You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σφιχτομουνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
skwtsezos4239
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Κινέζες
Croucho Marx
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Πάνε Άννα Μαρία δηλαδή Άννα από γνωστό studio κ ζητά να σε σφίξει μέσα της. Θα πάθεις πλάκα!
Έτσι όπως το δουλεύει το θέμα η Αννούλα,η μόνη λύση για να ξεχάσει κάποιος την τυπικούρα της είναι να σε κλείσει μέσα της!
Η καλύτερή της θα είναι κιόλας για να μη κάνει απολύτως τίποτα!
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.971
- Πόντοι
- 206
Συλβανα απο ιασωνος 37οροφος απ τα πιο σφιχτα που εχω παρει
Ghost Rider III
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Η Vlada (Glamour) ήταν πολύ (εκπληκτικά πάρα πολύ για το ύψος της και για το που ήταν μητέρα) στενή!!!
Ελπίζω να μας ξανάρθει!!!
Ελπίζω να μας ξανάρθει!!!
tolisspower
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κινέζες
τα πιο σφιχτα μουνια! κινεζες
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Την πιο στενη γενικά που έχω πάει ποτέ την είχα γαμησει στην διδύμου πριν δύο χρόνια..δεν θυμάμαι καν όνομα Στυλιαρι με μικρό βυζί..την είχα πετύχει και μετάξι
TRIOKITHARA
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
στο διδυμου ανσαστοασία την έλεγαν, μετα έκανε για λίγο Φραντζή και μετα εξαφανιστηκε ,,,
Τραβιεμαι με μια πολωνεζα πολλα χρονια και δε με αφηνει να τη γαμησω γιατι μου λεει θα την ξεσκισω.Εχει ενα μουνακι που με το ζορι μπαινει το δαχτυλο μου...Εχουμε κανει τα παντα εκτος απο το να μπω μεσα της...Βαραει και την καλυτερη μαλακια που μου εχουν τραβηξει...
Χθες το βραδυ γαμησα ενα κοριτσι που εχω χρονια και γαμιομαστε και παρολο που ειναι 33 ειναι πολυ στενη.Παντα με κανει και χυνω γρηγορα...χθες την πηρα 2 φορες και οι 2 ηταν πολυ γρηγορες.
Με αλλες γκομενες που ειναι πιο πηγαδια κραταω πολυ,με αυτην πολυ λιγο...
Χθες το βραδυ γαμησα ενα κοριτσι που εχω χρονια και γαμιομαστε και παρολο που ειναι 33 ειναι πολυ στενη.Παντα με κανει και χυνω γρηγορα...χθες την πηρα 2 φορες και οι 2 ηταν πολυ γρηγορες.
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.680
- Πόντοι
- 266
η πολωνέζα είναι παρθένα τυπε????μάλλον γιαυτό δεν σεαφηνειΤραβιεμαι με μια πολωνεζα πολλα χρονια και δε με αφηνει να τη γαμησω γιατι μου λεει θα την ξεσκισω.Εχει ενα μουνακι που με το ζορι μπαινει το δαχτυλο μου...Εχουμε κανει τα παντα εκτος απο το να μπω μεσα της...Βαραει και την καλυτερη μαλακια που μου εχουν τραβηξει...
η πολωνέζα είναι παρθένα τυπε????μάλλον γιαυτό δεν σεαφηνει
ναι !!!!!!!! απο τα αυτια!!!!!!!!!!
καλα τωρα τα πιστευεις αυτα??????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 77K