Νέα

Σία Κοσιώνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikassos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 603K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giorgos(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2020
Like
3.006
Πόντοι
446
ποια αναστασοπουλου, ουτε τριαρι δεν ειναι, η αντωνοπουλου αξιζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
ποια αναστασοπουλου, ουτε τριαρι δεν ειναι, η αντωνοπουλου αξιζει
Πρωινιατικα με την τσίμπλα στο μάτι η Αναστασoπουλου είναι σαν την Brandi Love...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

H Αντωνοπούλου είναι ψυχρή σαν την Τατιάνα...σχεδόν απωθητικές.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.604
Πόντοι
216
Δεν σας αρέσουν οι γαμπάρες :kneel: της Αναστασοπούλου;

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Καλα χαλαρωσε λιγο,ειπαμε τα γουστα ειναι σεβαστα και υποκειμενικα αλλα οχι να βρισκεις ψυχρη την Τατιανα και θερμη την Κοσιωνη...Να εχουμε και ενα μετρο...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Καλα χαλαρωσε λιγο,ειπαμε τα γουστα ειναι σεβαστα και υποκειμενικα αλλα οχι να βρισκεις ψυχρη την Τατιανα και θερμη την Κοσιωνη...Να εχουμε και ενα μετρο...
Η Τατιάνα είναι σαν εξωγήινη και μάλλον έχει κάνει και κάτι αισθητικές παρεμβάσεις.
Η Σία είναι all natural.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Κρίμα που δεν κάνει μεσημεριανό
Δεν πειράζει, θα έπεφτε στην Μενεγάκη ...άλλη ξανθοκαυλα πρωί δεν έχω πρόχειρη...άσε που για αλλαγή χρωμάτων παίρνω και λίγο μάτι την Ανθή Βούλγαρη.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Η Τατιάνα είναι σαν εξωγήινη και μάλλον έχει κάνει και κάτι αισθητικές παρεμβάσεις.
Η Σία είναι all natural.
Αλλο σου ειπα αλλο λες.Μην αλλαζεις την κουβεντα...Μιλησαμε για θερμη και ψυχρη γυναικα.Και αν το θετεις ετσι η θεα Τατιανα ειναι και 10 χρονια μεγαλυτερη απ την Σια.Δεν ειναι και λιγα.Κατσε να δουμε την Μπακογιαννενα τι αισθητικες παρεμβασεις θα κανει στα 52 της...Αλλα ακομα κι ετσι η Τατι εχει την Κοσιωνη και πολλες πολυ μικροτερες της για πρωινο...Εδω τονιζω οτι φυσικα και γουσταρω και Σια,αλλα δεν εχει λογικη να μου λες ψυχρη την Τατι και να μου βγαζεις θερμη την κατα βαση παγοκολωνα Σια...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: saeh12

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.374
Πόντοι
9.297
Αλλο σου ειπα αλλο λες.Μην αλλαζεις την κουβεντα...Μιλησαμε για θερμη και ψυχρη γυναικα.Και αν το θετεις ετσι η θεα Τατιανα ειναι και 10 χρονια μεγαλυτερη απ την Σια.Δεν ειναι και λιγα.Κατσε να δουμε την Μπακογιαννενα τι αισθητικες παρεμβασεις θα κανει στα 52 της...Αλλα ακομα κι ετσι η Τατι εχει την Κοσιωνη και πολλες πολυ μικροτερες της για πρωινο...Εδω τονιζω οτι φυσικα και γουσταρω και Σια,αλλα δεν εχει λογικη να μου λες ψυχρη την Τατι και να μου βγαζεις θερμη την κατα βαση παγοκολωνα Σια...
Παγοκολωνα που έκανε δύο γάμους;Είχε αποθέματα θηλυκότητας και για τον δεύτερο σύζυγό ..μην κοιτάς που ντύνεται σαν θειτσος .

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Πρωινιατικα με την τσίμπλα στο μάτι η Αναστασoπουλου είναι σαν την Brandi Love...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την Τατιανα να συμφωνησω(οχι οτι δεν εμπαινα), αλλα το Ευακι ψυχρα;
Για μενα οτι ομορφοτερο στην Ελληνικη TV biz ......
Και απο κοντα αμακιγιαριστη, μια σκετη καυλα σε δυο ποδια ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom