Νέα

Σφράγισμα Oίκων Aνοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειμαι σιγουρος γι'αυτο που λεω. Εσυ δεν το δεχεσαι.
Δεν πειραζει. κοιμησου τον υπνο του δικαιου και μην φωναζεις μετα αν σου τα παιρνουν απο χιλιες πλευρες και δεν σε αφηνουν να σηκωσεις κεφαλι.
Ετσι κι αλλιως το εχετε συνηθησει να σκυβετε σαν δουλοι εκει κατω στην Ελλαδιτσα σας.
Γρηγορα το κεφαλι μεσα.
Εγώ θα το βάλω το κεφάλι μέσα αλλά όχι το πάνω το κάτω κεφάλι.Όσο για το πάνω το έχω πάντα ψηλά και εκεί θα μείνη.Δεν εξαρτώμαι εγώ απο τις τάνες αυτές απο μένα για τα ευρώ μου και όλον τον άλλων.Εφόσον δεν είσαι στην ελλαδίτσα τι κόπτεσε?Κάτσε εκεί εσυ και απολάμβανε.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδη τι αλλο θελετε να γινει? εχει λιμνασει τεραστια ποσοτητα μαυρου,αφορολογητου χρηματος στα μπουρδελα σας,συνεχιζετε να ρουφατε,και δε θελετε και κανενα ελεγχο
Να σας τα κλεισουνε,και να κρατησουνε τα καθαρα και τα υγειη,και επιτελους να φορολογηθειτε ως γινεται και με τους "εταιρους" λειτουργους,που ψωμολυσανε με 1000€ το μηνα,ενω εσεις τα βγαζετε για πλακα σε μια βαρδια
Ωραια τα λες αλλα ξεχνας μια λεπτομερεια. Δεν κλεινουν τα σπιτια για αυτους τους λογους που λες. Επειδη ειναι λεει κοντα σε δημοσια ιδρυματα τα κλεινουν. Να απεχουν τουλαχιστον 300 μετρα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια τα λες αλλα ξεχνας μια λεπτομερεια. Δεν κλεινουν τα σπιτια για αυτους τους λογους που λες. Επειδη ειναι λεει κοντα σε δημοσια ιδρυματα τα κλεινουν. Να απεχουν τουλαχιστον 300 μετρα
αυτο ειναι το πατημα ρε συ....και καλα κανουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...και καλα κανουν.

εγώ προσωπικά έχω να πάω σε πουτανάδικο κοντά 15 χρόνια......
Αλλά έχω μια απορία........
Το πρόβλημα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας ξεκινάει από τα πουτανάδικα;
Και εν πάση περιπτώσει........
Να κλείσουν τα πουτανάδικα, τα μασατζίδικα, τα στούντια, τα κωλάδικα, τα στριπτηζάδικα, τα καμπαρέ, τα καζίνα, οι λέσχες, τα μπαρια ακολασίας, τα φλιπεράδικα κτλ.....
Και μετά τι;;;;;;;;;;;;;

Κάτι τέτοιο δεν έκανε και ο Φιντέλ στην Κούβα; Και που κατέληξε;
Να γαμιούνται οι πεινασμένες κουβανές στο δρόμο για ένα κομμάτι ψωμί............
Βέβαια το πογκρόμ στις αδερφές είχε αποτέλεσμα..... Ολες φύγαν ή τις σκότωσαν.........

Εμπρός για μια καθαρή από αδερφές και τραβέλια κοινωνία όπου οι γυναίκες θα γαμιούνται στη λαική αγορά........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
αυτο που λεει ο περσοννας ειναι...λες και οι πουτανες κανουν τη ζημια,εδω δεν εχει να φαει ο κοσμος και τπ προβλημα στις πουτανες ειναι...

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Να κλεισει και η Βουλη το μεγαλυτερο μπουρδελο γιατι ειναι κοντα σε σχολειο.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Θα ήθελα να επισημάνω κάτι. Τα πεισσότερα μπουρδέλα δεν σέβονται τον πελάτη. Είναι βρώμικα, η συμπεριφορά των "κοριτσιών" πολλές φορές είναι απαράδεκτη, όπως και των τσατσάδων, οι συνθήκες υγιεινής ανύπαρκτες, όπως και η συντηρηση του εκάστοτε κτιρίου και επιπλέον ΔΕΝ δίνονται αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Δηλαδή μόνο να ζητάει ο κλάδος αυτός θέλει αλλά να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του δεν θέλει. Με τι μυαλό κρεμάτε ένα φωτάκι σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και δέχεστε πελάτες? Αν γίνει ένας σεισμός και πέσει κανά σπίτι τί θα γίνει? Με τι μυαλό ορισμένες ιερόδουλες προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς προφυλακτικό στον κάθε άγνωστο που μπορεί να έχει χίλιες 2 αρρώστιες? Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο το AIDS αλλά και πολλές άλλες ασθένειες που κυκλοφορούν, που μπορεί να μην οδηγούν στο θάνατο αλλά σε μεγάλη ταλαιπωρία.Είμαι σίγουρος ότι αν τα πράγματα στο χώρο της πορνείας ήταν πιο προσεγμένα και οι χώροι αυτοί απέβαλλαν αυτή την φτήνια, την εικόνα υποκόσμου, και παρείχαν καλύτερες συνθήκες όχι μόνο για τον πελάτη αλλά και για τον γείτονα που μένει δίπλα για παράδειγμα, δεν θα φτάνανε 1 βήμα πριν το κλείσιμο.Και σίγουρα μπορεί να μην είναι όλοι οι χώροι έτσι, αλλά είναι τόσοι πολλοί ώστε η άσχημη εικόνα να είναι αντιπροσωπευτική.           

Επισκέπτης
Θα ήθελα να επισημάνω κάτι. Τα πεισσότερα μπουρδέλα δεν σέβονται τον πελάτη. Είναι βρώμικα, η συμπεριφορά των "κοριτσιών" πολλές φορές είναι απαράδεκτη, όπως και των τσατσάδων, οι συνθήκες υγιεινής ανύπαρκτες, όπως και η συντηρηση του εκάστοτε κτιρίου και επιπλέον ΔΕΝ δίνονται αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Δηλαδή μόνο να ζητάει ο κλάδος αυτός θέλει αλλά να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του δεν θέλει. Με τι μυαλό κρεμάτε ένα φωτάκι σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και δέχεστε πελάτες? Αν γίνει ένας σεισμός και πέσει κανά σπίτι τί θα γίνει? Με τι μυαλό ορισμένες ιερόδουλες προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς προφυλακτικό στον κάθε άγνωστο που μπορεί να έχει χίλιες 2 αρρώστιες? Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνο το AIDS αλλά και πολλές άλλες ασθένειες που κυκλοφορούν, που μπορεί να μην οδηγούν στο θάνατο αλλά σε μεγάλη ταλαιπωρία.Είμαι σίγουρος ότι αν τα πράγματα στο χώρο της πορνείας ήταν πιο προσεγμένα και οι χώροι αυτοί απέβαλλαν αυτή την φτήνια, την εικόνα υποκόσμου, και παρείχαν καλύτερες συνθήκες όχι μόνο για τον πελάτη αλλά και για τον γείτονα που μένει δίπλα για παράδειγμα, δεν θα φτάνανε 1 βήμα πριν το κλείσιμο.Και σίγουρα μπορεί να μην είναι όλοι οι χώροι έτσι, αλλά είναι τόσοι πολλοί ώστε η άσχημη εικόνα να είναι αντιπροσωπευτική.           
τι τη θες την αποδειξη φιλε μου,για τη φορολογικη δηλωση?συμφωνω σε ολα τα αλλα,να κλεισουν οι βρωμικοι οικοι αλλα οχι να κλεισουν ολοι, αυτο ειναι το θεμα

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για ενα πραγμα πρεπει να ειστε ολοι σιγουροι.
στην Ελλαδα ποτε ,σχεδον ποτε δεν γινεται πραξη μια εξαγγελια.
αστους να λενε ,οπως τα λενε θα τα ξεχασουν  ,αφου σκεφτουν και το πολιτικο κοστος.
βεβαια υπαρχει ενας νομος ,αλλα και παλια υπηρχε και δεν εφαρμοζεται γιατι ,αφου προτιμαμε τις αδιφανεις διαδικασιες(π.χ τη μη φανερη φορολογηση των οικων) τοτε ολο και καποιος κρατικος λειτουργος θα περασει να παρει το χαρτζηλικι του.
ολοι οι Ελληνες ειμαστε απεναντι στο κρατος γιατι το θεωρουμε αδικο ,ακομη περισοτερο οι πορνες.
βεβαια για να ρωτησουμε και αυτους που ετυχε να εχουν ενα σπιτακι στη Φυλης και δεν μπορουνε ουτε να το νοικιασουν ,ουτε να το πουλησουν,γιατι συνορευουν με τα σπιτια και ειναι καθημερινα  -ομηροι- των πελατων(των γνωστων συναγωνιστων κ.λ.π)
μια φορα θυμαμαι οτι εφαρμοστηκε με ταχυτητα ο γνωστος νομος και αφορουσε την περιπτωση ενος μεγαλου σεξ κλαμπ επι της Αχαρνων(εκει που ηταν παλια  το Λατρεια αν δεν κανω λαθος) που ειχε πηπ σοου και η ενορια του αγ.Παντελεημονος το εκλεισε στο αψε σβησε γιατι την ενοχλουσε.
κατα τα αλλη κουβεντα να γινεται.
ας απεργησουν, στην τελικη οπως ολοι οι εργαζομενοι,αλλα ειναι πολλα τα λεφτα....

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Κανονικά θα έπρεπε η νομαρχία να ελέγχει αν πληρούνται οι κανόνες υγιεινής στα σπίτια αυτά.Αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τα αρτοποιεία,τα ζαχαροπλαστεία,τις ταβέρνες κλπ,θα το κάνει στα μπουρδέλα;Εις γνώση μας είναι η επίσκεψη σε αυτά.Και σε όποιον δεν αρέσουν οι συνθήκες υγιεινής,να μην ξαναπάει.Π.χ,μερικοί πάνε στην Ιάσωνος.Αν δε ακούσει κάποιος ότι προσφέρεται πρωκτικό,παρέλαση γίνεται.Αν πέσει κάποιο κτήριο,δε θα φταίει μόνο το κράτος,αλλά μεγάλο μερίδιο ευθύνης θα έχει και ο πελάτης.Ας μείνουν αυτά τα "μαγαζιά" μόνο με τους αλλοδαπούς για πελάτες.Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν.Όσον αφορά τις κοπέλες που κάνουν στοματικό χωρίς προφυλακτικό,πάλι οι πελάτες φταίνε που το ζητούν.

thano

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν πιστευω οτι θα τα κλείσουν πιστεύω ότι θα κάνουν πίσω και θα τα αφήσουν να λειτουργούν κανονικά. Οι περισσότεροι από σας το ίδιο πιστεύεται και σείς. Για αυτό θα πάμε όλοι στην πορεία.

thano

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορεί να δίνουμε 80 εως 100 ευρώ για πήδημα και ναμην δίνουμε 20.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ δεν πιστευω οτι θα τα κλείσουν πιστεύω ότι θα κάνουν πίσω και θα τα αφήσουν να λειτουργούν κανονικά. Οι περισσότεροι από σας το ίδιο πιστεύεται και σείς. Για αυτό θα πάμε όλοι στην πορεία.

να παρουμε και καπνογονα ε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Η πορεια τελειωσε φιλε μου..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το υπουργείο τελείωσε.Περιμένουμε να μας πούνε οι κοπέλες τώρα τι έγινε απο την όλη φάση.

thano

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τι έγινε με την πορεία τα νέα είναι αισιόδοξα τι πιστεύεται οι περισσότεροι εγώ πάντως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα κλείσουν πιστεύω αυτό που μου έλεγε Melbrog 7 ότι είναι αδύνατον. αλλά θέλω και μια γνώμη από μερικούς.

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Τι έγινε με την πορεία τα νέα είναι αισιόδοξα τι πιστεύεται οι περισσότεροι εγώ πάντως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τα κλείσουν πιστεύω αυτό που μου έλεγε Melbrog 7 ότι είναι αδύνατον. αλλά θέλω και μια γνώμη από μερικούς.
Πολύ αγχος έχεις εσύ ! :cheesy:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Όχι ρε μάγκες η νέα διακυβέρνηση ξέρει να κάνει αυτό που πρέπει , γιατί έχει Άντρες με αρχίδια και κρατάνε το λόγο τους και το πρόγραμμα τους , αλλά περιμένετε και θα δείτε ότι σε λίγο η Ελλάδα να γίνετε Ευρώπη , και τότε όλοι οι άπιστοι Θωμάδες θα τρίβετε τα μάτια σας . και τα μπουρδελα θα κλείσουν όλα όπου και να βρίσκονται
Ακόμα και στην Χαρίλαου Τρικούπη.
Θωμά είσαι σπίτι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom