :'( :'( :'(
ωστε θελετε να γθνω γειασοθ φλαμπε αλα κρεμ σώς μαδέρα
κλαψ κλαψ κλαψ!
Παρόν!!!οι αντίζηλοί μου τα λένε αυτά...είδα κάτι μπλε κοριτσάκια και μου είπαν αν έχω κανά γνωστό να τους βοηθήσει σε κάτι νομικό δίκαιο μου το είπαν...ξέρεις κανένα να τις βοηθήσει;;;
Παρόν!!!
άσε βρήκα... ;)
Δεν με ρίχνεις μωρή πουτανίτσα,παρεξηγήθηκα ΤΕΛΟΣ,δεν σου ξανα μιλάω!!! >