kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.425
- Πόντοι
- 3.506
Καπου το χα διαβασει παλιοτερα αυτο,παιζει και να ισχυει...Λέγεται ότι υπάρχει φυλετική συγγένεια ανάμεσα σε Σκανδιναβούς και Δωριείς...
Καπου το χα διαβασει παλιοτερα αυτο,παιζει και να ισχυει...Λέγεται ότι υπάρχει φυλετική συγγένεια ανάμεσα σε Σκανδιναβούς και Δωριείς...
σαπιλα
Κατσε Νιπλαρε,σε λιγα χρονια(αν δεν φαει σουτ) θα γινει πρωτη κυριασαπιλα
μαλακά μου θα εχουμε πρωτη κυρια με ποδια μπουκαλες καταδυσης ...Κατσε Νιπλαρε,σε λιγα χρονια(αν δεν φαει σουτ) θα γινει πρωτη κυρια
Μας γαμησες,εκανα εικονα την Δαφνη πριν την αναφερεις,κι ελεγα να τσιμπησωμαλακά μου θα εχουμε πρωτη κυρια με ποδια μπουκαλες καταδυσης ...
καλυτερα η γυναικα του Σημιτη
τουλαχιστον αυτη κανονικη γριετζο , δεν το παιζει τζοβενοΜας γαμησες,εκανα εικονα την Δαφνη πριν την αναφερεις,κι ελεγα να τσιμπησω
Αν είσαι στα 42 και πάνω ίσως να είσαι και εσύ μέσα στην σαπιλα....σαπιλα
Εγώ δαφνη βάζω στην φακή....Μας γαμησες,εκανα εικονα την Δαφνη πριν την αναφερεις,κι ελεγα να τσιμπησω
οπως ειμαι εγω στα δικα μου δεν ηταν αυτη ουτε στα 20 τηςΑν είσαι στα 42 και πάνω ίσως να είσαι και εσύ μέσα στην σαπιλα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ δαφνη βάζω στην φακή....
Αν σε αποκαλεί γυναίκα "Έλληνα Θεό" όπως αποκάλεσα εγώ την Σία"Βαλκυρία" ενδέχεται να με πείσεις....οπως ειμαι εγω στα δικα μου δεν ηταν αυτη ουτε στα 20 της
τυπε εσυ μπορεις να πεις ετσι και την Σαπφω Νοταρά .. δεν ειναι μέτρηση αυτηΑν σε αποκαλεί γυναίκα "Έλληνα Θεό" όπως αποκάλεσα εγώ την Σία"Βαλκυρία" ενδέχεται να με πείσεις....
Τα βλέπεις Νιπληηηηηηηη;;;;;;Το πιο όμορφο βλέμμα" τίγρης" στην Ελληνική τηλεόραση!
Γυναίκα με "κλάση", στυλ, φινέτσα από αυτές που χαίρεσαι να την κυκλοφορήσεις!Αχ Σια... Είσαι έρωτας...!
Είσαι πιο ταλαντούχος καλλιτεχνικά από την Σαπφώ Νοταρά;τυπε εσυ μπορεις να πεις ετσι και την Σαπφω Νοταρά .. δεν ειναι μέτρηση αυτη
Τί έπαθε, σαν να έγινε 60 Φαίνεται ο τρόμος στο ψεύτικο χαμόγελο της
Σάπια εντελώς... Εφιάλτης!Τί έπαθε, σαν να έγινε 60 Φαίνεται ο τρόμος στο ψεύτικο χαμόγελο της
Και εσύ αφού πέρασες τα 15 δεν ήσουν μέσα στην τρελή χαρά στα γενέθλια σου....Τί έπαθε, σαν να έγινε 60 Φαίνεται ο τρόμος στο ψεύτικο χαμόγελο της
Κατάλαβα...3αρι σουτιεν κυρίως λόγω πλάτης ....