jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Καιρό έχει να βγει με φούστα :/Την προτιμώ πιο κυριλέ με φούστα ως το γόνατο...
Καιρό έχει να βγει με φούστα :/Την προτιμώ πιο κυριλέ με φούστα ως το γόνατο...
Ο καιρός γαρ εγγύς...Καιρό έχει να βγει με φούστα :/
3αρια;
Καινούργια είναι η φωτογραφία? Πρώτη φορά την βλέπω
Κοιτανε πατωμα οι βυζαρες .......
Δυστυχως ναι, εχουν παρει την κατιουσα...Κοιτανε πατωμα οι βυζαρες .......
Σε ευχαριστώ ρε μάν...με συγκινησες.
3αρι σουτιεν κυρίως λόγω πλάτης ....3αρια;
Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα λεγες κατι αναλογο οπως το παραδειγμα με το κουταλακι!Σε ευχαριστώ ρε μάν...με συγκινησες.
Θέλω να κρατήσω το κουταλάκι με το οποίο θα φάει το σημερινό κομμάτι της τούρτας....η οποία δεν νομίζω να είναι πιο γλυκειά από την ίδια!!!
Ευχήθηκα στο μιλφονταρντανομωρο μου με ένα υγρό μπουκέτο από τους χυμούς μου ...especially for you!!! Χρόνια σου πολλά Βαλκυρία της οθόνης και της καρδιάς μου!Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα λεγες κατι αναλογο οπως το παραδειγμα με το κουταλακι!
Να και η Σκανδιναβικη μυθολογια,ευφανταστος...Ευχήθηκα στο μιλφονταρντανομωρο μου με ένα υγρό μπουκέτο από τους χυμούς μου ...especially for you!!! Χρόνια σου πολλά Βαλκυρία της οθόνης και της καρδιάς μου!
Aυτο δεν το περίμενες όπως το κουταλάκι...Να και η Σκανδιναβικη μυθολογια,ευφανταστος...
Χαχα ομολογω πως οχι,σαν θαυμαστης της Σκανδιναβικης μυθολογιας εξεπλαγην ευχαριστα...Aυτο δεν το περίμενες όπως το κουταλάκι...
Λέγεται ότι υπάρχει φυλετική συγγένεια ανάμεσα σε Σκανδιναβούς και Δωριείς...Χαχα ομολογω πως οχι,σαν θαυμαστης της Σκανδιναβικης μυθολογιας εξεπλαγην ευχαριστα...