Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Ναι αυτή ειναι σε καλή ζώνη...Πάλι καλά που μας φτιάχνει το ζουμπουρλοξανθοκαυλιδιο πρωινιατικα....
Πρωί πρωί για αναστάτωση
Ναι αυτή ειναι σε καλή ζώνη...Πάλι καλά που μας φτιάχνει το ζουμπουρλοξανθοκαυλιδιο πρωινιατικα....
Να φεύγει η τσίμπλα από το μάτι....Ναι αυτή ειναι σε καλή ζώνη...
Πρωί πρωί για αναστάτωση
Πρωινιατικα με την τσίμπλα στο μάτι η Αναστασoπουλου είναι σαν την Brandi Love...ποια αναστασοπουλου, ουτε τριαρι δεν ειναι, η αντωνοπουλου αξιζει
Moυ αρέσει ολόκληρη,με ξυπνάει πριν αναλάβει δράση ο καφές ..Δεν σας αρέσουν οι γαμπάρες της Αναστασοπούλου;
Καλα χαλαρωσε λιγο,ειπαμε τα γουστα ειναι σεβαστα και υποκειμενικα αλλα οχι να βρισκεις ψυχρη την Τατιανα και θερμη την Κοσιωνη...Να εχουμε και ενα μετρο...H Αντωνοπούλου είναι ψυχρή σαν την Τατιάνα...σχεδόν απωθητικές.
Κρίμα που δεν κάνει μεσημεριανόMoυ αρέσει ολόκληρη,με ξυπνάει πριν αναλάβει δράση ο καφές ..
Η Τατιάνα είναι σαν εξωγήινη και μάλλον έχει κάνει και κάτι αισθητικές παρεμβάσεις.Καλα χαλαρωσε λιγο,ειπαμε τα γουστα ειναι σεβαστα και υποκειμενικα αλλα οχι να βρισκεις ψυχρη την Τατιανα και θερμη την Κοσιωνη...Να εχουμε και ενα μετρο...
Δεν πειράζει, θα έπεφτε στην Μενεγάκη ...άλλη ξανθοκαυλα πρωί δεν έχω πρόχειρη...άσε που για αλλαγή χρωμάτων παίρνω και λίγο μάτι την Ανθή Βούλγαρη.Κρίμα που δεν κάνει μεσημεριανό
Καλά, αυτή δεν δείχνει τίποτα.άσε που για αλλαγή χρωμάτων παίρνω και λίγο μάτι την Ανθή Βούλγαρη.
Αλλο σου ειπα αλλο λες.Μην αλλαζεις την κουβεντα...Μιλησαμε για θερμη και ψυχρη γυναικα.Και αν το θετεις ετσι η θεα Τατιανα ειναι και 10 χρονια μεγαλυτερη απ την Σια.Δεν ειναι και λιγα.Κατσε να δουμε την Μπακογιαννενα τι αισθητικες παρεμβασεις θα κανει στα 52 της...Αλλα ακομα κι ετσι η Τατι εχει την Κοσιωνη και πολλες πολυ μικροτερες της για πρωινο...Εδω τονιζω οτι φυσικα και γουσταρω και Σια,αλλα δεν εχει λογικη να μου λες ψυχρη την Τατι και να μου βγαζεις θερμη την κατα βαση παγοκολωνα Σια...Η Τατιάνα είναι σαν εξωγήινη και μάλλον έχει κάνει και κάτι αισθητικές παρεμβάσεις.
Η Σία είναι all natural.
Ισχύει...όμως είναι εντυπωσιακή και αυτό το λέει λάτρης των ξανθιων.Καλά, αυτή δεν δείχνει τίποτα.
Παγοκολωνα που έκανε δύο γάμους;Είχε αποθέματα θηλυκότητας και για τον δεύτερο σύζυγό ..μην κοιτάς που ντύνεται σαν θειτσος .Αλλο σου ειπα αλλο λες.Μην αλλαζεις την κουβεντα...Μιλησαμε για θερμη και ψυχρη γυναικα.Και αν το θετεις ετσι η θεα Τατιανα ειναι και 10 χρονια μεγαλυτερη απ την Σια.Δεν ειναι και λιγα.Κατσε να δουμε την Μπακογιαννενα τι αισθητικες παρεμβασεις θα κανει στα 52 της...Αλλα ακομα κι ετσι η Τατι εχει την Κοσιωνη και πολλες πολυ μικροτερες της για πρωινο...Εδω τονιζω οτι φυσικα και γουσταρω και Σια,αλλα δεν εχει λογικη να μου λες ψυχρη την Τατι και να μου βγαζεις θερμη την κατα βαση παγοκολωνα Σια...
Πρωινές ορέξειςΝα φεύγει η τσίμπλα από το μάτι....
Mε το Μαράκι...ΠΑΝΤΑ!!!Πρωινές ορέξεις
Θα τα πετάξει απότομα να κάνει ντόρο.Καλά, αυτή δεν δείχνει τίποτα.
Πρωινιατικα με την τσίμπλα στο μάτι η Αναστασoπουλου είναι σαν την Brandi Love...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
H Αντωνοπούλου είναι ψυχρή σαν την Τατιάνα...σχεδόν απωθητικές.
Από τις λίγες γυναίκες που έχω τραβήξει μαλάκια με το πρόσωπο τους ? Φαντάζομαι να με κοιτάει με αυτά τα μάτια από κάτω ???