argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.875
- Πόντοι
- 9.297
Χθες που φορούσε φούστα δεν σου άρεσαν;Μου αρέσουν τα πόδια της σήμερα
Χθες που φορούσε φούστα δεν σου άρεσαν;Μου αρέσουν τα πόδια της σήμερα
Όχι...χθες ήταν στα άσπρα με άσπρη φούστα...μετά από πολύ καιρό.Επιτελους!Εχεις φωτογραφια φιλε;
Αρταξέρξη απόλαυσε...εγώ την καμαρωσα ζωντανά χθες.οριστε φιλε
Μιλφαρα δύναμηΑυτή είναι η Σία που με καυλώνει
Παραφακλανεψε συναγωνιστα η ειναι ιδεα μου;Eμφανιση από τα παλιά...αύριο θα είναι σαν θειτσος πάλι.Αλλα ως τότε αποθεωνουμε την σημερινή της εμφάνιση.
Στο ατελείωτο σώμα της μερικά κιλά παραπάνω απλά το ομορφαίνουν....Παραφακλανεψε συναγωνιστα η ειναι ιδεα μου;
Μερικα δεν πειραζει,πολλα ειναι το θεμα,δυστυχως κατα κει παει...Στο ατελείωτο σώμα της μερικά κιλά παραπάνω απλά το ομορφαίνουν....
Γυναίκα της οθόνης έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να διορθώσει τυχόν ατέλειες....Μερικα δεν πειραζει,πολλα ειναι το θεμα,δυστυχως κατα κει παει...
Όχι μόνο αύριο αλλά νομίζω για καμιά βδομάδα δυστυχώς Έρχεται και το καλοκαίρι μπορεί να μας φύγει για διακοπές για αρκετό καιρό, θα την αντικαταστήσει κάποιος άντραςEμφανιση από τα παλιά...αύριο θα είναι σαν θειτσος πάλι.Αλλα ως τότε αποθεωνουμε την σημερινή της εμφάνιση.
Ιούλιο φεύγει για διακοπές παραδοσιακά ...θυμάμαι μόλις είχε φύγει και την γύρισαν πίσω ( ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!!!) όταν έγινε η φωτιά στο Μάτι...γαμω την ατυχία της γαμω...Όχι μόνο αύριο αλλά νομίζω για καμιά βδομάδα δυστυχώς Έρχεται και το καλοκαίρι μπορεί να μας φύγει για διακοπές για αρκετό καιρό, θα την αντικαταστήσει κάποιος άντρας
Τί γιαγιάκα είναι τούτη βρε... Πού 'ναι οι διαχειριστές να κλείσουν το νήμα!Ήταν σηκωμένη αρκετά σήμερα