argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Η κωλαρα της φαντάζει ακόμα πιο ορεκτικη με αυτό το κουφετι παντελόνι....ευτυχώς κάπου κάπου δεν βγαίνει σαν θειτσος..
Ναι πολλές φορές τα ντυσίματα που της κάνουν την μεγαλώνουν αρκετάΗ κωλαρα της φαντάζει ακόμα πιο ορεκτικη με αυτό το κουφετι παντελόνι....ευτυχώς κάπου κάπου δεν βγαίνει σαν θειτσος..
Το θέμα δεν είναι ότι την μεγαλώνουν...το θέμα είναι ότι χάνει την θηλυκότητα της ως θειτσος.Ναι πολλές φορές τα ντυσίματα που της κάνουν την μεγαλώνουν αρκετά
Κάποιες φορές όμως είναι πετυχημένα
ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑΠείτε μου ότι υπάρχει κάπου ολόκληρο αυτό το δελτίο ειδήσεων, θυμάμαι πως πήγαινε πέρα δώθε με την τεράστια κωλαρα της στο συγκεκριμένο δελτίο με αυτά που φορούσε η καύλα ? γιατί δεν βγαίνει έτσι τώρα πού υπάρχει και HD ??
Βρήκα παλιές φωτό από το δελτίο σε αυτό το thread, κάποιος να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να κατεβάσει ολόκληρο το δελτίο και να γυρίσει πίσω και να κάνει ai upscaling το βίντεο ?ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑ
Τοτε που ηταν μουναραΠείτε μου ότι υπάρχει κάπου ολόκληρο αυτό το δελτίο ειδήσεων, θυμάμαι πως πήγαινε πέρα δώθε με την τεράστια κωλαρα της στο συγκεκριμένο δελτίο με αυτά που φορούσε η καύλα, είχε και μακριά μαλλιά τότε ? γιατί δεν βγαίνει έτσι τώρα πού υπάρχει και HD ??
Πρώην αθλήτρια σε βολλε'υ' και όχι μόνο....δεν είναι φυσική η ανάπτυξη της αλλά,δυστυχώς,τεχνητή...έστω έτσι όμως είναι για μένα Η ΜΙΑ!Κωλάρα
τι εννοεις; την κωλαρα απο το βολλευ την εφτιαξε ; Μαλλον απο το χλαπακιασμα...Πρώην αθλήτρια σε βολλε'υ' και όχι μόνο....δεν είναι φυσική η ανάπτυξη της αλλά,δυστυχώς,τεχνητή...έστω έτσι όμως είναι για μένα Η ΜΙΑ!
Σε αυτό το διμετρο σώμα μερικά κιλά δεν βλάπτουν....πέρασε και μια εγκυμοσύνη...και πάλι έχασε πολλά κιλά και σχετικά γρηγορα....δεν γίνεται να συντηρείται μόνο με ρυζογκοφρετες και μαρουλακια...δώσε πόνο νταρντανομιλφαρα μου!!!!!!τι εννοεις; την κωλαρα απο το βολλευ την εφτιαξε ; Μαλλον απο το χλαπακιασμα...
δεν την εχω να αθλείται παντως...Σε αυτό το διμετρο σώμα μερικά κιλά δεν βλάπτουν....πέρασε και μια εγκυμοσύνη...και πάλι έχασε πολλά κιλά και σχετικά γρηγορα....δεν γίνεται να συντηρείται μόνο με ρυζογκοφρετες και μαρουλακια...δώσε πόνο νταρντανομιλφαρα μου!!!!!!
Πάει σε γυμναστήριο...το να ασχολείται με τον μικρό βοηθάει στο να κάνει επιπλέον θερμίδες....milf...δεν την εχω να αθλείται παντως...
Πάλι σαν θειτσος ήταν...Έβγαλε έξω τα βυζάκια σήμερα
Ε, όχι και νταρντάνα το ξυλάγκουρο..δώσε πόνο νταρντανομιλφαρα μου!!!!!!
Μπορείς να βρεις ημερομηνία;Γύρω στα 10 χρόνια πίσω θα είναι....Πείτε μου ότι υπάρχει κάπου ολόκληρο αυτό το δελτίο ειδήσεων, θυμάμαι πως πήγαινε πέρα δώθε με την τεράστια κωλαρα της στο συγκεκριμένο δελτίο με αυτά που φορούσε η καύλα, είχε και μακριά μαλλιά τότε ? γιατί δεν βγαίνει έτσι τώρα πού υπάρχει και HD ??
Στην από πάνω μοιάζει με την λατρεμένη μου Nina Hartley...Από τις λίγες γυναίκες που έχω τραβήξει μαλάκια με το πρόσωπο τους ? Φαντάζομαι να με κοιτάει με αυτά τα μάτια από κάτω ???