argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.731
- Πόντοι
- 9.297
Η παιχνιδιάρικη αλυσίδα στο δεξί πόδι της Λουίζας Κροντηρη ,κερασάκι στην τούρτα που είναι η ολογλυκη διαστημική κωλαρα της Σιας....
Ίσα ίσα φαίνεται με αυτά τα pixelsΗ παιχνιδιάρικη αλυσίδα στο δεξί πόδι της Λουίζας Κροντηρη ,κερασάκι στην τούρτα που είναι η ολογλυκη διαστημική κωλαρα της Σιας....
Wow!!!
Πεταξε βυζοχαραδρα και σημερα, μπηκαν νωρις οι ζεστεςΠέταξε βυζοχαραδρα το μωρό μου....δεν το πιστεύω!!!!!
Με βγήκε το μάτι με το σακάκι....θα το προσέξω στα επόμενα κοντινά.Πεταξε βυζοχαραδρα και σημερα, μπηκαν νωρις οι ζεστες
Ο τύπος είναι Γερμανός...πολύ καλά τα ελληνικά του...καλύτερα από του Σημίτη!Ποια Κοσιώνη...μια άλλη ξανθιά ε ει το σκαιπ τώρα ...με έναν που τα λέει δεν τα λέει τα ελληνικά
Ειμουν λίγο μακριά από την τηλεόραση δεν φόραγα και τα γυαλιά μου ...έγραφα και σχόλια στο νήμα Ιωάννα ...Ο τύπος είναι Γερμανός...πολύ καλά τα ελληνικά του...καλύτερα από του Σημίτη!
Η ξανθιά είναι η Ναντίν Χαρδαλιά η πιο καλοντυμένη δημοσιογράφος του ΣΚΑ'Ι'...η φωνή της δεν μ'αρεσει αλλά μακράν η πιο στυλατη.
Ιωάννα!Μην μου πεις ότι φανταστηκες την Μαλεσκου στις ειδήσεις του ΣΚΑ'Ι'....Ειμουν λίγο μακριά από την τηλεόραση δεν φόραγα και τα γυαλιά μου ...έγραφα και σχόλια στο νήμα Ιωάννα ...
Αυτό είναι απλά μια ρωγμή όχι και χαράδρα....Πεταξε βυζοχαραδρα και σημερα, μπηκαν νωρις οι ζεστες
Για τα δεδομενα της ειναιΑυτό είναι απλά μια ρωγμή όχι και χαράδρα....
Ετοιμάζεται για Πανελλήνιες....καλή είναι αλλά την προτιμώ τώρα.
Σε ευχαριστώ ρε μάν...με συγκινησες βαθύτατα.