Νέα

Σεξουαλικό πρόβλημα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα libero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες χαιρομαι που μου απαντατε παντως και φιλτραρω τις απαντησεις σας να κανω ενα πλανο ετσι ωστε να κελαηδησει το πουλακι...
τωρα αν εχετε κανα καλο κομματι για cg θα ηθελα να μου προτινεται με πμ....τωρα μπορει να φανταζεστε οτι σας δουλευω και παω να σας ψαρεψω...αλλα σκεφτητε και την πιθανοτητα να βοηθησετε εναν παλικαρο που εχει παθει κλακαζ και θελει βοηθεια....ειμαι απολυτα ειληκρινης..πιστεψτε με..
θα παω σε ανδρολογο και ελπιζω ολα να γινουν...και θα σας κραταω ενημερους μολις εκπυσρσοκροτησουν τα κανονια του ναβαρονε.!!ευχαριστω για τις απαντησεις οποιες και αν ειναι αυτες..

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
παιδες χαιρομαι που μου απαντατε παντως και φιλτραρω τις απαντησεις σας να κανω ενα πλανο ετσι ωστε να κελαηδησει το πουλακι...
τωρα αν εχετε κανα καλο κομματι για cg θα ηθελα να μου προτινεται με πμ....τωρα μπορει να φανταζεστε οτι σας δουλευω και παω να σας ψαρεψω...αλλα σκεφτητε και την πιθανοτητα να βοηθησετε εναν παλικαρο που εχει παθει κλακαζ και θελει βοηθεια....ειμαι απολυτα ειληκρινης..πιστεψτε με..
θα παω σε ανδρολογο και ελπιζω ολα να γινουν...και θα σας κραταω ενημερους μολις εκπυσρσοκροτησουν τα κανονια του ναβαρονε.!!ευχαριστω για τις απαντησεις οποιες και αν ειναι αυτες..

μήπως είσαι γαύρος..εε σόρυ πισωγλέντης ήθελα να πώ.. :grin: ;)

OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οχι ρε πυροκαυλε βαζελακι ειμαι!!αχαχα
λες ρε να το γυρισω???

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
35 χρονων ώριμε κλαψιάρη, σε θέλω για την επόμενη ταινία μου

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια σας φιλοι μου....
θα μπω κατευθειαν στο θεμα..ενω οργανικα ειμαι μια χαρα οταν φτανει η στιγμη για σεξ κομπλαρω γιατι εχω κομπλεξ με το μεγεθος του πεους μου...
ολο αυτο με εχει καταρρακωσει ψυχολογικα...τα ειχα με μια κοπελα και τελικα με αφησε γιαυτο τον λογο...
αν μπορειτε ρε παιδια να μου προτεινετε μια καλη περιπτωση που θα με βοηθησει να ξεκομπλαρω θα σας ειμουν ευγνωμων...
δεν εχω εμπειρια απο στουντιο αλλα θελω τελικα να γινω λειτουυργικος και να χαρω τον ερωτα ,,,,μαρεσουν οι γεματουλες...
θα σας ζυτουσα μονο μην αρχισετε τα περιεργα σχολια,ουτε θελω να εκμεταλευτω καταστασεις...μπορειτε να μου στειλετε και πμ...
σασ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας..

ενας απελπισμενος...

Αν εχεις οντως σοβαρο προβλημα με το μεγεθος σου τραβα σε εναν γιατρο ρε παλικαρι......
Αν παλι εισαι νορμαλ, τοτε μαλλον επεσες σε Ελλεηνηδα!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ειναι και ατυχος
πριν απο 2-3 χρονια ηταν εκει το φρικοπουρο που ψαρευε κοσμο απτο μπαλκονι
και η νυφη
προσοχη τυποι μου!μην μπερδευεστε οταν λεω νυφη δεν εννοω την ουμα θερμαν :2funny:

προχθες ειχε μια που ψαρευε κοσμο απο το μπαλκονι στην ιασωνος. δεν ξερω αν ειναι η ιδια. το σκηνικο παντως ηταν τραγελαφικο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προχθες ειχε μια που ψαρευε κοσμο απο το μπαλκονι στην ιασωνος. δεν ξερω αν ειναι η ιδια. το σκηνικο παντως ηταν τραγελαφικο.
εμοιαζε στην φωτο τυπε?
χωρις πλακα

Συνημμένα

• witch3d.jpg
    witch3d.jpg
    41,3 KB · Εμφανίσεις: 10

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
επισης θελω να πω οτι μπορει να ακουγομαι σαν ανεκδοτο...ναι ρε γαμιαδες συμφωνω!!!και χαιρομαι που γαματε και να σαστε παντα ετσι μαγκες...απλα και γω πανω στην απελπισια που βρισκομαι δεν εχω σε ποιον να μιλησω...ειμαι απολυτα ειληκρινης δεν σας δουλευω...κακο ειναι που θελω να μπω και γω στο club????τι να κανω ξερω τα σκατα μου και τα λαθη μου...και εχω μεγαλες ενοχες γιαυτο παιδια πιστψτε με....σαν να ξυπνησα απο ληθαργο ενα πραγμα...γιατι κοιμομουν και αφησα το γαμοκομπλεξ να με τυφλωσει.....πηγα να ξεφυγω...και η δεσποινις το μονο που ειχε να πει ηταν οτι ειμαι λειψος στο τελος...φταιω οκ φταιω και γω....
Φίλε έχεις αγχωθεί και αυτό είναι λογικό εν μέρει.

Αλλά δεν χρειάζεται και πανικός. Μπράβο σου, αφού αποφάσισες να λύσεις το θέμα, όλα θα πάνε καλά.

Και δεν είσαι και τόσο μεγάλος.....χαλάρωσε!

Πήγαινε σε έναν ουρολόγο-ανδρολόγο σήμερα κιόλας, περιέγραψε του ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ την κατάσταση. Δεν χρειάζονται ντροπές, πρέπει ξέρει ακριβώς τι σου συμβαίνει για να σε βοηθήσει 100%.

Αφού κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις θα σου δώσει την κατάλληλη αγωγή και όλα ΟΚ.

Και πήγαινε σε κανά στούντιο. Η αποχή θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα πιστεύω. Με πριβέ ραντεβού 1 ώρας όμως και όχι απλή επίσκεψη. Ή cg-ct για μια 1-2 ώρες. Στην κατάσταση σου χρειάζεσαι άνεση χρόνου. Μην νιώσεις πιεσμένος.

Καλά έκανες και έγραψες για το θέμα αυτό. Θα χαρούμε να μάθουμε νέα σου.

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλά  :knockinb:  :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αν εχεις οντως σοβαρο προβλημα με το μεγεθος σου τραβα σε εναν γιατρο ρε παλικαρι......
Αν παλι εισαι νορμαλ, τοτε μαλλον επεσες σε Ελλεηνηδα!

Μαλλον το δευτερο ειναι...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τι αβαταρ ειναι αυτοοοοοοοοο αχααχχαχαχα
αχαχαχαχχχχαχαχαχαααααα
αχααχααχχααχαα

έλεος
έλεοςςς
έεεελεοοος

αχαχχαχαχααα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι αβαταρ ειναι αυτοοοοοοοοο αχααχχαχαχα
αχαχαχαχχχχαχαχαχαααααα
αχααχααχχααχαα

έλεος
έλεοςςς
έεεελεοοος

αχαχχαχαχααα

τι ειναι πρασινο μεσα σε νερο?
1. γκολουμ
2.

OP
OP
L

libero

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα παιδες επεσα σε ελλεινηδα η οποια αντι να με στηριξει με τον ττροπο της με εριχνε....ηθελα η πρωτη μου φορα να ειναι με γυναικα και με δεδομενο την ανασφαλεια που ειχα λογω μεγεθους και του αγχους για επισκεψη σε ενα ...δελο εμεινα απραγος.....τελος παντων μπαινω στο ψητο και θα ενημερωσω για να διαβασουν και αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα να παρουν κουραγιο..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
σιγουρα παιδες επεσα σε ελλεινηδα η οποια αντι να με στηριξει με τον ττροπο της με εριχνε....ηθελα η πρωτη μου φορα να ειναι με γυναικα και με δεδομενο την ανασφαλεια που ειχα λογω μεγεθους και του αγχους για επισκεψη σε ενα ...δελο εμεινα απραγος.....τελος παντων μπαινω στο ψητο και θα ενημερωσω για να διαβασουν και αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα με μενα να παρουν κουραγιο..

ετσι ρε φιλε. παρε φορα και ξεμουνιασε τες ολες. μη μασας και μην εχεις αγχος.

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
γεια σας φιλοι μου....
θα μπω κατευθειαν στο θεμα..ενω οργανικα ειμαι μια χαρα οταν φτανει η στιγμη για σεξ κομπλαρω γιατι εχω κομπλεξ με το μεγεθος του πεους μου...
ολο αυτο με εχει καταρρακωσει ψυχολογικα...τα ειχα με μια κοπελα και τελικα με αφησε γιαυτο τον λογο...
αν μπορειτε ρε παιδια να μου προτεινετε μια καλη περιπτωση που θα με βοηθησει να ξεκομπλαρω θα σας ειμουν ευγνωμων...
δεν εχω εμπειρια απο στουντιο αλλα θελω τελικα να γινω λειτουυργικος και να χαρω τον ερωτα ,,,,μαρεσουν οι γεματουλες...
θα σας ζυτουσα μονο μην αρχισετε τα περιεργα σχολια,ουτε θελω να εκμεταλευτω καταστασεις...μπορειτε να μου στειλετε και πμ...
σασ ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας..

ενας απελπισμενος...
φτιαξτα με κινεζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom