Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 603K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.155
Πόντοι
3.506
Το μωρό μου συνειδητοποίησα ότι θυμίζει Nina Hartley σε μεγεθυμένη έκδοση...
Πού τη θυμήθηκες βρε τη θεά Nina Hartley; Και συ 10ετίας του 80 πορνοεκδρομέας είσαι;

Σιγά όμως μη θυμίζει Nina Hartley η θείτσα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Πού τη θυμήθηκες βρε τη θεά Nina Hartley; Και συ 10ετίας του 80 πορνοεκδρομέας είσαι;

Σιγά όμως μη θυμίζει Nina Hartley η θείτσα...
Σε μια διπλή φωτογραφία που παρεθεσε συναγωνιστής στην προτελευταία,αν ενθυμουμαι καλώς ,σελιδα....μοιάζουν .
Το ότι έχω την φωτογραφία της Νίνα στο προφίλ μου σημαίνει πολλά πιστεύω....

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

jfshjsshiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
2.328
Πόντοι
446
Μπορείς να βρεις ημερομηνία;Γύρω στα 10 χρόνια πίσω θα είναι....
Το βίντεο στο YouTube γράφει 13-2-2017 άρα νομίζω αυτή είναι η ημερομηνία, μπορεί να είχα κάνει record το δελτίο αλλά μάλλον έσβησα τέτοιο θησαυρό ο μαλάκας

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.712
Πόντοι
1.056
Τι ειναι αυτο:vomit:αγορι ή κοριτσι:think::television::tomato::tooth:
sia-kosioni.jpg

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Το μωρό μου σήμερα φορούσε παντελόνι με σκισιμο στο πλα'ι'....ίσως είναι κάποια καινούρια τάση της μόδας.Ευτυχως έσπασε λίγο το άκρως συντηρητικό ντύσιμο της.Βοηθησε λίγο και το σακάκι...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Ρε παίδες έχει χαλάσει πολύ η κυρία εδώ και μερικά χρόνια....

Πριν μια δεκαετια ++ (τότε που τα χε με τον μπαρμπα απο το σπορ fm) άξιζε....
Μετά άλλαζε μαλλιά, ντύσιμο, σώμα, έγινε μάνα και χάλασε σταδιακά....

Πλέον κινείται σε μέτρια επίπεδα με μια τάση προς τα κάτω.... Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί καλύτερες στη δημοσιογραφία που αξίζει να της μνημονεύεις....

Αυτή δεν έχει κάτι πάνω της που να αξίζει αυτός ο χαμός....

Εδώ αξιζε πάντως ....

Αντικειμενικά.....

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Κριτικές
30
Like
2.374
Πόντοι
2.596
Το μωρό μου σήμερα φορούσε παντελόνι με σκισιμο στο πλα'ι'....ίσως είναι κάποια καινούρια τάση της μόδας.Ευτυχως έσπασε λίγο το άκρως συντηρητικό ντύσιμο της.Βοηθησε λίγο και το σακάκι...
Κάποιες φορές φοραει κάτι συντηρητικουρες...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Ρε παίδες έχει χαλάσει πολύ η κυρία εδώ και μερικά χρόνια....

Πριν μια δεκαετια ++ (τότε που τα χε με τον μπαρμπα απο το σπορ fm) άξιζε....
Μετά άλλαζε μαλλιά, ντύσιμο, σώμα, έγινε μάνα και χάλασε σταδιακά....

Πλέον κινείται σε μέτρια επίπεδα με μια τάση προς τα κάτω.... Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί καλύτερες στη δημοσιογραφία που αξίζει να της μνημονεύεις....

Αυτή δεν έχει κάτι πάνω της που να αξίζει αυτός ο χαμός....

Εδώ αξιζε πάντως ....

Αντικειμενικά.....
Δεν θα αλλαζα ουτε τελεια απ αυτα που ειπες τυπε μου.Τα ιδια ακριβως εχω πει γι αυτη σε προηγουμενες αναρτησεις μου εδω.Με την Κοσιωνη ισχυει το καθε περσι και καλυτερα.Αλλες οταν γινονται μανες γινονται ακομα πιο καυλες,αυτη ακολουθησε αντιθετο δρομο δυστυχως...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Κάποιες φορές φοραει κάτι συντηρητικουρες...
Όπως λέω συνήθως...ΘΕΙΤΣΟΣ!Ούτε καν θειτσα...πρέπει να μοιάζει να άνδρα για να δείχνει πιο σοβαρή και να εκπέμπει κύρος...ευτυχώς που βάζει και κάνα σκουλαρίκι .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Δεν θα αλλαζα ουτε τελεια απ αυτα που ειπες τυπε μου.Τα ιδια ακριβως εχω πει γι αυτη σε προηγουμενες αναρτησεις μου εδω.Με την Κοσιωνη ισχυει το καθε περσι και καλυτερα.Αλλες οταν γινονται μανες γινονται ακομα πιο καυλες,αυτη ακολουθησε αντιθετο δρομο δυστυχως...
Μην ξεχνάμε ότι τώρα βγάζει το στυλ"συντηρητική εργαζόμενη μανούλα"...αν έβγαινε με τίποτα φορεματακια δεν θα υποστήριζε αυτό το στυλ.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Μην ξεχνάμε ότι τώρα βγάζει το στυλ"συντηρητική εργαζόμενη μανούλα"...αν έβγαινε με τίποτα φορεματακια δεν θα υποστήριζε αυτό το στυλ.
Αδικει τον εαυτο της μ αυτο το στυλ.Οπως εχω ξαναπει μου αρεσει σαν γυναικα απο παλια,αλλα απο τοτε που μπηκε στο μητσοτακεικο εχει γινει απιστευτα συντηρητικη και ξενερωτη.Θελουμε την Κοσιωνη απ το 2017-2018 και πριν,η τωρινη απλα δεν...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486

Για εμένα πχ η τατιανα βγαζει πολυ περισσοτερη καβλα απο κοσιωνη.... Που ειναι και μια δεκαετια μεγαλυτερη της.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Αδικει τον εαυτο της μ αυτο το στυλ.Οπως εχω ξαναπει μου αρεσει σαν γυναικα απο παλια,αλλα απο τοτε που μπηκε στο μητσοτακεικο εχει γινει απιστευτα συντηρητικη και ξενερωτη.Θελουμε την Κοσιωνη απ το 2017-2018 και πριν,η τωρινη απλα δεν...
Εγώ να δεις πόσο πολύ την θέλω να πετάξει αυτήν την θειτσιλα από πάνω της...όμως παίζει έναν πολ υ συγκεκριμένο ρόλο και δεν θα γυρίσει πίσω δυστυχώς... :undecided-old:
Πάντως οι πιο πολλές γυναίκες που κάνουν παιδί κονταινουν τα μαλλιά ...για να δείξουν ότι από σέξυ γίνονται μανουλες...και μετά ας αναρωτιούνται γιατί τρώνε κέρατο.

• Like
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Για εμένα πχ η τατιανα βγαζει πολυ περισσοτερη καβλα απο κοσιωνη.... Που ειναι και μια δεκαετια μεγαλυτερη της.....
Δικος μου εισαι συ τυπε μου.Για την Τατιανα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι μιλαμε για την νο1 καψουρα και καυλα μου μακραν,την εχω εκτος συναγωνισμου και συγκρισης με οποιαδηποτε αλλη...

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.369
Πόντοι
9.297
Δικος μου εισαι συ τυπε μου.Για την Τατιανα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι μιλαμε για την νο1 καψουρα και καυλα μου μακραν,την εχω εκτος συναγωνισμου και συγκρισης με οποιαδηποτε αλλη...
Σκέψου όμως γιατί την έκανε τάρανδο ο σύζυγος...απλά βαριοταν η μήπως η κυρία ΔΕΝ...;

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Σκέψου όμως γιατί την έκανε τάρανδο ο σύζυγος...απλά βαριοταν η μήπως η κυρία ΔΕΝ...;
Μηπως γιατι απλα ειναι μαλακας;Αστο,μεγαλη κουβεντα...Αυτο παντως δεν αλλαζει την απολυτη καψουρα μου για την θεα Τατι...

• Like

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.199
Πόντοι
486
Eνω αυτη που εσυ μνημονευεις εδώ πάει με γονο μητσοτακεικο..... Σκεψου λιγο τι ειναι χειροτερο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom